14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

PA-passiivikaiuttimet – kaikkiin tapahtumiin ja tilanteisiin

Toisin kuin aktiivikaiuttimet PA-passiivikaiuttimet tarvitsevat rinnalleen vahvistimen, josta on paljon hyötyä etenkin suuremmissa tapahtumissa. PA-passiivikaiuttimet ovat olemukseltaan puhtaasti passiiviset kaiuttimet, jotka sovitetaan yhteen vahvistimen avulla ja joihin siirtyy tehoa vahvistimesta. Näin ollen niiden hankkiminen on edullista ja ne voi tarpeen mukaan vaihtaa toisenlaisiin ilman sen suurempaa taloudellista menetystä. PA-passiivikaiuttimien liikuteltavuus paikasta toiseen on hieman rajallista, sillä vahvistin täytyy aina kuljettaa mukana.

Miksi passiivikaiuttimet?

Haluatko ääntä tuutin täydeltä? Juuri sitä PA-passiivikaiuttimet tarjoavat. Suurten tapahtumien äänentoisto hoituu verrattain kätevästi, sillä vahvistimeen voi liittää samanaikaisesti useampia PA-passiivikaiuttimia. Aktiivikaiuttimia on helpompi liikutella paikasta toiseen, mutta ne eivät välttämättä ole mukautuvin vaihtoehto suurten tapahtumien toteuttamisessa. Silloin kuvaan astuvat PA-passiivikaiuttimet. PA-passiivikaiuttimia on saatavilla erinäköisillä ja -kokoisilla rungoilla. Mutta kaikki PA-passiivikaiuttimet tarjoavat omistajalleen rajattomasti mahdollisuuksia – ainakin mitä tapahtuman kokoon tulee. Koska tyylistä ei pidä koskaan tinkiä, PA-passiivikaiuttimien valikoimastamme löytyy luonnollisesti myös tuotesarjat Blue Star ja White Star. Sinisissä kaiuttimissa on musiikkiohjauksella toimivat LED-valot, jotka herättävät kaiuttimet eloon ja saavat ne säteilemään niin päivänvalossa kuin yökerhon pimeydessäkin loihtien aistikkaan tunnelman.

Rungon merkitys

Siinä missä aktiivikaiuttimet ovat kätevät ennen kaikkea liikuteltavuutensa suhteen, PA-passiivikaiuttimissa tingitään hieman tuosta ominaisuudesta ja satsataan ensiluokkaiseen hinta-laatusuhteeseen ja monipuoliseen käytettävyyteen. Jos olet lähdössä PA-passiivikaiuttimien kanssa tien päälle, silloin kannattaa valita PA-passiivikaiuttimet, joissa on ABS-runko. ABS-runko kestää hyvin iskuja ja on erittäin kevyt, joten vahvistinkin mahtuu vielä hyvin kyytiin. Jotkut PA-passiivikaiuttimet voi asentaa myös jalustalle, joten ne saa asennettua optimaaliseen asentoon ja paikkaan esimerkiksi tanssilattian läheisyyteen.

Kahdessa on enemmän voimaa kuin yhdessä

Koska tämä pitää paikkansa, valikoimastamme löytyy PA-passiivikaiuttimia, jotka voit nyt ostaa edulliseen kahden kaiuttimen settihintaan. Stereoääni kun on vaikea saada aikaan vain yhdellä kaiuttimella. Meiltä löydät laadukkaat PA-passiivikaiuttimet joka tarpeeseen ja aina edullisesti!

Ylös