14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

USB-levysoittimet

Tee vanhasta uutta – osta levysoitin Electronic-Star.fi:stä

Tuttu ongelma: kotona on valtava kokoelma vanhoja nuoruuden lempikappaleita LP-levyinä, mutta muissa kaupoissa tarjolla on vain MP3-soittimia tai CD-levyjen soittomahdollisuuksia. Walkmanien suosion aikaan LP-levyt pystyi yksinkertaisesti nauhoittamaan kaseteille, mutta nykyään kannettavat kasettisoittimet ovat valitettasti yhtä moderneja kuin liberot jalkapallossa. Electronic-Starin USB-liitännällisen levysoittimen avulla saat kuitenkin avun ongelmaasi. Monet valikoimamme LP-soittimet mahdollistavat levykokoelmasi digitalisoimisen nykyaikaiseksi. Kaikki mitä tehtävään USB-vinyylisoittimen lisäksi tarvitset on PC tai kannettava tietokone USB-liitännällä.

USB-tekniikka

USB-levysoittimet toimivat teknisesti erittäin yksinkertaisella periaatteella. Laitat vain toivotut LP-levyt levysoittimeen ja liität soittimen USB-liitännän avulla tietokoneeseesi (PC, kannettava tietokone tai MAC). Windows-käyttöjärjestelmän ollessa käytössä useimmat USB-levysoittimet toimivat ohjelman Audacity avulla, joka muuntaa soittimesta tulevat signaalit tallennettaviksi ja kuunneltaviksi MP3-tiedostoiksi. Jotkut USB-levysoittimet toimivat vieläkin yksinkertaisemmin – ne mahdollistavat LP-levyjen musiikin välittömän tallennuksen SD-korteille suoraan levysoittimella.

Design, digitointi, DJ

Samalla kun jotkut USB-levysoittimet keskittyvät "vain" LP-levyjen soittoon ja digitalisointiin, ovat toiset soitinmallit varustettu suuremmilla kyvyillä. Näin ollen jotkut eivät pelkästään toimita edellisessä kappaleessa mainittuja toimintoja, vaan toimivat samalla myös täysiarvoisina DJ-levysoittimina. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Toki "yksinkertaisilla" USB-soittimillamme on selkeä etu DJ-versioihin verrattuna: Ne sopivat täydellisesti kaikenlaisiin huoneisiin sekä sisustusratkaisuihin. Selkeän ja tasapainoisen muotoilun ansiosta monet USB-LP-soittimemme antavat esimerkiksi olohuoneellesi erinomaisen loppusilauksen.

Takuu, palvelu ja edulliset hinnat

Eikö USB-levysoittimesi toimi kunnolla? Ota silloin meihin yhteyttä! Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Saat yhteyden sähköpostilla tai puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 11-16 numerossa (09) 424-505-01*.Meillä ostosten teko on helppoa ja turvallista ja aina edullista. Voit rauhassa tutustua tilaukseesi: Meillä on tavanomaisen 14 päivän sijaan kuukauden palautusoikeus. Levysoittimiin annamme lisäksi 3 vuoden takuun.

*4,3 snt/min lankapuhelimesta, 16,9 snt/min matkapuhelimesta sis.alv.

Ylös