Langattomat kaiuttimet

Samalla aaltopituudella – Electronic-Star.fi:n langattomat kaiuttimet

Kukapa ei olisi haaveillut siitä? Ei johtoja, ei huolia ja ennen kaikkea: enemmän käyttömahdollisuuksia. Langattomat kaiuttimet mahdollistavat nyt kaiken sen. Langattomat kaiuttimet muodostuvat lähettimestä, joka on liitetty audiolähteeseen, sekä kahdesta satelliittikaiuttimesta eli langattomasta kaiuttimesta. Tekniset mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset – käytännössä katsoen vain taivas on rajana. Kaiuttimiin voidaan kytkeä mikä tahansa audiolähde, kuten radio tai iPod, jonka liittäminen onnistuu RCA-liittimellä.

Mitä toimintoja langaton kaiutin tarjoaa

Langattomat kaiuttimet pitävät sisällään lähes aina FM-radion. Joissakin langattomissa kaiuttimissa on myös itsenäinen telakka-asema, johon voi liittää yhtä vaivattomasti myös iPodin tai iPhonen. Lisäksi kantama on erittäin pitkä: useimpien langattomien kaiuttimien kantama on jopa 30–100 metriä.

Erityisominaisuudet

Jos et halua tyytyä perinteisiin, neliönmallisiin kaiuttimiin, valikoimastamme löytyy myös yksilöllisiä vaihtoehtoja. Langattomat minikaiuttimet toimivat paristoilla, ja ne on helppo ottaa mukaan minne ikinä menetkään. Tai miten olisi ulkokäyttöön sopivat, modernin valkoiset langattomat kaiuttimet, jotka ovat roiskevesisuojatut ja joista kuuluu 360 asteen suuntaamaton ääni? Jos suunnitteilla on puutarhajuhlat tai rantabileet, oikeanlaisten kaiuttimien löytäminen ei tuota enää päänvaivaa. Osta langaton kaiutin Electronic-Starilta ja musiikki kuuluu ulkonakin.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.