14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Espressokoneet

Osta espressokoneet edullisesti verkosta

Yhtä lailla maukkaan kuin elävöittävänkin espresson valmistaminen on todellista taidetta. Jotta se onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme, että ostat espressokoneen. Valikoimastamme löytyy tehokkaita ja ylellisiä koneita, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen – elegantteja laitteita moderneilla toiminnoilla. Löydät Electronic Starilta erilaisia koneita aina pienistä moniosaajista ammattimaisiin monitoimilaitteisiin.

Espressokone – saatavilla olevat mallit

Espressokoneet eroavat tavanomaisista kahvinkeittimistä erityisen teknologiansa ansiosta. Yhden ja kahden piirin koneiden lisäksi voit ostaa dual boiler -koneen kahdella säiliöllä. Myös portafilter-espressokoneet ovat suosittuja. Ne työskentelevät korkealla pumppupaineella. Laitteet eroavat toisistaan myös wateissa ilmoitetun tehon suhteen. Haluaisitko espressokoneen, joka on pieni ja kompakti, vai suuren mallin keittiösi keskipisteeksi? Voit vilkaista myös monipuolista designkirjoamme. Valikoimaamme kuuluu niin elegantteja malleja kuin retrotyylisiä, punaisia tai taivaansinisiä mallejakin. Verkkokaupastamme löytyy myös espressokone, jossa on mylly.

Espressokone pientä kofeiinipotkua varten

Espressokoneen osto kannattaa erityisesti silloin, jos sinulla on usein vieraita ja haluaisit taikoa heille illallisen jälkeen herkullisen espresson. Ehkä arvostat myös itse espresson tuomaa piristystä työskennellessäsi tietokoneella tai nauttiessasi illasta sohvalla. Pienet espressokoneet sopivat ihanteellisesti kotitoimistoon. Luo valikoimamme koneilla yksinkertainen tai tuplaespresso – juuri sellainen kuin haluat.

Ostovinkkejä: espressokone myllyllä vai ilman?

Voit nauttia täysin tuoreista pavuista ja sensaatiomaisesta tuoksukokemuksesta valmistuksen aikana, kun valitset espressokoneen, johon on integroitu mylly. Portafilter-espressokone on ihanteellinen valinta silloin, kun haluat tarjota ylellisen espresson suuremmalle seurueelle. Jos keittiössäsi ei ole työtasoa tai käytössäsi on vain pieni laskutila, suosittelemme pientä ja kompaktia espressokonetta.

Ja jotta sinun ei tarvitse tinkiä maitovaahdosta tässä vahvassa kahvissa, saat meiltä myös laitteita, joissa on erillinen maidonvaahdotin. Kosketuspaneelilla varustettu malli tuo optista eleganssia keittiöösi. Jos haluat nopeasti kuumenevan laitteen, valitse mahdollisimman tehokas kone. Tutustu Electronic Star -verkkokaupan korkealaatuisin espressokoneisiin ja tilaa suosikkisi suoraan kotiisi!

Espressokoneet – usein kysyttyä

Mikä on dual boiler?

Kyseessä on portafilter-espressokone, jossa on kaksi kuumennussäiliötä. Yksi valmistaa kuumaa vesihöyryä ja toinen kahvia. Laite yhdistää nämä itsestään.

Kuinka suuri pumppupaine tehokkaassa espressokoneessa tulisi olla?

Korkealaatuisissa koneissa on noin 15 barin paine. Erityisen tehokkaita, 20 barin koneita on saatavilla tunnetuilta valmistajilta.

Kuinka paljon aikaa espressokone tarvitsee kahvin valmistukseen?

Modernit koneet valmistavat espresson huolella jopa sekunneissa. 25–35 sekunnin valmistusaika on ihanteellinen, jotta voit nauttia täydestä aromista.
Ylös