14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Osta kylmälaukku edullisesti netistä – tämä kannettava ratkaisu pitää aina kaiken viileänä

Viileät juomat ovat paras keino sammuttaa iso jano. Myös elintarvikkeet säilyvät huomattavasti pidempään, kun ne laitetaan kylmälaukkuun. Verkkokaupassamme on suuri valikoima eri tehoisia ja eri toiminnoilla varustettuja malleja. Virittäydy lämpimään vuodenaikaan ja lukuisiin seikkailuihin hankkimalla kylmälaukku seuraavan osto-oppaan avulla.

Kylmälaukun monipuoliset käyttömahdollisuudet

Kylmälaukut sopivat täydellisesti elintarvikkeiden ja juomien viileänä pitoon kodin puutarhassa. Voit myös ottaa sen mukaan piknik-retkelle puistoon. Kylmälaukku on suosittu myös asuntoautoissa ja retkeiltäessä. Jos suunnittelet retkeä perheesi kanssa, autoon lastattava kylmälaukku vie herkulliset ruoat ja virkistävät juomat toivomaasi paikkaan. Tunnettujen merkkien mallit, kuten Dometic-kylmälaukut, ovat suosittuja seuralaisia myös veneretkillä ja jahdeilla.

Kylmälaukku – sopivat mallit

Verkkokauppamme kylmälaukkuvalikoima on suuri. Valitessasi sopivaa mallia voit aluksi valita sopivan koon. Koot liikkuvat 21 ja 36 litran välillä. Kylmälaukuissa on myös erilaisia energiatehokkuusluokkia. Akkukäyttöisen kylmälaukun kohdalla on tärkeää, että siinä on suuri kapasiteetti, jolloin se täyttää toimintonsa myös pidemmällä aikavälillä. Tiesitkö, että monissa kylmälaukuissamme on myös lämpimänäpitotoiminto? Se on ihanteellinen toiminto, jos haluat nauttia lounaan puistossa toimiston sijaan. Sopivasta viihdykkeestä huolehtivat kylmälaukut, joissa on integroitu ääniyksikkö. Elegantti, klassisen musta Dometic-kylmälaukku tai tyylikäs jäänsininen malli: kylmälaukkumme vakuuttavat trendikkäillä designeillaan.

Ostovinkkejä – kylmälaukun ostaminen Electronic Starilta

Ääniyksiköllä varustettu kylmälaukku on erinomainen ratkaisu, jos haluat nauttia piknikistä järven rannalla. Voit toistaa Bluetooth-yhteyden avulla lempimusiikkia älypuhelimeltasi, tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Päinvastoin kuin kaupungin pienissä puistoissa, musiikin äänille on paljon enemmän tilaa, eivätkä ne haittaa rauhaa ja hiljaisuutta etsiviä. Autoon sijoitettavassa kylmälaukussa ei tarvitse olla pyöriä. Jos olet liikkeellä kävellen, pyörillä varustettu kylmälaukku on todellinen pelastus. Jos etsit kylmälaukkua retkeilyyn, suosittelemme, että valitset kapean mallin. Se vie vain vähän tilaa asuntovaunussa tai -autossa. Tutustu nyt laajaan kylmälaukkuvalikoimaamme ja tilaa akkukäyttöinen kylmälaukku, joka pitää pitkään kylmänä!

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kylmälaukku sopii parhaiten autoon?

Autokylmälaukut ovat kompakteja ja minimalistisia. 21 litran malli ilman pyöriä on hyvä valinta, jotta se ei vie liikaa tilaa autossa.

Mikä energiatehokkuusluokka on hyvä kylmälaukun kohdalla?

Mallit, joiden energiatehokkuusluokka on D, säästävät jo paljon energiaa ja kustannuksia. Dometic-kylmälaukut ovat erityisen taloudellisia.
Ylös