14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Osta poljinroskis edullisesti verkosta

Etsiessämme käytännöllistä ja arkeen sopivaa roskista, eteemme tulee monia erilaisia järjestelmiä. Poljinroskis on yksinkertainen, mutta tehokas vaihtoehto automaattiselle roskakorille. Voit valita monista viehättävistä ja tehokkaista malleista. Kauppamme tarjoaa sinulle kiehtovan valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä poljinroskiksia. Ihanteellisessa tapauksessa löydät mallin, joka on hyvä yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllistä toiminnallisuutta. Kerromme tässä osto-oppaassa, miten se onnistuu parhaiten.

Erilaiset poljinroskikset – mallit lyhyesti

Saatavilla on tornimallinen poljinroskis, jossa on kaksi säiliötä. Voit valita myös kolmen säiliön mallin. Joissain malleissa polkimet ovat värilliset. Se ehkäisee sekaannusten vaaraa eri säiliöiden välillä. Valikoimassa on myös tyylikkääseen sisustukseen sopiva poljinroskis, jonka polkimet ovat saman väriset. Useimpien poljinroskisten sisäastiat voidaan irrottaa. Muovisten roskisten lisäksi saatavilla on myös alumiinisia malleja. Roskikset eroavat toisistaan myös tilavuudeltaan. Joidenkin roskisten sisäastiat ovat samankokoisia, kun taas toisten roskisjärjestelmien säiliöt ovat keskenään eri kokoisia, ja niitä voidaan käyttää kodin roskamäärien mukaan.

Poljinroskikset – tämä erottaa ne automaattisista kilpasisaristaan

Toisin kuin automaattinen roskakori, poljinroskikset eivät toimi automaattisesti. Ne avataan polkimella tai manuaalisesti. Ensimmäinen vaihtoehto on mahdollinen myös silloin, kun kädet ovat täynnä. Helppokäyttöisyys on pitkällä tähtäimellä suuri plussa. Sillä: poljinroskis ei vaadi sensorin huoltoa. Korkealaatuiset materiaalit pitävät huolen poljinroskisten pitkäikäisyydestä ja vakuuttavat helppohoitoisuudellaan.

Ostovinkkejä – poljinroskis erilaisiin tarpeisiin

Jos haluat integroida roskiksen keittiökaappiisi tai keittiön työtason alle, suosittelemme matalaa tai vaakasuoraa mallia. Erityisesti lapsilla on usein aluksi vaikeuksia erotella erilaiset roskatyypit toisistaan. Säiliö, jossa on värilliset polkimet, voi tuoda tilanteeseen helpotusta. Haluaisitko kestävän ratkaisun, jossa ei käytetä lainkaan roskapusseja? Siinä tapauksessa poljinroskis, jonka sisäastiat voi irrottaa, on hyvä vaihtoehto.

Jos roskis on rauhallisten huoneiden vieressä, valitse malli, jonka kansi sulkeutuu äänettömästi. Pienikokoisessa sinkkutaloudessa tornimallinen roskis – poljinroskis, jossa on kaksi säiliötä – on järkevä valinta. Keittiöön, jossa laitetaan usein ruokaa ja jossa syntyy paljon vesihöyryä, sopii hyvin muovinen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu poljinroskis, jotka kestävät korroosiota. Inspiroidu valikoimamme tyylikkäistä vaihtoehdoista!

Poljinroskikset – usein kysyttyä

Mitä etuja poljinroskiksella on?

Se on erityisen hygieeninen ratkaisu, sillä sitä ei tarvitse avata käsin. Polkimella varustettu malli ei myöskään vaadi juurikaan huoltoa.

Kenelle sopii poljinroskis, jossa on irrotettava sisäastia?

Irrotettavat sisäastiat sopivat hyvin roskille, jotka pitää hävittää erityisen usein. Siten nesteet eivät ala käymään. Sisäastia on nopeasti huuhdeltu juoksevan veden alla.

Ovatko poljinroskikset pitkäikäisiä?

Roskikset, joissa ei ole automatiikkaa, ovat hyvin pitkäikäisiä, ja ne voivat kestää usean vuoden. Korkealaatuinen työstö on erittäin tärkeää.
Ylös