14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Osta automaattinen roskakori edullisesti verkosta

Ne tuovat palan autonomiaa moderniin keittiöön avautuen ja sulkeutuen elegantisti – täysin itsenäisesti: automaattiset roskakorit edustavat ylellisten jäteastioiden kategoriaa. Sen vuoksi niitä käytetään asuntojen lisäksi myös yrityksissä. Jotta löydät automaattisten roskakorien joukosta sopivan mallin, esittelemme sinulle tässä tärkeitä ominaisuuksia. Ne antavat sinulle hyödyllisiä vinkkejä automaattisen roskakorin ostamiseen verkkokaupastamme.

Automaattiset roskakorit eroavat toisistaan seuraavissa asioissa

Automaattisissa roskakoreissa voi olla yksi tai kaksi säiliötä. Monisäiliöiset mallit on tarkoitettu erilaisten jätetyyppien lajitteluun. Automaattisesti avautuvia roskiksia on eri kokoisia. Voit valita sopivan mallin 30 ja 72 litran väliltä. Lisäksi voit valita erilaisista malleista ja designeista. Suorakulmaisten mallien lisäksi saatavilla on nyt myös sylinterin muotoisia automaattisia roskakoreja, joiden tilavuus on 50 litraa. Haluaisitko kiiltävän vai mattapintaisen mallin? Hopeanvärisen, mustan tai hieman ruusukullan värisen? Tarjoamme sinulle tyylikkäitä malleja, joissa on ainutlaatuinen muotoilu.

Automaattisen roskakorin edut

Automaattiset roskakorit vaikuttavat todella eleganteilta. Jos käsissäsi on paljon roskaa, ne tarjoutuvat ottamaan roskat sisäänsä heti, kun lähestyt roskista. Myös manuaalinen käyttö on mahdollista. Automaattisten roskakoriemme kuoret ovat naarmuuntumattomia, korroosion kestäviä ja helppohoitoisia. Roskiksen sisällä olevien, yksittäin irrotettavien sisäastioiden ansiosta roskien vieminen ulos on helppoa, ja sisäastiat on helppo puhdistaa. Siten säiliöt pysyvät hygieenisinä ja puhtaina. Erinomaisen tiivisteen ansiosta käymiskaasut ja muut pahat hajut pysyvät visusti roskiksen sisällä.

Automaattiset roskakorit – pieni mutta hyödyllinen osto-opas

Jos toimistostasi puuttuu katseenvangitsija, suosittelemme sinulle sylinterinmuotoista, 50 litran automaattista roskakoria. Jos haluat ostaa tyylikkään roskisjärjestelmän suuren, yli 5 hengen perheen kotiin, voit valita 72 litran automaattisen roskakorin. Lapsiperheisiin, joissa elämä on usein hieman hektistä, sopii hyvin muovinen malli.

Se on kestävä ja pitkäikäinen. Onko sinulla vain vähän tilaa roskakorille, mutta haluaisit kuitenkin hankkia tyylikkään sisustuselementin keittiöösi? Korkea ja kapea malli vie tilaa vain pystysuunnassa. Osta automaattinen roskakori yhdellä tai kahdella säiliöllä nyt verkkokaupastamme!

Automaattiset roskakorit – usein kysyttyä

Miten automaattinen roskakori toimii?

Sensori tunnistaa ihmisen liikkeen ja aukeaa ilman napinpainallusta tai poljinta. Voit sulkea roskakorin joko käsin tai kosketustoiminnolla.

Minkäkokoinen automaattinen roskakori on sopiva?

50 litran malli on keskisuuri malli, jossa on riittävästi tilaa kahden hengen taloudelle. Suuremmalle perheelle tämä tilavuus ei enää välttämättä riitä.

Onko automaattinen roskakori todellakin tiivis?

Malliemme tiivisteet ovat erittäin korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Hajut pysyvät siten luotettavasti säiliön sisällä.
Ylös