14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tuplakeittolevyt


Osta tuplakeittolevy edullisesti verkosta ja valmista ruokia liedestä riippumattomasti

Kun viettää aikaa ulkona, kodin kaasu- tai sähköliesi on turhan kaukana. Retkellä tai puutarhassa: kun toivot laittaa ruokaa, tuplakeittolevy on ensiluokkainen valinta. Se yhdistää kaksi keittolevyä yhteen laitteeseen. Electronic Starin verkkokaupasta voit ostaa laadukkaan tuplakeittolevyn. Tarjoamme sinulle tuplakeittolevyjä erilaisilla toteutuksilla ja tehokkailla ominaisuuksilla. Seuraava osto-opas tarjoaa sinulle pienen tietopaketin tuplakeittolevyistä.

Tuplakeittolevyn monipuolinen käyttö

Haluaisitko viettää puutarhassa talvijuhlaa ja kestitä perhettä ja ystäviä mausteisella glögillä? Tuplakeittolevy, joka toimii sähköisesti tai induktioperiaatteella, tarjoaa sinulle hyviä palveluksia tässä suunnitelmassa. Tuplakeittolevyn voit ostaa myös siinä tapauksessa, jos tarvitset lisää keittolevyjä kodin liettä täydentämään. Täydennä liettäsi yksinkertaisesti kannettavalla keittotasolla, joka on varustettu kahdella keittolevyllä. Kaiken lisäksi voit käyttää tuplakeittolevyä reissussa - aina silloin, kun olet matkalla asuntoautosi kanssa ja haluat nauttia päivällistä luonnon helmassa.

Erilaiset tyypit - tuplakeittolevy induktiolla, kaasulla tai lasikeramiikalla

Tuplakeittolevyjä on saatavilla keraamisena - laadukkaalla ja maineikkaalla keraamisella pinnalla. Klassisia tuplakeittolevyjä voi käyttää kaasulla. Erityisen innovatiivisia ovat keittolevyt, jotka valmistavat ruokia sähkömagneettisesti induktioperiaatteella. Hyvin jäsennellyn verkkokauppamme suuresta mallivalikoimasta voit valita klassisia värejä, kuten mustan, hopean ja valkoisen, sekä epätavallisia versioita, kuten räiskyvän punaisen. Tuplakeittolevymme eroavat toisistaan myös tehokkuutensa puolesta. 1900 - 3100 watin valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto sinullekin. Siinä missä muutamat mallit on varustettu perinteisillä pyöritettävillä säätimillä, toisia voit käyttää ajanmukaisella kosketuspaneelilla. Muita eroavaisuuksia löytyy tehoportaiden erilaisista määristä.

Tuplakeittolevyn osto - näin ostopäätös onnistuu

Jos haluat käyttää tuplakeittolevyä puutarhassa tai asuntoautossa, ja ympäristössä on lapsia, induktiokeittolevy on hyvä valinta. Mikäli arvostat ensiluokkaista ulkonäköä, keraaminen tuplakeittolevy on erinomainen valinta. Tasaisen pintansa ansiosta se on helppo puhdistaa, ja siksi ruoanlaitto ulkoalueilla osoittautuu äärimmäisen tehokkaaksi. Tarkkaile laitetta puhdistaessasi, että pyöritettäviin säätimiin ei kerry pölyä ja likaa. Kosketuspaneelilla varustetut tuplakeittolevyt ovat erityisen mukavia puhdistaa. Muutamat mallit ovat niin matalia, että niitä voi säilyttää helposti ja tilaa säästävästi asuntoautossa, puutarhamajassa tai keittiössä.

Tuplakeittolevy induktiolla, kaasulla tai keramiikalla: siirrä suosikkimallisi ostoskoriin ja tilaa se vielä tänään Electronic Starilta!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä etuja on tuplakeittolevyssä, joka toimii sähköisesti?

Sähkökäyttöisellä tuplakeittolevyllä valitset ympäristöystävällisen vaihtoehdon, joka työskentelee erittäin energiatehokkaasti ja ateriat valmistuvat lyhyessä ajassa.

Miten turvallisia tuplakeittolevyt ovat?

Induktioperiaatteella toimiva tuplakeittolevy tarjoaa suuren määrän turvallisuutta. Se on kuuma vain silloin, kun levyllä on pannu tai kattila.

Ovatko tuplakeittolevyt kalliita?

Electronic Starilta voit ostaa klassisia tuplakeittolevyjä edullisesti verkosta - laadukkaita malleja jo kaksinumeroisen alueen alemmasta päästä.

Ylös