14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Stereot vinyylisoittimella

Old School – uudelleen keksitty – vinyylisoitin stereoissa

Vinyyli kuulostaa todella vanhanaikaiselta. Se muistuttaa nostalgikoista, jotka haluavat unohtaa 2000-luvun tekniikan. Mutta LP-levyt ja innovativiinen tekniikka eivät sulje toisiaan pois. Ei todellakaan, ei edes silloin, vaikka laite olisi klassisen näköinen ja sopisi kaikkiin klassisesti sisustettuihin huoneisiin. Vinyyli ja CD eivät nimittäin sulje toisiaan pois. Vinyylilevysoitin se ei myöskään sulje pois MP3:n, kasettien, USB-tikkujen ja SD-korttien mahdollisuutta. Tekniikan kehitys ei lopu ja siitä huolimatta tai ehkäpä juuri siksi välillä olisi hyvä yhdistää vanhoja arvoja ja uutta tekniikkaa ja mahdollisuuksia. Vasta silloin saadaan aikaan todellista joustavuutta.

Kompaktit monitaiturit

Juuri sitä ovat vinyylisoittimella varustetut stereolaitteet. Samalla kun voit kaivaa vanhat lempilevysi esiin, voit myös nauttia uuden digitaalitekniikan helppoudesta. Monissa vinyylisoitin-stereoissa on huippumoderneja toimintoja, kuten USB-tuloja USB-tikuille tai SD-paikka SD-korteille – voit valita näistä itsellesi paremmin sopivan. Voit myös kädenkäänteessä kopioida musiikkia tietokoneeltasi suoraan digitaaliseen muistiin ja soittaa sitä sitten stereolaitteellasi. Lapsellisen helppoa – aivan yhtä helppoa kuin kasetille nauhoittaminen ennen vanhaan. Joissakin vinyylisoittimissa on myös sisäänrakennettu kasettidekki perinteisille c-kaseteille. Monissa stereolaitteissa on lisäksi CD-soitin, joka pystyy soittamaan ongelmitta myös MP3-CD:itä.

Tallentaminen ja kopioiminen – vinyylisoittimet osaavat myös sen

Kaseteille nauhoittamisesta puheenollen... Voit nyt tuoda tallentamisen 2000-luvulle! Vinyylilevysoittimella varustettujen stereoiden joukossa on myös malleja, joiden avulla musiikkia voi siirtää CD:ltä, LP:ltä, kasettilta tai ulkoiselta AUX-laitteelta helposti USB- tai SD-muistille ja näin voitkin kädenkäänteessä muuttaa vinyylit MP3-muotoon. Levykokoelmastasi tulee hetkessä digitaalinen. Radiovastaanottimet ovat laitteissa itsestäänselvyys, samoin kuin levyjen soittonopeuden säätö. Se, millaista designia laitteelta odotat, on tietenkin makuasia. Haluat soittimesi sitten olevan moderni, pieni, suuri tai 50-luvun tyylinen, se on täysin sinun valintasi.

Ylös