14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Säilytyspurkit & Ruoan Säilytys

Osta säilytyspurkit edullisesti verkosta

Kauniit säilytyspurkit ovat jokaisessa keittiössä hyvä vaihtoehto avoimille pusseille, mitä tulee irtonaisten elintarvikkeiden, kuten pastan ja kaurahiutaleiden säilyttämiseen. Erityisesti läpinäkyvät, lasiset säilytyspurkit sopivat ihanteellisesti mausteiden, teen, suolan ja monien muiden herkullisten ainesten säilytykseen. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima värikkäitä purkkeja, joiden kyljessä lukee, mitä niissä on mahdollisesti sisällä, kuten sipulia tai perunaa. Valikoimasta löytyy sopivat purkit jokaiseen kotiin, oli sitten kyse perheestä, pariskunnasta tai sinkkukodista.

Leipälaatikko tai teelaatikko kodikkaaseen ilmapiiriin

Sen lisäksi, että käytännölliset säilytyspurkit toimivat peruselintarvikkeiden, yrttien, mausteiden ja kaakaon turvallisena säilytyspaikkana, niillä on myös toinen tärkeä tarkoitus. Kauniit lasipurkit, joissa on puinen tai muovinen kansi, tekevät elintarvikkeistasi ja mausteistasi koristeellisen elementin keittiöösi. Rustiikkinen leipälaatikko tai yhtenäinen setti eri kokoisia säilytyspurkkeja avoimessa hyllyssä tai työtasolla vetää katseet puoleensa.

Jos sijoitat teelaatikon vedenkeittimen viereen, keittiön sivupöydästä tulee kodikas ja kutsuva teenurkkaus. Erilaisten mallien valikoima on niin suuri, että voit sisustaa keittiösi yksilölliseen tyyliisi sopivaksi sijoittamalla hyllyille ja pöydille erilaisia purkkeja ja laatikoita. Kaikki tiiviit, helppokäyttöisellä kannella suljettavat purkit vakuuttavat pitämällä elintarvikkeet pitkään hyvinä ja aromit tallella.

Säilytyspurkkisetti järjestelmälliseen ja kodikkaaseen keittiöön

Jotta sinun ei tarvitse joka päivä käydä kaupassa ostamassa tarvikkeita aterioidesi valmistamiseen, kannattaa pitää ainakin pientä peruselintarvikkeiden varastoa kotona. Keittiökaapissasi, keittiön hyllyllä tai työtasolla on yleensä tarpeeksi tilaa muutamalle purkille, joissa voi säilyttää pastaa, riisiä, yrttejä, mausteita, kahvia, kaakaota ja muita tärkeitä elintarvikkeita päivittäiseen tarpeeseen.

Mihin pitää kiinnittää huomiota säilytyspurkkeja ostaessa?

Säilytyspurkkien käytöllä on se etu, että kaikilla tärkeillä elintarvikkeilla on siten vakiintunut paikkansa. Leipä on aina leipälaatikossa ja teepussit teelaatikossa. Sen sijaan, että sinulle olisi epämääräinen lajitelma avoimia pusseja, näet yhdellä silmäyksellä, mitä peruselintarvikkeita sinulla vielä on ruokakomerossasi. Lasiset säilytyspurkit ovat myös koristeellinen näky keittiön hyllyllä.

Säilytyspurkit – usein kysyttyä

Ovatko elintarvikkeet, kuten riisi ja kuivatut pavut, suojassa elintarviketoukilta säilytyspurkeissa?

Erityisesti ilmatiiviissä säilytyspurkeissa elintarvikkeet ovat hyvin suojassa elintarviketoukilta. Näiden purkkien kannet sulkevat sisältönsä täysin tiiviisti.

Ovatko kaikki säilytyspurkkisetit pitkäikäisiä?

Lasiset, muoviset ja puiset purkit ovat yleensä pitkäikäisiä, jos niitä hoidetaan valmistajan antamien ohjeiden mukaan, ja ne puhdistetaan säännöllisesti ennen, kuin niihin laitetaan uusia elintarvikkeita.

Voiko samaa säilytyspurkkia käyttää eri elintarvikkeille ajan kuluessa?

Jos puhdistat säilytyspurkin perusteellisesti pölystä ja elintarvikkeiden jäämistä, kuten riisinjyvistä, voit käyttää samaa purkkia seuraavaksi esimerkiksi kahvin säilytykseen.
Ylös