14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kulinaristista monipuolisuutta kotiin pizzauuneilla

Omalla pizzauunilla valmistat aina maukkaita italialaiserikoisuuksia. Päällystä pizzasi oman makusi mukaan ja pääset herkuttelemaan rapeasta pohjasta mehukkailla täytteillä. Pizzauuneja on saatavilla erilaisissa malleissa, jotta ne täyttävät yksilölliset tilankäytön ja mieltymysten asettamat vaatimukset. Yhteistä niille on pizzalle optimaalinen lämmön muodostus ja lämmön jako - jotta se onnistuu vähintään yhtä hyvin kuin lempi-italialaisravintolassasi. Mallista riippuen voit valmistaa pizzauunissasi lisäksi muita kulinaristisia herkkuja.

Erilaiset rakenteet ja lämmitystavat

Koosta ja lämmitystavasta riippuen voit käyttää pizzauunia puutarhassa, terassilla, sisällä asunnossa tai parvekkeella: jos pizzauunia käytetään sähköisesti, tarvitset vain virtaliittymän uunin läheisyyteen. Yhtä joustavasti käytettävissä ovat pizzauunit, jotka toimivat kaasulla. Mikäli käytettävissä olevat tilat ovat rajalliset, saat rahoillesi vastinetta minipizzauunilla: asetat pizzauunin pöydälle tai keittiön vapaalle työskentelytasolle.

Puutarhan pizzauunia voit käyttää kiinteällä alustalla puun, hiilten tai pellettien kanssa ja suot itsellesi ainutkertaisen ulkoelämyksen. Rakenteet on suunniteltu erityisesti turvalliseen käyttöön palavien materiaalien kanssa. Pizzauunille, joka toimii kaasulla, tarvitset vain kaasupullon. Vähiten vaivaa sinulle tuo pizzauuni, joka toimii sähköisesti verkkovirran avulla. Sitä et voi sen vuoksi käyttää puutarhassa kostealla säällä toisin kuin puilla, pelleteillä tai kaasulla toimivia pizzauuneja. Sen sijaan siirrät tapahtuman aina joustavasti sisälle.

Ruoanlaittomahdollisuudet pizzauunilla kotona

Mitä kaikkea pizzauunisi osaa ja mihin tarkoituksiin se soveltuu, riippuu aina uunin varustuksesta. Minipizzauuni on ihanteellinen nopeaan ja mutkattomaan maukkaiden pikkupizzojen valmistukseen koko perheelle tai ystäville. Muut mallit on varustettu pizzakivellä kuin italialaisessa ravintolassa, ja niissä on lisäksi grilliritilä tai muu osa, joka tarjoaa parhaat edellytykset lihalle, kalalle ja kasviksille. Jopa leipä ja kakut onnistuvat oikean varustuksen avulla. Erityistä monipuolisuutta tarjoaa puukäyttöinen pihauuni, joka soveltuu lisäksi pitkään haudutukseen ja savustukseen.

Pizzauunin osto - oikea valinta

Tärkeimmät ostokriteerit ovat yksilöllisiin olosuhteisiin ja omiin toiveisiin sopiva pizzauunin koko ja paino sekä lämmitystapa. Valitse sähkö- tai kaasuliitännällä varustettu malli tai vaihtoehtoisesti puilla tai pelleteillä käytettävä uuni. Suuret pihauunit savupiipulla ovat ihanteellisia käytettäväksi puutarhassa, kompaktit sähkö- ja kaasukäyttöiset mallit taas voi sijoittaa tukevalle pöydälle. Lopulta on vielä tärkeää sovittaa varustus käyttömahdollisuuksiin ja omiin tarpeisiin sopivaksi.

Pizzauuneista usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea voin valmistaa pizzauunissa?

Varustuksesta riippuen pizzauunit on suunniteltu erityisesti pizzojen valmistukseen tai ne ovat käytettävissä monipuolisina pihakeittiöinä.

Millainen lämmitystapa/virransyöttö uuneissa on?

Sinulla on valittavissa pizzauuneja, jotka toimivat sähköllä, kaasulla, puilla tai pelleteillä.

Voinko valmistaa pizzaa myös asunnon sisällä?

Kompakti malli sähkö- tai kaasuliitännällä on käytettävissä myös sisätiloissa.
Ylös