14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Induktio-keittolevyt


Induktio-keittolevyn osto verkosta - Electronic Starilta luksuslaatua edulliseen hintaan

Sähkömagneettisen induktion periaate on erittäin pidetty, koska se mahdollistaa maukkaiden aterioiden hellävaraisen valmistuksen. Mikäli induktiolietesi tarvitsee uuden keittolevyn, voit ostaa erittäin laadukkaan induktio-keittolevyn Electronic Starin verkkokaupasta. Tarjoamme sinulle induktio-keittolevyn 80 cm:n leveydellä ja muissa kokovaihtoehdoissa sekä induktio-keittolevyn, jota voit käyttää omavaraisesti. Tutkaile seuraavasta osto-oppaasta tärkeitä kriteereitä itsellesi sopivan induktio-keittolevyn valintaan!

Näillä eduilla induktio-keittolevy ihastuttaa

Induktio-keittolevyt ovat äärimmäisen tehokkaita ajankäytön suhteen, sillä keittoastian lämmitys ja jäähdytys tapahtuu erittäin nopeasti. Kaiken lisäksi säästät siten runsaasti energiaa ruoan valmistuksessa. Jopa 30 prosentin säästöt ovat mahdollisia. Huomaat sen ennen kaikkea omassa kukkarossasi. Varmaankin merkittävin induktio-keittolevyn etu on kuitenkin se, että keittolevy itsessään ei kuumene. Ainoastaan kattilan tai pannun pohja kuumenee. Se pienentää palovammojen riskiä huomattavasti.

Mallien moninaisuutta: 60 cm:n, 80 cm:n tai 90 cm:n induktio-keittolevyn osto?

Verkkokaupastamme voit tilata induktio-keittolevyn, jonka leveys on 90 cm, 80 cm tai 60 cm. Suurin osa malleista on niin moderneja, että ne on varustettu helppokäyttöisellä kosketuspaneelilla. Mallit automaattisella sammutuksella ja ylikuumenemissuojalla tarjoavat lisäksi erittäin suurta turvallisuutta. Voit ilman muuta ostaa meiltä induktio-keittolevyn, joka on varustettu ajastimella ja joka ilmoittaa sinulle, milloin ruoka on kypsää. Tarkkaile lisäksi erilaisia tehotasoja, joita on 1800 watin ja 7400 watin välillä. Suuri mallivalikoima mahdollistaa sinun valitsevan induktio-keittolevyn, joka sointuu yhteen muiden laitteiden muotoilun kanssa keittiössä, kesäkeittiössä tai retkikeittiössä.

Induktio-keittolevyn osto-opas

80 cm:n leveys voi olla sellaisessa induktio-keittolevyssä, jota käytät omavaraisesti ulkoaktiviteeteissa. Samoin 90 cm leveä induktio-keittolevy on sellainen, jota voi käyttää omavaraisesti ja liedestä irrallisena osana kodin keittiössä. Sellainen malli sopii optimaalisesti puutarhaan tai asuntoautoon. Jos taas haluat vaihtaa induktiolietesi keittolevyn, voit valita 60 cm leveän induktio-keittolevyn. Jos taloudessa on lapsia, suosittelemme sinulle sellaista mallia, jossa on ylikuumenemissuoja ja automaattinen sammutus. Kiinnitä huomiota myös keittoalueiden jaotukseen. Mikäli kaksi keittoaluetta on liian vähän ja neljä taas liikaa, voi kolmen alueen induktio-keittolevy olla juuri oikea ratkaisu.

Tilaa vielä tänään itsellesi sopiva induktio-keittolevy!

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti induktio-keittolevy toimii?

Induktio-keittolevyt valmistavat ruoat ripeästi. Vesi alkaa kiehua kattilassa jo muutamassa minuutissa. Se on ihanteellista silloin, kun haluat ruoan valmistuksen sujuvan nopeasti työpäivän jälkeen.

Miten energiatehokas induktio-keittolevy on?

Energiansäästön suhteen induktio-keittolevyillä on selkeitä etuja. Tehokapasiteetista riippuen energiansäästö voi nousta jopa 20-30 prosenttiin.

Miten induktio-keittolevy soveltuu kotitalouteen, jossa on lapsia?

Induktio-keittolevyt ovat käytössä vain silloin, kun niiden päällä on patoja tai kattiloita. Palovamman aiheuttama loukkaantumisriski on keraamiseen lieteen verrattuna suhteellisen pieni. Sähkömagneettinen keittolevy on siksi hyvä valinta kotitalouksiin, joissa on paljon lapsia.

Ylös