14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Hifi-lattiakaiuttimet

Hifi-lattiakaiuttimet Electronic-Starilla – mahtipontisuutta ja designia

Kaipaako olohuoneesi sisustus uutta tyyliä? Eivätkö musiikkilaitteen omat kaiuttimet riitä kunnon musiikkielämyksen aikaansaamiseen? Tutustu silloin lattiakaiutin-osastoomme! Löydät meiltä takuulla lompakollesi ja sisustukseesi sopivat lattiakaiuttimet. Vaihtelua löytyy niin muodossa, koossa, tehoissa kuin materiaalissa. Voit hankkia yksittäisen kaiuttimen, kaiutinparin, 2-tie-kaiuttimet, kaiuttimen subwooferilla tai voit antaa äänen tulla olohuoneeseen viiden kaiuttimen voimin.

Lattiakaiutin ja teiden määrä

Lattiakaiuttimet ovat usein isoja kapistuksia ja niitä kuvataan eri tie-määrällä. Mitä suurempi tiemäärä on, sitä suurempi on myös laite. Tie on nimittäin sama kuin yksi kaiutin. Esimerkki: 3-tie-kaiutin on yhtä kuin kolme kaiutinta yhdessä ”tolpassa”. Teiden määrä lisää soundin laatua, sillä yksi kaiutin ottaa hoidettavakseen tietyt taajuudet. 3-tie-kaiuttimessa yksi kaiutin hoitaa bassoäänet, yksi keskiäänet ja yksi ylä-äänet (eli diskanttiäänet). Jos siis hankit parin 3-tie-kaiuttimia, kuten esimerkiksi suuren suosion saaneen Hyundai Multicav -kaiutinparin, saatkin kerralla 6 kaiutinta. Nämä lattiakaiuttimet eivät vaan näytä päteviltä vaan tuovat myös mahtavan äänen!

Kaiuttimen valinta

Lattiakaiuttimen etu, kun vertauskohtana ovat hyllykaiuttimet (link!), on siinä, ettet tarvitse erikseen jalustaa. Lisäksi koko tuo tehoa ääneen ja säväyksen sisustukseen. Jos haluat kaiuttimet tehostamaan elokuvaelämystä, suosittelemme, että hankit hyvät lattiakaiuttimet. Niiden asettelu on helppoa, ja monet tiet tuovat monisävyisen äänen. Televisiostasi riippuen voit valita kaksi kaiutinta stereo-ääneen tai kotiteatteri-kaiutinpaketin surround-ääneen. Todellisille hifisteille suosittelemme Canton- tai Magnat-merkkejä, joita löydät lattiakaiuttimet-kategoriastamme.

Ylös