14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Lasikeramiikkalevyt


Lasikeramiikkalevyn osto verkosta - laadukkaat mallit houkuttelevilla designeilla

Kun on kyse keittolevyn valinnasta lieteen tai kannettavan keittolevyn hankinnasta, herää kysymys, miten keittolevyä käytetään. Jos et halua käyttää kaasua, voit ostaa keraamisen keittolevyn ja valmistaa ruokia sähkökäyttöisesti. Keraaminen keittolevy soveltuu lisäksi liikkuvaan käyttöön lukuisissa ulkoilma-aktiviteeteissa. Hanki täältä tietoa siitä, mitä konkreettisia etuja keraamisella keittolevyllä on ja miten löydät oikean lasikeramiikkalevyn.

Keraamisen keittolevyn tunnusmerkit - tämä on modernin liesitasoratkaisun takana

Lasikeramiikkalevy tunnetaan myös keraamisena keittolevynä. Siinä on kyse lasisten ja polypiistä valmistettujen elementtien yhdistelmästä. Schott - arvostettu keraamisten liesitasojen valmistaja - on suojannut oikeuden nimeen Ceran. Meidän verkkokaupastamme voit tilata eksklusiivisesti lasikeramiikkalevyjä eri valmistajilta, kuten Klarsteinilta.

Keraamiset keittolevyt suurella valikoimalla tehokkaita ominaisuuksia

Keraamisia liesitasoja on saatavilla 2 - 5 keittoalueella. Tuplakeittolevy on kompakti formaatti. Suuremmissa keittoaluemäärissä kokonaisrakenne on yleensä neliön muotoinen ja sopii optimaalisesti klassiseen sähkölieteen. Joissain toteutuksissa on ylikuumenemissuoja ja automaattinen sammutus. Mikäli keittolevy kuumenee liikaa, lasikeramiikkalevy sammuu automaattisesti. Pienemmissä lasikeramiikkalevyissä on noin 2400 watin kapasiteetti. Keraamisia liesitasoja on saatavilla aina 6500 wattiin asti. Keskitason tehokapasiteetilla varustettuja liesitasoja saat noin 3500 watin teholla. Lisäksi sinulla on tehtävänäsi vielä valinta pyöritettävillä säätimillä tai kosketuspaneelilla varustetun lasikeramiikkalevyn väliltä. Integroidulla ajastimella varustetun mallin kohdalla vältyt erilliseltä kellon säätämiseltä.

Lasikeramiikkalevyn osto - täydellinen valinta

Etsitkö tehokasta ratkaisua, jossa voi lämmittää viittä pannua samanaikaisesti? Kotisi liesitasoon integroitava keittotaso on sopiva vaihtoehto. Mikäli taas haluat vain mahdollisuuden ruoan lämmittämiseen puutarhamajassa tai retkellä, voit valita tuplamallin. Erittäin tasaiset ja suoralinjaiset design-ratkaisut ovat erityisen helppoja puhdistaa. Neutraalit värit, kuten musta, sopivat joka keittiöön. Mikäli etsit kuitenkin poikkeuksellista keraamista liesitasoa, voit valita mallin valkoisessa tai hopeanvärissä.

Vilkaise saman tien lasikeramiikkalevyjen valikoitua kokoelmaamme ja valitse malli, joka sopii optimaalisesti juuri sinun toiveisiisi!

Usein kysytyt kysymykset

Miten Ceran ja lasikeramiikka eroavat toisistaan?

Ceran on lasikeramiikkaa omalla tuotemerkillä. Sen takana on valmistaja nimeltä Schott. Tuotemerkki on rekisteröity ja suojattu, ja siksi sitä ei saa käyttää muun lasikeramiikan yhteydessä.

Minkälaisilla pannuilla ja kattiloilla voi valmistaa ruokaa lasikeramiikkalevyllä?

Toisin kuin induktiokeittolevyjen kohdalla, keraamisella keittolevyllä voit käyttää kaikkia yleisesti myytäviä, ei-induktiovalmiita pannuja tai kattiloita. Lasikeramiikkalevy on siksikin ihanteellinen jälkivarustusratkaisu.

Mistä tietää, että lasikeramiikkalevy on yhä lämmin?

Jos keittolevy on päällä, sen tunnistaa pinnan alapuolella olevista punaisista renkaista. Innovatiiviset mallit näyttävät, mikäli keittolevy ei ole vielä riittävästi jäähtynyt.

Ylös