14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Stereot CD-MP3-soittimella & USB

Nimihän sen jo kertoo – stereolaitteet CD-, MP3- ja USB-toiminnoilla

Toisinaan asiat eivät vaadi sen kummempia selittelyjä. Niin on tässäkin tilanteessa, sillä olet juuri saapunut verkkokauppamme osastolle, josta löydät stereolaitteet CD-, MP3- ja USB-toiminnoilla. Täältä löydät suuren valikoiman erilaisia stereoita alkaen yksinkertaisista laitteista, jotka sopivat lisätarvikkeiksi kaikkiin asuntoihin ja aina olohuoneen todellisina kohokohtina toimiviin monitoimisiin stereoihin. Minkä näköinen laitteen pitäisi olla? Miltä sen pitäisi kuulostaa, mitä osata? Ja paljonko sen pitäisi maksaa? Nämä ovat kysymyksiä, joihin sinun kannattaa itse miettiä vastaus ja tutustua sitten meidän laajaan stereovalikoimaamme.

Periaate

Periaate on jopa erittäin simppeli. Täällä kyse on ensisijaisesti stereoista, jotka pystyvät toistamaan myös MP3-CD:itä ja joissa on USB-tulo ulkoisia laitteita, kuten USB-tikkuja varten. Näistä ulkoisista laitteista CD-, MP3- ja USB-toiminnoilla varustettu stereosoitin pystyy suoraan toistamaan niissä olevan musiikin. Luonnollisesti laitteella voi soittaa myös perinteisiä audio-CD-levyjä.

Vaihtoehtoja

Vaihtoehtoja on monia ja voit itse valita niistä. Voit valita vaikkapa jonkun suosituista kannetavista stereoista, joita on useita eri malleja jopa LEGO- ja 50-luku-faneille. Kannettavat stereolaitteet CD-, MP3- ja USB-toiminnoilla mahdollistavat niiden käytön myös paristoilla, jolloin laitteen voi todellakin ottaa mukaan minne tahansa. Löydät täältä myös suurikokoiset stereolaitteet CD-, MP3- ja USB-toiminnoilla ja myös näissä laitteissa on useita eri toimintoja.

Toiminnot

Niitähän riittää. Laitteesta riippumatta voimme taata, että löydät sen, mitä olet tullut etsimäänkin. Meillä on CD-soittimia, joissa on kolmen levyn vaihtaja CD-levyjen nopeaa vaihtamista varten, iPod- ja iPhone-telakoita, CD-asemia, radio- ja musiikkiherätyskelloja, internetradioita, jotka toimivat langattomassa verkossa sekä subwoofereita. Nämä ovat vain murto-osa niistä toiminnoista, joita löydät meidän stereovalikoimastamme.

Ylös