Capital Sports

[B-tuote] Beforce - kompressiopaita

alkaen 7 Asiakkaat
18,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
 • kompressiopaita miehille, keskitason kompressio
 • istuvuus tukee lihasvoimaa ja vähentää lihasten värähtelyä
 • Dehydr8-teknologia: pitää kosteuden poissa ja mahdollistaa ruumiinlämmön optimaalisen säätelyn
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Beforce - kompressiopaita
18,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Beforce kompressiopaita funktiopaita miehille koko L
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • kompressiopaita miehille, keskitason kompressio

 • istuvuus tukee lihasvoimaa ja vähentää lihasten värähtelyä

 • Dehydr8-teknologia: pitää kosteuden poissa ja mahdollistaa ruumiinlämmön optimaalisen säätelyn

 • mesh-alueet kainaloissa ja kaulassa miellyttävään tuulettumiseen

 • levennetty kaula-aukko helpottaa hengittämistä

Ominaisuudet:
 • vahvistetut kyynärpäät soveltuvat normaalia kovempaan rasitukseen fitness-harjoittelun aikana
 • jersey-materiaali: 80 % nylon, 20 % Elastan
 • mesh-materiaali: 85 % polyesteri, 15 % Elastan
 • 30 °C konepesun kestävä
 • silitys alhaisella lämpötilalla
 • ei rumpukuivausta
 • koko: L
 • väri: musta
Toimituskokonaisuus:
 • 1  x treenipaita
 • Huom! Tuotteen mukana ei toimiteta käyttöohjeita.
Mitat:
 • koko: L
 • paino: n. 180 g
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 7 Asiakkaat
7

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.08.2022
Verified tarkastelu

Größe und Passform: Es ist wichtig zu beachten, dass der Anbieter die Größen nicht einheitlich angibt. Wer M bestellt, bekommt L geliefert, bei Bestellung von L bekommt man XL usw. Man bekommt also immer eine Größe höher bestellt. Ich selber bin etwas über 180cm und 85kg athletisch. Da es einen Tick kleiner ausfällt, wie es bei solchen Shirts nunmal oft so ist, habe ich L bestellt, obwohl meine Shirtgröße eher M ist. Mit XL als Ergebnis war ich dann zunächst geschockt, es geht aber noch knapp klar. Es passt, liegt aber nicht durchweg eng an. Nochmal bestellen werde ich es vermutlich eine Größe kleiner, damit es auch der Beschreibung "Kompressionsshirt" entspricht und eng genug anliegt. Im Endeffekt, meine Einschätzung: Mit um die 80kg bis hin zu knapp 85kg würde ich auf jeden Fall M bestellen (und somit L bekommen, wie gesagt). Mit nur 75kg vermutlich besser schon eine Stufe runtergehen und S bestellen, alle über 85kg sollten eher L bestellen. Qualität: Ich wasche es bei 40 Grad ganz normal mit anderer Kleidung. Dabei lief das Shirt nicht ein und nahm keinen Schaden. Zunächst muss es aber gut gewaschen werden, da es so chemisch riecht, als sei es einem radioaktiven Endlager entsprungen, in das toxischer Abfall abgeleitet wurde. Dieser Geruch ist nach dem ersten Waschgang aber restlos entfernt und es bleibt ein solides, sauberes, gutes Shirt. Auf der Haut wirkt es fast schon kühlend. Man kann durch das Shirt gut schwitzen, ohne dass es gleich nass wird oder es sich darunter heiß anfühlt. Die Feuchtigkeit wird sehr gut nach außen getragen. Ich benutze es primär beim "Grappling", also Griffkampfsportarten wie Ringen, Judo, Jiujitsu. Es wird also auf's Extremste strapaziert. Macht dem Shirt gar nichts. Keine Risse oder Schäden. Im Endeffekt also verdammt gute Qualität! Warum 5 Sterne trotz Gestank und Größenverwirrung? Na unter'm Strich bleibt ein richtig gutes Produkt und gerade zu dem Preis ist es wirklich zu empfehlen. Bloß die Sache mit der Größe beachten und einmal gut waschen. Dann macht man nichts falsch.

Mitoitus ja istuvuus: On tärkeää huomata, että toimittaja ei tarjoa mitoitusta johdonmukaisesti. Jos tilaat M, saat L, jos tilaat L, saat XL jne. Joten saat aina yhden koon suuremman. Itse olen hieman yli 180cm ja 85kg urheilullinen. Koska se on vähän pienempi, kuten tällaisissa paitoja usein tapahtuu, tilasin L-koon, vaikka paitani onkin enemmän kuin M. Olin aluksi järkyttynyt XL:stä, mutta se on silti melkein selvä. Se istuu, mutta ei ole jatkuvasti tiukka. Tilaan luultavasti taas yhden koon pienemmän, jotta se vastaa myös kuvausta "kompressiopaita" ja istuu tarpeeksi tiukasti. Loppujen lopuksi arvioni: Noin 80-85 kilolla tilaisin ehdottomasti M:n (ja siten saisin L:n, kuten sanoin). Kun painaa vain 75 kg, on luultavasti parempi mennä alas ja tilata S, kaikki yli 85 kg painavat mieluummin L. Laatu: Pesen 40 asteessa normaalisti muiden vaatteiden kanssa. Paita ei kutistunut eikä vaurioitunut. Ensin se on kuitenkin pestävä hyvin, sillä se haisee niin kemiallisesti kuin se olisi noussut radioaktiivisesta loppusijoituksesta, johon myrkyllistä jätettä on päästetty. Tämä haju on kuitenkin hävinnyt kokonaan ensimmäisen pesun jälkeen ja se on kiinteä, puhdas, hyvä paita. Sillä on melkein viilentävä vaikutus ihoon. Voit hikoilla hyvin paidan läpi ilman, että se kastuu heti tai tuntuu kuumalta alla. Kosteus kulkeutuu erittäin hyvin ulos. Käytän sitä ensisijaisesti "painamiseen", eli pitokamppailulajeihin, kuten paini, judo, jiujitsu. Joten se työnnetään äärimmilleen. Ei tee paidalle mitään. Ei halkeamia tai vaurioita. Loppujen lopuksi helvetin hyvä laatu! Miksi 5 tähteä haju- ja kokosekaannuksesta huolimatta? No, lopputulos on, että se on todella hyvä tuote ja suosittelen sitä todella, varsinkin tähän hintaan. Kiinnitä vain huomiota kokoon ja pese se kerran hyvin. Sitten et tee mitään väärää.

alkaen Anne arvosteltu 27.01.2017
Verified tarkastelu

Je cours une fois par semaine et cet ensemble (haut et bas) m'a bien protégé avec l'automne qui arrive et les températures qui descendent rapidement.Ce que j'apprécie particulièrement dans ce haut:- Sous les aisselles un tissu mesh permet de transpirer sans mouiller. Ainsi, à l'arrêt plus de sensation de mouillé et de froid. Ce mesh se retrouve autour du cou à l'avant et à l'arrière.- Le renforcement au niveau des coudes est là mais se fait facilement oublier. Ce haut est très confortable.- Ce haut ne comprime pas trop et il s'ajuste parfaitement sans être trop serré. Il glisse bien sur la peau.Je recommande cet article de qualité, les coutures sont plates et ne se sentent pas.

Käyn lenkillä kerran viikossa ja tämä setti (ylä- ja alaosa) on suojannut minua hyvin tulevalta syksyltä ja nopeasti laskevilta lämpötiloilta.. Mitä pidän tässä toppissa erityisesti:- Kainaloiden alla oleva verkkokangas mahdollistaa hikoilun kastumatta. Näin ollen paikallaan ollessa ei ole enää kosteuden ja kylmän tunnetta. Tämä verkko löytyy kaulan ympäriltä edestä ja takaa - Kyynärpäissä on vahvistus, mutta se unohtuu helposti. Tämä toppi on erittäin mukava.- Tämä toppi ei purista liikaa ja se istuu täydellisesti olematta liian tiukka. Se liukuu hyvin iholla.Suosittelen tätä laadukasta tuotetta, saumat ovat tasaiset eivätkä tunnu.

alkaen Rosario arvosteltu 21.01.2016
Verified tarkastelu

Prodotto di qualità, esteticamente e di ottimo materiale. La shirt si presenta in un tessuto elasticizzato adatto da indossare durante i propri allenamenti. Sulla parte riservata ai gomiti presenta uno strato maggiore di colore piu scuro. Ottimo lo stato dopo il lavaggio, non presenta segni di cedimento. Ottima la compressione, utile per massaggiare il corpo durante lo sforzo fisico.

Laadukas tuote, esteettisesti ja erinomaisesta materiaalista. Paidassa on joustavaa kangasta, joka sopii käytettäväksi harjoitusten aikana. Kyynärpäille varatussa osassa on suurempi kerros tummempaa väriä. Pesun jälkeen hyvässä kunnossa, ei merkkejä irtoamisesta. Erinomainen puristus, hyödyllinen kehon hieronnassa fyysisen rasituksen aikana.

alkaen Alfredo arvosteltu 11.12.2015
Verified tarkastelu

Ancora una volta Elektronik-Star ha immesso sul mercato un prodotto davvero fantastico ad un prezzo eccezionale! Questa magnifica t-shirt è infatti realizzata con uno speciale tessuto in grado di comprimere le fibra muscolari in modo variabile, favorendo la circolazione di sangue e quindi l’ossigenazione dei tessuti. Praticamente è come avere i muscoli massaggiati costantemente (con le dovute proporzioni, ovviamente). Inoltre, la t-shirt a compressione ha una funzione di supporto strutturale notevole: migliora la postura e la rende più facile e meno faticosa. Il fatto che la t-shirt sia aderente non significa che non faccia respirare la pelle...anzi! I filati usati per questo capo sono frutto di un’accurata ricerca tecnologica, sono di qualità elevata, favoriscono la traspirazione e sono trattati per non emettere cattivo odore. Per mantenere la qualità del capo e le sue performance è fondamentale risciacquarlo sempre dopo l’utilizzo e lavarlo sempre in acqua fredda senza l’aggiunta di additivi (come l’ammorbidente) che possano danneggiare lo Spandex contenuto nel capo.

Jälleen kerran Elektronik-Star on tuonut markkinoille todella upean tuotteen edulliseen hintaan! Tämä upea t-paita on itse asiassa valmistettu erityisestä kankaasta, joka pystyy puristamaan lihaskuituja vaihtelevalla tavalla, edistäen verenkiertoa ja siten kudosten hapetusta. Pohjimmiltaan se on kuin lihaksia hieroisi jatkuvasti (tietysti sopivassa mittasuhteessa). Lisäksi kompressio-t-paidalla on huomattava rakenteellinen tukitoiminto: se parantaa ryhtiä ja tekee siitä helpompaa ja vähemmän väsyttävää. Se, että t-paita on tiukka, ei tarkoita, etteikö se anna ihosi hengittää... päinvastoin! Tässä vaatteessa käytetyt langat ovat tulosta huolellisesta teknologisesta tutkimuksesta, ne ovat korkealaatuisia, edistävät hikoilua ja on käsitelty niin, että ne eivät aiheuta pahaa hajua. Vaatteen laadun ja suorituskyvyn säilyttämiseksi on tärkeää, että se huuhdellaan aina käytön jälkeen ja pestään aina kylmässä vedessä lisäämättä lisäaineita (kuten huuhteluainetta), jotka voivat vahingoittaa vaatteen sisältämää elastaania.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.12.2015
Verified tarkastelu

Hält sehr gut warm und fühlt sich gut an der Haut an als ob man es nicht tragen würde :1)

Pitää erittäin hyvin lämpimänä ja tuntuu hyvältä iholla kuin ei olisi käyttänyt sitä :1)

alkaen Vincenzo arvosteltu 30.11.2015
Verified tarkastelu

La prima cosa che si nota indossando questi capi tecnici della Capital Sports è l’estrema morbidezza ed il comfort del tessuto, al tatto ha quasi la consistenza della seta. I filati impiegati sono sicuramente il frutto di un’accurata ricerca tecnologica. Sono state ottenute delle fibbre estremamente leggere, resistenti, elastiche, traspiranti e antiodoranti. Il peso della T-shirt è di soli 190 gr per la taglia M, praticamente non si avverte, è come avere una seconda pelle! Tiene al caldo durante l’attività sportiva soprattutto perché il corpo rimane sempre asciutto e non si ha quella spiacevole sensazione di sudore sulla pelle. Nell’etichetta è riportato… Jersey: 80% Nylon, 20% Spandex mesh: 85% Polyester, 15% Spandex. Per mesh credo che si intenda il tessuto a rete che è presente sotto le ascelle e intorno al collo che migliora ancora di più la traspirazione e rafforza la zona sotto le ascelle che è soggetta a più sfregamenti. Le cuciture piatte sono davvero accurate e non creano irritazioni da sfregamento. Credo proprio che sia stato applicato un trattamento antiodore che fa sì che venga limitato il fenomeno di decomposizione batterica del sudore, che ha luogo sulla superficie cutanea. Questa t-shirt della Capital Sports ha un livello di compressione di livello medio ed adatta a mio parere soprattutto per le attività indoor o outdoor in condizioni di clima mite. Infatti è dotata di una scollatura maggiorata che da un lato facilita i movimenti, ma dall’altro non è adatta per esempio per il ciclismo, in quanto fa entrare troppa aria. Ovviamente può essere usata anche solo come capo intimo, per esempio sotto la tuta. Ho apprezzato particolarmente il rinforzo e la compressione rafforzata al livello dei gomiti. Gli indumenti a compressione, specialmente le calze a compressione graduata, sono usati ormai da diversi anni in particolare dalle donne che soffrono di vene varicose. Dall’ambito più strettamente medico questi indumenti sono poi passati, per gli evidenti vantaggi che procurano, anche all’ambito sportivo ed ormai hanno raggiunto un’ampia diffusione. Personalmente ormai non vado più a correre senza le mie calze( o gambali) a compressione graduata. Ormai non posso più farne a meno! Da quando li uso( anche in estate!!!) i polpacci mi fanno molto meno male dopo l’allenamento. Con gli indumenti a compressione i vantaggi si hanno sia prima dell’attività sportiva che durante e dopo, nella fase di recupero. Innanzitutto c’è da dire che questo tipi di indumenti presenta in genere un comfort molo elevato, nonostante sia necessariamente abbastanza aderente, in quanto non ci sono strofinamenti durante il movimento e quindi irritazioni. La compressione sostiene i muscoli,favorisce il ritorno venoso, esercita un micro massaggio che favorisce la circolazione con conseguente migliore ossigenazione dei tessuti e riscaldamento degli stessi. La migliore ossigenazione migliora ovviamente la prestazione in quanto riduce il dispendio energetico e la frequenza cardiaca media. Le vibrazioni dei muscoli sono ridotte durante il movimento e quindi si riducono i microtraumi favorendo il recupero in caso di stati infiammatori di piccola entità. Questo tipi di indumenti tecnici sono particolarmente indicati anche dagli sportivi che devono seguire il noto protocollo R.I.C.E. ( rest, ice, compression, elevation) in caso di recupero da piccoli infortuni di carattere traumatico che non richiedono nessun tipo di intervento medico ( farmaci o interventi chirurgici). La compressione è graduata perché non è costante, ma tende a decrescere partendo dal basso verso l’alto. In questo modo si favorisce come ho già detto il ritorno venoso al cuore e si migliora la circolazione. Proprio per questo motivo questi capi tecnici in realtà possono essere indossati anche se non si pratica sport e risultano particolarmente utili quando si è costretti all’immobilità in caso di infortuni, lavori sedentari o lunghi viaggi. Viene ridotto il rischio di trombosi e il gonfiore

Ensimmäinen asia, jonka huomaat käyttäessäsi näitä Capital Sports -teknisiä vaatteita, on kankaan äärimmäinen pehmeys ja mukavuus, sen koostumus on melkein silkin tuntuinen. Käytetyt langat ovat varmasti huolellisen teknologisen tutkimuksen tulosta. Erittäin kevyitä, kestäviä, joustavia, läpikuultavia ja hajua estäviä kuituja on saatu aikaan. T-paidan paino on vain 190g koossa M, sitä ei käytännössä tunne, se on kuin toinen iho! Se pitää sinut lämpimänä urheilun aikana varsinkin, koska vartalo pysyy aina kuivana eikä iholla ole sitä epämiellyttävää hien tunnetta. Etiketissä lukee… Jersey: 80 % Nylonia, 20 % Spandex-verkkoa: 85 % Polyesteriä, 15 % Spandexia. Meshillä hän käsittääkseni tarkoittaa kainaloiden alla ja kaulan ympärillä olevaa verkkokangasta, joka parantaa hengittävyyttä entisestään ja vahvistaa enemmän hankautumiselle alttiita kainaloalueita. Litteät saumat ovat todella tarkkoja eivätkä aiheuta ärsytystä hankautumisesta. Uskon todella, että on käytetty hajua estävää hoitoa, joka rajoittaa ihon pinnalla tapahtuvaa hien bakteerien hajoamista. Tässä Capital Sports t-paidassa on keskikokoinen puristustaso ja se sopii mielestäni erityisesti sisä- tai ulkoiluun leutoissa sääolosuhteissa. Itse asiassa siinä on korotettu pääntie, mikä toisaalta helpottaa liikkumista, mutta toisaalta se ei sovellu esimerkiksi pyöräilyyn, koska päästää liikaa ilmaa sisään. Ilmeisesti sitä voidaan käyttää myös vain alusvaatteena, esimerkiksi puvun alla. Arvostin erityisesti vahvistusta ja vahvistettua puristusta kyynärpään tasolla. Kompressiovaatteita, erityisesti asteikolla olevia kompressiosukkia, ovat käyttäneet jo usean vuoden ajan erityisesti suonikohjuista kärsivät naiset. Tarkemmin lääketieteen alalta nämä vaatteet siirtyivät sitten niiden ilmeisten etujen vuoksi myös urheilukentälle ja ovat nyt saavuttaneet laajan leviämisen. Henkilökohtaisesti en enää lähde juoksemaan ilman valmisteltuja kompressiosukkia (tai leggingsejä). En enää pärjää ilman sitä! Koska olen käyttänyt niitä (jopa kesällä!!!) pohkeeni sattuvat paljon vähemmän treenin jälkeen. Kompressiovaatteilla saavutetaan edut sekä ennen urheilua että sen aikana ja sen jälkeen, palautumisvaiheessa. Ensinnäkin on todettava, että tämän tyyppisissä vaatteissa on yleensä erittäin korkea mukavuus, vaikka ne ovat välttämättä tiukasti istuvia, koska liikkeen aikana ei ole hankausta eikä siten ärsytystä. Kompressio tukee lihaksia, edistää laskimoiden palautumista, harjoittelee mikrohierontaa, joka edistää verenkiertoa ja sitä kautta kudosten parempaa hapettumista ja lämmittämistä. Parempi hapetus parantaa selvästi suorituskykyä, koska se vähentää energiankulutusta ja keskimääräistä sykettä. Lihasten värähtelyt vähenevät liikkeen aikana ja siten mikrotraumat vähenevät, mikä edistää palautumista vähäisissä tulehdustiloissa. Tämän tyyppiset tekniset vaatteet sopivat myös erityisesti urheilijoille, joiden on noudatettava tunnettua RICE-protokollaa (lepo, jää, puristus, nousu) toipuessaan lievistä traumaattisista vammoista, jotka eivät vaadi minkäänlaista lääketieteellistä väliintuloa (huumeet tai leikkaus). Puristus on asteittainen, koska se ei ole vakio, vaan pyrkii pienenemään alhaalta ylöspäin. Tällä tavalla, kuten jo sanoin, edistetään laskimoiden palautumista sydämeen ja parannetaan verenkiertoa. Juuri tästä syystä näitä teknisiä vaatteita voidaan todella käyttää, vaikka et urheile, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä, kun joudut liikkumattomaan onnettomuuden, istumatyön tai pitkien matkojen sattuessa. Tromboosin ja turvotuksen riski vähenee

alkaen Roberto arvosteltu 05.11.2015
Verified tarkastelu

Non è la solita maglietta per fare allenamento o da mettere sotto alla maglietta del completino quando fa troppo freddo. E' dotata della tecnologia Dehydr8 che serve a regolare la temperatura del corpo e grazie alla perfetta aderenza al corpo è in grado di supportare il fisico durante le varie attività sportive. Inoltre, essendo realizzata secondo uno schema a matrice, favorisce la respirazione ed offre un'ottima ventilazione. Infine, il rafforzamento sotto gomiti si adatta alla maggiore pressione esercitata durante l'allenamento e permette di mantenere intatta la maglia. In definitiva, consiglio vivamente questo prodotto!

Se ei ole tavallinen t-paita treeneihin tai t-paidan alle, kun on liian kylmä. Se on varustettu Dehydr8-teknologialla, joka säätelee kehon lämpötilaa ja täydellisen vartaloon kiinnittymisen ansiosta pystyy tukemaan kehoa erilaisissa urheilulajeissa. Lisäksi se on valmistettu matriisikuvion mukaan, mikä edistää hengitystä ja tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon. Lopuksi kyynärpäiden alla oleva vahvistus mukautuu harjoittelun aikana kohdistuvaan suurempaan paineeseen ja mahdollistaa paidan pysymisen ehjänä. Loppujen lopuksi suosittelen tätä tuotetta lämpimästi!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Beforce - kompressiopaita
 • kompressiopaita miehille, keskitason kompressio
 • istuvuus tukee lihasvoimaa ja vähentää lihasten värähtelyä
 • Dehydr8-teknologia: pitää kosteuden poissa ja mahdollistaa ruumiinlämmön optimaalisen säätelyn
18,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.