[Palautukset: -15%] Aurora Eco 90 -liesituuletin

242,99 € sis. alv
tuotenumero: 52039930
Aurora Eco 90 -liesituuletin
242,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa olosuhteissa
 • Osta tämä tuote hyväksyttävässä kunnossa
  286,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 4 - 6 päivää Toimitusaika: 4 - 6 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Kunto: Kuten uusi, vähäisiä käytön jälkiä

Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu

Huippuominaisuudet

 • Erityisen tehokas: virtausdynaaminen hyötysuhde A

 • Energiaa säästävä: ympäristöystävällinen energialuokka A+

 • Tehokkaasti höyryjä vastaan: tuuletusteho jopa 550 m³/h

Ominaisuudet

 • Energialuokka: A+
 • Tuuletusteho: max. 550 m³/h
 • Saatavilla olevat LED-värit: valkoinen, punainen, vihreä, sininen, keltainen, liila, oranssi, turkoosi ja kelta-vihreä
 • Alhainen käyttöääni: 63 dB suurimmalla tehotasolla
 • Helppo muuntaa kiertoilmakäyttöiseksi kahden aktiivihiilisuodattimen avulla
 • Asennussarja, jossa seinäkiinnikkeet, proput ja ruuvit
tuotenumero: 52039930

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat (laitteen maksimimitat): n. 90 x 51,5 x 33 cm (LxKxS ilman hormia)
 • Laitteen minimi-/maksimisyvyys: n. 12 / 33 cm
 • Hormin korkeus: n. 40–75 cm
 • Poistoilmaputken halkaisija: 15 cm (Ø)
 • Virtajohdon pituus: n. 130 cm
 • Paino: n. 21 kg
 • Käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x liesituuletin
 • 2 x hormi
 • 1 x poistoilmaputki
 • 1 x asennusmateriaali
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 4 - 6 päivää

Asiakaskokemukset
13 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 28/09/2022

Missfallen hat mir das keine Filter dabei sind und das dort steht Umluft. Ich möchte sie bitten dies zu überarbeiten!

En pitänyt siitä, että suodattimia ei ollut ja että siinä lukee kiertävä ilma. Haluaisin pyytää teitä tarkistamaan tämän!

Verified tarkastelu 10/09/2022

Wirklich ein sehenswertes Modell. Gut verpackt, Montage auch für Laien machbar. Absolut empfehlenswert. Danke!

Todellakin näkemisen arvoinen malli. Hyvin pakattu, asennus on mahdollista myös ei-ammattilaisille. Erittäin suositeltavaa. Kiitos!

Verified tarkastelu 02/09/2022

Sieht sehr schön aus

Näyttää erittäin mukavalta

Verified tarkastelu 16/07/2022

Nach ewig langen Diskussionen und Handfesten Beweisen die von mir erbracht wurden habe ich nach Wochen eine Gutschrift erhalten. Erwähnenswert ist noch, das man alles Versucht hatte mich nicht zu entschädigen jedoch war die Beweislage zu erdrückend.

Pitkien keskustelujen ja toimittamieni konkreettisten todisteiden jälkeen sain hyvityksen viikkojen kuluttua. On myös syytä mainita, että he olivat yrittäneet kaikkensa ollakseen korvaamatta minua, mutta todisteet olivat liian ylivoimaisia.

Verified tarkastelu 07/07/2022

Die Dunstabzugshaube besteht ja aus zwei Glasplatten. Die kleinere mit dem Display war schief montiert u nicht parallel zur großen Glasplatte von rechts nach links 2 cm Höhen Unterschied. Das Gebläse hat nur in der stärksten Stufe geblasen. Hat man die Orginal Kohlefilter entfernt gingen wieder alle drei Stufen. Aber das sind Fehler die man beheben kann. Schlimmer war der Service der Reklamation.Anstatt im Austausch eine neu Dunstabzugshaube zu schicken hieß es erst muss die Defekte da sein trotz DHL Beleg. Dann hieß es ein Mitarbeiter der Fachabteilung nimmt sich der Fehler an u wird sich melden( was Interessiert mich die Fehler) dafür hat die Qualitätssicherung geschlafen. Jetzt sind 14 Tage vergangen u sie haben es wenigstens geschaft mir die Austausch Rechnung zu schicken. Schlechter Service.

Liesituuletin koostuu kahdesta lasilevystä. Pienempi, jossa oli näyttö, oli asennettu kulmaan eikä yhdensuuntaisesti suuren lasilevyn kanssa, korkeuseroa oli 2 cm oikealta vasemmalle. Puhallin puhalsi vain voimakkaimmalla tasolla. Jos poistit alkuperäisen hiilisuodattimen, kaikki kolme vaihetta toimivat jälleen. Mutta nämä ovat bugeja, jotka voidaan korjata. Huonompi oli reklamaation palvelu: Uuden liesituulettimen vaihdon sijaan vian piti olla DHL:n kuitista huolimatta siellä ensin. Sitten sanottiin, että asiantuntijaosaston työntekijä hoitaisi virheen ja ottaisi yhteyttä (mikä minua kiinnostaa virheestä) tästä, laadunvarmistus on nukahtanut. Nyt on kulunut 14 päivää ja ainakin vaihtolasku onnistui lähettämään minulle. Huono palvelu.

Verified tarkastelu 13/06/2022

Die Dunstabzugshaube ist der Hingucker in der neuen Küche.

Liesituuletin on katseenvangitsija uudessa keittiössä.

Verified tarkastelu 18/05/2022

Top.

Yläosa.

Verified tarkastelu 14/05/2022

Bin sehr zu frieden.. Super und Sicher verpackt Kleines Problem, sehr große und schnelle Hilfe. Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis.. Kann ich nur empfehlen...

Olen erittäin tyytyväinen Pakattu hienosti ja turvallisesti Pieni ongelma, erittäin iso ja nopea apu. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, voin vain suositella...

Verified tarkastelu 24/04/2022

Sehr schöne Abzugshaube in weiß mit Glas und unten einer Edelstahl Applikation. Mit ausreichendem LED Licht und an beiden Seiten farbliche LEDs in neun verschiedenen Farben. Macht einen sehr hochwertigen Eindruck. Für 219 € auch ein sehr guter Preis.

Erittäin kaunis liesituuletin valkoinen, jossa lasi ja ruostumaton terässovellus alareunassa. Riittävällä LED-valolla ja värillisillä LEDeillä yhdeksässä eri värissä molemmilla puolilla. Tekee erittäin laadukkaan vaikutelman. Hinta 219 € myös erittäin hyvä hinta.

Verified tarkastelu 12/04/2022

Bin wirklich maßlos zufrieden. Von dem verpacken des Artikels bis zu Bedienung habe ich nichts auszusetzen. Der Geräuschpegel ist selbst bei hoher Leistung nicht störend. Das Design gefällt mir hierbei jedoch am meisten! Alles in allem Top

Olen todella äärimmäisen tyytyväinen. Tuotteen pakkauksesta palveluun minulla ei ole mitään valittamista. Melutaso ei ole häiritsevä edes suurella teholla. Pidän kuitenkin suunnittelusta eniten! Kaiken kaikkiaan hienoa

Verified tarkastelu 28/03/2022

Die Abzugshaube ist einfach nur toll. Eine sehr tolle und große Abzugshaube die wirklich super aussieht. Die Haube sieht original sogar noch besser aus, als auf den Bildern und wertet unsere, in die Jahre gekommene Küche, wirklich auf. Die Montage der Dunstabzugshaube war innerhalb von 20 Minuten erledigt - Es muss nur zwei Befestigungsplatten an der richtigen ausgemessenen Stelle an der Wand befestigt werden und schon kann man die Abzugshaube dort Einhängen. Die Haube kam sehr gut verpackt an und ließ sich intuitiv aufbauen und anbringen, gute Beschreibung und gutes Zubehör, so macht aufbauen Spaß. Die Abzugshaube funktioniert einwandfrei, der Geräuschpegel ist zwar nicht die Leiseste, aber das haben wir auch nicht erwartet, sie zieht die Luft kraftvoll ab (maximal Abluftleistung bis 550 m³/h) und zwar schon auf niedrigster Stufe (3 Stufen), sie ist leicht zu reinigen und endlich Kopf Freiheit. Das Licht ist super hell und ich habe endlich mal Durchblick beim Kochen. Natürlich können wir über eine längere Nutzung noch nichts sagen. Bis hier her von uns eine klare Kaufempfehlung.

Huppu on vain hieno. Todella upea ja iso liesituuletin, joka näyttää todella hyvältä. Alkuperäinen liesituuletin näyttää vielä paremmalta kuin kuvissa ja parantaa todella ikääntyvää keittiöämme. Liesituuletin asennettiin 20 minuutissa - vain kaksi asennuslevyä on kiinnitettävä seinään oikeaan mitattuun kohtaan ja liesituuletin voidaan ripustaa sinne. Huppu saapui erittäin hyvin pakattuna ja oli intuitiivinen koota ja kiinnittää, hyvä kuvaus ja hyvät tarvikkeet, joten kokoaminen on hauskaa. Liesituuletin toimii täydellisesti, melutaso ei ole hiljaisin, mutta emme odottaneet sitäkään, se imee ilman tehokkaasti (maksimi poistoilmateho jopa 550 m³/h) jopa alimmalla tasolla (3 tasoa), se on kevyt puhdistaa ja lopulta pään vapautta. Valo on erittäin kirkas ja minulla on vihdoin selkeä näkymä ruoanlaitossa. Pitkästä käytöstä emme tietenkään voi vielä sanoa mitään. Tähän asti selkeä ostosuositus meiltä.

Verified tarkastelu 25/03/2022

Wir hatten bisher eine recht klobige Dunstabzugshaube in der Küche und der Wunsch nach einem neueren, stylischeren Modell war schon lange da. Freunde empfahlen uns die Marke Klarstein und wir wagten es und bestellten diese Abzugshaube. Ich kann nur volle Sterne geben. Der Anbau war auch für mich alleine gar kein Problem. Toll ist das integrierte Lichtsystem. Das macht wirklich was her. Ganz großer Vorteil ist natürlich die Kopffreiheit. Bei Benutzung wird wird die Dunstabzugshaube einfach aufgeklappt und bietet selbst da mehr Kopffreiheit, als eine normale Abzugshaube. Zudem habe ich das Gefühl, dass der Abzug viel besser klappt. Das Touch-Bedienfeld ist ebenfalls top und sehr modern. Ich kann wirklich nur gutes berichten und würde sie, wenn wir sie nicht schon hätten, wieder kaufen.

Meillä on keittiössä ollut melko iso liesituuletin ja halu uudempaan, tyylikkäämpään malliin on ollut olemassa jo pitkään. Ystävät suosittelivat meille Klarstein-brändiä ja otimme riskin ja tilasimme tämän liesituulettimen. Voin antaa vain täydet tähdet. Itselleni viljely ei ollut ongelma ollenkaan. Integroitu valaistusjärjestelmä on loistava. Se on todella jotain. Suuri etu on tietysti pääntila. Käytössä liesituuletin avautuu yksinkertaisesti ja tarjoaa enemmän tilaa kuin tavallinen liesituuletin. Minulla on myös tunne, että laukaisu toimii paljon paremmin. Kosketusohjauspaneeli on myös loistava ja erittäin moderni. Minulla on todella vain hyvää sanottavaa ja ostaisin ne uudelleen, jos meillä ei niitä jo olisi.

Verified tarkastelu 23/03/2022

Dunstabzugshaube mit Umluft sind energetischer und bestechen durch eine einfache Montage. Dank einer Dunstabzugshaube muss man nicht auf frittierte Köstlichkeiten oder Speisen mit starken Gerüchen verzichten. Seien es selbstgemachte frittierte Pommes oder Rezepte mit leckerem Fisch oder Meeresfrüchten. Eine starke Dunstabzugshaube beseitigt all eure Fett- und Essens-Gerüche. Diese Dunstabzugshaube sieht sehr edel aus und ist der Blickfang in der Küche.

Kierrätyksellä varustetut liesituulettimet ovat energisempiä ja vaikuttavat yksinkertaisella asennuksellaan. Liesituulettimen ansiosta sinun ei tarvitse tulla toimeen ilman paistettuja herkkuja tai voimakkaan tuoksuisia ruokia. Olipa kyse kotitekoisista paistetuista perunoista tai herkullisesta kalasta tai äyriäisistä valmistettuja reseptejä. Tehokas liesituuletin poistaa kaikki rasvasi ja ruoan hajut. Tämä liesituuletin näyttää erittäin tyylikkäältä ja on keittiön katseenvangitsija.