KLARFIT

Rocketgirl 366 - trampoliini

alkaen 14 Asiakkaat
305,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
 • Vakaa 366 cm:n pihatrampoliini, jonka max. kuormituskyky 150 kg
 • Sisäpuolella turvaverkko, jossa mustat, pehmustetut tangot
 • UV-suojattu, polypropyleenista valmistettu hyppymatto, jossa 72 jousta - Made in USA

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Rocketgirl 366 - trampoliini
305,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Rocketgirl 366 trampoliini 366 cm turvaverkko, tikkaat, pinkki

Trampoliinilla pomppiminen tarkoittaa ilonpitoa ja urheilua, jonka voit itse kokea Klarfit Rocketgirl 366 -trampoliinilla!

Trampoliinilla hyppimisestä on tullut entistä suositumpaa ja hyvästä syystä. Se tuo suurta iloa erityisesti perheen pienimmille ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden liikuntaan raikkaassa ulkoilmassa varsinkin, kun lapset ovat yleensä täynnä energiaa ja he haluavat hyppiä, pomppia ja purkaa energiaansa. Trampoliinilla hyppiminen parantaa lisäksi kuntoa ja koordinaatiokykyä kaikissa ikäryhmissä ja edistää myös motorisia taitoja sekä tasapainoa. Hyppiminen vahvistaa lihaksia ja parantaa siten jatkuvasti liikkuvuutta niveliä rasittamatta. 366 cm:n halkaisija antaa riittävästi tilaa pienille ja isoille hypyille.

Klarfit on kehitellyt ja parannellut trampoliiniensa designia Rocketgirl 366:tä varten. Etusijalla on ollut käyttäjien turvallisuus. Huomionarvoista on erityisesti uudet tikkaat, jonka puolat on korvattu liukumattomilla muovipuolilla. Ne kuumenevat verrattain vähän auringossa ja niitä pitkin on mukavaa ja turvallista kiivetä trampoliinille, sillä niiden pinta on sileä ja liukumaton. Neljä kaksoisjalkaa takaavat tukevan, keikkumattoman pidon ja niiden erityinen rakenne lisää vakautta. Perusedellytyksenä on kuitenkin joka tapauksessa tasainen alusta. Turvaverkko on kestävä ja tarjoaa lisäsuojaa loukkaantumista vastaan. Toisin kuin monet muut vastaavat tuotteet, Klarfit Rocketgirlin turvaverkko on sisäpuolella, jottei kukaan pääse putoamaan trampoliinilta tai joudu kosketuksiin jousien kanssa. Turvaverkon tangot ovat tietenkin myös pehmustetut.

Turvallisuusominaisuuksiensa ohella Rocketgirl loistaa laadukkaalla rakenteellaan. Hyppymatto on valmistettu polypropyleenista ja sen pinta on UV-suojattu, mikä takaa sen pitkän käyttöiän.Siitä on hyötyä erityisesti kesällä voimakkaassa auringonpaisteessa. 72 sinkittyä jousta takaavat unohtumattoman hyppyelämyksen. Jouset on päällystetty pinkillä pehmusteella, joka estää puristuksiin jäämisen sekä jousien väliin livahtamisen. Metallikehikko sekä mustat, muoviset tikkaat on jauhemaalattu, mikä parantaa metalliosien ulkonäköä mutta myös niiden kestävyyttä. Suojapeitteen ansiosta Klarfits Rocketgirl kestää eri sääolosuhteita eikä sitä tarvitse siirtää kovallakaan sateella. Pinkin päällysteen ja mustan kehikon kontrasti tekee trampoliinista jokaisen pihan katseenvangitsijan.

Klarfit Rocketgirl 366 -pihatrampoliinin max. kuormituskyky on 150 kg ja se sopii siten lähes jokaisen käytettäväksi. Sateisina päivinä voit suojata urheilulaitteen toimitukseen sisältyvällä peitteellä.

Huom! Mukana toimitettavat käyttö- ja asennusohjeet sisältävät väärää tietoa käyttäjän maksimipainosta ja laitteen maksimikantavuudesta.

Kaupassamme esiintyvät tiedot vastaavat oikeaa käyttäjän maksimipainoa. Korjatun version käyttö- ja asennusohjeista voi ladata alla olevasta linkistä.

Saatavilla olevat värit ja koot: pinkki 366 cm, pinkki 250 cm (10027713), pinkki 430 cm (10027934), sininen 250 cm (10027712), sininen 366 cm (10027929), sininen 430 cm (10027932), vihreä 250 cm (10027713), vihreä 366 cm (10027930), vihreä 430 cm (10027933)

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Vakaa 366 cm:n pihatrampoliini, jonka max. kuormituskyky 150 kg

 • Sisäpuolella turvaverkko, jossa mustat, pehmustetut tangot

 • UV-suojattu, polypropyleenista valmistettu hyppymatto, jossa 72 jousta - Made in USA

 • Jauhemaalatut tikkaat, joissa liukumattomat, erittäin leveät muovipuolat

Ominaisuudet:
 • Neljä jauhemaalattua kaksoisjalkaa - trampoliini ei keiku hyppiessä
 • Sis. suojapeite
 • Hyppymaton materiaali: polypropyleeni
 • Tankojen materiaali: sinkitty metalli
 • Reunapäällyksessä pinkki vaahtomuovipehmuste
 • Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x trampoliini koottavana settinä
 • 1 x tikkaat
 • 1 x suojapeite
 • Englannin- ja saksankielinen käyttöohje
Mitat:
 • Halkaisija: 366 cm
 • Korkeus: 180 cm
 • Kehikon korkeus: 80 cm
 • Kokonaispaino: n. 63 kg (toimitetaan kolmessa laatikossa)
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 14 Asiakkaat
10
3
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.08.2022
Verified tarkastelu

Es ist sehr robust, optimale Größe für unseren Garten

Se on erittäin tukeva, täydellisen kokoinen puutarhaamme

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.09.2021
Verified tarkastelu

Trampolinfedern quietschen schon nach 2 Wochen und das Netz war unten circa 1 m defekt, man konnte es aber mit etwas Funmelarbeit trotzdem spannen. Das Kind ist zufrieden

Trampoliinijouset vinkuivat jo 2 viikon jälkeen ja verkko oli poikki noin 1 m pohjasta, mutta sitä sai vielä kiristettyä pienellä viuhtelulla. Lapsi on onnellinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.09.2021
Verified tarkastelu

Top wahre für den Preis..

Hintaansa nähden huippua..

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.07.2021
Verified tarkastelu

Na ja, das Sicherheitsnetz könnte für die Größe von 2,50 m etwas großzügiger sein, ist ein wenig zu klein und schlecht zu spannen... Ansonsten gibt es bis jetzt nichts negatives zu berichten...

No, turvaverkko voisi olla hieman anteliaampi koko 2,50 m, se on vähän liian pieni ja vaikea venyttää... Muuten ei ole toistaiseksi mitään negatiivista raportoitavaa...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.05.2021
Verified tarkastelu

Anleitung war direkt für den Müll. Da es aber diverse Videos bei Youtube gibt über den Aufbau. War das dann gar kein Problem. Trampolin selbst ist Top klare Kaufempfehlung.

Ohjeet olivat suoraan roskakoriin. Mutta koska Youtubessa on erilaisia videoita rakenteesta. Eikö se ollut ollenkaan ongelma? Trampoliini itsessään on selkeä ostosuositus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.04.2021
Verified tarkastelu

Lieferung ging sehr fix. Das Trampolin an sich ist wirklich klasse. Sieht sehr robust aus. Nur die Befestigungsbänder würde ich an jedem ende mit einem Feuerzeug veröden, weil die schon aufribbeln, wenn man die nur anschaut. Die Aufbauanleitung ist auch für den Hintern, geht aber auch so. Unsere Kurze hat auf jeden Fall eine menge Spaß damit.

Toimitus sujui erittäin nopeasti. Itse trampoliini on todella hieno. Näyttää erittäin tukevalta. Käytän vain sytytintä tuhotakseni kiinnityshihnat molemmista päistä, koska ne repeytyvät irti vain katsomalla niitä. Asennusohjeet ovat myös takapuolelle, mutta tämäkin toimii. Pikkuisellamme on varmasti hauskaa sen kanssa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.04.2021
Verified tarkastelu

Lieferung erfolgte pünktlich, der Aufbau geht zu zweit zügig. Allerdings ist die Anleitung eine einzige Katastrophe! Wenn man sich jedoch nicht danach richtet ist es relativ einfach und selbst erklärend. Was mich zudem sehr verunsichert hat war die Angabe in der Anleitung, dass das Gerät nur von Personen über 8 Jahren mit weniger als 25 kg verwendet werden darf! Das würde den Nutzerkreis doch wahnsinnig einschränken. Da sowohl hier in der Beschreibung als auch auf diversen anderen Seiten im Netz und auf der Verpackung das Trampolin mit einer maximalen Nutzung von 150 kg angegeben ist hoffe ich, es liegt an der insgesamt liederlichen Anleitung. Frage beim Hersteller läuft allerdings trotzdem.

Toimitus oli ajallaan, kokoaminen on helppoa kahdella henkilöllä. Ohjeet ovat kuitenkin katastrofi! Jos et kuitenkaan noudata sitä, se on suhteellisen helppoa ja itsestään selvää. Erittäin epävarmaksi teki myös ohjeen tieto, että laitetta saavat käyttää vain yli 8-vuotiaat ja alle 25 kg painavat! Se rajoittaisi käyttäjäpiiriä järjettömästi. Koska trampoliini on ilmoitettu maksimikäyttöön 150 kg sekä täällä kuvauksessa että useilla muilla netin ja pakkauksen sivuilla, toivottavasti se johtuu yleisestä huolimattomasta ohjeesta. Kysymys valmistajalle jatkuu kuitenkin edelleen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.11.2020
Verified tarkastelu

Sehr gut gefallen

Rakasti sitä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.06.2019
Verified tarkastelu

Wir haben das Trampolin für unseren 3jährigen Sohn gekauft. Es wir oft benutzt und viel bespielt. Ich finde die Höhe ideal, da auch bei Ungeschicklichkeiten nur eine sehr geringe Fallhöhe vorhanden ist. Es hat eine gute, nicht zu straffe, Federung für Kinder und eine gute Größe. Die Schutzvorrichtungen sind ausreichend. Die Polsterung der Umrandung schützt zudem vor Witterungseinflüssen. Unser Trampolin wurde im Januar gekauft und ab März genutzt und ist wirklich gut in Schuss. Ab und zu wird es mit dem Gartenschlauf abgespritzt. Ich glaube, wir werden es noch lange nutzen.

Ostimme trampoliinin 3-vuotiaalle pojallemme. Sitä käytetään usein ja sillä pelataan paljon. Pidän korkeutta ihanteellisena, koska putoamiskorkeus on vain hyvin alhainen kömpelöisyydestä huolimatta. Siinä on hyvä, ei liian jäykkä, lapsille tarkoitettu jousitus ja hyvä koko. Suojat ovat riittävät. Reunuksen pehmuste suojaa myös säältä. Trampoliinimme on ostettu tammikuussa ja käytetty maaliskuusta lähtien ja on todella hyvässä kunnossa. Ajoittain se letkutaan puutarhaletkulla. Luulen, että tulemme käyttämään sitä pitkään.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.05.2018
Verified tarkastelu

Von der Stabilität ist das Trampolin top. Auch mit dem innenliegenden Netz kann nichts passieren. Bei den Stufen der Treppe sollte man aufpassen. Durch die Sonne werden die Stufen weich und bei uns ist eine Stufe gebrochen. Nach vier Wochen sehr ärgerlich. Personen ab 90kg ca. sollten da aufpassen.

Trampoliini on vakauden kannalta loistava. Myöskään sisäiselle verkolle ei voi tapahtua mitään. Ole varovainen portaiden askelmien kanssa. Aurinko pehmentää askelmia ja yksi askelmistamme on rikki. Erittäin ärsyttävää neljän viikon jälkeen. Yli 90 kg painavien tulee olla varovaisia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.08.2017
Verified tarkastelu

Der Grund, sich für die 250cm-Variante dieses Gartentrampolins zu entscheiden, lag in der Größe unseres Grundstücks. Dafür ist es letztlich nicht zu überdimensioniert, ist aber auch nicht zu klein, weil wir eine Tochter im Alter von knapp 3 Jahren haben. So, wie es aussieht, wird sie noch sehr lange was von dem Trampolin haben. Das Trampolin ist auf zwei Pakete verteilt gewesen. Eins mit ausschließlich den Stangen für das Sicherheitsnetz und eins mit dem Rest. Es waren alle für die Montage benötigten Teile vorhanden. Die Lieferung seitens Electronik-Star verlief problemlos. Die beiden Pakete kamen jedoch nicht gleichzeitig an, was wohl eher am Lieferanten als am Absender lag. Um sicher zu gehen, wie viele Pakete es sein würden, auf die ich noch warten müsse, habe ich beim Kundenservice von Electronik-Star angerufen. Der freundliche Herr mit Berliner Dialekt hat mir innerhalb kürzester Zeit alle Fragen beantworten können. Die Qualität und die Verarbeitung der Teile des Trampolins ist ordentlich, so ließ sich das Trampolin auch von mir alleine montieren, auch wenn die Montageanleitung empfiehlt, die Montage von zwei Personen durchführen zu lassen. Und da wären wir auch schon bei dem einzigen Manko des Produktes, der Montageanleitung. Sie ist generisch auf unterschiedliche Produkte gleichermaßen bezogen verfasst worden. Teils lassen die Bildchen der einzelnen Schritte nur erahnen, wie die Montage zu bewerkstelligen ist. Dann passiert es u.U., dass man erst auf dem dritten Bild sieht, wie die Montage der allerersten Teile hätte vorgenommen werden müssen. Für Personen, die selten etwas montieren oder zusammenschrauben, könnte es durchaus im Neuversuch enden bzw. es würde an Kreativität fehlen, wie die Einzelteile zu montieren sind (ist meine subjektive Wahrnehmung). Die Bilder in der Anleitung sind viel zu klein und teils nicht aussagekräftig. In der Anleitung wird darauf hingewiesen, dass die Garantie erlischt, wenn das Maximalgewicht von 25(!) kg überschritten wird. Der Hersteller bestätigt jedoch ein Maximalgewicht von 150kg. (Angaben ohne Gewähr) Insgesamt habe ich 2 Stunden benötigt, das gesamte Trampolin zu montieren. Der Preis ist völlig in Ordnung, das Trampolin hinterlässt auch ohne Fixierung im Boden einen sicheren und stabilen Eindruck. Der freudige Ausdruck der Tochter beim ersten Ausprobieren des Trampolins....unbezahlbar! ;-)

Syynä tähän puutarhatrampoliiniin 250 cm:n version valintaan oli kiinteistömme koko. Loppujen lopuksi se ei ole liian suuri siihen, mutta ei myöskään liian pieni, koska meillä on tytär, joka on melkein 3-vuotias. Näyttää siltä, että hän nauttii trampoliinista erittäin pitkään. Trampoliini jaettiin kahteen pakettiin. Toisessa vain turvaverkon pylväät ja toisessa loput Kaikki asennukseen tarvittavat osat tuli mukaan. Electronik-Starin toimitus sujui mutkattomasti. Molemmat paketit eivät kuitenkaan saapuneet samaan aikaan, mikä johtui todennäköisesti pikemminkin toimittajasta kuin lähettäjästä. Soitin Electronik-Starin asiakaspalveluun varmistaakseni kuinka monta pakettia joudun odottamaan. Ystävällinen Berliinin murretta käyttävä herrasmies pystyi vastaamaan kaikkiin kysymyksiini hyvin lyhyessä ajassa. Trampoliinin osien laatu ja ammattitaito ovat kunnollisia, joten sain trampoliinin koota yksin, vaikka asennusohje suositteleekin kahden henkilön kokoonpanoa. Ja tästä päästäänkin tuotteen ainoaan puutteeseen, kokoamisohjeisiin. Se on kirjoitettu yleisesti eri tuotteille samalla tavalla. Joissakin tapauksissa yksittäisten vaiheiden kuvat antavat vain käsityksen siitä, miten kokoonpano tulee suorittaa. Silloin voi käydä niin, että näet vasta kolmannessa kuvassa kuinka ensimmäisten osien kokoaminen olisi pitänyt tehdä. Ihmisillä, jotka harvoin kokoavat tai ruuvaavat jotain yhteen, se voi hyvinkin päättyä uuteen yritykseen tai yksittäisten osien kokoamisen suhteen puuttuisi luovuus (on subjektiivinen käsitykseni). Ohjeiden kuvat ovat aivan liian pieniä ja joskus merkityksettömiä. Ohjeissa huomautetaan, että takuu raukeaa, jos enimmäispaino 25(!) kg ylitetään. Valmistaja kuitenkin vahvistaa, että enimmäispaino on 150 kg. (Tiedot ilman takuuta) Koko trampoliinin kokoamiseen meni yhteensä 2 tuntia. Hinta on ehdottoman hyvä, trampoliini tekee turvallisen ja vakaan vaikutelman myös ilman, että se on kiinnitetty maahan. Tyttären iloinen ilme kun kokeili trampoliinia ensimmäistä kertaa...korvaamaton! ;-)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.01.2017
Verified tarkastelu

Echt super. War auf jedenfall sein Geld wert. Lässt sich mit Hilfe gut aufbauen. Versand war in Einzel Lieferungen sodass wir mit dem Aufbau warten mussten bis den nächsten Tag der Rest kam. Ansonsten sehr zufrieden

Oikein mahtava. Oli ehdottomasti rahan arvoinen. Helppo asentaa avun avulla. Toimitus tapahtui yksittäistoimituksissa, joten jouduimme odottamaan sen asentamista, kunnes loput tulivat seuraavana päivänä. Muuten erittäin tyytyväinen

alkaen Bernd arvosteltu 15.05.2016
Verified tarkastelu

Alles in Alllem ein sehr gutes Produkt, Aufbau dauert ca. 2 h. Qualität ist in Ordnung, Stabilität ist auch gegeben.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä tuote, kokoaminen kestää noin 2 tuntia. Laatu on kunnossa, vakaus on myös annettu.

alkaen Tommaso arvosteltu 14.12.2014
Verified tarkastelu

Provato dai figli a casa di amici: sicuro, robusto, affidabile e ... divertente !!

Lasten testaama ystävien luona: turvallinen, kestävä, luotettava ja ... hauska !!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Rocketgirl 366 - trampoliini
 • Vakaa 366 cm:n pihatrampoliini, jonka max. kuormituskyky 150 kg
 • Sisäpuolella turvaverkko, jossa mustat, pehmustetut tangot
 • UV-suojattu, polypropyleenista valmistettu hyppymatto, jossa 72 jousta - Made in USA
305,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.