Barzona 2 -retkikeitin

149,99 € sis. alv
 • 2
 • 71 cm
 • kaasuliesi
tuotenumero: 10040044
Barzona 2 -retkikeitin
149,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote uutena
  Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
  126,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 3 - 5 päivää Toimitusaika: 3 - 5 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • Siirrettävä: kuljetettava kaasuliesi matkoille tai mökille

 • Erinomainen suoja: integroitu liekinestin

 • Käytännöllinen apulainen: ruostumattomasta teräksestä valmistettu alusta pienille kattiloille

Tuotteen yksityiskohdat

Yksinkertainen ja joustava: Klarstein Barzona 2 -kaasuliesi mahdollistaa optimaalisen tilankäytön. Kahdella tehokkaalla polttimella varustettu retkikeitin nostaa kattiloiden ja pannujen sisällön lämpötilan hetkessä.

Keittolevyä on helppo käyttää kahdella helppokäyttöisellä kiertosäätimellä ja integroidulla pietsosytytyksellä. Portaattomat säätimet mahdollistavat hellävaraisen hauduttamisen sekä nopean kuumentamisen ja paistamisen. Ruostumattoman teräksen ja lasipinnan helppohoitoisen yhdistelmän ansiosta keittolaite on käytön jälkeen hetkessä puhdas. Kompaktin kokonsa ansiosta Klarstein Barzona 2 -kaasuliesi sopii erinomaisesti liikkuvaksi matkakumppaniksi esimerkiksi retkeilyreissuille tai kesäiseen kokkailuun puutarhamajassa.

Helppo reitti lämpimään ateriaan: Klarstein Barzona 2 -retkikeittimen myötä mukanasi on aina pieni keittiö.

Ominaisuudet

 • Kaasuliesi
 • Lasitaso ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo
 • 2 poltinta
 • Vasemmanpuoleisen polttimen teho: 3,4 kW
 • Kaasun kulutus: 245,55 g/h
 • Oikeanpuoleisen polttimen teho: 4,3 kW
 • Kaasun kulutus: 311,91 g/h
 • Kaasun kokonaiskulutus: 558,46 g/h
 • Hallinta: kiertosäädin
 • Paristoton pietsosytytys
 • Pannunpidike: teräs, emaloitu
 • Alusta: ruostumaton teräs
 • Integroitu liekinestin
 • Kaasusuuttimet: G31/30 mbar
tuotenumero: 10040044

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat (säätimen kanssa): n. 71 x 13,5 x 42 cm (LxKxS)
 • Liitäntäletku: n. 130 cm
 • Paino: n. 9 kg

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x kaasuliesi
 • 1 x ruostumattomasta teräksestä valmistettu alusta
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset
22 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 24/04/2024

Top service

Huippupalvelu

Verified tarkastelu 06/10/2022

Habe das Gasfeld direkt bei Klarstein gekauft. Für den Preis sieht es sehr gut aus und auch die Performance ist überzeugend. Haben ihn jetzt einen Monat im Betrieb und es macht sehr viel Spaß darauf zu kochen.

Ostin kaasukentän suoraan Klarsteinilta. Hintaansa nähden se näyttää erittäin hyvältä ja suorituskyky on myös vakuuttava. Olen syönyt sitä nyt kuukauden ja sillä on hauskaa kokata.

Verified tarkastelu 16/09/2022

Sehr schönes und edles Kochfeld, hatte kein so schönes Glas erwartet. DAfür ist der Preis dann mehr als ok.

Erittäin kaunis ja jalo liesi, en ollut odottanut näin kaunista lasia. Sen vuoksi hinta on enemmän kuin ok.

Verified tarkastelu 06/09/2022

Mega Gasofen, bin total begeistert. Die Optik und Verarbeitung absolut hervorragend. Die Leistung wie beschrieben. Wer etwas mehr investieren in diesen Camingofen wird nicht enttäuscht. Die Größe hat mich positiv überrascht, da ich vorher ein Teil aus dem Baumarkt hatte. Hier macht man nix verkehrt! Zu beachten ist der Anschluss an eine Gasflasche, wird zwar in der Beschreibung aufgeführt welcher das ist, kann man nur leicht überlesen. Da wäre in der Headline eine Anmerkung hilfreich.

Mega kaasuuuni, olen todella innoissani. Optiikka ja työn laatu ovat aivan erinomaisia. Suoritus kuvattu. Ne, jotka investoivat hieman enemmän tähän retkeilyuuniin, eivät tule pettymään. Olin iloisesti yllättynyt koosta, sillä minulla oli aiemmin osa rautakaupasta. Et voi mennä pieleen täällä! On huomattava, että liitos kaasupulloon mainitaan kuvauksessa, mikä on se, mikä on helppo jättää huomiotta. Otsikossa oleva huomautus auttaisi.

Verified tarkastelu 31/08/2022

Tolles Produkt schnelles Kochen und sehr sparsam im Gasverbrauch.

Erinomainen tuote nopea kypsennys ja erittäin taloudellinen kaasunkulutuksessa.

Verified tarkastelu 25/08/2022

Bringt gut Wärme,super einfache Handhabung, optisch ein Hingucker

Tuo hyvää lämpöä, erittäin helppokäyttöinen, visuaalisesti katseenvangitsija

Verified tarkastelu 18/08/2022

Der Kocher ist sehr zu empfehlen. Er macht einen guten Eindruck und ist von hoher Qualität!!!

Liesi on erittäin suositeltavaa. Se tekee hyvän vaikutelman ja on laadukasta!!!

Verified tarkastelu 16/08/2022

Übertraf alle meine Erwartungen. Habe den Kocher noch nicht in Betrieb genommen. Er ist sehr gut verarbeitet.

Ylitti kaikki odotukseni. Liesiä ei ole vielä käytetty. Se on erittäin hyvin tehty.

Verified tarkastelu 15/08/2022

Gaskochplatte wurde OHNE Gasdruckminderer geliefert OBWOHL in dem Lieferumfang der Gasdruckregler dabei ist. Ich hatte hier einen Gasdruckregler für INNENRÄUME erwartet.

Kaasuliesi toimitettiin ILMAN kaasunpaineensäädintä, VAIKKA kaasunpaineensäädin sisältyy toimitukseen. Odotin kaasun paineensäädintä SISÄTILOIHIN.

Verified tarkastelu 31/07/2022

Empfehlen das Produkt weiter

Suosittele tuotetta

Verified tarkastelu 23/07/2022

Top Produkt. Schnelle Lieferung. Und Super Kulanz bei Falschbestellung meinerseits.

Huipputuote. Pikatoimitus. Ja suuri hyvä tahto, jos tilasin väärän tuotteen.

Verified tarkastelu 21/07/2022

Wir arbeiten schon Jahrzehnte lang mit Gaskocher das Ding ist ein Unikum Flamme zünden dauert eine Ewigkeit mein Frau hat Angst Um ein Zubehörteil zu bekommen nicht möglich Teile werden nicht gelistet Servicemitarbeiter hat es Versucht ohne Erfolg Würde ich niemals wider kaufen und auch nicht weiterempfehlen bin mal gespannt wie das wird bei Garantieleistunge

Olemme työskennelleet kaasuliesien parissa vuosikymmeniä asia on ainutlaatuinen, liekin syttyminen kestää ikuisuuden vaimoni pelkää ettei lisävarustetta ole mahdollista saada osia ei ole listattu huoltotyöntekijä on kokeillut ilman menestystä en ostaisi enää koskaan ja en myöskään suosittele sitä Olen utelias, miten se on takuupalveluiden kanssa

Verified tarkastelu 20/07/2022

Optisch und Wärmeleistung Top : Mehr kann ich nicht sagen habe den Kocher erst 3 Tage im gebrauch. Als Abdeckung habe ich mir eine Unterbettbox 80x50x19 gekauft, Perfekt

Optinen ja lämmöntuottopäällinen: En osaa sanoa enempää, olen käyttänyt kiukaa vasta 3 päivää. Päälliseksi ostin sängyn alla olevan laatikon 80x50x19, täydellinen

Verified tarkastelu 16/07/2022

Der Kocher sieht toll aus, hat große Kochflächen und funktioniert einwandfrei.

Liesi näyttää hyvältä, siinä on suuret keittopinnat ja se toimii täydellisesti.

Verified tarkastelu 16/07/2022

Die Gebrauchsanleitung ist nicht ausführlich und transparent

Käyttöohjeet eivät ole yksityiskohtaisia ja läpinäkyviä

Verified tarkastelu 10/07/2022

Der Kocher macht einen sehr hochwertigen Eindruck und funktioniert einwandfrei. Leider ist das Ganze ein wenig verwirrend: auf der Homepage von Klarstein steht eindeutig, dass das Gerät mit 50mbar betrieben werden muss. Das macht auch Sinn, weil ein Gasdruck von 50mbar für viele Geräte in Deutschland Standard ist. Leider ist das über Amazon bestellte Gerät die europäische Variante, die mit einem Gasdruck von 30mbar betrieben werden muss - obwohl das Gerät auch von Klarstein direkt geliefert wird. Das ist nicht weiter schlimm, nur ärgerlich wenn man einen Gasschlauch mit 50mbar Druckminderer mitbestellt hat - so wie ich ;-)

Liesi tekee erittäin laadukkaan vaikutelman ja toimii täydellisesti. Valitettavasti koko juttu on hieman hämmentävä: Klarsteinin kotisivuilla lukee selkeästi, että laitetta tulee käyttää 50mbarilla. Tämä on myös järkevää, koska 50 mbar:n kaasupaine on vakiona monissa Saksan laitteissa. Valitettavasti Amazonin kautta tilattu laite on eurooppalainen versio, jota on käytettävä 30 mbar kaasunpaineella - vaikka laitteen toimittaa myös suoraan Klarstein. Se ei ole paha, vain ärsyttävää, jos tilasit kaasuletkun 50 mbar paineenalennuslaitteella - kuten minä ;-)

Verified tarkastelu 09/07/2022

die lieferung war schnell und problemlos. verpackt war es sicher und wurde gut gegen beschädigungen geschützt. nach dem auspacken war der zusammenbau einfach und laut mitgelieferter Anleitung sehr gut verständlich. das design ist einfach der hammer. durch die handluche grösse ist sie gut transportierbar umd kann somit überall auch im outdoor bereich eingesetzt werden. die einfache handhabung der integrierten anfeuerung ist praktisch und einfach womit man keine extra feuerquelle benötigt. ich finde sie klasse und würde sie immer wieder kaufen.

toimitus oli nopeaa ja helppoa. Se oli pakattu turvallisesti ja hyvin suojattu vaurioilta. Pakkauksesta purkamisen jälkeen kokoaminen oli helppoa ja erittäin helposti ymmärrettävää mukana toimitettujen ohjeiden mukaan. muotoilu on aivan mahtava. Handluche-koon ansiosta sitä on helppo kuljettaa ja siksi sitä voidaan käyttää missä tahansa, myös ulkona. integroidun sytytyksen yksinkertainen käsittely on käytännöllistä ja yksinkertaista, mikä tarkoittaa, että et tarvitse ylimääräistä palolähdettä. Minusta ne ovat ihania ja ostaisin niitä uudestaan ja uudestaan.

Verified tarkastelu 01/07/2022

schaut super aus und es ist auch schon alles dabei. Benutzen es im Garten und es hat uns überzeugt. Verarbeitung ist sehr gut und hochwertig...

näyttää hyvältä ja kaikki on mukana. Käytä sitä puutarhassa ja se on vakuuttanut meidät. Käsittely on erittäin hyvää ja laadukasta...

Verified tarkastelu 26/06/2022

Es ist nicht nur schön bearbeitet sondern Qualität 1A Sehr zufrieden mit Lieferung, Kontakt mit Verkäufer und Preis. Dankeeeeeeeeeee

Sen lisäksi, että se on kauniisti viimeistelty, myös laatu on 1A Erittäin tyytyväinen toimitukseen, yhteydenottoon myyjään ja hintaan. Kiitos eeeeeeeeee

Verified tarkastelu 24/06/2022

Wir sind total begeistert. Ich habe das Kochfeld für unseren Kleingarten bestellt. Die Lieferung erfolgte schnell und die Installation war leicht. Das tolle dabei ist, ich habe das Kochfeld einfach auf meiner Terrasse hingestellt und kann nun ganz entspannt im Sommer draußen im Garten kochen. Wenn es regnet schließe ich das Kochfeld einfach von der Gasflasche ab und nehme es mit ins Haus, dort kann ich dann einfach weiterkochen. Ich persönlich koche viel lieber mit Gas, weil es sich sehr leicht regulieren lässt. Tolles Produkt und gute Verarbeitung.

Olemme täysin innoissamme. Tilasin keittotason siirtolapuutarhaamme. Toimitus oli nopea ja asennus helppoa. Hienoa siinä on se, että laitoin keittotason yksinkertaisesti terassilleni ja voin nyt kesäisin ulkona puutarhassa tehdä ruokaa rennosti. Jos sataa, irrotan keittotason kaasupullosta ja vien sen sisälle, jossa voin vain jatkaa ruoanlaittoa. Itse pidän paljon mieluummin kaasulla ruoanlaitosta, koska sitä on erittäin helppo säätää. Hieno tuote ja hyvä ammattitaito.

Verified tarkastelu 23/06/2022

Wir haben uns den Gaskocher für unseren Schrebergarten gekauft. Dort verbringen wir die meiste Zeit und da wird auch viel gekocht. Bis jetzt hatten wir nur einen Kocher mit einer Flamme. Aber wenn man mal Tee zwischendurch machen möchte oder Wasser aufkochen und parallel schon den Topf zubereiten mochte, da ging viel Zeit verloren. Hier haben wir gleich 2 große Brenner und einen Kleinen. Somit kann man auf jeden Fall viele Dinge parallel kochen. Mit inklusive war bei mir ein Gasschlauch. Die Qualität ist hier auf hohen Niveau. Der Regler hat ne Kindersicherung Und der Kocher benötigt kein Feuer zu anzünden. Verbaut ist ein Piezokristall der den Kocher anzündet. Zur Reinigung kann man sagen, dass die Oberflächen Auf jeden Fall alle glatt sind und sehr leicht zu reinigen sind.

Ostimme kaasuliesi siirtolapuutarhaamme. Vietämme siellä suurimman osan ajastamme ja laitamme siellä paljon ruokaa. Tähän asti meillä oli vain yksi liesi yhdellä liekillä. Mutta jos haluat keittää välillä teetä tai keittää vettä ja valmistaa kattilan samaan aikaan, meni paljon aikaa hukkaan. Täällä meillä on 2 isoa poltinta ja yksi pieni. Joten voit varmasti valmistaa monia asioita samanaikaisesti. Mukana tuli kaasuletku. Laatu täällä on korkealla tasolla. Ohjaimessa on lapsilukko, eikä lieden tarvitse sytyttää tulta. Pietsokide on asennettu, joka valaisee liesi. Puhdistuksen osalta voidaan sanoa, että pinnat ovat ehdottomasti sileitä ja erittäin helppoja puhdistaa.

Verified tarkastelu 20/06/2022

Richtig klasse Kochfeld. Perfekt für Camping und Schrebergarten. Jetzt können wir im Garten richtig aufkochen. Hochwertiges Produkt das keine Wünsche offen lässt.

Todella hieno liesi. Täydellinen retkeilyyn ja tiloihin. Nyt voimme todella kokata puutarhassa. Laadukas tuote, joka ei jätä toivomisen varaa.