Capital Sports

[B-tuote] Evo Nano ministepperi

alkaen 15 Asiakkaat
246,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
 • kuntoon istuen: kompakti minipyörä - ihanteellinen käytettäväksi toimistossa tai olohuoneessa
 • treeniä ja työtä: treenaa istuen työskentelyn aikana työpöydän alla
 • multimediatreeniä: täydellinen Kinomap-integraatio maksullisella kuukausitilauksella, jossa on tuhansia kilometrejä virtuaalisia kävelyreittejä
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Evo Nano ministepperi
246,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Evo Nano ministepperi Bluetooth sovellus MagResist 8 tasoa
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • kuntoon istuen: kompakti minipyörä - ihanteellinen käytettäväksi toimistossa tai olohuoneessa

 • treeniä ja työtä: treenaa istuen työskentelyn aikana työpöydän alla

 • multimediatreeniä: täydellinen Kinomap-integraatio maksullisella kuukausitilauksella, jossa on tuhansia kilometrejä virtuaalisia kävelyreittejä

 • harjoittelua halutulla tavalla: MagResist-järjestelmä, jossa on 8 manuaalisesti säädettävää vastustasoa

 • liikkuva: helppo siirtää kahvojen ja pyörien ansiosta

 • tukevasti paikoillaan: liukumista estävät stopparit toimistotuolin pyörille

 • pyörii tasaisesti: SilentBelt-järjestelmä takaa erittäin hiljaisen hihnakäytön

 • sovellusyhteys: harjoitustietojen suora siirto älypuhelimeen tai tablettiin Bluetooth-toiminnon ja iConsole+ -sovelluksen kautta

 • vankka: laadukas DoubleRail-järjestelmä vakaata harjoittelua varten

Ominaisuudet:
 • helppokäyttöinen treenitietokone
 • näyttää mm.: ajan, kierrokset, nopeuden, etäisyyden, kulutetut kalorit
 • pyörät helpottavat siirtämistä
 • käyttäjän maksimipaino: 120 kg
 • paristot: 2 x AAA
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x stepperi
 • monikieliset käyttöohjeet
Mitat:
 • mitat: n. 51 x 33 x 69 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 16,4 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 15 Asiakkaat
12
2
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.03.2022
Verified tarkastelu

Gutes Trainingsgerät auch beu neurologischen oder muskulären Problemen, gut dosierbare Leistung.

Hyvä harjoituslaite, myös neurologisiin tai lihasongelmiin, helppo annostella suorituskykyä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.03.2022
Verified tarkastelu

toll

tietulli

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.07.2021
Verified tarkastelu

Er ist teurer als seine Mitangebote, aber dafür stabil, sehr leise und rutscht nicht weg. Nutze es wegen meiner Knieoperation täglich. Habe zwei: einen am Sofa und einen bei der Arbeit unter dem Schreibtisch.

Se on kalliimpi kuin muut tarjoukset, mutta vakaa, erittäin hiljainen eikä liuku pois. Käytän sitä päivittäin polvileikkaukseni takia. Sinulla on kaksi: yksi sohvalla ja toinen töissä pöydän alla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.03.2021
Verified tarkastelu

Heute kam mein Fitnessbike an. Verpackt in einem großen Karton. Das herausheben war ein wenig für Frau schwierig, aber mit ein wenig Hauruck geht es. Das Gerät hat schon sein Gewicht, aber es soll ja auch einen guten Stand haben. Kurz die Anleitung gelesen, die losen Teile zurechtgelegt und in 30 Minuten aufgebaut. Hab es sofort ausprobiert und bin begeistert. Zuvor hatte ich mir eine günstigeres bestellt, dass hab ich aber auch gemerkt. Währen des Tretvorgangs wanderte das Gerät und den Wiederstand konnte nur mittels eines Rades erhöht werden. Das Fitnessgerät habe ich umgehend zurückgeschickt und mich für das hier beschriebene bestellt. Auch wenn es relativ teuer ist, lohnt es sich. Die Verarbeitung ist gut und ich kann endlich, ohne ein großes Ergometer in der Wohnung stehen zu haben, trainieren.

Kuntopyöräni saapui tänään. Pakattu isoon pahvilaatikkoon. Sen nostaminen ulos oli Fraulle hieman vaikeaa, mutta pienellä kiireellä se on mahdollista. Laitteessa on painonsa, mutta siinä tulee olla myös hyvä jalusta. Lue ohjeet lyhyesti, järjestä irralliset osat ja koota 30 minuutissa. Kokeilin sitä heti ja olen hämmästynyt. Olin aiemmin tilannut halvemman, mutta huomasin senkin. Polkemisprosessin aikana laite vaelsi ja vastusta pystyttiin lisäämään vain pyörän avulla. Lähetin heti kuntolaitteen takaisin ja tilasin tässä kuvatun. Vaikka se on suhteellisen kallista, se on sen arvoista. Työn laatu on hyvä ja pääsen vihdoin treenaamaan ilman isoa ergometriä asunnossa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.03.2021
Verified tarkastelu

I received the mini bike and stepper yesterday. I found it to be of exceptional quality and easy of use. Thiss is the 3rd mini bike I have purchased in the last 2 months. The first 2 were cheaper and they both fell apart. It is a real pleasure to have something that will last.

Sain eilen minipyörän ja stepperin. Minusta se oli poikkeuksellisen laadukas ja helppokäyttöinen. Tämä on kolmas minipyörä, jonka olen ostanut viimeisen 2 kuukauden aikana. Kaksi ensimmäistä olivat halvempia ja molemmat hajosi. On todella ilo saada jotain, joka kestää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.01.2021
Verified tarkastelu

Das Produkt an sich ist in Ordnung. Es wird allerdings unter Vorspiegelung falscher Tatsachen beworben. Es besteht keinerlei Möglichkeit, dieses Gerät mit einer App zu betreiben oder verbinden, dafür fehlen die technischen Voraussetzungen.

Tuote itsessään on hyvä. Sitä kuitenkin mainostetaan väärillä perusteilla. Tätä laitetta ei voi käyttää tai yhdistää sovellukseen, sen tekniset vaatimukset puuttuvat.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.01.2021
Verified tarkastelu

Gerät kam prompt, Einzelteile zum Aufbau gut sortiert und beschrieben, Aufbaubilder ungenau, und der Aufbau braucht dann doch etwas länger, ca. 30 Min. Das Display muss noch mit Batterien bestückt werden, wobei nirgends steht, wie das Display entnommen werden kann. Andererseits ist der Arbeitsschritt, das Display vom Kabel zu trennen und nach dem Einsetzen der Batterien wieder anzuschließen überflüssig. Das Einstellen der Laststufen geht einfach und deutlich rastbar und ordentlich bewegbar über den Hebel vor sich. Das Display ist wegen der Winzigkeit und der lichtschwachen Darstellung real unbrauchbar. Die Kalorienzahlen weichen von den Angaben auf meinen FiitnessApss deutlich nach unten ab, vielleicht sind auch deren Angaben geschönt. Ich habe die Maschine am Haltegriff hinten an meinen Stuhl angebunden und nichts wandert mehr weg. Das Treten geht sanft und leise vor sich, wobei für ein leises Büro dann doch auf die Dauer etwas nervig laut. Insgesamt ist das Gerät robust und scheint für den Dauerbetrieb geeignet. Wir laufen täglich ohne Schwierigkeiten über 50 000 "Schritte", wobei das Gerät leicht warm wird. Nur stehende Nutzung ohne festen Halt ruft nach Stürzen und Verletzung und ist nicht empfohlen. - Die beworbenen Apps haben NICHTS mit dem Gerät zu tun und sind praktisch unbrauchbar, sowohl die FitnessApp als auch die KinoApp.

Laite saapui ripeästi, yksittäiset osat kokoonpanoa varten oli hyvin lajiteltu ja kuvattu, kokoonpanokuvat olivat epätarkkoja ja kokoaminen kesti hieman kauemmin, noin 30 minuuttia. Toisaalta työvaihe, jossa näyttö irrotetaan kaapelista ja kytketään takaisin paristojen asettamisen jälkeen, on tarpeeton. Kuormatason säätö on helppoa ja selkeästi lukittavissa ja siististi siirrettävissä vivun avulla. Näyttö on todella käyttökelvoton pienen kokonsa ja heikon näytön vuoksi. Kaloriluvut poikkeavat merkittävästi FitnessApssin tiedoista, ehkä niiden tiedot ovat koristeltuja. Sidoin koneen tuolini selkänojassa olevaan kahvaan, eikä mikään liiku. Polkeminen on lempeää ja hiljaista, vaikka hiljaiseen toimistoon se on pitkällä tähtäimellä hieman ärsyttävän äänekäs. Kaiken kaikkiaan laite on kestävä ja näyttää sopivalta jatkuvaan käyttöön. Teemme vaikeuksitta yli 50 000 "askelta" päivässä, jolloin laite lämpenee hieman. Vain seisominen ilman tukevaa jalansijaa edellyttää putoamista ja loukkaantumisia, eikä sitä suositella. - Mainostuilla sovelluksilla ei ole MITÄÄN tekemistä laitteen kanssa ja ne ovat käytännössä hyödyttömiä, sekä FitnessApp että KinoApp.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.01.2021
Verified tarkastelu

Das Gerät ist in 5 Minuten montiert, sehr massiv und solide, kann im Sitzen und Stehen betrieben werden und ist vor allem schön leisen, sodass man es wirklich nebenbei betreiben kann. Echt zu empfehlen. Hoffentlich hält es auch so lange, wie es scheint.

Laite on koottavissa 5 minuutissa, se on erittäin massiivinen ja kiinteä, sitä voidaan käyttää istuen tai seisten ja ennen kaikkea se on mukava ja hiljainen, jotta sitä voi todella käyttää sivussa. Todella suositeltavaa. Toivottavasti se kestää niin kauan kuin näyttää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.12.2020
Verified tarkastelu

Das Gerät wurde überraschend schnell geliefert und konnte problemlos zusammengebaut werden. Positiv möchte ich anmerken, dass das Gerät tatsächlich erfreulich leise arbeitet, ein vernünftiges Gewicht mitbringt und die Widerstände so groß sind, dass auch einigermaßen sportliche Menschen etwas von der Nutzung haben. Ich habe das Gerät auf Stufe 5 während eines Films im TV benutzt - die Bewegung störte kein bisschen und zum Schluss zählte das Gerät rund 200 kcal. Am Ende fühlte es sich in der Beinmuskulatur auch wirklich so an „etwas getan zu haben“ - ich würde mich als normal sportlich bezeichnen. Bis hierher bin ich absolut zufrieden - ohne etwas zu der Langlebigkeit, die ja auch mehrfach bemängelt wird, sagen zu können. Negativ ist, dass der Hersteller, trotz reihenweiser Kritik und Beschwerden, das Gerät weiterhin mit 2 Apps bewirbt, die den höheren Preis anderen Geräten gegenüber rechtfertigen sollen. Ich kann nur bestätigen, was andere Kunden seit Monaten bemängeln: dieses Gerät verfügt über keine Bluetooth Funktion. Die Apps lassen sich zwar auf Telefon oder Tablet laden, aber es lässt sich kein Signal des Geräts finden und somit auch keine Verbindung herstellen. Natürlich funktioniert das Gerät auch ohne und selbst wenn die Angaben im Display ungenau wären – einen Trainingseffekt möchte ich dem Gerät absolut nicht absprechen. Aber ich empfinde es als ein extrem unseriöses Auftreten des Verkäufers weiter ungeniert die Werbetrommel mit Features zu rühren, die es gar nicht gibt. Auch der Anruf beim „Kundenservice“ verlief eher unerfreulich. Erst wurde man durch Computerstimmen darauf hingewiesen, dass die Wartezeit mindestens eine halbe Stunde beträgt und man sich besser per E-Mail melden soll (Abwimmeln?). Dann war nach nur wenigen Minuten doch eine Dame dran, die aber überhaupt gar keine Ahnung von irgendetwas hatte und die Anfrage, was denn nun mit BT sei, weiterleiten wollte. Als „schriftliche Antwort“ erhielt ich kommentarlos eine weitere Rechnungskopie vom Hersteller zugeschickt - Angaben zu BT Fehlanzeige. Dies vermittelt mir den Eindruck, dass ich als Kunde vorsätzlich getäuscht werde, denn vergleichbare Geräte ohne Apps/BT kosten deutlich weniger. Jetzt bin ich mir ehrlich gesagt nicht sicher, wie ich mit der Situation umgehen soll. Ich habe mich ausgiebig mit dem Angebot derartiger Geräte für unter den Schreibtisch befasst und leider kein einziges Markengerät (Kettler, Schwinn, ...) finden können. Das Gerät tut ja was es soll - ob nun mit oder ohne App - aber ich lasse mich nicht gerne für dumm verkaufen. Daher habe ich den Verkäufer noch einmal angeschrieben und ihm angeboten, das Gerät zum Preis vergleichbare Alternativen, ohne Bluetooth, zu behalten. Aber die Kommunikation des Verkäufers bleibt ungenügend. Nachtrag: Ich bedanke mich ausdrücklich beim Kundenservice von Amazon, der mich bei der Blockadehaltung des Verkäufers massiv unterstützt und einen für mich akzeptablen Deal herausgeschlagen hat: Gegen eine Erstattung von € 50.- behalte ich das Gerät und verzichte im Gegenzug auf die nicht vorhandenen Bluetooth Funktionen.

Laite toimitettiin yllättävän nopeasti ja oli helppo koota. Positiivisena asiana voin sanoa, että laite itse asiassa toimii miellyttävän hiljaa, on kohtuullisen painoinen ja vastukset ovat niin suuret, että jopa kohtuullisen urheilulliset ihmiset voivat käyttää sitä. Käytin laitetta tasolla 5 TV-elokuvan aikana - liike ei häirinnyt yhtään ja loppujen lopuksi laite laski noin 200 kcal. Lopulta tuntui todella siltä, että "olen tehnyt jotain" jalkojen lihaksissa - kuvailisin itseäni normaalisti liikunnaksi. Toistaiseksi olen täysin tyytyväinen - en voi sanoa mitään pitkästä iästä, jota myös toistuvasti kritisoidaan. Negatiivinen puoli on se, että valmistaja, huolimatta sarjasta kritiikkiä ja valituksia, jatkaa laitteen mainostamista kahdella sovelluksella, joiden oletetaan oikeuttavan korkeamman hinnan muihin laitteisiin verrattuna. Voin vain vahvistaa sen, mistä muut asiakkaat ovat valittaneet kuukausia: tässä laitteessa ei ole Bluetooth-toimintoa. Sovellukset voidaan ladata puhelimeen tai tablettiin, mutta laitteesta ei löydy signaalia, joten yhteyttä ei voida muodostaa. Tietysti laite toimii myös ilman sitä ja vaikka näytön tiedot olisivat epätarkkoja - en haluaisi kieltää laitteelta harjoitusvaikutusta. Mutta mielestäni on erittäin kyseenalaista toimintaa myyjän taholta jatkaa häpeilemättä sellaisten mainonnan ominaisuuksien lisäämistä, joita ei edes ole olemassa. Myös puhelu "asiakaspalveluun" oli melko epämiellyttävä. Ensin sinulle kerrottiin tietokoneäänillä, että odotusaika on vähintään puoli tuntia ja että olisi parempi ottaa yhteyttä sähköpostitse (päästä eroon?). Sitten vain muutaman minuutin kuluttua oli naisen vuoro, jolla ei ollut aavistustakaan mistään ja joka halusi välittää kyselyn siitä, mitä BT:n kanssa tapahtui. "Kirjallisena vastauksena" sain valmistajalta toisen kopion laskusta ilman kommentteja - ei tietoa BT:stä. Tämä antaa minulle vaikutelman, että minua asiakkaana petetään tarkoituksella, koska vastaavat laitteet ilman sovelluksia/BT:tä maksavat huomattavasti vähemmän. Nyt en rehellisesti sanottuna ole varma, kuinka käsitellä tilannetta. Selailin laajasti tällaisten pöydän alle tarkoitettujen laitteiden valikoimaa, enkä valitettavasti löytänyt yhtään merkkilaitetta (Kettler, Schwinn, ...). Laite tekee sen mitä sen pitääkin - sovelluksella tai ilman - mutta en pidä siitä, että minua pidetään hölmönä. Joten kirjoitin jälleen myyjälle ja tarjosin hänelle säilyttää laitteen vertailukelpoisilla hintavaihtoehdoilla ilman Bluetoothia. Mutta myyjän viestintä on edelleen riittämätön. Lisäys: Haluan kiittää erityisesti Amazonin asiakaspalvelua, joka antoi minulle valtavasti tukea myyjän estämisessä ja teki minulle hyväksyttävän sopimuksen: pidän laitteen 50 euron hyvitystä vastaan ja vastineeksi luopun olemattomasta Bluetooth-toiminnot.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.12.2020
Verified tarkastelu

Ich habe mir das Evo Nano MIni Bike von Capital Sports für mein Büro gekauft. Es hat unter jedem Schreibtisch Platz und macht keine Geräusche. Auf einfache Art und Weise mache ich Sport und das während meiner Arbeitszeit. Ein super Gerät - Bauweise sehr solide und stabil.

Ostin Capital Sports Evo Nano MINi Bike -pyörän toimistooni. Se sopii minkä tahansa pöydän alle eikä aiheuta ääntä. Urheilen yksinkertaisella tavalla ja työaikani aikana. Superlaite - rakenne erittäin vankka ja vakaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.11.2020
Verified tarkastelu

Auf der Suche nach ein bisschen Fitness am Arbeitsplatz im Homeoffice bin ich hier fündig geworden. Es ist nicht zu anstrengend und man bekommt auch nicht unbedingt Muskelkater davon aber mit ein wenig Übung ist hier auch schonmal ein leichtes Schwitzen dabei. Positiv: Kaum abrollgeräusch und eine tolle Verarbeitung. Negativ: Leider kann ich es bisher nur "gegen eine Wand" verwenden, da es sonst immer weiter davon Rutscht je länger man es nutzt. Da hätte ich mir mehr Rutschfestigkeit gewünscht. Trotzdem bin ich insgesamt zufrieden und würde es wieder kaufen.

Etsiessäni hieman kuntoa töissä kotitoimistossani, löysin täältä etsimäni. Se ei ole liian rasittavaa, eikä siitä välttämättä tule lihaksia, mutta pienellä harjoittelulla täällä pääsee hieman hikoilemaan. Positiivinen: Ei juuri mitään vierintämelua ja erinomainen ammattitaito. Negatiivinen: Valitettavasti voin käyttää sitä vain "seinää vasten" toistaiseksi, muuten se liukuu yhä kauemmaksi mitä pidempään käytät sitä. Olisin kaivannut enemmän liukastumisenkestävyyttä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ja ostaisin sen uudelleen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.10.2020
Verified tarkastelu

Als Besitzer eines Trainingsraumes und zwei Knieimplantaten gehört dreimal wöchentliches intensives Bewegungstraining zum festen Bestand meines 70jährigen Lebens. Was fehlte, war zwischendurch ( beim Fernsehen oder am Schreibtisch vor dem PC ) eine leichtere Form des Ausgleichs. Genau diese Lücke füllt nun dieses wertige Gerät, das in Verbindung mit Kinomap.com ein genialer Ersatz für den großen Crosstrainer ist. Bin begeistert und bereue den Kauf nicht!

Treenihuoneen ja kahden polviimplanttien omistajana intensiivinen liiketreeni kolme kertaa viikossa on ollut olennainen osa 70-vuotista elämääni. Väliltä puuttui kevyempi korvaus (television katselu tai työpöydän ääressä tietokoneen ääressä). Juuri tämän aukon täyttää nyt tämä arvokas laite, joka Kinomap.comin yhteydessä on nerokas korvike isolle crosstrainerille. Olen innoissani enkä ole katunut ostosta!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.09.2020
Verified tarkastelu

Von Natur aus bin ich ein Bewegungsmuffel. Einen Hometrainer, der wie ein Fahrrad konstruiert war, habe ich nur widerwillig bestiegen. Dieses Gerät habe ich vor meinem Lieblingssessel gestellt und jeden Tag trampele ich so 500 Umdrehungen (auf drei Etappen verteilt). Für mich und meine gnädige Frau Gemahlin ist dieser Hometrainer ideal.

Luonteeltani olen sohvaperuna. Olin vastahakoinen astumaan kuntopyörän selkään, joka oli suunniteltu polkupyöräksi. Laitoin tämän laitteen suosikkinojatuolini eteen ja tallaan joka päivä 500 kierrosta (jaettu kolmeen vaiheeseen). Tämä kuntopyörä on ihanteellinen minulle ja vaimolleni.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.03.2020
Verified tarkastelu

Gutes Training , für langes Sitzen , oder schon Probleme mit den Gelenken, dafür bestens geeignet. Jede Bewegung zählt. Wertiges und ruhig laufendes Träningsgerät

Hyvä harjoittelu, pitkään istumiseen tai jo nivelongelmiin, ihanteellinen siihen. Jokainen liike on tärkeä. Arvokas ja sujuvasti toimiva harjoituslaite

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.02.2020
Verified tarkastelu

Top Bin sehr zufrieden!

Erinomainen Olen erittäin tyytyväinen!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Evo Nano ministepperi
 • kuntoon istuen: kompakti minipyörä - ihanteellinen käytettäväksi toimistossa tai olohuoneessa
 • treeniä ja työtä: treenaa istuen työskentelyn aikana työpöydän alla
 • multimediatreeniä: täydellinen Kinomap-integraatio maksullisella kuukausitilauksella, jossa on tuhansia kilometrejä virtuaalisia kävelyreittejä
246,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.