Goldflame Style terassilämmitin

502,99 € sis. alv
 • 0
 • 71 cm
 • säteilylämmitin
tuotenumero: 10035141
Goldflame Style terassilämmitin
502,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote uutena
  Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
  426,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 8 - 10 päivää Toimitusaika: 8 - 10 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • katseenvangitsija: koristeellinen kaasulämmitin terassille, verannalle tai ulkoaktiviteettien ääreen

 • helppo käyttää: sähköisellä sytytysjärjestelmällä

 • hyvin piilossa: säilytystila kaasupullolle, jonka maksimipaino 15 kg ja maksimikorkeus 65 cm

Tuotteen yksityiskohdat

Siirrettäviä hyvän olon lämpötiloja ulos! Mikä nautinto tehdä ulkolämpötilojen viilenemiselle stoppi. Blumfeldt Goldflame Style -terassilämmittimellä saat kylminäkin päivinä aina mukavan ilmaston terassille, verannalle tai ulkoaktiviteettien pariin.

Blumfeldt Goldflame Style -terassilämmitintä voi käyttää 15 kilogramman propaani- tai butaanitäytteisillä nestekaasupulloilla, joille löytyy turvallinen paikka lämmittimen tilavasta sisätilasta. Laite sytytytetään mutkattomasti integroidulla sähkösytytyksellä. Portaaton säädin kontrolloi kaasun pääsyä lämmittimeen ja siten laitteen lämmitystehoa. Kaasulämmitin synnyttää jopa 11,2 kilowatin lämmitystehon. Erittäin suuri heijastuskupu 71 cm:n halkaisijalla huolehtii siitä, että lämpö ei katoa ylöspäin, vaan jakautuu ympäristöön. Siten se luo sijoituspaikkaansa ja sen alueella oleville ihmisille nopeasti ja tehokkaasti miellyttävää lämpöä. Erityisen vaikuttavaa lämmittimen käytössä on polttosylinteri rikkoutumattomasta borosilikaattilasista. Kun kuumaa ilmaa virtaa sen läpi, kaasuliekki palaa sylinterissä kuin soihtu ja huolehtii 360 asteen näkymästä vaikuttavaan, vaarattomaan liekkiesitykseen. Lisäksi putkien koristeellinen ulkoverhoilu huolehtii erityisestä varjotehosteesta ja on todellinen katseenvangitsja yhtälailla laitten päällä ollessa kuin sammutettunakin.

Pyörät helpottavat blumfeldt Goldflame Style -kaasulämmittimen siirtelyä, kun taas tukeva turvaverkko suojaa poltinta tahattomilta osumilta. Korroosion kestävä rakenne ruostumattomasta teräksestä tekee laitteesta erittäin pitkäikäisen soveltuu ulkokäyttöön sopivan. Näin varustettuna laite laajentaa ulkoilmasesonkia usealla kuukaudella mukavaa ilmastoa luoden.

Huom! Kuvassa esiintyvä kaasupullo ei sisälly toimitukseen, vaan toimii ainoastaan havainnollistavana esimerkkinä.

Huom! Laite toimitetaan osina.

Ominaisuudet

 • hopeanvärinen runko
 • teho: max. 11,2 kW
 • kaasun paine: max. 50 mbar
 • kaasun kulutus: 815 g/h
 • sopivat kaasut: propaani, butaani ja seokset
 • lämpösäteilyä heijastimen avulla
 • optimaalinen vaikutusaste
 • turvaremmi
 • kaasupullon maksimipaino 15 kg tai maksimikorkeus 65 cm
 • sisältää letkun ja paineenalennusventtiilin
 • vähimmäisetäisyys katosta ja seinistä: 92 cm
tuotenumero: 10035141

Mitat & tekniset tiedot

 • varjostimen halkaisija: n. 71 cm
 • jalan halkaisija: n. 53 cm
 • pöydän halkaisija: n. 54 cm
 • etäisyys pöydän reunasta pylvääseen: n. 12 cm
 • korkeus: n. 222 cm
 • paino: n. 19 kg

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x kaasulämmitin osina
 • 1 x letku ja paineenalennusventtiili
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 8 - 10 päivää

Asiakaskokemukset
19 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 09/10/2022

naprostá spokojenost

ehdoton tyytyväisyys

Verified tarkastelu 07/10/2022

Toller Kauf:))) Qualität, Design, Preis und Lieferung, einfach gigantisch. Jederzeit wieder!!! Grüße Uwe

Loistava ostos:))) Laatu, muotoilu, hinta ja toimitus, yksinkertaisesti jättimäinen. Milloin tahansa!!! Tervehdys Uwe

Verified tarkastelu 17/09/2022

Erst als ich ein isolier Band um den gaseintritt getan habe wurde die blaue Stichflamme zur einen schönen Flamme wahrscheinlich zu viel Luft bekommen! Ob das ok war weiß ich leider nicht aber sie können es mal mit der Hand versuchen ob es bei euch auch zutrifft. Ich finde das es auch ohne oder mit dem isolierten Band recht riecht, nicht angenehm!!! Gruß

Vain kun laitoin eristävän nauhan kaasun sisääntulon ympärille, sininen suihkuliekki sai mukavan liekin, luultavasti liikaa ilmaa! Valitettavasti en tiedä, oliko se ok, mutta voit kokeilla sitä käsin nähdäksesi, koskeeko se myös sinua. Minusta se tuoksuu melko hyvältä jopa ilman eristenauhaa tai sen kanssa, ei miellyttävä!!! tervehdys

Verified tarkastelu 07/09/2022

Ich kann die Negativbewertungen nicht nachvollziehen. Ich habe für den Aufbau alleine nur 20 Minuten gebraucht. Es ist sauber gefertigt und gut vorbereitet. Die meisten Löcher verfügen über ein vorgefertigtes Gewinde, welches sauber geschnitten ist. Dadurch ist das Verschrauben ein Kinderspiel. Es sieht alles toll aus und macht was her. Die Leistung selbst muss ich erst noch testen. Aber funktionieren tut er schonmal. Klare Kaufempfehlung!

En ymmärrä negatiivisia arvosteluja. Minulla meni vain 20 minuuttia asentaa se yksin. Se on siististi valmistettu ja hyvin valmistettu. Useimmissa reikissä on esivalmistettu kierre, joka on siististi leikattu. Tämä tekee kiusaamisesta lastenleikkiä. Kaikki näyttää hyvältä ja näyttää hyvältä. Täytyy vielä testata itse suorituskykyä. Mutta se toimii. Selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu 04/08/2022

Sehr gut verarbeiteter Heizstrahler. Leichter Aufbau, der Verkäufer hat auf Anfrage schnell und gut reagiert, vielen Dank. Kann ich nur weiterempfehlen. TOP!!

Erittäin hyvin tehty lämmitin. Helppo koota, myyjä vastasi nopeasti ja hyvin pyyntöömme, kiitos paljon. Voin vain suositella. TOP!!

Verified tarkastelu 04/05/2022

Also erstmal muss ich sagen das der Gasheizer absolut top und elegant ist und gut wärmt. Gibt nur zwei kleine Negativpunkte: 1. Die Reflektorhaube wir separat versendet, worauf im Vorfeld nicht hingewiesen wurde. Und diese kam zudem über eine Woche nach dem eigentlichen Heizer erst angeliefert. 2. Zwar hat der Heizer einseitig Rollen damit man ihn im gekippten Zustand schieben/ziehen kann, allerdings fehlt dafür ein Griff wie ihn beispielsweise der Polo 2.0 von Enders hat. So ist er schlecht zu packen. Das könnte man ergänzen. Ansonsten absolut empfehlenswert.

Joten ensinnäkin minun on sanottava, että kaasulämmitin on aivan huippu ja tyylikäs ja lämmittää hyvin. On vain kaksi pientä negatiivista kohtaa: 1. Heijastinhuppu toimitetaan erikseen, mitä ei ole huomautettu etukäteen. Ja tämä toimitettiin vasta yli viikko varsinaisen lämmittimen jälkeen. 2. Vaikka lämmittimessä on pyörät toisella puolella, jotta voit työntää/vetää sitä kallistettuna, siinä ei ole kahvaa, kuten esimerkiksi Endersin Polo 2.0:ssa. Joten on vaikea pakata. Sen voisi lisätä. Muuten ehdottoman suositeltavaa.

Verified tarkastelu 16/04/2022

Optisch wirklich ein Highlight wenn Mann immer genügend Gasflaschen in der Garage hat. Der Verbrauch ist abartig!!! Und die Wärmeabgabe auf höchster Stufe nur im stehen leicht zu spüren. Absoluter Fehlkauf!!!! Finger weg!!!

Visuaalisesti se on todella kohokohta, jos sinulla on aina tarpeeksi kaasupulloja autotallissa. Kulutus on järjetöntä!!! Ja lämpöpäästö korkeimmalla tasolla on helposti aistittavissa vain seistessä. Ehdoton virhe!!!! Kädet irti!!!

Verified tarkastelu 05/04/2022

Sieht super aus und Heizleistung ist ausreichend. Leider wurde es in zwei Sendungen verschickt die mit einer Woche Abstand angekommen sind.

Näyttää hyvältä ja lämmitysteho on riittävä. Valitettavasti se lähetettiin kahdessa erässä, jotka saapuivat viikon välein.

Verified tarkastelu 28/01/2022

Eigentlich ein Superprodukt, jedoch kann man keine Einzelteile nachbestellen! Dies wäre sehr viel kundenfreundlicher und sollte Standard sein.

Itse asiassa loistava tuote, mutta yksittäisiä osia ei voi tilata uudelleen! Tämä olisi paljon asiakasystävällisempää ja sen pitäisi olla vakio.

Verified tarkastelu 13/01/2022

Wir sind zufrieden. Sieht gut aus und wärmt gut. Für unsere Zwecke gut geeignet. Aber zum Zusammenbauen braucht man schon handwerkliches Talent. Negativ ist zu bewerten, dass im Paket keine Schrauben enthalten waren.

Olemme tyytyväisiä. Näyttää hyvältä ja lämmittää hyvin. Sopii hyvin meidän tarkoituksiin. Mutta tarvitset teknistä lahjakkuutta sen yhdistämiseen. Negatiivinen asia on, että pakkauksessa ei ollut ruuveja.

Verified tarkastelu 02/01/2022

Ich möchte diese Terrassen-Gasheizung loben! Die lodernde Flamme erzeugt ein anheimelndes Lagerfeuer-Feeling und die Heizleistung ist gut. Der Zusammenbau hat mit zwei Leuten etwa eine Stunde gedauert. Eine wirklich lohnende Anschaffung! Ein großes Dankeschön an den Verkäufer: Eine Reklamation wurde so schnell bearbeitet, dass das eine Woche vor Weihnachten zurückgeschickte und als Weihnachtsgeschenk gedachte Gerät sogar noch rechtzeitig vor den Feiertagen ersetzt wurde!

Haluaisin kehua tätä patiokaasulämmitintä! Paahtava liekki luo kodikkaan nuotiotuntuman ja lämmitysteho on hyvä. Kokoontuminen kesti noin tunnin kahden henkilön kanssa. Todella kannattava ostos! Iso kiitos myyjälle: Reklamaatio käsiteltiin niin nopeasti, että viikko ennen joulua takaisin lähetetty ja joululahjaksi tarkoitettu laite jopa vaihdettiin hyvissä ajoin vappua varten!

Verified tarkastelu 23/12/2021

Lieferung und Montage alles toll. Auch mit der Qualität des Gerätes bin ich voll zufrieden. Was wirklich fehlt, sind Griffmulden zum Transportieren. Man weiß gar nicht, wo man zum Versetzen des Gerätes anfassen soll. Die Wärmeleistung hatte ich mir intensiver vorgestellt (habe es bei leichtem Wind getestet). Weitere Tests werden folgen.

Toimitus ja kokoaminen sujuivat loistavasti. Olen myös täysin tyytyväinen laitteen laatuun. Oikeasti puuttuvat upotetut kahvat kuljetusta varten. Et edes tiedä mihin koskettaa siirtääksesi laitetta. Olin kuvitellut lämmöntuoton voimakkaammaksi (testasin sitä kevyessä tuulessa). Lisätestejä seuraa.

Verified tarkastelu 09/12/2021

In Summe noch "Zufriedenstellend"..., leider war der Transport schon geteilt, an dem Tag an dem die Auslieferung angekündigt wurde, kam nur der obere Reflektor? und der Rest stand zwei Tage später unangekündigt vor der Tür! Die Verpackung war unbeschädigt, trotzdem war der Fuß und das untere Gehäuse beschädigt, verzogen bzw. eingebeult, so dass man vermuten muss, dass es eventuell bereits in dem Zustand verschickt wurde. Bei der Kontaktaufnahme mit dem Händler und dem Hinweis auf die Beschädigung wurden mir innerhalb 24h 10% Rabatt angeboten, welchen ich ablehnte, nach weiteren zweimaligen Anfragen, kamen ca. 20% Rabatt auf das Gerät, welche ich dann akzeptierte, da auf Grund der Größe und mangels neuer Verpackung ein Rückversand sehr aufwändig gewesen wäre. Ein Ersatzfuß konnte leider nicht geliefert werden, so dass ich das Gerät dann selbst gerichtet habe und den Fuß ausbeulen musste bis der Heizer wieder gerade stand... In Summe wie erwähnt > optisch sehr gut, wenn es unbeschädigt kommt.

Kokonaisuutena edelleen "tyydyttävä"..., valitettavasti kuljetus oli jo jaettu, toimitusilmoituspäivänä vain yläheijastin saapui? ja loput ilmestyivät ilmoittamatta kaksi päivää myöhemmin! Pakkaus oli ehjä, mutta pohja ja alakotelo olivat vaurioituneet, vääntyneet tai lommottuneet, joten täytyy olettaa, että se on saatettu jo lähetetty siinä kunnossa. Kun otin yhteyttä jälleenmyyjään ja huomautin vauriosta, minulle tarjottiin 24 tunnin sisällä 10 % alennusta, josta kieltäydyin. Kahden lisäpyynnön jälkeen sain noin 20 % alennuksen laitteesta, jonka sitten hyväksyin sen takia. koon ja uuden pakkauksen puutteen vuoksi sen palauttaminen olisi ollut hyvin aikaa vievää. Valitettavasti vaihtojalkaa ei saatu toimitettua, joten suoristin laitteen itse ja jouduin lommottamaan jalkaa kunnes lämmitin oli taas suorassa... Kokonaisuutena kuten mainittiin > visuaalisesti erittäin hyvä jos tulee ehjänä.

Verified tarkastelu 23/11/2021

Ein Teil fehlte wurde aber umgehend ergänzt. Einfach. auch ohne Aufbauanleitung, zum zusammenbauen.

Osa puuttui, mutta lisättiin heti. Yksinkertaisesti. Jopa ilman asennusohjeita, koota.

Verified tarkastelu 18/11/2021

Schon wäre es wenn man mitteilen Würde das das Produkt aus Zwei Paketen besteht.Das ist echt zu bemängeln.Ansonsten ist die Qualität gut und es funktioniert Prima.

Olisi kiva jos kertoisit, että tuote koostuu kahdesta paketista.Tämä on todellinen valitus.Muuten laatu on hyvä ja toimii loistavasti.

Verified tarkastelu 15/08/2021

Der Heizstrahler wird in zwei Kartons geliefert, der Aufbau ist in der Beschreibung gut erklärt, habe gemütlich knapp 2 Stunden gebraucht um ihn aufzubauen, nachdem er dann stand habe ich festgestellt dass sich auch große Personen super unterstellen können, insgesamt ist das Material robust, auch das Glas. Die Zündung ist sehr einfach und Das Feuer erhellt abends alles in ein gemütliches Licht dank der stufenlosen Regelung kann man die Flamme sehr gut einstellen. Die Rollen und die Bodeverankerung sind sehr praktisch. Auch die Wärme Strahlung ist gut, es darf allerdings nicht zu windig sein, in unserer gemütlichen Ecke im Garten ist der Heizstrahler total Klasse.

Kiuas toimitetaan kahdessa laatikossa, rakenne on selostettu hyvin kuvauksessa, kesti noin 2 tuntia sen asentamiseen, sen jälkeen tajusin, että pitkätkin ihmiset mahtuvat helposti, kaiken kaikkiaan materiaali on myös tukeva. lasi. Sytytys on erittäin helppoa ja tuli valaisee kaiken illalla kodikkaalla valolla.Portaattoman ohjauksen ansiosta liekin säätö onnistuu erittäin hyvin. Pyörät ja lattiaankkurit ovat erittäin käytännöllisiä. Lämmön säteily on myös hyvä, mutta se ei saa olla liian tuulinen.. Kiuas on todella hieno meidän viihtyisässä puutarhanurkassamme.

Verified tarkastelu 19/09/2020

Die Sendung besteht aus 2 Teilen. Der Reflektorschirm wird seperat geliefert. Der Zusammenbau ist aufgrund der detaillierten Anleitung problemlos in kurzer Zeit zu schaffen. Alle Teile passen, sind separat verpack, einzeln beschriftet und machen einen hochwertigen Eindruck. Die Brennleistung kann stufenlos verstellt werden und schafft schon bei kleiner Flamme eine sehr angenehme Temperatur - im Dunkeln ein bemerkenswertes Schauspiel direkt auf Kopfhöhe, wenn man neben dem Heizstrahler sitzt. Direkt über dem Heizstrahler ist die Wärme aufgrund des Reflektorschirms dagegen kaum zu spüren. Man sollte allerdings eine AA-Batterie für den Zünder im Hause haben, denn die ist nicht im Lieferumfang enthalten. Außerdem habe ich die in der Artikelbeschreibung erwähnten "gummiummantelten Tragemulden" und den "Sicherungsgurt" bisher noch nicht gefunden. Aber das hindert mich nicht daran, diesem optisch und verarbeitungsmäßiig wertvollen Schmuckstück unserer Terrasse 5 Sterne zu geben.

Esitys koostuu 2 osasta. Heijastava sateenvarjo toimitetaan erikseen. Kokoonpano voidaan suorittaa helposti lyhyessä ajassa yksityiskohtaisten ohjeiden ansiosta. Kaikki osat sopivat, ne on pakattu erikseen, merkitty erikseen ja tekevät laadukkaan vaikutelman. Polttovoimaa voidaan säätää portaattomasti ja se luo erittäin miellyttävän lämpötilan pienelläkin liekillä - upea spektaakkeli pimeässä aivan pään korkeudella, kun istut kiukaan vieressä. Suoraan lämmittimen yläpuolella lämpö on kuitenkin tuskin havaittavissa heijastinverkon takia. Kotona tulisi kuitenkin olla AA-paristo sytyttimelle, sillä se ei sisälly toimitukseen. Lisäksi en ole vielä löytänyt tuotekuvauksessa mainittuja "kumipäällysteisiä kantoalustoja" ja "turvavyötä". Mutta se ei estä minua antamasta tälle visuaalisesti ja työnteon arvokkaalle korulle terassillamme 5 tähteä.

Verified tarkastelu 13/08/2020

Optisch ist dieser Heizstrahler ein richtiges Highlight... die Wärmeleistung kann ich bisher aufgrund der ohnehin sommerlichen Temperaturen nicht beurteilen. Sicherlich ist dieser Heizstrahler sehr hochpreisig, aber wenn man hier Abstriche machen möchte, gibt es die typischen Heizpilze auch günstiger. Es ist einleuchtend, dass der Gasverbrauch aufgrund der hohen offenen Flamme höher ist... auch das habe ich aufgrund der Optik in Kauf genommen und kann daher keinen Punkt abziehen. Das Gerät kam super verpackt und anstandslos hier an, jedoch in zwei Teil-Lieferungen. Also keine Panik, wenn beim Aufbau der obere Reflektor-Deckel fehlt; bei mir ist er einige Tage später eingetroffen. Das lag wohl am Sperrgut-Versand. Wäre nur schön gewesen, wenn ich das vorher gewusst hätte :o) Optik versus Preis-Leistung: Hierüber war ich mir vor dem Kauf im Klaren, sodass ich konsequenterweise 5 Punkt gebe. Ich hoffe natürlich sehr, dass das gute Stück mir lange erhalten bleibt und nicht so wartungsintensiv ist.

Visuaalisesti tämä lämmitin on todellinen kohokohta... Lämmöntuottoa en vielä osaa arvioida jo kesäisten lämpötilojen takia. Tämä säteilylämmitin on varmasti erittäin kallis, mutta jos haluat tehdä kompromisseja, tyypilliset terassilämmittimet ovat saatavilla myös halvemmalla. On selvää, että kaasun kulutus on korkeampi korkean avotulen takia... Hyväksyin sen myös ulkonäön takia, enkä voi vähentää pisteitä. Laite saapui tänne erittäin hyvin pakattuna ja ilman ongelmia, mutta kahtena osatoimituksena. Älä siis panikoi, jos heijastimen yläkansi puuttuu asennuksen aikana; Se saapui kotiini muutaman päivän kuluttua. Tämä johtui luultavasti isojen tavaroiden toimituksista. Olisi ollut mukavaa, jos olisin tiennyt sen etukäteen :o) Ulkonäkö vs. hinta-suorituskyky: Tämä oli minulle selvä ennen ostoa, joten annan sille 5 pistettä. Tietysti toivon todella, että tämä hyvä pala kestää minulle pitkään eikä vaadi niin paljoa huoltoa.

Verified tarkastelu 02/06/2020

I'm giving the product 4 stars because you really get a visually stunning heater with a high quality. It really is good value for money considering the quality of the material and I haven't seen anything else on the market that visually looks so good for that price. So the downside (hence losing a star), it's not clear on how to assemble as it seems to be missing pieces according to the manual, however this is not the case. The Seller gave us a replacement as we thought pieces were missing but quickly realized from other comments/questions on this product, this is the same for everyone. Pieces number 7, are it seems, already attached. So you just place the glass cylinder on top, and then it holds in place when the top of it is attached (if that makes any sense!). One other reason why it made it very tedious to get it up and running, was we needed to buy a new converter to attach the gas canister. Which was a pain. All in all however, it was totally worth the pain.

Annan tuotteelle 4 tähteä, koska saat todella visuaalisesti upean ja korkealaatuisen lämmittimen. Se on todella hyvää vastinetta rahalle materiaalin laatuun nähden, enkä ole nähnyt markkinoilla mitään muuta, joka näyttäisi visuaalisesti niin hyvältä tuohon hintaan. Joten haittapuoli (tähden menettäminen), ei ole selvää, kuinka koota, koska siitä näyttää puuttuvan kappaleita ohjeen mukaan, mutta näin ei ole. Myyjä antoi meille korvaavan tuotteen, koska luulimme, että osia puuttui, mutta huomasimme nopeasti muista tätä tuotetta koskevista kommenteista/kysymyksistä, että tämä on sama kaikille. Osat numero 7, näyttävät olevan jo kiinni. Joten asetat vain lasisylinterin päälle, ja sitten se pysyy paikallaan, kun sen yläosa on kiinnitetty (jos siinä on mitään järkeä!). Toinen syy, miksi sen käynnistäminen oli erittäin tylsää, oli meidän ostettava uusi muuntaja kaasusäiliön kiinnittämiseksi. Mikä oli tuskaa. Kaiken kaikkiaan se oli kuitenkin vaivan arvoista.