Patras Lux bistropöytä

256,99 € sis. alv
 • 57,5 cm
 • bistro-pöytä
 • 24 kg
tuotenumero: 10035984
Patras Lux bistropöytä
256,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote uutena
  Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
  217,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 3 - 5 päivää Toimitusaika: 3 - 5 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • klassista loistoa: bistropöytä jugend-tyylissä

 • pöytälevy aitoa marmoria: klassinen, elegantti uniikkikappale

 • helppo puhdistaa: kiillotetun pinnan ansiosta

Tuotteen yksityiskohdat

Kun blumfeldt Patras Lux -bistropöytä kutsuu istuutumaan, kultainen 1920-luku herää uudelleen eloon.

Ylellistä nautintoa jugend-tyylin tunnelmassa - sen takaa blumfeldt Patras Lux -puutarhapöytä kovilla otteillaan: pyöreä pöytälevy on sileäksi kiillotettua, aitoa marmoria. Siten jokainen pöytä on uniikki yksilö - kiviaineksen kuviointi ja väritys luovat aina aivan oman luonteensa. Se pääsee erinomaisesti oikeuksiinsa pöytälevyn kultaisen reunuksen ansiosta, ja ylellistä ulkonäköä vahvistaa valurautainen, taiteellisesti koristeltu kolmijalka entisestään. Olipa kyseessä sitten aamiainen parvekkeella, seurallinen kahvihetki terassilla tai romanttinen kynttiläillallinen tähtitaivaan alla: blumfeldt Patras Lux -marmoripöytä tarjoaa aina poikkeuksellista tunnelmaa.

Blumfeldt Patras Lux -bistropöytä säteilee ylellisyyttä ja kutsuu viivähtämään erityisessä jugend-tunnelmassa!

Ominaisuudet

 • äärimmäisen tukeva bistropöytä
 • pöytälevyn materiaali: aito marmori
 • jalustan materiaali: kestävä valurauta
 • jugend-tyylinen kolmijalka
 • ylellisen elegantti kultareunus
 • klassisesti koristeltu jalusta
 • kiillotettu pinta
 • pinnassa luonnollinen marmorikuvio
 • laadukas työstö
 • erityisen tukeva jalka
 • säänkestävä
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • erittäin helppo koota
 • saatavilla mustalla tai valkoisella marmorilevyllä
tuotenumero: 10035984

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 57,5 x 72 cm (halkaisija x korkeus)
 • paino: n. 24 kg

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x bistropöytä
 • kokoamisohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset
15 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 29/09/2022

The table looks nice but the marble top was delivered already damaged. Unfortunately I have to return it. Would be useful to have better padding in the parcel.

Pöytä näyttää hyvältä, mutta marmorinen kansi toimitettiin jo vaurioituneena. Valitettavasti minun on palautettava se. Olisi hyödyllistä saada paketissa parempi pehmuste.

Verified tarkastelu 12/09/2022

Rundherum zufrieden! Super Qualität! Lieber ein paar Cent teurer, aber dafür Passgenauigkeit!!

Täysin tyytyväinen! Loistava laatu! Pikemminkin muutaman sentin kalliimpi, mutta sopiva tarkkuus!

Verified tarkastelu 18/03/2021

Toller Bistrotisch, einfache Montage, materialbedingt sehr schwer, wird sehr gut verpackt geliefert

Upea bistropöytä, helppo koota, materiaalista johtuen erittäin raskas, toimitetaan hyvin pakattuna

Verified tarkastelu 21/10/2020

Wunderschöner Bistrotisch mit weißer Cararamarmorplatte. Gute Verarbeitung.

Kaunis bistropöytä valkoisella Carara-marmorilevyllä. Hyvä ammattitaito.

Verified tarkastelu 24/09/2020

Solide Verarbeitung, gute Qualität, stabile Konstruktion

Vankka ammattitaito, hyvä laatu, vakaa rakenne

Verified tarkastelu 30/08/2020

Ein sehr schöner und robuster Bistrotisch, genau wie beschrieben. Alles passt, freue mich sehr über diesen Kauf.

Erittäin mukava ja tukeva bistropöytä, täsmälleen kuvauksen mukainen. Kaikki sopii, olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

Verified tarkastelu 24/08/2020

...entspricht meiner Vorstellung..toller look

...vastaa odotuksiani..hyvä ulkoasu

Verified tarkastelu 07/06/2020

Über die Haltbarkeit kann ich noch nichts sagen, den Wurf (25 kg!) des DPD Lieferant*in über 1,8 m Tor hat die Marmorplatte schon mal überlebt, dank der guten Vepackung. Der Tisch kommt (hohe Variante) in 4 Teilen. Ich schreibe eigentlich weil ich befürchtet hatte das Tischbein wäre nach dem Zusammenbau schief oder klapperig weil die Einzelteile nicht plan aufeinander lägen. Bei günstigen Gußeisenprodukten habe ich das häufig gesehen. Hier sind die Kontaktstellen aber nachbearbeitet, trotz 3 Schraubverbindungen wird alles gerade und fest. Nur der unteren Schraube habe ich noch eine Unterlegscheibe spendiert. Die Marmorplatte ist schön, poliert und am Rand rund geschliffen.

Kestävyydestä en osaa vielä sanoa mitään, marmorilaatta selvisi hyvän pakkauksen ansiosta DPD-toimittajan heitosta (25 kg!) yli 1,8 m maalin. Pöytä toimitetaan (korkea versio) 4 osana. Kirjoitan itse asiassa, koska pelkäsin, että pöydän jalka on vinossa tai kolisee asennuksen jälkeen, koska yksittäiset osat eivät makaa tasaisesti päällekkäin. Olen nähnyt tämän paljon halpojen valurautatuotteiden kanssa. Tässä kosketuspisteet uusitaan, vaikka 3 ruuviliitoksesta huolimatta kaikki on suoraa ja tiukkaa. Lisäsin vain aluslevyn alempaan ruuviin. Marmorilaatta on kaunis, kiillotettu ja reunasta pyöreä hiottu.

Verified tarkastelu 08/02/2020

Der Tisch ist formschön, solide und sehr einfach zu montieren. Die Lieferung klappte prompt und pünktlich. Geplant war, dass er eventuell als Gartenmöbel fungiert, aber er passt sehr gut in unsere Küche.

Pöytä on tyylikäs, vankka ja erittäin helppo koota. Toimitus oli nopea ja ajallaan. Suunnitelmissa oli, että se voisi toimia puutarhakalusteena, mutta se sopii hyvin meidän keittiöön.

Verified tarkastelu 02/12/2019

Das Produkt habe ich als Küchentisch verwendet mit Bistrostühlen

Käytin tuotetta keittiön pöytänä bistrotuoleineen

Verified tarkastelu 15/09/2019

Der Tisch ist sehr stabil, schöne Marmorplatte mit schön gearbeiteter Tischkante. Zusammenbau war sehr einfach. Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis. Der Tisch wurde zuerst mit einer gebrochenen Marmorplatte geliefert. Reklamation und Umtausch wurde professionell, reibungslos und zu meiner vollsten Zufriedenheit bearbeitet. Die Ersatzlieferung war dann nicht zu beanstanden. Würde ich sofort wieder kaufen.

Pöytä on erittäin vakaa, kaunis marmorinen kansi kauniisti työstetyllä pöydän reunalla. Kokoaminen oli erittäin helppoa. Erittäin hyvä vastine rahalle. Pöytä toimitettiin ensin rikkinäisenä marmorilevynä. Valitukset ja vaihdot käsiteltiin ammattimaisesti, sujuvasti ja täysin tyydyttävästi. Korvaava toimitus ei silloin ollut moitittavaa. Ostaisin sen heti uudestaan.

Verified tarkastelu 10/09/2019

Der Tisch mit 30 cm Durchmesser ist von der Qualität und Optik her überzeugend. Der Aufbau ist einfach, der Tisch steht sehr stabil.

Pöytä, jonka halkaisija on 30 cm, on vakuuttava laadultaan ja ulkonäöltään. Kokoonpano on yksinkertainen, pöytä on erittäin vakaa.

Verified tarkastelu 05/09/2019

Der Tisch ist in der Optik sehr chic und edel. Ist sehr schwer, steht daher sicher. Die Schraube für die Tischplatte aus Marmor war etwas kurz, haben eine längere im Baumarkt gekauft. Er dient uns als Auch auf der Terrasse.

Pöydän ulkonäkö on erittäin tyylikäs ja jalo. Se on erittäin painava, joten se seisoo turvallisesti. Marmoripöytälevyn ruuvi oli vähän lyhyt, joten ostimme rautakaupasta pidemmän. Hän palvelee meitä myös terassilla.

Verified tarkastelu 12/07/2019

Bei unserem Tisch war der Versand und die Verpackung hervorragend. Auch vom Aussehen ist der Bistrotisch wie erwartet. Ich würde behaupten, dass durch den Aufbau der Beine (dreiteilig) der Tisch etwas wackelig ist. Was nicht so toll ist: Die Schrauben, um die drei einzelnen Beinteile an der Platte zu fixieren, waren zu kurz. Wir mussten mit dem Felx Eisen wegschleifen. Für uns jetzt nicht das Problem, aber sowas hat halt nicht jeder gleich zu Hand.

Pöydämme toimitus ja pakkaus olivat erinomaisia. Myös bistropöydän ulkonäkö on odotusten mukainen. Väittäisin, että pöytä on hieman horjuva jalkojen rakenteesta johtuen (kolmeosainen). Mikä ei ole niin hienoa: ruuvit, joilla kolme yksittäistä jalkaosaa kiinnitettiin levyyn, olivat liian lyhyitä. Meidän piti hioa rautaa pois felxillä. Se ei ole nyt meidän ongelmamme, mutta kaikilla ei ole sellaista käsillä.

Verified tarkastelu 14/03/2019

Es handelt sich um einen kleinen Esstisch, der schön anzusehen ist und auch voll seinen Zweck erfüllt. Haben den Kauf nicht bereit.

Se on pieni ruokapöytä, jota on kaunis katsella ja joka myös täysin palvelee tarkoitustaan. Älä ole valmis ostamaan.