14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Täydellinen kokonaisuus – Electronic-Star.fi:n tietokone-kaiuttimet

Käytitpä tietokonettasi mihin tahansa, ilman ääntä ei onnistu oikein mikään. Jottei sinun tarvitse istua hiljaisuudessa, verkkokaupastamme löytyy paljon erilaisia PC-kaiuttimia ja kaiutinjärjestelmiä, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun tarpeisiin – ja käyttötarkoitukseesi. Tietokone-kaiuttimet kannattaa valita riippuen siitä, mihin tarkoitukseen käytät tietokonettasi. Tarkkaile miten ja mihin käytät tietokonettasi, sillä sen avulla pystyt tekemään oikean valinnan.

PC-kaiuttimet ja oikea valinta

uten aiemmin jo mainittiin, kannattaa kaiuttimet tietokoneeseen valita sen mukaan, mihin tarkoitukseen käytät konettasi. Jos esimerkiksi käytät tietokonetta pääasiassa netissä surffailuun ja satunnaiseen Youtube-videoiden katseluun sekä vastaavanlaiseen toimintaan, silloin kannattaa valita hieman edullisemmat PC-kaiuttimet. Ne liitetään suoraan tietokoneeseen 3,5mm-jakki-liitännällä (AUX). Jos taas kuuntelet usein musiikkia ja tykkäät pelata tietokoneellasi, silloin sinun kannattaa valita vähintään 2.1-järjestelmän tietokone-kaiuttimet, joissa on mukana bassoelementti eli subwoofer. Kaiuttimet seisovat silloin pöydällä tietokoneen vieressä ja bassokaiutin lattialla pöydän alla. Ääni ei millään pääse oikeuksiinsa ilman bassoja. Jos kaiuttimissa ei ole bassoelementtiä, tarvittava potku ja täyteläiset bassoäänet jäävät uupumaan.

Tietokone-kaiuttimet ainoana äänentoistona

Ehkäpä olet erittäin aktiivinen tietokoneen käyttäjä ja tietokone on korvannut niin stereosi kuin televisiosikin. Silloin tietokoneellasi on todennäköisesti suuri musiikkivalikoima ja katselet tietokoneeltasi usein elokuvia ja TV-ohjelmia – ja tarvitset todella laadukkaat kaiuttimet tietokoneeseen äänentoistoa varten. Käy silloin valitsemassa itsellesi sopiva USB-liitäntäinen äänikortti sekä studiomonitori-kategoriastamme sopivat aktiivikaiuttimet. Passiivikaiutinten käyttö on myös mahdollista, mutta silloin tarvitset vielä erillisen vahvistimen. Joissain tietokoneissa on sisäänrakennettu 5.1-äänikortti, jolloin jopa surround-ääni on mahdollinen.

Ylös