iPod / iPhone / iPad telakat

Valitse
Järjestä
1 Osumia "iPod / iPhone / iPad telakat"
Suodatin ja lajitella

iPod / iPhone / iPad telakat

Tyyliä ja kokoa – iPod-, iPad- & iPhone-telakat

Valikoima, laatu, mahdollisuudet ja palvelu; kaikki on suurta, vaikka aluksi saattaakin vaikuttaa pieneltä. Pientä on vain hinta, kuten yleensä. iPod- & iPhone-telakat ovat paras lisä Apple-tuotteellesi. Aiemmin pystyit kuuntelemaan musiikkikokoelmaasi vain yksin kuulokkeillasi, mutta nyt voit esitellä sen ystävillesi ja tutuillesi, olit sitten matkalla, kotona, rannalla tai missä tahansa. Täältä saatavilla olevat iPod-, iPad- ja iPhone-telakat eivät jätä sinua koskaan yksin.

Pieni, keskikokoinen, suuri

Me tiedämme mitä sinä haluat. Saat kohta selville, mitä meillä ja verkkokaupastamme saatavilla iPod- & iPhone-telakointiasemilla on sinulle tarjota ja tulet siitä myös pitämään. Et voi enää vastustaa sitä. Täältä löydät telakoita jokaisessa kuviteltavissa olevassa koossa, muodossa, värissä ja suorituskyvyllä. Telakointi ei tarkoita vain laitteiden yhdistämistä, ehei. Telakoimalla lataat laitteesi ja laajennat sen mahdollisuuksia. Valikoimasta löytyy radioita, joissa on telakointiasema ja jotka toimivat yksinkertaisena FM-radiona tai internetradio-telakkana; kannettavia telakointiasemia, joissa on suorituskykyinen akku, jotta voit kuunnella musiikkikokoelmaasi missä tahansa. Lisäksi on kokonaisia 2.1 stereojärjestelmiä, joissa on voimakas äänentoisto ja joita voidaan käyttää myös telakointiasemana. Kaiken tämän ja vielä paljon enemmän löydät verkkokaupastamme.

Jotain erikoislaatuista

Erikoisen ei aina tarvitse olla hyvää. Silti täältä löytyvät erikoislaatuiset iPod- & iPhone-telakat ovat todellisia ”erikoisuuksia“. Todella erikoisia ja viimeisteltyjä ovat telakointiasemat, joita voit käyttää samanaikaisesti kannettavina PA-äänentoistolaitteina. Sinun tarvitsee vain yhdistää telakkaan sopivat PA-kaiuttimet ja voit viihdyttää musiikkikokoelmallasi huomattavaa joukkoa ihmisiä. Yhtä erityisiä ovat telakointiasemat, joita voit käyttää sähkökitarasi vahvistimena tai efektilaitteena. Vanha ja huippumoderni kohtaavat vinyylisoittimessa, josta löytyy iPod-telakka. Voit siirtää suosikki lp-levysi suoraan iPodille. ”Erikoisuuksista“ puhuttaessa tarkoitamme sitä ihan kirjaimellisesti. Mainitsimmeko jo vedenpitävät iPod-telakat?
Et tule pettymään tehtyäsi valintasi tästä valikoimasta.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.