Hifi-subwoofer

Valitse
Järjestä
16 Osumia "Hifi-subwoofer"
Suodatin ja lajitella

Hifi-subwoofer

Olohuoneen bassot kohdilleen – Electronic-Star.fi:n hifi-subwooferit

Hifi-subwooferit ovat bassokaiuttimet, joiden tehtävä on toistaa matalia ääniä ja tuoda bassoihin lisää voimaa. Ne ovat välttämätön osa kaikkia hifijärjestelmiä, joilla halutaan kuunnella elektronista tai muuta bassopitoista musiikkia, sekä kotiteatterijärjestelmiä. Passiiviset subwooferit tarvitsevat kaverikseen lisäksi vahvistimen, mutta aktiivisissa subwoofereissa on jo sisäänrakennettu vahvistin, jonka asetukset valmistaja on säätänyt kuntoon. Kaikki hifi-subwooferimme ovat aktiivisia, ja ne soveltuvat erinomaisesti kotiteatterin sykkiväksi sydämeksi. Valikoimastamme löytyy niin mustia, valkoisia, hopeanvärisiä kuin puunsävyisiäkin – valitse niistä mieleisesi!

Musiikki ja elokuvat

Täältä löytyvät subwooferit kattavat niin musiikin kuin elokuvatkin. Jos haluat kuunnella olohuoneessasi hieman lujempaa myös tanssimusiikkia, silloin kannattaa hankkia hifi-subwoofer. Sama pätee, jos kotiteatteristasi on puuttunut tähän asti subwoofer, sillä mitä elokuvien mahtavimmat toimintakohtaukset olisivatkaan ilman asianmukaisia bassoääniä? Kunnon rytinästä ja räjähdyksestä tulee asianmukaista vasta sitten, kun kotiteatterilaitteesi ovat asianmukaiset. Ja se ei onnistu ilman hifi-subwooferia.

Jalat säästävät huomautuksilta

Bassossa on voimaa ja voima ei jää huomaamatta. Jos naapurisi ovat herkkänahkaisia, kannattaa hankkia hifi-subwoofer, jossa on jalat. Jalat johtavat vähemmän bassovoimaa kohti lattiaa ja eikä lattia näin ollen tärise niin paljoa. Ja naapurit pysyvät tyytyväisinä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.