Pöytätennispöytä

Valitse
Järjestä
1 Osumia "Pöytätennispöytä"
Suodatin ja lajitella

Pöytätennispöytä


Pöytätennispöytä - täydellinen yhdistelmä urheilua ja hauskuutta

Pöytätennis on lukeutunut jo pitkään rakastetuimpiin pallourheilulajeihin, joka ihastuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Kun pingistä ennen pelattiin vain paikoissa, joissa oli pöytätennispöytä, voi nykyään jokainen hankkia oman pöytänsä ja sijoittaa sen kotiinsa.

Sisällä tai ulkona

On olemassa monia erityyppisiä pöytätennispöytiä, jotka eroavat toisistaan materiaalin ja mittojen osalta. Kun haluat ostaa pöytätennispöydän, mieti ensin, mihin haluat sijoittaa sen. Mikäli pöytä on säiden armoilla, sinun on syytä valita ulkokäyttöön sopiva malli. Ne on valmistettu enimmäkseen melamiinihartsi- tai alumiiniyhdistelevystä, ja ne kestävät lämpötilojen vaihteluita sekä kosteutta. Lisäksi niitä voi varastoida myös autokatoksessa tai autotallissa. Sisätiloihin tarkoitetuissa pöydissä käytetään enimmäkseen lastulevyä, joka on herkempi kosteudelle. Luonnollisesti voit sijoittaa ulkokäyttöön soveltuvan pöydän myös sisätiloihin.

Kilpailuja vai vapaa-ajanviettoa

Kilpailupöytiin kohdistuu erilaisia vaatimuksia kuin vapaa-ajan käyttöön tarkoitetuille pöydille. Siksi sinun pitää myös pohtia, mihin tarkoitukseen haluat käyttää pöytätennispöytääsi. Kilpailupöydille on määritelty tietyt mitat. Erityisesti pöydän paksuuden tulee olla vähintään 25 mm, jotta se on ITTF-hyväksytty. Vapaa-ajan urheiluun riittävät myös yksinkertaisemmat mallit. Kuitenkin myös peliominaisuudet ja ponnahduksen laatu ovat riippuvaisia pöydän laadusta. Tämä sinun tulisi ottaa huomioon ostohetkellä.

Käytännöllinen ominaisuus - taitettava pöytätennispöytä

Usein kotona ei ole tarjolla riittävästi tilaa pöytätennispöydän pitämiseen jatkuvasti paikoillaan. Tässä tapauksessa sinulla on mahdollisuus ostaa pöytä, jonka voit pelin jälkeen taittaa yksinkertaisesti kokoon ja säilyttää sitten tilaa säästävästi. Taitettavat pöydät ovat silti tukevia. Useimmiten jalkojen korkeutta voi säädellä, jotta riittävä tukevuus on taattu.

Pöytätennispöytä terveydelle

Pöytätennis on paitsi hauskaa, se on myös tehokas urheilulaji, jota esimerkiksi Saksassa harrastaa yli 550 000 ihmistä pöytätennisseurassa. Lajissa on lukemattomia positiivisia puolia alkaen koko kehon lihaksiston kokonaisrasituksesta ilman mainittavaa loukkaantumisriskiä jatkuen psykomotoriikan, keskittymiskyvyn ja refleksien voimistumiseen. Lapset voivat kehittää jälkimmäisiä jo nuorella iällä pöytätenniksen äärellä. Vanhemmat ihmiset voivat estää sairauksia, kuten alzheimeria tai dementiaa, sillä laji vaatii jatkuvaa koordinaatiota liikuntaelinten ja aivojen välillä. Lisäksi verenierto vahvistuu, sillä olet koko ajan liikkeessä.

Pingispöytä ystävyydelle

Pöytätennis, jota nimitetään usein pingikseksi, on mainiota urheilua kontaktien sitomiseen ja hoitamiseen sekä todellisten ystävyyssuhteiden solmimiseen. Tämän voit tehdä omalla pöydällä myös kotona. Kutsu ystäviäsi kylään ja pelatkaa oma pieni pöytätennisturnaus. Erilaiset pelimuodot antavat sinulle mahdollisuuden pelata kahdestaan tai myös useampienkin pelaajien kesken.

Tiesitkö, että pöytätenniksen ja pingiksen välillä on varsinaisesti olemassa eroa? Pingiksessä laskutapa on hieman erilainen, ja sitä pelataan pingpong-mailoilla. Nämä eroavat klassisista pöytätennismailoista siinä, että niissä ei ole kumitettua pintaa. Siinä pelataan paljaalla puulla, joka on päällystetty korkeintaan hiekkapaperilla. Kaikilla pelaajilla on samanlainen maila. Puuttuvan päällysteen vuoksi mailat eivät tarjoa niin paljoa kierrettä ja nopeutta. Peli on siten pikemminkin mukavaa, eli kevyttä ping pongia. Pelasitpa sitten pingistä tai pöytätennistä, pöytätennispöytää tarvitset molemmissa.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.