Ambient DAB+/FM-radio

57,99 € sis. alv
 • 0
 • 22,8 cm
 • digiradio
tuotenumero: 10038361
Ambient DAB+/FM-radio
57,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote hyvässä kunnossa
  Huomautus: Tuote on toimiva + siinä on käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita (esim. pieniä naarmuja) ylä-, etu- tai sivupuolella. Alkuperäinen pakkaus voi olla vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Lisäksi saattaa puuttua osia, kuten käyttöohje, verkkokaapeli, kaukosäädin, suodatin. Tuotteella on vuoden takuu
  36,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 3 - 5 päivää Toimitusaika: 3 - 5 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • Paras kuuluvuus: DAB/DAB+- ja FM-radioviritin maksimaaliseen ohjelmatarjontaan

 • Langaton ja kätevä: Bluetooth-toiminto mahdollistaa äänen suoratoiston älypuhelimelta tai tabletilta

 • Keittiöön ja makuuhuoneeseen: integroitu kello, jossa on munakellotoiminto, uniajastin ja herätyskello kahdella herätysajalla

Tuotteen yksityiskohdat

Tiedä, mitä soitetaan! Auna Ambient DAB+/FM-radio ei ainoastaan toista monenlaisia radioasemia kohinattomalla signaalilla, vaan myös suoratoistaa musiikkitiedostoja USB-muisteilta tai laitteeseen liitetyiltä ulkoisilta laitteilta.

Auna Ambient DAB+/FM-radio vastaanottaa digitaalisia DAB- ja DAB+- sekä analogisia FM-asemia. Käytännöllinen asemahaku skannaa koko taajuusalueen yhdellä ajolla ja tallentaa löydetyt ohjelmat. Tarvittavat valikkoasetukset voidaan tehdä hetkessä monitoimisen kiertosäätimen avulla – ja kuuntelunautinto voi alkaa. Kätevää asemavalintaa varten käytössä on yhteensä 40 tallennuspaikkaa asemille, 20 paikkaa sekä DAB- että FM-taajuusalueelle. LC-näyttö tarjoaa tarvittavan yleiskuvan ja näyttää myös erilaisia tietoja, kuten radioaseman, nykyisen kappaleen nimen tai kellonajan.

Jos et juuri halua kuunnella radiota, voit käyttää lukuisia muita medialähteitä. A2DP-tuella varustettu Bluetooth 5.0 -liitäntä vastaanottaa musiikkia langattomasti MP3-soittimilta, älypuhelimilta ja lukuisilta BT-toiminnolla varustetuilta laitteilta. Takapaneelin AUX-tuloa voidaan käyttää myös ulkoisten laitteiden liittämiseen. Auna Ambient -radio on erityisen käytännöllinen keittiössä tai makuuhuoneessa. Integroidussa kellossa on munakellotoiminnon lisäksi myös automaattinen uniajastin ja herätyskello, jossa on kaksi ohjelmoitavaa herätysaikaa.

Pienen kokonsa ja tyylikkään, retrohenkisen ulkonäkönsä ansiosta auna Ambient DAB+/FM-radio löytää helposti paikkansa lähes missä tahansa ympäristössä.

Ominaisuudet

 • Liitännät: 1 x 3,5 mm jakki-AUX-tulo, 1 x 3,5 mm jakki-kuulokelähtö
 • Integroitu kaiutin: 5 W RMS-teho / 8 ohm / 1 kHz / 10 % THD
 • Bluetooth-versio: 5.0
 • Bluetooth-taajuusalue: 2,4 GHz
 • Bluetooth-lähetysteho: < 10 dBm
 • A2DP-tuki
 • Sammutusajastin: 5, 30, 60, 90, 120, 150 ja 180 minuuttia
 • 2 säädettävää herätyssignaalia
 • Kellonajan ja päivämäärän näyttö
 • Muovinen kaiutinsuojus
 • Luistamattomat kumitassut
 • Käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
tuotenumero: 10038361

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 22,8 x 15,2 x 13,5 cm (LxKxS)
 • Paino: n. 1,1 kg

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x radio
 • 1 x virtajohto
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset
20 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 30/04/2024

Ottimo prodotto ed eccellente l'attuale rapporto qualità/prezzo.
Avevo necessità di una radio digitale di misure modeste e. allo stesso tempo, con un suono nitido anche a volume alto (tenuto conto dei Watt del canale d'uscita). L'utilizzo è intuitivo. Sono veramente soddisfatto del mio acquisto e, soprattutto, del sito che offre prodotti di qualità. Anche i tempi di spedizione sono stati brevi. Consiglio l'acquisto su questo sito qualora qualcuno avesse bisogno di acquistare un prodotto d'ascolto.

Erinomainen tuote ja erinomainen nykyinen hinta/laatusuhde. Tarvitsin vaatimattoman kokoisen digitaalisen radion. samaan aikaan, selkeällä äänellä jopa suurella äänenvoimakkuudella (ottaen huomioon lähtökanavan watit). Käyttö on intuitiivista. Olen todella tyytyväinen ostokseeni ja ennen kaikkea laadukkaita tuotteita tarjoavaan sivustoon. Myös toimitusajat olivat lyhyet. Suosittelen ostamista tältä sivustolta, jos joku haluaa ostaa kuuntelutuotteen.

Verified tarkastelu 03/10/2022

Einfach zu bedienen . Hat alles was ich brauche..

Helppo käsitellä. On kaikki mitä tarvitsen..

Verified tarkastelu 01/07/2022

Geräte Sieht gut aus. Lautsprecher ist ok. DAB ist immerdar weg. BT funktioniert.

Laitteet näyttävät hyviltä. kaiutin on ok. DAB on poissa lopullisesti. BT toimii.

Verified tarkastelu 30/06/2022

Die Medien konnten nicht geladen werden. Gestern geliefert heute sicher hier angekommen extrem gut eingepackt deutsche gebrauchsanweisung einfach zu bedienen sehr hochwertige optische Erscheinung und super Sound

Tietovälinettä ei voitu ladata. Toimitettu eilen Saapui tänne turvallisesti tänään Erittäin hyvin pakattu saksalainen käyttöohje Helppokäyttöinen Erittäin laadukas visuaalinen ulkoasu ja upea ääni

Verified tarkastelu 21/06/2022

Wie ich mir vorgestellt habe

Kuten kuvittelin

Verified tarkastelu 09/06/2022

Radio für den Gebrauch als Carportunterhaltung gut.Danke für die schnelle Lieferung.

Radio sopii käytettäväksi autokatosviihteenä Kiitos nopeasta toimituksesta.

Verified tarkastelu 20/05/2022

Sind sehr zufrieden mit diesem Radio. Guter Klang, schnelle Senderwahl.

Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän radioon. Hyvä ääni, nopea asemavalinta.

Verified tarkastelu 12/05/2022

Der Radio ist leicht zu handhaben und leicht verständlich und außerdem hat er einen super Klang und bis jetzt auch keinerlei Störungen unsw. Ich kann den Radio echt weiterempfehlen.

Radio on helppokäyttöinen ja helppo ymmärtää ja siinä on myös loistava ääni ja toistaiseksi ei häiriöitä jne. Voin todella suositella radiota.

Verified tarkastelu 01/05/2022

Ein prima Radio

Hieno radio

Verified tarkastelu 14/04/2022

Leider ohne Fernbedienung, Das Radio steht in meiner Küche und erfüllt seinen Zweck.

Valitettavasti ilman kaukosäädintä radio on keittiössäni ja palvelee tarkoitustaan.

Verified tarkastelu 13/04/2022

Würde ich wieder kaufen.

Ostaisinko uudestaan.

Verified tarkastelu 25/03/2022

Als Büroradio angeschafft erfüllt es seinen Zweck zur vollsten Zufriedenheit !

Toimistoradioksi ostettuna se täyttää tarkoituksensa täysin tyytyväisenä!

Verified tarkastelu 23/02/2022

Das DAB-Radio ist optisch gelungen und macht einen soliden Eindruck. Schade ist, dass keine Stationstasten vorhanden sind. Sehr positiv ist die Empfangsqualität (ich brauchte noch nicht mal die Antenne ausfahren). Ich hatte ein anderes Vergleichsgerät in der gleichen Preisklasse, das wesentlich schlechter die Sender empfangen hat. Die Tonqualität ist gut; man darf aber nicht zu viel erwarten. Ein Soundsystem ist es halt nicht. In Summe sehr zu empfehlen.

DAB-radio on visuaalisesti onnistunut ja tekee vankan vaikutelman. Harmi, ettei asemapainikkeita ole. Vastaanoton laatu on erittäin positiivinen (minun ei tarvinnut edes pidentää antennia). Minulla oli toinen vertailulaite samassa hintaluokassa, joka vastaanotti asemat paljon huonommin. Äänenlaatu on hyvä; mutta älä odota liikaa. Se ei ole äänijärjestelmä. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavaa.

Verified tarkastelu 27/01/2022

Gutes hochwertiges DAB-Radio mit Bluetooth -- Display lässt sich nicht genug dimmen Ein super Radio zum super Preis. Wer das Gerät jedoch als Radiowecker im Schlafzimmer einsetzen will, sollte bedenken, dass das Disolay zwar in 3 Stufen zu dimmen ist, jedoch auch auf der niedrigsten Helligkeitsstufe immer noch viel zu hell bleibt. Daher ein Stern Abzug. Ich habe eine schwarze Tönungsfolie (die mit denen Scheiben im Auto abgedunkelt werden) drüber gemacht - dann geht es.

Hyvä, laadukas DAB-radio Bluetoothilla – näyttöä ei voi himmentää tarpeeksi Loistava radio edulliseen hintaan. Jos kuitenkin haluat käyttää laitetta radioherätyskellona makuuhuoneessa, kannattaa huomioida, että vaikka disolay voidaan himmentää 3 tasolle, se on silti aivan liian kirkas pienimmälläkin kirkkaustasolla. Siksi tähtivähennys. Laitoin sen päälle mustaksi sävytetyn kalvon (jolla tummennetaan auton ikkunat) - sitten toimii.

Verified tarkastelu 15/01/2022

mit DAB+ alles was mein Herz begehrt ohne Antenne auszufahren .Leider überträgt der WDR nur 64 bzw. 72 kbps da das Auna Mono ist fällt das nicht so auf .Der Klang ist voll und sauber ich denke bei Stereo würde man den Übertragungsverlust von DAB+ Signal bei 64 kbps merken aber das ist ein DAB Problem und nicht des Radios, hoffe ich habe lang Freude an dem Teil.p.s was leider nicht abstellbar scheint ist das Display aber stört nicht wirklich.

DAB+:lla kaikki mitä sydämeni haluaa ilman antennin pidentämistä.. Valitettavasti WDR lähettää vain 64 tai 72 kbps, koska Auna on mono Note 64 kbps, mutta se on DAB-ongelma eikä radio, toivottavasti saan nauttia osasta pitkään ps mitä ei valitettavasti näytä saavan pois päältä, on näyttö, mutta se ei oikeastaan haittaa minua.

Verified tarkastelu 14/01/2022

Das ist ein sehr gutes Radio. Alle Sender sind einwandfrei Empfangbar und die Bedienung ist echt einfach da braucht man kein Abitur für. Der Klang geht auch vollkommen in Ordnung. Ein klasse Radio.

Tämä on erittäin hyvä radio. Kaikki kanavat ovat täydellisesti vastaanotettavissa ja käyttö on todella helppoa, koska siihen ei tarvita ylioppilastutkintoa. Ääni on myös täysin hyvä. Hieno radio.

Verified tarkastelu 12/01/2022

Für die Größe Super Klang

Mahtava ääni kokoon nähden

Verified tarkastelu 02/12/2021

Was für ein tolles Radio. Sieht super aus im Retro-Look, hat einen hervorragenden Klang und ist so leicht zu bedienen - und das zu diesem Preis. Das Radio stellt selber die Uhrzeit ein, hat Bluetooth und die Sendersuche sowie die Einstellungen sind logisch und einfach zu bedienen. Vorbei sind die Zeiten mit blöden und unverständlichen Betriebsanleitungen. 200 % Kaufempfehlung !

Mikä mahtava radio. Näyttää upealta retro-ilmeellä, sillä on erinomainen ääni ja se on niin helppokäyttöinen - ja tähän hintaan. Radio asettaa ajan itse, siinä on Bluetooth ja asemahaku ja asetukset ovat loogisia ja helppokäyttöisiä. Tyhmien ja käsittämättömien käyttöohjeiden ajat ovat poissa. 200% ostosuositus!

Verified tarkastelu 07/04/2021

Auf der Suche nach einem preisgünstigen Radio für die Arbeit habe ich diesen Radio mal bestellt. Im großen und ganzen bin ich für den Preis echt zufrieden. + Schöne Optik + In die Bedienung findet man sich ziemlich schnell ein + Klang passt für das Geld. Wer eine Boom. - Boombox sucht bitte ein anderes Radio aussuchen. - Anzeige könnte etwas heller sein. - Man hat keine gleichzeitige Anzeige von aktuellem Titel und Uhrzeit, es geht immer nur eines von beiden. - Naja was das Bluetooth betrifft, da ruckelt der kleine gaz gern mal. Nun ich weiß nicht, ob er keine Rock Musik über YouTube mag. Aber im großen und ganzen ist er echt okay.

Tilasin tämän radion, kun etsin halpaa radiota töihin. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen hintaan. + Kaunis optiikka + Löytyy melko nopeasti + Ääni on rahalle oikea. kuka on puomi. - Boombox etsii toista radiota, kiitos. - Näyttö voisi olla hieman kirkkaampi. - Nykyistä otsikkoa ja aikaa ei näytetä samanaikaisesti, vain toinen näistä kahdesta on mahdollinen. - No, mitä tulee Bluetoothiin, pikku tyhmä tykkää nykiä. No en tiedä, eikö hän pidä rockmusiikista YouTubessa. Mutta kaiken kaikkiaan hän on todella kunnossa.

Verified tarkastelu 19/03/2021

Wird bei mir als Kuchenradio verwendet und erfüllt voll seinen Zweck! + Bluetooth + Sender abspeichern + sollte ein Sender nicht ganz funktionieren gibt es einen ausklappbaren Fühler (musste ich nur bei einem Sender nutzen, sonst ist es immer drinnen) + schöne Holzoptik - vielleicht könnte der Ton etwas mehr Bass besitzen & zusätzlich etwas definierter klingen, reicht für meine Zwecke aber aus! Es ist klein, aber fein.

Käytössäni kakkuradiona ja palvelee täysin tarkoitustaan! + Bluetooth + tallenna asemat + jos asema ei toimi täysin, on taitettava tunto (piti käyttää vain yhden aseman kanssa, muuten se on aina sisällä) + kiva puinen ilme - ehkä äänessä voisi olla vähän enemmän bassoa ja myös kuulostaa hieman tarkemmalta, tarpeeksi minun tarkoituksiini! Se on pieni mutta hyvä.