Appenzell Peak raclette grillillä

86,99 € sis. alv
 • 0
 • 38 cm
 • raclette-grilli
tuotenumero: 10032694
Appenzell Peak raclette grillillä
86,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa olosuhteissa
 • Osta tämä tuote uudelleenpakattuna
  Varoitus: tämä tuote on uudelleenpakattu tai tuote, jossa on vähäisiä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä.
  Tuote on tarkastettu täyden toiminnallisuuden varmistamiseksi. Tarjoamme yhden vuoden takuun.
  68,99 €
 • Osta tämä tuote uutena
  Varoitus: tämä artikkeli on uudelleenpakattu tuote tai tuote, jossa on vähäisiä pakkausvaurioita.
  Tuote on tarkastettu täyden toiminnallisuuden varmistamiseksi. Tarjoamme yhden vuoden takuun.
  72,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 3 - 5 päivää Toimitusaika: 3 - 5 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • tehokas: 1000 watin vastus sulattaa juuston käden käänteessä

 • helppo käyttää: termostaattikytkin vaihteleville lämpötilan säädöille

 • laadukas: laadukas tuote vastuksella ruostumattomasta teräksestä

Tuotteen yksityiskohdat

Perinteitä ja tekniikkaa täydellisesti yhteen sulatettuna: Klarstein Appenzell Peak -raclette grillillä on täydellinen kumppani onnistuneeseen raclette-iltaan ystävien tai perheen parissa.

Näin nautit raclettea perinteisellä tavalla: ylellisesti kypsytettyä juustoa, palasesta sulatettuna ja patongin, perunoiden tai lihan päälle annosteltuna. Tätä varten juusto asetetaan suoraan juustoastiaan ja sijoitetaan 1000 watin vastuksen alle. Korkeussäädön avulla voi helposti päättää, miten nopeasti juusto muuttuu valuvaan muotoon. Juustoastiaa voi kaiken lisäksi liikutella sivusuunnassa ja kallistaa pystysuorassa linjassa, mikä tekee juuston jakamisesta eri ruokailijoiden lautasille erittäin helppoa ja mukavaa. Luonnollisesti lämmitystehoa voi säädellä integroidusta termostaattikytkimestä: jos pidät tummemmaksi paahtuneesta juustosta, säädät vain lämpötilaa korkeammalle.

Perinteisen juusto-racleten lisäksi Appenzell Peak tarjoaa mahdollisuuden myös grillitason käyttämiseen laitteen yläsivulla. Siinä voi grillata erittäin helposti lihaa tai vihanneksia, jotka sopivat täydellisesti sulatetun juuston kaveriksi.

Kestäväksi valmistettu tuote ja suuri jalka huolehtivat ehdottomasta turvallisuudesta käytön aikana.

Sulatteluun: Appenzell Peak -raclette + grilli Klarsteinilta.

Ominaisuudet

 • virta kytketään lämpötilansäätimellä
 • yksilöllinen, helppo käyttö
 • täydellinen lämpömäärä lämpötilansäätimen avulla
 • käyttöjännite: 230 V~ | 50/60 Hz
tuotenumero: 10032694

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 38 x 31 x 21 cm
 • paino: n. 3,5 kg
 • virtakaapelin pituus: 100 cm

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x raclette grillillä
 • 1 x grillilevy
 • 1 x virtakaapeli
 • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, espanja, ranska, italia

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset
11 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 29/09/2022

Tolle Performance

Tolle Performanssi

Verified tarkastelu 29/03/2022

Die Käsehalterung ist mit fortschreitender Erwärmung mehr und mehr labil und droht das Käsestück zu verlieren.

Juustoteline muuttuu yhä epävakaammaksi lämpötilan edetessä ja uhkaa menettää juustopalan.

Verified tarkastelu 05/01/2022

Eigentlich ein cooles Teil, leider hat mich die Stabilität, nachdem ich ein größeres Stück Käse eingespannt habe, nicht komplett überzeugt. Grundsätzlich kann man wirklich leckeren Käse zubereiten, weil es mir zu wacklig erschien, ging es aber dann doch zurück

Itse asiassa siisti pala, valitettavasti vakaus ei vakuuttanut minua täysin, kun puristin suuremman juustopalan. Periaatteessa voit valmistaa todella herkullista juustoa, koska se tuntui minusta liian horjuvalta, mutta sitten menin takaisin

Verified tarkastelu 02/01/2022

Die Heizleistung des Gerätes ist in Ordnung. Man muss sich nur im Klaren sein, dass dieses Gerät etwas Zeit benötigt, um den Käse zu schmelzen. Für 2 Personen gut zu gebrauchen, alles darüber hinaus bedeutet Wartezeit, bis der nächste Käse fertig ist. Die Käsehalterung ist etwas wacklig. Die Qualität ist dem Preis angemessen, aber ein größeres Stück Käse hängt leicht schräg, weil die Halterung nachgibt.

Laitteen lämmitysteho on kunnossa. Muista vain, että tämä laite kestää jonkin aikaa sulattaa juusto. Sopii 2 hengelle, kaikki muu tarkoittaa odottamista, kunnes seuraava juusto on valmis. Juustopidike on hieman huojuva. Laatu on hintaan nähden kohtuullinen, mutta isompi pala juustoa roikkuu hieman vinossa, koska kannatin antaa periksi.

Verified tarkastelu 27/12/2021

Beim Raclette mit Grill ist die Halterung bei einem halben Laib Käse sehr instabil. Wir haben Alumaterial gekauft und ihn deshalb umgebaut und stabiler gemacht. Jetzt ist es besser. Die Heizleistung und das Ergebnis des erwärmten Käses haben uns aber im Gegensatz zur Stabilität überzeugt..

Grillillä varustetun racletten pidike on erittäin epävakaa puolen juustoleivän kanssa. Ostimme alumiinimateriaalia ja rakensimme sen uudelleen ja teimme siitä vakaamman. Nyt se on parempi. Kuitenkin lämpöteho ja kuumennetun juuston tulos vakuuttivat meidät vastakohtana stabiiliudelle.

Verified tarkastelu 27/12/2021

Besonders das Preis-Leistungs- Verhältnis hat uns gefallen

Pidimme erityisesti hinta-laatusuhteesta

Verified tarkastelu 06/12/2021

- leider muss man immer ein ganzes Wagenrad bestellen und das ist sehr teuer, ich hatte es mit einem großen Stück probiert und das fiel am Schluss unten durch, - außerdem kann man den Griff an der Käsehalterung nur mit links bedienen, wenn der Strom von rechts kommt, wie oben auf dem Bild dargestellt - wäre doch gut wenn man dazu noch eine Art Abdeckung für die offene Käsehalterung zugibt, dann kann man auch mal ein Stück Käse grillen

- valitettavasti aina pitää tilata kokonainen vaunun pyörä ja se on erittäin kallista, kokeilin isolla palalla ja se epäonnistui pohjassa, - lisäksi juustotelineen kahvaa voi käyttää vain vasemmalla kun virta on oikealta tulee, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy - olisi hyvä jos laittaisit avojuustotelineeseen jonkinlaisen kannen, niin voit myös grillata palan juustoa

Verified tarkastelu 20/11/2020

Ich habe seit langem nicht mehr Raclette gemacht, aber wir wollten es gerne mal wieder ausprobieren. Dann haben wir uns diesen Käseschmelzer besorgt. An einem Abend kam die Familie zu Besuch und für zuhause war es dann echt super die Speisen mit dem zerlaufendem Käse genießen zu können. Dabei war es nicht so kompliziert den Käseschmelzer zu bedienen und zusätzlich konnten wir oben auch Fleisch oder Gemüse zubereiten. Wir hatte Spaß, konnte den Abend genießen und können das Raclette mit Grill jedem weiterempfehlen.

En ole tehnyt raclettea pitkään aikaan, mutta halusimme kokeilla sitä uudelleen. Sitten hankimme tämän juustosulattajan. Eräänä iltana perhe tuli kylään ja oli todella hienoa päästä nauttimaan ruokaa sulatetun juuston kanssa kotona. Juustosulattajan käyttö ei ollut niin monimutkaista, ja yläkerrassa pystyimme myös valmistamaan lihaa tai vihanneksia. Meillä oli hauskaa, nautimme illasta ja voimme suositella raclettea grillillä kaikille.

Verified tarkastelu 12/11/2020

Es ist lange her, dass ich ein Raclette wollte, und jetzt habe ich es endlich bekommen, und ich bin sehr glücklich darüber! Es ist eine tolle Größe, man kann viel Gemüse oder Brotscheiben darauf legen. Es heizt im perfekten Timing auf, so dass alles genau auf den Punkt zum Essen kommt. Wirklich empfehlenswert!

Siitä on pitkä aika, kun halusin racletten ja nyt sain sen vihdoin ja olen erittäin iloinen siitä! Se on mahtavan kokoinen, siihen voi laittaa paljon vihanneksia tai leipäviipaleita. Se lämpenee täydellisellä ajoituksella, joten kaikki tulee juuri syötäväksi. Todella suositeltavaa!

Verified tarkastelu 12/11/2020

Sehr gutes Produkt, aber Aufbau ist etwas wackelig aber einfach. Sehr schönes Produkt und gute Verarbeitung. Weiterhin ist es relativ groß im Vergleich zum Bild, aber dennoch wunderschön für gemeinsames Essen mit Freunden.

Erittäin hyvä tuote, mutta kokoaminen on hieman horjuvaa mutta helppoa. Erittäin hyvä tuote ja hyvä ammattitaito. Lisäksi se on suhteellisen suuri verrattuna kuvaan, mutta silti kaunis kavereiden kanssa syötäväksi.

Verified tarkastelu 06/11/2020

Der Zusammenbau ging super schnell und einfach. Knopf an und schon heizt das Gerät auf. Ich habe ein leckeres Stück Raclettkäse eingespannt und schon ging es los.. Der Käse ist schnell geschmolzen und die oberste Schicht konnte abgeschabt werden. Für zwei Personen absolut ausreichend. Hinterher ist alles schnell gereinigt. Einen Stern muss ich abziehen weil die Halterung den Käse nicht in schräger Position hält. Wer gerne geschmolzenen Käse ist wird das Teil lieben.

Kokoaminen oli super nopeaa ja helppoa. Paina nappia ja laite lämpenee. Puristin sisään herkullisen palan raclettejuustoa ja lähdettiin liikkeelle, juusto sulasi nopeasti ja pintakerros saattoi raaputtaa pois. Ehdottomasti riittävä kahdelle hengelle. Sen jälkeen kaikki siivotaan nopeasti. Minun on vähennettävä tähti, koska pidike ei pidä juustoa kaltevassa asennossa. Jokainen, joka pitää sulatetusta juustosta, rakastaa tätä palaa.