blumfeldt

Firetower-etanolitakka

alkaen 9 Asiakkaat
344,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
 • Lämmin tunnelma: tyylikäs etanolitakka luo loimuavan valkean sisälle ja ulos
 • Hehkuva valkea: paras näkymä liekkeihin turvalasista valmistetun kulmikkaan sermin läpi
 • Tyylikästä eleganssia: Runko minimalistista terästyyliä, saatavana ruostepinnoitteella tai polyrottingilla

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Firetower-etanolitakka
344,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Firetower -Etanolitakan turvapoltin 250 ml / 1,5 h Sammutin Liekkisuojus

Mikään ei ole viihtyisämpää kuin aito tuli: blumfeldt Firetower etanolitakat luovat välittömästi viihtyisän, romanttisen tunnelman - olipa kyseessä sitten sisä- tai ulkotila.

tulisijojen käyttö on niin yksinkertaista kuin vain voi olla: lisää etanolia polttokammioon, sytytä, ja valmista tuli! Firetower etanolitakka ei myöskään vaadi savupiippua, joten voit asentaa sen minne tahansa, missä halutaan noeton ja savuton, taianomainen valkea. Sen ylöspäin kapeneva muotoilu ja valmistusmateriaalina käytetty kestävä teräs takaavat sen, että laite seisoo tukevasti Suojalasista valmistettu kulmikas yläosa paitsi suojaa liekeiltä, mahdollistaa myös valkean näkemisen joka puolelta. 250 ml:n suuruisen turvapolttimen polttoaika on jopa 1,5 tuntia. Liekit voidaan sammuttaa hyvin helposti sammuttimen ansiosta.

blumfeldt Firetowerin moderni muotoilu tekee vaikutuksen: Olipa kyseessä minimalistinen terästyyli, industrial-vintage ruostepinnalla tai rustiikkinen polyrottinki, etanolitakat näyttävät hyvältä ja istuvat saumattomasti millaiseen tahansa sisustustyyliin.

Olipa kyseessä sitten keskeinen sisustuselementti tai tyylikäs yksityiskohta: blumfeldt Firetowerin avulla voit nauttia liekkien loimusta sisällä tai ulkona.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Lämmin tunnelma: tyylikäs etanolitakka luo loimuavan valkean sisälle ja ulos

 • Hehkuva valkea: paras näkymä liekkeihin turvalasista valmistetun kulmikkaan sermin läpi

 • Tyylikästä eleganssia: Runko minimalistista terästyyliä, saatavana ruostepinnoitteella tai polyrottingilla

 • Mukavaa ja turvallista:Yksinkertainen käyttää sammuttimen ansiosta

 • Vakaa: ylöspäin kapeneva teräsrunko, jossa on reiät lattiakiinnitystä varten

 • Kestävä: Toimii täysin uusiutuvista raaka-aineista valmistetulla bioetanolilla

 • Tehokas suorituskyky: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin 250 ml:n tilavuudella mahdollistaa jopa 1,5 tunnin paloajan

Ominaisuudet:
 • tilavuus: 250 ml
 • Paloaika: jopa 1,5 h
 • Polttokammio, jossa on sammutuslevy
 • Hajuton
 • palaa puhtaasti
 • moderni muotoilu teräksestä ja lasista
 • savupiippua ei tarvita
 • Mukana sammutin
 • Ulkokuoren materiaali: jauhemaalattu teräs
 • Liekkisuojuksen materiaali: suojalasi
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x takka
 • 1 x polttokammio
 • 1 x liekkisuojus
 • 1 x sammutin
 • Käyttöohje useilla kielillä
Mitat:
 • Kokonaismitat: 42 x 120 x 42 cm (LxKxS)
 • Paino: n. 7 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 9 Asiakkaat
7
1
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.09.2022
Verified tarkastelu

Was uns vorher nicht so aufgefallen ist, dass das gesamte Metall verrostet ist. Nachteil: Jede Berührung damit färbt den Rost auf die Kleidung oder Haut ab. Meine Lösung: Ich habe das gesamte Metall mit mattem Klarlack 2x gestrichen. Wäre nicht schlecht gewesen, wenn das vom Werk aus so behandelt worden wäre. Lt. Beschreibung sollte die Oberfläche pulverbeschichtet sein, sie war aber Eisen unbehandelt.

Emme huomanneet aiemmin, että kaikki metalli on ruostunutta. Haitta: Kaikki kosketus siihen tahraa ruostetta vaatteille tai iholle. Ratkaisuni: Maalasin koko metallin mattakirkkaalla maalilla 2x. Ei olisi ollut huono, jos se olisi käsitelty sillä tavalla tehtaalta. Lt. Kuvaus pinnan piti olla pulverimaalattu, mutta se oli käsittelemätöntä rautaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.09.2022
Verified tarkastelu

Lieferung ging schnell, leider war auf einer Seite ein kleiner Kratzer auf dem Metall. Ist aber nicht soooo tragisch, habe die nach hinten gedreht. Es benötigte 4 Schrauben zum Befestigen des Ethanolbehälters auf dem Untergestell, im Lieferumfang waren leider nur 3 Stück. Habe den Verkäufer auch gleich kontaktiert ob er die fehlende Schraube nachliefern lassen könnte. Keine Reaktion! Deshalb 1 Stern Abzug. Habe den Ofen erst einmal ausprobiert, aber das Befüllen ist ganz einfach, und die Flamme wird richtig schön hoch, sieht toll aus.

Toimitus oli nopea, valitettavasti toisella sivulla oli pieni naarmu metallissa. Mutta se ei ole niin traagista, käänsin sen taaksepäin. Etanolisäiliön kiinnittämiseen alustaan tarvittiin 4 ruuvia, valitettavasti vain 3 sisältyi toimitukseen. Otin heti yhteyttä myyjään, jos hän voisi toimittaa puuttuvan ruuvin myöhemmin. Ei reaktiota! Siksi 1 tähden vähennys. Liettua on kokeiltu vain kerran, mutta täyttö on erittäin helppoa ja liekki nousee todella korkeaksi, näyttää hyvältä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.06.2022
Verified tarkastelu

Der Kamin wurde schnell und innerhalb von zwei Tagen geliefert. Der Aufbau ging zügig. Nach ein paar Minuten sind schöne Flammen, auch im Hellen, sichtbar. Nutzen den Kamin für drinnen und draußen. Wir kaufen das Bio-Ethanol günstig bei Action, sodass man kostengünstig schöne Abende mit dem Feuer verbringen kann.

Takka toimitettiin nopeasti ja kahdessa päivässä. Rakentaminen sujui nopeasti. Muutaman minuutin kuluttua kauniita liekkejä näkyy, jopa valossa. Käytä takkaa sisällä ja ulkona. Ostamme bioetanolin edullisesti Actionista, jotta voit viettää mukavat illat nuotion äärellä edullisesti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.01.2022
Verified tarkastelu

Aufbau sollte an einigen Stellen (Glas) mit einer helfenden Person erfolgen, ansonsten ist alles einfach und schnell auch alleine erledigt. Material ist wie beschrieben, alles einwandfrei. Design und das Licht sind schon ein Hingucker, eben eine offene Flamme. Es wird warm, aber nicht heiß. Es ist ja auch keine Heizung, sondern ein Designelement.

Jotkin osat (lasi) kannattaa laittaa valmiiksi auttavan henkilön kanssa, muuten kaikki on helppoa ja nopeaa tehdä itse. Materiaali kuvauksen mukainen, kaikki on täydellistä. Muotoilu ja valo ovat katseenvangitsijaa, pelkkä avotuli. Lämpenee mutta ei kuumana. Loppujen lopuksi se ei ole lämmitin, se on design-elementti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.01.2022
Verified tarkastelu

Mein Mann wollte unbedingt so ein Ethanol Feuer. Für mich war das unverständlich. Nun zähle ich überraschenderweise ein paar Pluspunkte auf: *Tolles Design *Robust *Schöne Flammenoptik *Super wärmend gerade jetzt im Winter. Trinken jetzt viel öfter ein Täschen Glühwein mit den Nachbarn im Garten und außer an den Fußsohlen muss niemand frieren Bin positiv überrascht, hätte ich nicht erwartet. Da hat sich die Spielerei von meinem Mann gelohnt. Preis Leistung 1a!

Mieheni halusi todella tällaisen etanolipalon. Minulle se oli käsittämätöntä. Listaan nyt yllättäen muutamia plussaa: *Upea muotoilu *Järkeä *Kaunis liekin ulkonäkö *Erittäin lämmin, varsinkin nyt talvella. Naapureiden kanssa puutarhassa juomalla pussillinen glögiä nyt paljon useammin ja jalkapohjia lukuun ottamatta kenenkään ei tarvitse jäätyä.. Olin iloisesti yllättynyt, en odottanut sitä. Mieheni temppu oli sen arvoista. Hinta suorituskyky 1a!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.01.2022
Verified tarkastelu

Hat mir sehr gut gefallen

Pidin siitä kovasti

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.11.2021
Verified tarkastelu

Wir wollten einen schönen Blickfang in unserem Garten und dazu noch einen Ethanol Kamin. Wir haben uns für diesen entschieden und nicht bereut. Der Aufbau war innerhalb von 10 Minuten fertig und es konnte direkt losgehen. Bio-Ethanol in den Brenner gefüllt und angezündet. Es dauert ca. 5 Minuten bis man die Flamme richtig sieht. Wunderschön sieht er aus in der Dämmerung. Der Stand ist auch sehr gut. kein Wackeln oder ähnliches. Wir sind begeistert und empfehlen diesen weiter.

Halusimme mukavan katseenvangitsijan puutarhaamme ja etanolitakkaan. Valitsimme tämän, emmekä ole katuneet. Kokoonpano valmistui 10 minuutissa ja pystyimme aloittamaan saman tien. Bioetanoli täytetty polttimeen ja sytytetty. Liekin näkeminen kunnolla kestää noin 5 minuuttia. Hän näyttää kauniilta hämärässä. Teline on myös erittäin hyvä. ei heilutusta tai muuta vastaavaa. Olemme iloisia ja suosittelemme sitä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.11.2021
Verified tarkastelu

So gut wie nichts zu riechen, verbrennt Rückstandslos. Von Anfang an hatte ich es darauf angelegt, die Leuchte mit Bio-Ethanol zu betreiben (1/5 der Kosten im Vergleich zu dem Original-Brenngel; 50 Minuten würden hier knapp 5 Euro kosten (indiskutabel), mit Bio-Ethanol in größerem Gebinde lediglich knapp 1 Euro. Allerdings rußt die Leuchte dann stark im oberen Bereich des Glases, so dass nach zweimaliger Brenndauer nichts mehr zu sehen ist, ebenfalls treten die Flammen dann über den Glasrand hinaus aus und das Flammenbild gibt sich ziemlich nervös und hektisch. Aber das tut der Sache keinen Abbruch, wir sind total happy damit. Würde ich wieder kaufen

Lähes mitään hajua, palaa ilman jäämiä. Olin alusta asti suunnitellut käyttäväni lamppua bioetanolilla (1/5 hinnasta verrattuna alkuperäiseen palavaan geeliin; 50 minuuttia maksaisi tässä hieman alle 5 euroa (ei tule kysymykseen), bioetanolilla. isompi astia vain vajaa 1 euro. Lamppu kuitenkin tuottaa silloin paljon nokea lasin yläosaan, niin että kahden palamiskerran jälkeen ei enää näy mitään, liekit nousevat sitten esiin myös lasin reunan takaa. lasi ja liekkikuva on melko hermostunut ja hektinen.Mutta se ei haittaa asiaa, olemme siihen täysin tyytyväisiä. Ostaisin sen uudelleen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.11.2021
Verified tarkastelu

Der Firetower sieht wirklich traumhaft schön aus. Ein absoluter hingucker im Garten. Der Firetower ist sehr standsicher, was ich sehr wichtig finde. Es ist absolut geruchtsneutral. Finde es immer wichtig, das der Artikel sauber ist, wenn er nicht benutzt wird und war begeistert das es keinen rückstand vom Ethanol gibt. Habe natürlich auch die integriert Löschhilfe ausprobiert, war etwas spannend, weil ich sowas noch nie ausprobiert haben. Sie ließ sich sehr einfach bedienen und eine toll Idee wenn es um Sicherheit geht. Wer gerne was eine hingucker im Garten hat sollte sich unbedingt diesen Firetower kaufen.

Firetower näyttää todella kauniilta. Ehdoton katseenvangitsija puutarhassa. Firetower on erittäin vakaa, mikä on mielestäni erittäin tärkeää. Se on täysin hajuton. Piti aina tärkeänä, että esine on puhdas, kun sitä ei käytetä, ja oli iloinen, ettei etanolista ollut jäämiä. Tietysti kokeilin myös integroitua poistoapua, mikä oli vähän jännittävää, koska en ollut koskaan kokeillut sitä aiemmin. Se oli erittäin helppokäyttöinen ja hyvä idea turvallisuuden kannalta. Jos pidät jostain katseenvangitsijasta puutarhassa, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa tämä Firetower.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Firetower-etanolitakka
 • Lämmin tunnelma: tyylikäs etanolitakka luo loimuavan valkean sisälle ja ulos
 • Hehkuva valkea: paras näkymä liekkeihin turvalasista valmistetun kulmikkaan sermin läpi
 • Tyylikästä eleganssia: Runko minimalistista terästyyliä, saatavana ruostepinnoitteella tai polyrottingilla
344,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.