Dr. Watson SuperSoft lämpöpeitto

63,99 € sis. alv
 • 0
 • 180 cm
 • lämpöpeitto
tuotenumero: 10033006
Dr. Watson SuperSoft lämpöpeitto
63,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote uutena
  Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
  53,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 3 - 5 päivää Toimitusaika: 3 - 5 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • mukavan lämmin: lämpöpeitto 120 Watin teholla

 • huoleton uni: ajastin 1-12 tunniksi

 • superpehmeä: valmistettu pitkäkuituisesta SuperSoft teddy-plyysistä

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein Dr. Watson SuperSoft -lämpöpeitto takaa mukavat lämpötilat sohvalla tai sängyssä. Tämä saavutetaan paitsi ihanan pehmeällä teddy-plyysillä, jolla peitto mukautuu vartaloon, myös 120 Watin teholla, jota voidaan säätää kuudessa portaassa yksilölliseen lämmöntarpeeseen sopivaksi.

Ihanan pehmeä ja aina miellyttävän lämmin: mukava Klarstein Dr. Watson SuperSoft -lämpöpeitto.

Ominaisuudet

 • suuripintainen lämpöpeitto
 • 3 lämpötasoa
 • irrotettava ohjauspaneeli (pois päältä, portaat 1/2/3)
 • valaistu näyttö
 • pinta teddy-plyysistä
 • konepestävä (30 °C, villaohjelma)
 • ajastin: 1 - 12 h
 • virtajohto: n. 2 metriä
tuotenumero: 10033006

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: 180 x 130 cm (leveys x pituus)
 • paino: n. 2 kg
 • käyttöjännite: 220-240 V~ | 50/60 Hz
 • teho: 120 W
 • kaapelin pituus: 2 metriä

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x lämpöpeitto irrotettavalla ohjauspaneelilla
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset
20 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 09/10/2022

flauschig warm

pörröisen lämmin

Verified tarkastelu 07/10/2022

Wie gesagt eine tolle Heizdecke, einziges Manko, wenn man das überhaupt sagen kann, ist das sie grau/weiß, und nicht schwarz/grün ist. Stört mich aber nicht.

Kuten sanoin, loistava sähköpeitto, ainoa haittapuoli, jos niin voi ylipäätään sanoa, on, että se on harmaa/valkoinen eikä musta/vihreä. Mutta minua ei haittaa.

Verified tarkastelu 06/10/2022

Sehr kuschelige Wärmedecke, wird schnell warm und die Wärme hält lange an. Auch wenn Wärme im Einzelfall bei bestimmten Schmerzkonstellationen helfen kann, wäre eine individuelle Aussage unseriös für Andere. Die Decke ist wirklich toll und kann sehr empfohlen werden.

Erittäin pehmoinen lämpöpeitto, lämpenee nopeasti ja lämpöä kestää pitkään. Vaikka lämpö voi auttaa tiettyihin kipukonstellaatioihin yksittäisissä tapauksissa, yksittäinen lausunto olisi kyseenalainen muille. Peitto on todella hieno ja sitä voi suositella lämpimästi.

Verified tarkastelu 03/10/2022

Alles total super.

Kaikki on mahtavaa.

Verified tarkastelu 03/10/2022

Wunderbare Wärme und Kuscheldecke . Klare Kaufempfehlung .

Ihana lämpö ja mukava peitto. Selkeä ostosuositus.

Verified tarkastelu 02/10/2022

Gut

Gut

Verified tarkastelu 02/10/2022

Decke ist super …Schwiegermutter ist begeistert , Wärmeleistung ist gut ,sehr kuschelig weic

Peitto on super ... anoppi on innostunut, lämmöntuotto on hyvä, erittäin pehmoisen pehmeä

Verified tarkastelu 22/09/2022

Finde die toll aber meine hatte als ich sie entpackt hab nen faden gezogen und da die ja neu ist möchte ich auch das das Produkt heil ankommt aber kann ja passieren jetzt schicke ich die zurück und bestell eine neue in ner anderen Farbe und dann mal schauen aber an sonsten kann ich die echt sehr empfehlen ^^ wegen sowas kleinem würde ich jedenfalls nicht vom Kauf abraten plan Wechsel ich behalte die kaputte stelle weil der Preis um 30€ gestiegen ist... Deshalb halt nur 4 Sterne

Minusta se on hieno mutta minulla oli lanka kun purin sen pakkauksesta ja koska se on uusi, haluaisin myös tuotteen saapuvan turvallisesti perille mutta nyt voi käydä niin lähetän takaisin ja tilaan uuden eri värisenä ja sitten Saa nähdä muuten voin todellakin suositella ^^ johtuen jostain niin pienestä en neuvoisi olemaan ostamatta suunnitelman muutosta pidän rikkinäisen osan koska hinta on noussut 30€... Siksi vain 4 tähteä

Verified tarkastelu 20/09/2022

Kuschelig und warm habe keine Schmerzen durch die Wärme. Bin sehr glücklich das ich gekauft habe.

Kotoisalla ja lämpimällä ei ole kipua kuumuudesta. Olen erittäin iloinen, että ostin.

Verified tarkastelu 17/09/2022

Die Farbe burgunderrot kommt sehr gut raus. Sie kommt sehr gut verpackt an, qualitativ guter Eindruck. Wärmeleistung angenehm. Bin sehr zufrieden

Burgundin väri tulee erittäin hyvin esiin. Se saapuu erittäin hyvin pakattuna, hyvälaatuinen vaikutelma. lämpöteho miellyttävä. Olen erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu 16/09/2022

Die Heizdecke wurde schnell und gut verpackt geliefert. Einen Punktabzug gibt es, da die Decke nur in der Mitte gut aufwärmt.

Peitto toimitettiin nopeasti ja hyvin pakattuna. Siitä tehdään pistevähennys, koska peitto lämpenee hyvin vain keskeltä.

Verified tarkastelu 07/08/2022

kuschelige Wärmedecke, habe sie in beige/weiss bestellt, weil der Preis dadurch günstiger war. Eine andere Farbe wäre wohl doch schöner, aber sie erfüllt ihren Zweck. Ist schnell warm und mit ihren 180x200 cm schön groß. Sehr schnelle Lieferung und reibungsloser Ablauf. Werde sehr gern wieder bestellen. Vielen Dank.

kodikas peitto, tilasin sen beigen/valkoisena, koska se teki hinnasta halvemman. Eri väri olisi luultavasti hienompi, mutta se palvelee tarkoitustaan. Se lämpenee nopeasti ja on hyvä koko 180x200 cm. Todella nopea toimitus ja sujuvaa kaupankäyntiä. Tilaa mielellään uudelleen. Kiitos paljon.

Verified tarkastelu 06/07/2022

Die heizdecke ist super weich und wird schnell warm. Sie ist leicht zu reinigen nur zum trocknen brauch sie etwas länger. Sie hat mehrere Stufen an wärmeeinstellung und sie schaltet sich nach der angegebenen Zeit selbst aus. Eindeutig eine Kaufempfehlung wert.

Lämmityspeite on superpehmeä ja lämpenee nopeasti. Se on helppo puhdistaa, sen kuivuminen kestää vain vähän kauemmin. Siinä on useita lämpöasetustasoja ja se sammuu itsestään määritetyn ajan kuluttua. Ehdottomasti ostosuosituksen arvoinen.

Verified tarkastelu 03/07/2022

Ich friere leicht und diese Heizdecke heizt super schnell auf und ich muss nicht mehr frieren!

Pakastan helposti ja tämä sähköpeitto lämpenee supernopeasti, eikä minun tarvitse enää jäätyä!

Verified tarkastelu 19/05/2022

Sie ist sehr kuschelig und angenehm warm. Leider ist der Ein- und Ausschalter sehr billig gebaut. Dieser fällte schon fast beim ansehen auseinander. Sonst Ok

Se on erittäin pehmoinen ja miellyttävän lämmin. Valitettavasti on/off-kytkin on rakennettu erittäin halvalla. Se melkein hajosi sitä katsoessa. Muuten ok

Verified tarkastelu 03/04/2022

Even without using the electric heat it's super warm, and I'm always cold, but even find myself sweating in the night and have to kick it off. It feels like an animal fur is wrapped around me. I only wish I could wash it in the machine, which I will probably try even though it's handwash only. I have a feeling it won't work anymore if I do that, but I don't really need it for the electric heat anyway.

Jopa ilman sähkölämpöä se on super lämmin, ja minulla on aina kylmä, mutta huomaan jopa hikoilevani yöllä ja joudun potkimaan sen pois. Tuntuu kuin eläimen turkki olisi kietoutunut ympärilleni. Toivon vain, että voisin pestä sen koneessa, jota todennäköisesti kokeilen, vaikka se on vain käsinpesu. Minulla on tunne, että se ei toimi enää, jos teen niin, mutta en todellakaan tarvitse sitä sähkölämmitykseen.

Verified tarkastelu 25/01/2022

Ich bin wunschlos glücklich mit dieser Wärmedecke. Ich hatte vorher eine kleinere von einem no name Hersteller. Die ist aber nach 1 Jahr kaputtgegangen, sie heizte einfach nicht mehr und somit musste Ersatz her. Ich muss schon sagen alleine von der Qualität her ist diese Decke um Welten besser als meine alte, sie ist viel kuscheliger und das tolle graue Karo Design gefällt mir auch sehr gut. Die Heizleistung ist mit meiner alten vergleichbar, auch wenn diese hier eigentlich mehr Watt haben sollte. Auf der höchsten Stufe wird sie sehr kuschelig warm, aber nicht zu heiß. Das einzige, die Decke heizt auf den Seiten der Decke nicht, sondern eher mittig, was mich allerdings nicht stört. Die Größe der Decke ist auch viel besser als meine alte 130x180. Jetzt hoffe ich nur das diese Decke etwas länger hält als meine alte, aber das kann ich erst nach einer gewissen Zeit berichten. Von mir eine klare Kaufempfehlung, auch wenn diese Wärmedecke etwas teurer war.

Olen erittäin tyytyväinen tähän lämpöpeittoon. Minulla oli aiemmin pienempi nimettömältä valmistajalta. Mutta se meni rikki 1 vuoden kuluttua, se ei vain lämmennyt enää ja siksi oli löydettävä tilalle. Täytyy sanoa, että tämä peitto on pelkästään laadultaan maailmaa parempi kuin vanha, se on paljon pehmoisempi ja pidän todella upeasta harmaaruudullisesta designista. Lämmöntuotto on verrattavissa vanhaan, vaikka tässäkin pitäisi olla enemmän wattia. Korkeimmalla tasolla se on erittäin mukava ja lämmin, mutta ei liian kuuma. Ainoa asia on, että katto ei lämpene katon sivuilta, vaan pikemminkin keskeltä, mikä ei minua haittaa. Peiton koko on myös paljon parempi kuin vanha 130x180. Nyt vain toivon, että tämä peitto kestää hieman pidempään kuin vanha, mutta voin ilmoittaa sen vasta tietyn ajan kuluttua. Selkeä ostosuositus minulta, vaikka tämä lämmityspeitto olikin hieman kalliimpi.

Verified tarkastelu 14/01/2022

Ich nutze die Decke schon. Aber für den Preis hatte ich etwas besseres erwartet. Als ich sie kaufte, hab ich gleich mehrere gekauft, um sie zu Weihnachten zu verschenken. Es wurde beschrieben, dass sich die Wärme in 6 Stufen über einen entsprechenden Schalter regulieren lässt. Von 5 decken hatte dies nur eine. Die anderen vier haben nur eine Regulierung in 3 Stufen. Der Regulierer ist ein sehr „klapprig“ wirkendes Plastikteil, dass sehr groß und klobig ist und die Decke an dem Kabel runterzieht. Die Decke selbst ist für meinen Geschmack sehr schwer, vermutlich wegen der Heizstränge. Mich wundert es allerdings dass sowas nicht leichter möglich ist… Außerdem besteht die Decke aus 2 Lagen, die ausschließlichen Rand miteinander vernäht sind. Dadurch rutscht die Decke in sich ständig hin und her um sehr leicht vom Sofa runter, weil sie ja auch noch dazu so schwer ist. Es ist also nicht grad leicht und bequem zu handhaben. Alles in einem benutze ich die Decke und sie erfüllt auch ihren Zweck, weil sie wärmt. Aber ich finde die Handhabung nicht grad komfortabel und würde mich nächstes mal für ein anderes, hoffentlich stimmigeres Modell entscheiden. Hoffentlich hält sie wenigstens entsprechendes lang!

Käytän jo peittoa. Mutta hintaan odotin jotain parempaa. Kun ostin niitä, ostin niitä useita joululahjaksi. Kuvattiin, että lämpöä voidaan säätää 6-portaisesti vastaavalla kytkimellä. Vain yhdellä viidestä peitosta oli tämä. Muilla neljällä on vain 3-tasoinen säätö. Säädin on erittäin "hakkuisen" näköinen muovipala, joka on erittäin suuri ja kömpelö ja vetää kattoa alas kaapelilla. Peitto itsessään on minun makuuni erittäin raskas, luultavasti lämmityssäikeiden takia. Ihmettelen kuitenkin, ettei tällaista ole helpompi tehdä... Lisäksi peitto koostuu 2 kerroksesta, jotka on ommeltu yhteen reunoista. Tämän seurauksena peitto liukuu jatkuvasti edestakaisin ja sohvalta pois erittäin helposti, koska se on myös niin painava. Joten se ei ole aivan helppoa ja kätevää käyttää. Kaikki yhdessä käytän peittoa ja se myös palvelee tarkoitustaan, koska se lämmittää. Mutta en pidä käsittelyä erityisen mukavana, ja ensi kerralla valitsisin toisenlaisen, toivottavasti yhtenäisemmän mallin. Toivottavasti kestää ainakin yhtä kauan!

Verified tarkastelu 06/12/2021

Wurde mir empfohlen, und obwohl ich zunächst wg. Preis noch *überlegt haben*, doch nun freu ich mich schon morgens auf den Nachmittag, wenn Decke und Couch rufen! Mehr als nur Kaufempfehlung von mir.!!! *ein Musthave Produkt * Ist jeden einzelnen Cent wert Natürlich Kaufempfehlung Nachtrag!!! Hatte ein Problem und wollte Reperaturservice beanspruchen, da wollte man mir sofort Kaufpreis erstatten da nur so mir hätte helfen können! Decke war zu dem Zeitpunkt ausverkauft Wg. Krankenhaus konnte ich nicht gleich reagieren UND als ich wieder nach Hause kam, war sogar Nachfrage der Firma da ️ Mittlerweile war Heizdecke wieder verfügbar (war eh mein Wunsch) Und die SUPER DECKE kam innerhalb 24 Std. im Austausch zu mir , dass nenne ich SERVICE AM KUNDEN!!!

Suositeltiin minulle, ja vaikka aluksi wg. Hintaa vielä *ajatteli*, mutta nyt odotan jo innolla iltapäivää aamulla, kun huopa ja sohva kutsuvat! Enemmän kuin pelkkä ostosuositus minulta.!!! *pakollinen tuote* on jokaisen pennin arvoinen, tietysti ostosuosituksen lisäys! Minulla oli ongelma ja hän halusi vaatia korjauspalvelua, koska he halusivat palauttaa rahat minulle välittömästi, koska se oli ainoa tapa, jolla olisin voinut auttaa! Peitto oli tuolloin loppuunmyyty sairaalan takia en pystynyt reagoimaan heti JA kotiin palattuani oli jopa kysyntää firmalta ️ Sillä välin sähköpeitto oli taas saatavilla (toiveeni oli joka tapauksessa) Ja SUPERpeitto tuli 24 tunnin sisällä Vaihto minulle, sitä kutsun ASIAKASPALVELUA!!!

Verified tarkastelu 05/12/2021

Hallo erst einmal, ich habe mir die Heizdecke in "grün" bestellt und muß erst einmal sagen, die ist nicht grün. Ich hatte einen dunkleren Khakiton erhofft, aber erhalten habe ich ein mittleres bis dunkles braun mit einem hübschen, leichten Glitzereffekt, wenn die Sonne drauf strahlt. optisch durchaus ein Hingucker, deshalb gibt es für die Falschangabe der Farbe auch keine Punktabzüge. Positiv: + Wärmeleistung: Die ist super! Ich hatte sie erst auf 3 gestellt und in kürzester zeit war mir viel zu warm. Auf 1 langt für mich völlig. Für die Terrasse würde ich sie sicher auch höher stellen. + Kuschelfaktor ist sehr schön. Der Stoff ist zwar etwas dünner, aber super flauschig. + Die Farbe ist sehr schön. Ein hübscher Taube/Braun Ton und der Felleffekt sieht auch sehr gut aus. Negativ: (und hier gibt es die Punktabzüge) - Ich sagte ja bereits oben, das der Stoff etwas dünner ist. Zum Vergleich, habe ich meine alte Heizdecke von Klarstein hergenommen, wo der Stoff wesentlich dicker war. Nun, an sich würde es mich nicht stören, aber die Heizdrähte sind recht dick. Die Decke ist devinitv nichts zum drauf legen, daher gibt es hier einen Punktabzug. - Von den ganzen Decken die da oben angeboten werden, ist nur eine mit einstellbaren Timer. Das fällt einem erst mal nicht auf. Erst jetzt im Nachhinein stelle ich fest, das hier die auch wieder nur eine Decke ist, die einfach nach 3 Stunden aus geht. Das finde ich nicht gut gelöst und deshalb gibt es dafür auch einen Punkt Abzug. - Nächter Punkt, habe ich keinen Abzug gegeben, da die Decke ja trotzdem gut warm hält. Die Drähte gehen nicht bis ganz an den Rand. Das macht jetzt zum Glück in diesem Fall nichts aus. Trotzdem finde ich das nicht gut. Daher bin ich im MOment am überlegen ob ich sie zurück schicke. Da es gerade woanders Topangebote gibt, Decken die etwas besser sind zum gleichen Preis. Mal sehen, wenn ich diese habe, werde ich mich entscheiden. Ich hoffe das hat dem einen oder anderen geholfen.

Hei ensinnäkin, tilasin sähköpeiton "vihreänä" ja ensinnäkin minun on sanottava, että se ei ole vihreä. Toivoin tummempaa khakin sävyä, mutta sain keskipitkän tai tummanruskean, jossa oli melko pieni kimallusvaikutus auringon paistaessa. optisesti melko katseenvangitsija, joten värin väärästä määrittelystä ei tehdä pistevähennyksiä. Positiivinen: + Lämmöntuotto: Se on hienoa! Olin asettanut sen vain arvoon 3, ja hetkessä olin liian kuuma. 1 riittää minulle. Laittaisin sen ehdottomasti korkeammalle terassille. + halaustekijä on erittäin mukava. Kangas on hieman ohut, mutta erittäin pörröinen. + Väri on erittäin kaunis. Kaunis kyyhkynen/ruskea sävy ja turkisefekti näyttää myös todella hyvältä. Negatiivinen: (ja tässä pistevähennykset) - Sanoin jo yllä, että kangas on hieman ohuempaa. Vertailun vuoksi käytin vanhaa Klarsteinin sähköpeittoa, jossa materiaali oli paljon paksumpaa. No, ei se sinänsä minua haittaisi, mutta lämmitysjohdot ovat melko paksuja. Peittoa ei todellakaan kannata pukea päälle, joten tästä tehdään pistevähennys. - Kaikista yllä olevista peitoista vain yhdessä on säädettävä ajastin. Sitä ei aluksi huomaa. Vasta nyt jälkeenpäin ajateltuna ymmärrän, että tämä on vain yksi peitto, joka sammuu 3 tunnin kuluttua. Minusta se ei ole hyvä ratkaisu, ja siksi siitä vähennetään piste. - Seuraava kohta, en tehnyt vähennystä, koska viltti lämmittää silti. Johdot eivät mene reunaan asti. Onneksi sillä ei tässä tapauksessa ole väliä. Silti se ei mielestäni ole hyvä asia. Joten mietin parhaillaan, lähetänkö sen takaisin. Koska huipputarjouksia on muualla, peitot, jotka ovat hieman parempia samaan hintaan. Katsotaan, kun saan nämä, teen päätöksen. Toivottavasti tämä on auttanut jotakuta.