Evo Race kuntopyörä

473,99 € sis. alv
 • Kestävyysharjoittelu
 • 120 kg
 • 0
tuotenumero: 10034918
Evo Race kuntopyörä
473,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote uutena
  Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
  432,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 8 - 10 päivää Toimitusaika: 8 - 10 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • parasta laatua: kuntopyörä 22 kg:n vauhtipyörällä massiivista harjoitusvastusta varten

 • treeniä halutulla tavalla: vauhtipyörä portaattomasti säädettävällä MagResist-järjestelmällä ja turvajarrulla

 • hiljainen käynti: SilentBelt-järjestelmä takaa erittäin hiljaisen hihnakäytön

Tuotteen yksityiskohdat

Treeni määritellään nyt uudelleen! CAPITAL SPORTS Evo Race -kuntopyörän avulla saat spinning-tunneilta tuttua, korkean tason kuntoilutekniikkaa suoraan kotiisi. Nyt voit hypätä kyytiin milloin tahansa ja häätää kalorit pois. Jo yksi tunti pyöräilyä polttaa jopa 800 kilokaloria ja vähentää pitkällä aikavälillä huomattavasti kehon rasvaa. Kuntosi, lihasvoimasi ja kestävyytesi paranevat hetkessä, etkä ole riippuvainen säästä tai luonnon asettamista esteistä kuten ulkoilmapyöräilyssä.

Tervetuloa kisaan! Kuntosaliharjoittelu on kaikkea muuta kuin tylsää! Tämä koskee myös CAPITAL SPORTS Evo Race -kuntopyörää.

CAPITAL SPORTS Evo Race -kuntopyörä vakuuttaa multimediaharjoittelumahdollisuuksiensa lisäksi laadukkaalla tekniikallaan: erittäin suuri, peräti 22 kg:n vauhtipyörä tarjoaa sinulle massiivista harjoitusvastusta - jos haluat sitä! MagResist-järjestelmä on täysin portaattomasti säädettävissä, ja se voidaan mukauttaa lähes kaikkiin harjoittelutarpeisiin. Optimaalista harjoittelua varten pyörä voidaan sovittaa lähes kaikille urheilijoille: ohjaustanko voidaan säätää 10 eri korkeuteen. Satulassa on 13 porrasta, joiden avulla korkeutta voidaan säätää yhteensä 24 cm, ja satulaa voidaan lisäksi siirtää myös vaakasuunnassa. Kahvaan integroitu tablettiteline auttaa estämään tylsistymistä pyörän kyydissä. Tämä on täydellinen paikka älypuhelimelle, tabletille tai e-kirjan lukulaitteelle, ja sitä voidaan hyödyntää joko Kinomap-sovelluksen käyttämiseen tai yksinkertaisesti elokuvan katseluun, musiikin kuuntelemiseen tai lukemiseen treenin aikana. Jos sinulla ei ole tällä hetkellä älylaitetta, voit seurata harjoitteesi arvoja myös ihan perinteisesti CAPITAL SPORTS Evo Race -kuntopyörään integroidusta harjoitustietokoneesta. Se näyttää muun muassa kuljetun matkan, harjoitusajan ja kalorien kulutuksen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä erittäin tasainen SilentBelt-järjestelmä varmistaa, että harjoittelusi ei häiritse ketään.

2000-luvun kardioharjoittelua: CAPITAL SPORTS Evo Race -kuntopyörä tekee kotiharjoittelusta multimediallisen, yhdistävän tapahtuman.

Ominaisuudet

 • helppokäyttöinen treenitietokone
 • näyttää mm.: ajan, kierrokset, nopeuden, etäisyyden, kulutetut kalorit
 • manuaalinen tila: aseta aika, matka, kalorit tai syke
 • alumiininen vauhtipyörä
 • vauhtipyörän massa: 22 kg
 • 3-osainen keskiölaakeri
 • pyörät helpottavat siirtämistä
 • satulan korkeus säädettävissä 24 cm:n pituudella 13-portaisesti
 • satulan ja ohjaustangon vaakasuora etäisyys säädettävissä
 • ohjaustangon korkeus säädettävissä 10 askeleen portaissa 18 cm:n pituudella
 • käyttäjän maksimipaino: 120 kg
 • treenitietokoneen paristot: 4 x AA (ei sisälly pakkaukseen)
tuotenumero: 10034918

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 50,5 x 110 x 114 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 36 kg

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x kuntopyörä
 • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, ranska, espanja, italia

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 8 - 10 päivää

Asiakaskokemukset
20 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 13/08/2022

Macht genau wie mein vorheriger Capital Sports Ergometer einen stabilen Eindruck und ließ sich megaeinfach aufbauen (ca. 45min). Fährt sich sich ohne ruckeln und wackeln. Kinomap app Anbindung noch nicht getestet. Ein Sterne Bewertungen wegen verlorenen Paketen oder Blödheit von DPD etc. -Fahrern gehören nicht hierher und haben nunmal nix mit der Ware per se zu tun, aber das scheinen manche Leute nicht zu verstehen. Für diesen Preis ist es jedenfalls absolut zu empfehlen

Aivan kuten edellinen Capital Sports -ergometrini, se antaa vakaan vaikutelman ja oli erittäin helppo asentaa (n. 45 minuuttia). Ajaa ilman nykimistä ja huojuntaa. Kinomap-sovelluksen yhteyttä ei ole vielä testattu. Yhden tähden arviot kadonneiden pakettien tai DPD:n tyhmyyden takia jne. kuljettajat eivät kuulu tänne eikä niillä ole mitään tekemistä tavaroiden kanssa sinänsä, mutta jotkut eivät näytä ymmärtävän sitä. Tähän hintaan ehdottomasti suositeltavaa

Verified tarkastelu 23/06/2022

Das High-Tech-Gerät ist ein wahrer Blickfang. Bequem ist e auch; es hat einen riesigen und gemütlichen Sattel und es steuert den Grad des Widerstandes automatisch nach vom Benutzer selektierter Vorlage. Dieses Gerät ist bei weitem meinen beiden Vorgänger-Hometrainer überlegen.

Huipputekninen laite on todellinen katseenvangitsija. Se on myös mukava; siinä on valtava ja mukava satula, ja se ohjaa automaattisesti vastustasoa käyttäjän valitseman mallin perusteella. Tämä kone on paljon parempi kuin kaksi edellistä kotitreeniä.

Verified tarkastelu 08/03/2022

Ich wollte ein Speedbike was ich auch online benutzen kann, nach den Bildern zu urteilen hatte ich das auch gedacht. Ich bin Rennfahrerin und wollte mit dem Gerät im Winter fit bleiben und natürlich Kilometer sammeln und meine Werte tracken. Mit Kinomap ist dieses Gerät absolut nicht kompatibel, es ist ein Herzfrequenzgurt dabei, aber der bringt mir nichts, wenn der Rest nicht funktioniert. Die Bedienung von der Anzeige ist kompliziert und billig gemacht, man hat nach einer "Fahrt" auch keinen Überblick über die Durchschnittswerte. Was mir als Rennfahrerin natürlich wichtig ist. Ich überlege noch, ob es zurück geht, aber in der Preisklasse wird man nichts besseres finden. Positiv ist, dass es echt leise fährt und man gut drauf sitzt ohne dass etwas weh tut, dazu sind auch einige Einstellmöglichkeiten vorhanden. Fazit: Zum fit bleiben über die Wintermonate oder mal bei schlechtem Wetter reicht es, um nicht gleich wieder in Trainingsrückstand zu kommen, aber nur wenn man keinen Wert auf's tracken und Durchschnittswerte legt.

Halusin pikapyörän, jota voin käyttää myös verkossa, kuvien perusteella ajattelin myös niin. Olen kilpa-ajaja ja halusin pysyä kunnossa laitteen kanssa talvella ja tietysti kerätä kilometrejä ja seurata arvojani. Tämä laite ei todellakaan ole yhteensopiva Kinomapin kanssa, sen mukana tulee sykemittari, mutta se ei auta minua, jos loput eivät toimi. Näytön toiminta on monimutkaista ja halvalla tehtyä, "matkan" jälkeen ei ole yleiskuvaa keskiarvoista. Mikä on tietysti minulle kilpa-ajajana tärkeää. Harkitsen vielä paluuta, mutta hintaluokasta et löydä parempaa. Positiivista on, että se kulkee todella hiljaa ja istut siinä hyvin ilman, että mitään sattuu, ja siellä on myös joitain säätövaihtoehtoja. Johtopäätös: Pysyäksesi kunnossa talvikuukausina tai huonolla säällä riittää, että et jää heti jälkeen harjoituksista, vaan vain, jos et arvosta seurantaa ja keskiarvoja.

Verified tarkastelu 11/10/2021

Sehr stabil gute Qualität und das Rad ist sehr leise

Erittäin vakaa hyvä laatu ja pyörä on erittäin hiljainen

Verified tarkastelu 26/09/2021

Schnelle Lieferung, der Aufbau war leicht, habe ungefähr 40 Minuten gebraucht. Ich nutze das Rad täglich (und lese dabei :) ) Bin sehr zufrieden!

Nopea toimitus, kokoaminen helppoa, kesti noin 40 minuuttia. Käytän pyörää joka päivä (ja luen sen :) ) Olen erittäin tyytyväinen!

Verified tarkastelu 03/09/2021

Ich habe mir den Capital Sports Evo Pro mit 20 kg Schwungmasse zugelegt, da meine körperliche Leistungsfähigkeit mit 67 Jahren wegen Covid 19 geschuldetem zu Hausebleiben stark nachgelassen hat. Der Evo Pro kam sehr gut verpackt an und der Zusammenbau verlief problemlos. Entgegen der Anleitung gab es aber keinen Kabelzug und Sensordrähte - wie auf Seite 10 der Bedienungsanleitung beschrieben- zwischen dem vorderen Stützrohr und der Treteinheit, sondern nur die Steckverbindung der Sensordrähte. Der erste Test ergab volle Funktionstüchtigkeit, allerdings ist ein lautes und störendes Klacken vernehmbar, wenn der Evo Pro eingeschaltet ist. Dieses Klacken hört auf, wenn ich mit dem Training beginne und im normalen Bereich bin. Sobal ich mit dem Treten aufhöre, beginnt das Klacken wieder, deshalb stecke ich das Netzteil sofort nach dem Training wieder aus. Bis auf dieses Manke läuft der Evo Pro sehr leise und ruhig und die Anpassung des Tretwiderstands ist sehr feinfühlung. Eine Bluetooth Verbindung zu meinen Android-Geräten hat nicht funktioniert. Geht anscheinend nur mit Appel-Geräten. Ich empfehle noch, die Anleitung auf der Elektronik-Star-DE Seite herunter zuladen. Diese ist ausführlicher als die in Papierform beigelegte. Nachtrag: Inzwischen ist es mir gelungen, eine Verbindung zu meinem Android-Tablet herzustellen. Dazu muss die APP iConsole+ installiert werden. Da das Display des Ergometers aber mehr Daten anzeigt als die APP des Tablets, ist das relativ uninteressant.

Ostin Capital Sports Evo Pron vauhtipyörämassalla 20 kg, koska fyysinen suorituskykyni heikkeni merkittävästi 67-vuotiaana kotona pysymisen vuoksi Covid 19:n takia. Evo Pro saapui hyvin pakattuna ja oli helppo koota. Ohjeista poiketen ei kuitenkaan ollut kaapelin veto- ja anturijohtoja - kuten käyttöohjeen sivulla 10 on kuvattu - etutukiputken ja poljinyksikön välillä, vain anturijohtimien pistoliitin. Ensimmäinen testi paljasti täyden toimivuuden, mutta Evo Pron päälle kytkettäessä kuuluu kova ja ärsyttävä napsahdus. Tämä napsautus loppuu, kun aloitan harjoituksen ja olen normaalialueella. Heti kun lopetan polkemisen, napsahtaminen alkaa taas, joten irrotan virtalähteen heti harjoituksen jälkeen. Tätä haittaa lukuun ottamatta Evo Pro toimii erittäin hiljaa ja tasaisesti ja poljinvastuksen säätö on erittäin herkkä. Bluetooth-yhteys Android-laitteisiini ei toiminut. Ilmeisesti toimii vain Applen laitteiden kanssa. Suosittelen silti lataamaan ohjeet Elektronik-Star-DE-sivulta. Tämä on yksityiskohtaisempi kuin paperimuodossa oleva. Lisäys: Olen nyt onnistunut muodostamaan yhteyden Android-tablettiani. Tätä varten APP iConsole+ on asennettava. Kuitenkin, koska ergometrin näyttö näyttää enemmän tietoa kuin tabletin APP, tämä on suhteellisen epäkiinnostavaa.

Verified tarkastelu 25/05/2021

Funktioniert

Toiminnot

Verified tarkastelu 05/05/2021

Nicht wie beschrieben

Ei kuvatulla tavalla

Verified tarkastelu 19/02/2021

Super schnell geliefert. Viele Einzelteile, aber schnell aufbaubar und sehr stabil. Läuft absolut leise. Gutes Preis /Leistngsverhältnis.

Toimitetaan supernopeasti. Paljon yksittäisiä osia, mutta nopea asentaa ja erittäin vakaa. Käy täysin hiljaa. Hyvä hinta/laatusuhde.

Verified tarkastelu 25/01/2021

Danke für die schnelle Lieferung, Training klappt super. Sogar für den Hochleistungssportler.

Kiitos nopeasta toimituksesta, koulutus toimii hyvin. Jopa korkean suorituskyvyn urheilijalle.

Verified tarkastelu 17/01/2021

Wer wie ich (81 J. alt) handwerklich nicht gerade geschickt ist, braucht beim Aufbau sicherlich Hilfe, aber mein Sohn hat problemlos den Hometrainer aufgebaut. In der Bedienungsanleitung steht zwar welche Programme zur Verfügung stehen, aber leider keine Abbildung vom Tablett, welche Knöpfe man drücken muss, um ins Programm zu kommen. Ich startet im manuell Modus. weiß ich inzwischen, welchen Knopf ich drücken muss, um eine höhere schwerer Stufe beim Radfahren zu erreichen, aber nicht, wie ich sie zurück setzen kann, muss erst wieder auf Resett drücken und dann neu starten. Alles in allen, bin ich aber sehr zufrieden mit diesen Gerät.

Jokainen, joka, kuten minä (81-vuotias), ei ole aivan kätevä, tarvitsee varmasti apua asennuksessa, mutta poikani kokosi kotitreenin ilman ongelmia. Käyttöohjeissa kerrotaan, mitä ohjelmia on saatavilla, mutta valitettavasti tabletista ei ole kuvaa, joka näyttäisi mitä painikkeita pitää painaa päästäkseen ohjelmaan. Aloitan manuaalisessa tilassa. Tiedän nyt mitä painiketta pitää painaa saadakseni korkeamman kovan tason pyöräilyn, mutta en tiedä kuinka nollata se, täytyy ensin painaa reset uudelleen ja sitten aloittaa uudelleen. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tähän laitteeseen.

Verified tarkastelu 27/12/2020

Gemäß dem Angebot bei Amazon sollte der Trainer vom 07. bis 11. Dezember 2020 geliefert werden. Angekommen ist er dann, gemäß Info der Spedition per SMS, am 21.12.2020. Die Montage ist, anhand der mitgelieferten Beschreibung in Wort und Bild, mit ein wenig technischem Verständnis und dem mitgelieferten Werkzeug problemlos möglich. Er macht nach dem Aufbau einen optisch guten, soliden und stabilen Eindruck. Auch der Trainingscomputer ist gut bechrieben, so dass alle Funktionen nach kurzer Zeit und etwas Übung schnell genutzt werden können. Seit der Lieferung habe ich ihn bisher 2x täglich genutzt und bin sehr zufrieden damit. Der Möglichkeit zum einstellen des Schwierigkeitsgrades für das Training sind kaum Grenzen gesetzt. Auch die vorinstallierten Programme sind lobenswert. Das einzige Manko ist die leicht wackelnde Sattelstütze, welches aber der Funktionalität keinen Abbruch tut. Für mich ein gutes Gerät. Entsprechend dem Preis- / Leistungsverhältnis eine klare Kaufempfehlung. Den einen Stern Abzug gebe ich für die relativ späte Lieferung und die erwähnte Sattelstütze.

Amazonin tarjouksen mukaan kouluttaja toimitetaan 7.-11.12.2020 välisenä aikana. Se saapui sitten huolitsijan tekstiviestillä antamien tietojen mukaan 21.12.2020. Kokoonpano onnistuu helposti pienellä teknisellä ymmärryksellä ja mukana toimitetuilla työkaluilla mukana tulevan sanan ja kuvan kuvauksen perusteella. Kokoamisen jälkeen se tekee visuaalisesti hyvän, vankan ja vakaan vaikutelman. Harjoitustietokone on myös hyvin kuvattu, jotta kaikki toiminnot ovat nopeasti käytössä lyhyen ajan ja harjoituksen jälkeen. Olen käyttänyt sitä kahdesti päivässä toimituksesta lähtien ja olen erittäin tyytyväinen. Harjoittelun vaikeustason asettamisella tuskin on rajoja. Myös esiasennetut ohjelmat ovat kiitettävää. Ainoa haittapuoli on hieman heiluva satulatolppa, joka ei vähennä toimivuutta. Hyvä laite minulle. Hinta/laatusuhteen mukaan selkeä ostosuositus. Annan yhden tähden vähennyksen suhteellisen myöhäisestä toimituksesta ja mainitusta istuintolppasta.

Verified tarkastelu 08/12/2020

Ich habe es vor zwei Wochen gekauft qualität ist perfekt Lieferung ist auch schnell. Aber nur Post hat es sehr schlecht geholt

Ostin sen kaksi viikkoa sitten laatu on täydellinen toimitus on myös nopea. Mutta vain posti haki sen erittäin huonosti

Verified tarkastelu 25/03/2020

Sehr guter ergometer. Sehr stabil und für mich wichtig sehr laufruhig.Schneller Aufbau.Einziges Manko sehr breiter Sitz und leider nicht austauschbar.Riemen am Pedal zu kurz komm nicht ganz hinein.schuhgrösse 42.Sonst sehr zum empfehlen.

Erittäin hyvä ergometri. Erittäin vakaa ja erittäin tasainen käynti, mikä on minulle tärkeää.Nopea pystytys.Ainoa haittapuoli on erittäin leveä istuin ja valitettavasti ei vaihdettavissa.

Verified tarkastelu 06/03/2020

Stand der Technik, Gebrauchsanweisung siehe Webseite für Verbindung mit Kinomap

Uusinta tekniikkaa, käyttöohjeet katso nettisivuilta liittämiseksi Kinomapiin

Verified tarkastelu 07/01/2020

Super

Super

Verified tarkastelu 30/12/2019

Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.Es ist unser erster Hometrainer und reicht zum Radeln/Trainieren im Trocknen alle Mal aus.Sicherer Transport durch die Spedition,sehr gute Zeitabsprache zur Lieferung mit der Spedition.Zusammenbau zu zweit anhand der verständlichen Bedienungsanleitung und der meist vormontierten Teile recht simple.Gut lesbares Display,einfach zu bedienen,einzigster Schwachpunkt ist die Pulsmessung der Messensoren am Lenker,daher lieber selber den eigenen Puls zählen.Der Wert ist genauer.

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.Tämä on ensimmäinen kotitreenimme ja riittää aina pyöräilyyn/treeneihin kuivana.Turvallinen kuljetus huolitsijalta,erittäin hyvä toimitusaikasopimus huolitsijan kanssa.Kokoaminen kahdelle hengelle helppokäyttöisellä -ymmärrä käyttöohjeet ja pääosin valmiiksi asennetut osat melko yksinkertaisia.Helppo luettava näyttö, helppokäyttöinen, ainoa heikko kohta on ohjaustangon antureiden sykemittaus, joten on parempi laskea oma syke. arvo on tarkempi.

Verified tarkastelu 18/12/2019

Das Ergometer Evo Pro mit 20 kg Schwungmasse kam gut verpackt in 2 getrennten Schachteln an, keine äußere Beschädigung wie sonst beim Versand üblich. Der Aufbau gestaltete sich relativ einfach, mit ca. 1-1.5 Stunden geht das auch gut alleine. Die Programmstruktur und Menüführung ist sehr übersichtlich, die kurz gehaltene Bedienungsanleitung tut dem keinen Abbruch. Das Gerät wirkt sehr wertig und steht professionellen Geräten kaum nach. Die 20 kg Schwungmasse wirken sich extrem positiv auf die Laufruhe aus, kein Ruckeln, kein Klacken oder sonstige Geräusche! Lediglich die Wattzahl scheint etwas zu hoch gegriffen (220 Watt entsprechen ca. 150 Watt bei Profigeräten). Wichtig ist jedoch, dass alle Programme auch tret- und leistbar sind. Dies war bei meiner ersten Wahl (anderes Gerät - ging zurück) eindeutig nicht der Fall! Kinomap wurde nicht benutzt und daher auch nicht bewertet. Auf jeden Fall klare Kaufempfehlung!

Evo Pro -ergometri vauhtipyörämassalla 20 kg saapui hyvin pakattuna kahteen erilliseen laatikkoon, ei ulkoisia vaurioita kuten kuljetuksessa yleensä. Rakentaminen oli suhteellisen helppoa, noin 1-1,5 tunnissa voit tehdä sen itse. Ohjelmarakenne ja valikoissa liikkuminen on erittäin selkeää, lyhyet käyttöohjeet eivät vähennä sitä. Laite näyttää erittäin arvokkaalta ja on tuskin huonompi kuin ammattilaitteet. 20 kg:n vauhtipyörämassalla on äärimmäisen positiivinen vaikutus tasaiseen ajoon, ei nykimistä, ei naksahduksia tai muita ääniä! Ainoastaan teho vaikuttaa hieman liian suurelta (220 wattia vastaa noin 150 wattia ammattilaitteille). On kuitenkin tärkeää, että kaikki ohjelmat ovat saatavilla ja edullisia. Tämä ei selvästikään ollut ensimmäinen valintani (eri laite - meni takaisin)! Kinomapia ei käytetty, joten sitä ei arvioitu. Ehdottomasti selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu 06/05/2019

Der Ergometer kommt gut verpackt an, alle Teile sind vorhanden. Der Zusammenbau dauert zu zweit doch einige Zeit, gestaltetr sich jedoch nicht sonderlich schwierig. Mit etwas logischem Denken und handwerklichem Geschick, kein Problem. Werkzeug liegt bei, Kleinteile sind übersichtlich angeordnet auf Karton verpackt. Das Gerät läuft wirklich sehr leise, noch leiser sind weitaus teurere Geräte auch nicht. Fernsehen und dergleichen sind ohne weiteres möglich. Der Computer hat ein sehr leicht ablesbares Display, über die Viedeofunktion (App) kann ich nichts sagen, da ich diese nicht nutze. Die Schwierigkeitsstufen sind lautlos verstellbar und dürften auch für die allermeisten Trainierenden ausreichen. Die große Schwungmasse macht sich positiv bemerkbar, sehr laufruhig. Der Sitzkomfort ist besser als erwartet. Ich habe den Ergometer jetzt insgesamt ca. 20 Stunden benutzt und kann nichts negatives berichten. Im Vergleich mit anderen Sitzergometern erfolgt meinerseits eine Kaufempfehlung.

Ergometri saapuu hyvin pakattuna, kaikki osat löytyy. Sen kokoamiseen tarvitaan kaksi ihmistä, mutta se ei ole erityisen vaikeaa. Hieman loogista ajattelua ja manuaalisia taitoja ei ole ongelma. Mukana työkalut, pienet osat on selkeästi järjestetty ja pakattu pahvilaatikkoon. Laite on todella hiljainen, paljon kalliimmat laitteet eivät ole edes hiljaisempia. Televisio ja vastaavat ovat helposti mahdollisia. Tietokoneessa on erittäin helppolukuinen näyttö, videotoiminnosta (sovellus) en osaa sanoa mitään, koska en käytä sitä. Vaikeustasoja voidaan säätää äänettömästi ja sen pitäisi riittää suurimmalle osalle harjoittelijoita. Suurella keskipakomassalla on positiivinen vaikutus, erittäin tasainen käynti. Istuinmukavuus on odotettua parempi. Olen nyt käyttänyt ergometriä yhteensä noin 20 tuntia enkä voi raportoida mitään negatiivista. Verrattuna muihin makuuergometreihin annan ostosuosituksen.

Verified tarkastelu 29/03/2019

Bin grundsätzlich zu dem Preis zufrieden, aber ich bin 1,92 m und das Ergometer ist zu klein bzw. der Sattel leider zu nieder Verbindung mit App funktioniert gut

Olen periaatteessa tyytyväinen hintaan, mutta olen 1,92 m ja ergometri on liian pieni tai satula on valitettavasti liian matalalla Yhteys sovellukseen toimii hyvin