blumfeldt

Skyriver -suihkulähde

alkaen 17 Asiakkaat
353,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
 • Silkkaa rentoutumista: pehmeästi soliseva vesi rauhoittaa ja rentouttaa
 • Helppokäyttöinen: helppo koota ja asentaa
 • Ulko- tai sisäkäyttöön: 10 metrin johto mahdollistaa joustavan sijoituksen
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Skyriver -suihkulähde
353,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Skyriver -suihkulähde puutarhaan tai sisälle LED 10 m johto

Kun taivas avaa porttinsa: Blumfeldt Skyriver -suihkulähteen mystinen vedenmaailma muuntaa puutarhan, terassin, olohuoneen tai parvekkeen virkistysalueeksi, joka hemmottelee niin silmiä kuin korviakin – taianomainen yhdistelmä solisevaa vettä, selkeitä linjoja ja miellyttäviä valotehosteita.

Blumfeldt Skyriver -koristelähteen pehmeä vedensolina tekee rentoutumisesta entistä ihanampaa. Se päästää suuresta portistaan 20 cm leveän vesiputouksen pehmeästi solisten suihkulähteen kaivoon ja huolehtii siten meditatiivisesta rentoutumisesta. Mutta vesiputous ei ole ainut asia mikä hivelee silmää: Suihkulähteen pohjalla oleva 20 cm leveä LED-valo valaisee veden lämpimänvalkoisella valolla. Kubistinen suihkulähde on sinkittyä, pronssinväristä metallia. Skyriver hemmottelee mieltä siis niin optisesti kuin akustisestikin. Suihkulähde on valmistettu täyssinkitystä metallista, ja se on erittäin vankka ja säänkestävä. Se sopii monenlaisiin ympäristöihin, eikä se ruostu tai värjäänny. Lähde toimii 12 W:n pumpun avulla, joka kierrättää vettä jatkuvasti, jolloin vedensolina ei koskaan lopu. Suihkulähteellä on meditatiivinen vaikutus, ja se virkistää ympäristöään.
Blumfeldt Skyriver -sisäsuihkulähde on helppo sijoittaa toivottuun paikkaan erittäin pitkän, 10 metrin johdon ansiosta. Kaikki osat ovat säänkestäviä ja voivat olla ulkona myös huonolla ilmalla.

Muotojen ja veden taianomainen yhdistelmä: Blumfeldt Skyriver -puutarhasuihkulähde tekee puutarhasta tai asunnosta mystisen rentoutumispaikan.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Silkkaa rentoutumista: pehmeästi soliseva vesi rauhoittaa ja rentouttaa

 • Helppokäyttöinen: helppo koota ja asentaa

 • Ulko- tai sisäkäyttöön: 10 metrin johto mahdollistaa joustavan sijoituksen

 • Jatkuvaan käyttöön: säästää vettä LoopFlow-konseptin jatkuvan vedenkierrätyksen ansiosta

 • Tunnelmavalo: lämpimänvalkoinen valotehoste 20 cm pitkän LED-valon ansiosta

 • Säänkestävä: täyssinkitty, pronssinvärinen metallisuihkulähde – ei ruostetta eikä värjäytymiä

 • Turvallinen ja säästeliäs: 12 W:n kulutuksen vesipumppu suojausluokalla IP67

Ominaisuudet:
 • Vakaa, metallinen rakenne
 • Max. virtausteho: 800 l/h
 • Rentouttavaa vedensolinaa
 • Materiaali: sinkitty metalli
 • Vesisäiliön tilavuus ~12 l
 • Helppo asentaa ja koota
 • Erittäin pitkä, 10 metrin johto mahdollistaa vapaan sijoituksen
 • Pumpun suojausluokitus: IP67
 • Vesisäiliössä johtoaukko n. 13 cm:n korkeudella
 • Virtalähde: 220–240 V~ | 50 Hz
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x jalusta
 • 1 x suihkulähdeosa
 • 1 x pumppu
 • 1 x adapteri
 • 4 x ruuvi + aluslevy
 • 1 x putki
 • 1 x monikielinen kokoamisohje
Mitat:
 • Mitat: 50 x 110 x 25 cm (LxKxS)
 • Vesisäiliön mitat: 50 x 18 x 25 cm (LxKxS)
 • Johdon pituus: 10 m
 • Paino: n. 8,2 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 17 Asiakkaat
9
4
4

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.09.2022
Verified tarkastelu

Hallo zusammen, Ich bin bei dem Brunnen sehr zwiespältiger Meinung . Das Design und den Wasserlauf finde ich echt gelungen, auch die Lautstärke des Wasserfalls ist sehr angenehm, aber leider gibt es auch die bereits mehrfach rezensierten Schattenseiten: die Pumpe ist sehr unangenehm laut und überdeckt das Wassergeräusch bei Weitem. Ich habe auch entgegen der Anleitung versucht die Pumpe an der Seitenwand zu befestigen (dafür benötigt man einen längeren Wasserschlauch) aber auch das hat keinen Erfolg gebracht. Ein Weiterer, für mich negativer Punkt ist die Farbe des Brunnen, dieser ist schlicht und ergreifend dunkel braun und hat nichts mit der angegebenen Farbe zu tun! Trotz der negativen Aspekte habe ich den Brunnen dennoch behalten, da mir die Rücksendung zu aufwändig war und mir das Wasserspiel gut gefällt. Den Brunnen habe ich inzwischen in einer anderen Farbe gestrichen und werde versuchen, eine bessere Pumpe zu bekommen. Bevor ich es vergesse, die Beleuchtung ist weder verstellbar noch abschaltbar, aber angenehm.Der Brunnen spritzt trotz niedrig eingestellter Pumpenleistung ein wenig, ich habe aber Muscheln als Dekoration verwendet, diese fangen die Spritzer als positiven Nebeneffekt mit auf. Für den Innenbereich ist eine Gummimatte empfehlenswert. Zur Ergänzung, um Missverständnisse zu vermeiden: die helle Farbe auf dem zweiten Bild entspricht nicht der originalen Farbe.

Hei kaikille, minulla on hyvin ristiriitaiset tunteet suihkulähteestä. Mielestäni suunnittelu ja veden virtaus ovat todella onnistuneita, myös vesiputouksen tilavuus on erittäin miellyttävä, mutta valitettavasti on myös huonoja puolia, jotka on jo useaan kertaan tarkasteltu: pumppu on erittäin epämiellyttävän äänekäs ja peittää suurelta osin vesiputouksen melun. vettä. Yritin myös kiinnittää pumppua sivuseinään vastoin ohjeita (tätä varten tarvitset pidemmän vesiletkun), mutta sekään ei onnistunut. Toinen negatiivinen asia minulle on suihkulähteen väri, tämä on yksinkertaisesti tummanruskea, eikä sillä ole mitään tekemistä määritellyn värin kanssa! Kielteisistä puolista huolimatta pidin suihkulähteen silti, koska sen lähettäminen oli liian aikaa vievää ja pidän todella vesipiirteestä. Olen sittemmin maalannut suihkulähteen eri värillä ja yritän saada paremman pumpun. Ennen kuin unohdan, valaistusta ei voi säätää eikä sammuttaa, mutta se on mukavaa.. Suihkulähde roiskuu vähän pienestä pumpun tehosta huolimatta, mutta koristeena käytin kuoria, jotka tarttuvat roiskeet positiivisena sivuvaikutuksena. Sisäkäyttöön suositellaan kumimattoa. Väärinkäsitysten välttämiseksi: toisen kuvan vaalea väri ei vastaa alkuperäistä väriä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.08.2022
Verified tarkastelu

Der Zimmerbrunnen ist ein echter Hingucker. Die Installation war absolut problemlos. Die Lautstärke der Wasserpumpe ist akzeptabel. Ganz klare Kaufempfehlung

Sisäsuihkulähde on todellinen katseenvangitsija. Asennus sujui täysin ongelmitta. Vesipumpun tilavuus on hyväksyttävä. Erittäin selkeä ostosuositus

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.07.2022
Verified tarkastelu

Sieht super aus. Beruhigt.

Näyttää hyvältä. Rauhoittunut.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.04.2022
Verified tarkastelu

Zunächst Kompliment an die Lieferzeit - es hat genau einen Tag gedauet und der Brunnen war da. Der Brunnen erfüllt komplett meine Erwartungen. Er sieht nicht nur super aus, sondern war auch einfach aufzubauen (kleines Manko: eine der vier Schrauben war zu klein). Die Wasserpumpe ist so gut wie nicht zu hören - lediglich das leichte Rauschen des Wassers. Der Brunnen steht auf der Terrasse und stellt tagsüber und vor allem abends (mit Beleuchtung) eine Bereicherung dar. Tolles Produkt

Ensinnäkin onnittelut toimitusajasta - kesti tasan yhden päivän ja suihkulähde oli paikalla. Suihkulähde vastasi täysin odotuksiani. Se ei vain näytä hyvältä, se oli myös helppo koota (pieni haittapuoli: yksi neljästä ruuvista oli liian pieni). Vesipumppua tuskin kuulee - vain veden lievää rynnätystä. Suihkulähde seisoo terassilla ja on hyödyllinen päivällä ja varsinkin illalla (valaistuksen kanssa) Loistava tuote

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.02.2022
Verified tarkastelu

Ich bin begeistert hatte früher schon einen zimmerbrunnen (weit teuerer) und wolte unbedingt wieder einen haben und hab mich schluss endlich für diesen entschieden und es nicht bereut. Aufbau: Unterschale hinstellen - Pumpe mit Wasserfall verbinden - Lampenschutz abnehmen und Lampe in Öffnung einführen - Wasserfall auf Unterschale stellen - Kabel an Netzteil anschließen und bestromen - Wasser einfüllen - Fertig Klang: Man hört die Pumpe absolut nicht. Auch nicht nachts (wenn man direkt daneben schläft). Man muss das Ohr schon ans Becken halten um ein leichtes Brummen vernehmen zu können. Liegt vielleicht daran, dass die Pumpe schwimmt und keinen direkten Kontakt zum Becken hat. Alles in allen bin ich sehr zufrieden, das einzige was noch nen toller ipunkt wäre wenn man auch ne solar pumpe bekommen könnte (werde die original wohl auch später gegen eine austauchen da er auf dem balkon zum einsatz kommt. )

Olen innoissani siitä, että minulla oli jo sisäsuihkulähde (paljon kalliimpi) ja halusin todella sellaisen uudelleen, ja lopulta päätin tämän, enkä katunut sitä. Asennus: aseta alempi kuori - liitä pumppu vesiputoukseen - poista lampun suojus ja aseta lamppu aukkoon - aseta vesiputous alempaan kuoreen - liitä kaapeli virtalähteeseen ja kytke virta - täytä vettä - valmis Ääni: Et kuule pumppua ollenkaan. Ei edes yöllä (jos nukut sen vieressä). Sinun on asetettava korvasi lantioon, jotta kuulet kevyen huminan. Ehkä se johtuu siitä, että pumppu kelluu eikä sillä ole suoraa yhteyttä altaaseen. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, ainoa asia mikä olisi hienoa, jos saisit myös aurinkopumpun (vaihdan todennäköisesti alkuperäisen myöhemmin, koska sitä käytetään parvekkeella.)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.02.2022
Verified tarkastelu

Erstmal muss ich sagen super schnelle Lieferung was mich natürlich sehr gefreut hat das aufbauen ging im Handumdrehen und relativ schnell. Ich hatte mir den Brunnen eigentlich für den Wohnbereich gekauft. Doch er wird wohl doch auf die Terrasse kommen allein schon als super Blickfang und die schöne Atmosphäre die dadurch ausgestrahlt wird. Durch das lange Kabel kann der Brunnen individuell hingestellt werden und man muss nicht gucken das man direkt iwo in der Nähe einer Steckdose ist. Definitiv ein Plus Punkt dafür. Optisch ist er ja schon richtig klasse mit paar Steinchen unten drin macht es gleich noch viel mehr aus und kann man natürlich Dekorieren wie man es gerne möchte. Qualität würde ich sagen super. Und definitiv empfehlenswert für die, die gerne einen schönen gemütlichen und Blickfang reichen Brunnen für den Garten möchten.

Ensinnäkin täytyy sanoa, että supernopea toimitus, joka tietysti ilahdutti minua, kokoaminen sujui hetkessä ja suhteellisen nopeasti. Olin itse asiassa ostanut suihkulähteen olohuoneeseen. Mutta luultavasti hän tulee terassille aivan mahtavana katseenvangitsijana ja sen säteilemänä kauniina tunnelmana. Pitkän johdon ansiosta suihkulähde voidaan sijoittaa yksitellen, eikä sinun tarvitse katsoa olevansa aivan pistorasian vieressä. Ehdottomasti plussaa siitä. Visuaalisesti se on jo todella hieno muutamalla pohjalla olevalla kivellä, sillä on paljon enemmän eroa ja tietysti voit koristella sen haluamallasi tavalla. Sanoisin, että laatu on loistava. Ja ehdottomasti suositeltava niille, jotka haluavat puutarhaan mukavan, kodikkaan ja katseenvangittavan suihkulähteen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.02.2022
Verified tarkastelu

Der Brunnen ist sehr schön und leicht zu montieren. Er hat ein sehr langes Stromkabel dabei, somit kann man ihn im Garten an jede beliebige Stelle stellen. Einziger Minuspunkt: oben auf dem Brunnen fehlt ein Deckel da sieht man rein (siehe Bild). Wäre schöner wenn da auch zu wäre. Und den Motor der Wasserpumpe hört man leider ein wenig. Ansonsten sehr romantisch.

Suihkulähde on erittäin kaunis ja helppo koota. Sen mukana tulee erittäin pitkä virtajohto, joten voit sijoittaa sen mihin tahansa puutarhaan. Ainoa haittapuoli: suihkulähteen päältä puuttuu kansi, joten sisälle näkee (katso kuva). Olisi mukavampaa, jos se olisi myös suljettu. Ja valitettavasti voit kuulla hieman vesipumpun moottoria. Muuten erittäin romanttinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.01.2022
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden.

Tietovälinettä ei voitu ladata.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.06.2021
Verified tarkastelu

Ich habe nach etwas Urlaubsfeeling auf der Terrasse gesucht, wollte aber keinen runden altmodischen Brunnen... Bisschen moderner und bin auf diesen gestoßen. OK ist auch Geschmackssache, aber uns hatte dieser optisch zugesagt. Bei dem Preis war ich schon am überlegen... Da über 230 Euro, aber gut....Denke 150 wären auch angemessen gewesen, aber was ist heute noch günstig.... Wenn er lange hält und nicht anfängt zu rosten, dann völlig ok.... Was wirklich ein Minuspunkt ist, das man nicht weiß wieviel Wasser (wenn eine Zeit im Gebrauch) drinnen ist.... Denn es wird ja auch was verdunsten... Dann muss man es wieder aufschrauben und rein schauen.... Ansonsten habe ich ihn mir mit Steinen und Deko aufgehübscht.... Geräuschpegel von der Pumpe ist ok... Habe meist noch Musik im Hintergrund auf der Terrasse... .. Aber höre dann trotzdem das riesen und leise plätschert des Wassers. Man darf sich jetzt nicht den mega Wasserfall vorstellen.... Ansonsten im Moment zufrieden... Für die ersten Tage... Hoffe da geht nicht gleich was kaputt.... Wenn wird sowieso reklamiert....

Etsin lomatunnelmaa terassilta, mutta en halunnut pyöreää vanhanaikaista suihkulähdettä... Hieman modernimpi ja törmäsin tähän. OK on myös makuasia, mutta pidimme sen ulkonäöstä. Mietin jo hintaa... Yli 230 euroa, mutta hyvä.... Mielestäni 150 olisi ollut sopiva, mutta mikä on vielä tänään halpaa.... Jos kestää pitkään eikä lähde käyntiin ruostumaan, sitten täysin ok.... Miinuskohta on tosiaan se, että ei tiedä paljonko vettä (jos se on käytössä) sisällä on.... Koska jotain haihtuu... Sitten pitää ruuvata irti. se uudestaan ja katso sisälle.... Muuten olen tuijottanut sitä kivillä ja koristeilla.... Pumpun melutaso on ok... Terassilla on yleensä edelleen musiikki taustalla... . Mutta sitten kuulen silti valtavan ja hiljaisen veden roiskumisen. Et voi nyt kuvitella sitä megavesiputousta.... Muuten tällä hetkellä tyytyväinen... Ensimmäiset päivät...Toivottavasti mikään ei mene rikki heti.... Jos sittenkin tulee valitusta.. ..

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.05.2021
Verified tarkastelu

Die Pumpe ist so laut das man das Wassergeräusch nicht hört! Der Brunnen ist von mir nicht zu empfehlen!

Pumppu on niin kova, että et kuule veden ääntä! En suosittele suihkulähdettä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.03.2021
Verified tarkastelu

wir haben uns den Brunnen für die Terrasse draussen gekauft. Der Brunnen wurde superschnell geliefert und dann ging es schon zum Aufbau. Das ist auch in 5 Minuten erledigt. Die Anleitung benötigt man dafür gar nicht. Es ist alle selbsterklärend. Also Wasser rein und schon konnte es losgehen. Die Optik ist sehr schön mit dem Licht. Das Wasser plätschert schön und alle finden den Brunnen einfach nur toll. Ich kann Ihn nur empfehlen.

ostimme suihkulähteen ulkoterassille. Suihkulähde toimitettiin erittäin nopeasti ja sitten oli aika laittaa se pystyyn. Tämäkin tehdään 5 minuutissa. Et tarvitse edes ohjeita tähän. Kaikki on itsestään selvää. Joten vettä sisään ja pois. Optiikka on erittäin hyvä valon kanssa. Vesi väreilee kauniisti ja kaikki vain rakastavat suihkulähdettä. Voin vain suositella häntä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.03.2021
Verified tarkastelu

Die Lieferung war viel schneller als erwartet. Die Montage war sehr einfach und schnell durchzuführen. Die Optik ist sehr schön, sieht aus wie auf den Bildern und der Brunnen ist sehr leichtl. Die Pumpe ist leise. Es sieht wirklich gut aus mit fließendem Wasser und dem Licht (das einzige Minus ist dass man die Lichter nicht schalten kann). Insgesamt bin ich sehr zufrieden damit. Soweit nichts zu beanstanden.

Toimitus oli paljon odotettua nopeampi. Asennus oli erittäin helppoa ja nopeaa. Optiikka on erittäin mukavaa, näyttää kuvilta ja suihkulähde on erittäin kevyt. Pumppu on hiljainen. Se näyttää todella hyvältä juoksevan veden ja valojen kanssa (ainoa miinus on, että et voi vaihtaa valoja). Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen siihen. Toistaiseksi ei mitään valittamista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.12.2020
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Auf den ersten Blick war ich begeistert über den Brunnen! Die Art wie er aufgebaut ist, lässt sich sehen. Das Plätschern ist sehr gut zu hören (mit der Pumpe im Hintergrund, leider..) und auch die Lichter sind im Dunkeln schön illustriert. Ein Punkt, den ich kritisieren muss, ist die aufwendige Reinigung. Jedes mal, wenn man ihn sauber machen will, muss man alles aufschrauben und den gesamten Behälter ausleeren. Das Problem dabei ist, dass er nicht richtig leer wird, da er so eine Form hat, dass immer etwas übrig bleibt. Deshalb gebe ich 4/5 Sternen.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Ensi silmäyksellä olin innoissani suihkulähteestä! Voit nähdä, miten se on rakennettu. Roiskeet kuuluu erittäin hyvin (valitettavasti pumppu taustalla...) ja valot ovat myös kauniisti kuvattu pimeässä. Yksi asia, jota minun on arvosteltava, on työläs siivous. Aina kun haluat puhdistaa sen, sinun on ruuvattava kaikki irti ja tyhjennettävä koko säiliö. Ongelma tässä on, että se ei todellakaan tyhjene, koska se on muotoiltu sellaiseksi, että aina jää jotain yli. Siksi annan 4/5 tähteä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.11.2020
Verified tarkastelu

Sehr schönes Produkt. Einziger Nachteil: der Brunnen ist recht leicht. Da er bei uns draußen steht, ist er bei einem leichten Sturm umgekippt. Haben ihn nun mit Steinen beschwert. Dann gehts.

Erittäin mukava tuote. Ainoa haittapuoli: suihkulähde on melko kevyt. Koska hän seisoo ulkona kanssamme, hän kaatui kevyen myrskyn aikana. Nyt hän on painanut hänet kivillä. Sitten se toimii.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.08.2020
Verified tarkastelu

Wunderschön

Kaunis

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.08.2020
Verified tarkastelu

Top schnelle Lieferung. Das Gerät selbst ist schnell aufgebaut. Die Optik ist sehr ansprechend und die Funktion perfekt. Alles in allem eine echte Bereicherung. 2 Verbesserungsvorschläge hätte ich noch: 1. Die Beleuchtung könnte separat geschaltet sein. 2. Ein Füllstandsanzeige wäre schön.

Supernopea toimitus. Itse laite on nopea asentaa. Ulkonäkö on erittäin houkutteleva ja toiminta täydellinen. Kaiken kaikkiaan todellinen omaisuus. Minulla on 2 parannusehdotusta: 1. Valaistus voidaan kytkeä erikseen. 2. Tason ilmaisin olisi kiva.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.04.2020
Verified tarkastelu

Der Brunnen ist leider nicht das was wir für den Preis erwartet haben,der Brunnen muss mit Kieselsteinen aufgepeppt werden zum 1. weil er sehr stark spritzt und 2.weil er dann nicht wie eine Blechwanne aussieht,können wir nur bedingt weiter empfehlen! Schade!!

Valitettavasti suihkulähde ei ole sitä mitä odotimme hintaan, suihkulähde on maustettava kivillä, 1. koska se suihkuttaa erittäin voimakkaasti ja 2. koska se ei näytä peltialtaalta, voimme vain suositella sitä rajoitettu määrä! Sääli!!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Skyriver -suihkulähde
 • Silkkaa rentoutumista: pehmeästi soliseva vesi rauhoittaa ja rentouttaa
 • Helppokäyttöinen: helppo koota ja asentaa
 • Ulko- tai sisäkäyttöön: 10 metrin johto mahdollistaa joustavan sijoituksen
353,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.