Klarstein

Fonduelette -raclettegrilli ja -fonduesetti

alkaen 15 Asiakkaat
168,99 €
Saatavilla tällä hetkellä ainoastaan palautustuotteena!
Huippuominaisuudet
 • Herkullisia luomuksia: 1 litran fonduekattilan ja 8 teräksisen fonduehaarukan ansiosta
 • Hyvin grillattu: 8 raclettepannua tarttumattomalla pinnoitteella sekä 38 cm halkaisijan grillilevy
 • Helppokäyttöinen: portaattomasti säädettävä termostaatti kontrollivalolla
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Fonduelette -raclettegrilli ja -fonduesetti 1350 W 1 litra 38 cm Ø 8 henkilölle

Kaikki pyörii hyvän ruuan ympärillä: Klarstein Fonduelette -raclettegrilli ja -fonduesetti yhdistää kaksi sosiaalisen ruuanlaiton kohokohtaa yhdessä laitteessa.

Tarttumattomalla pinnoitteella pinnoitetut raclettepannut täyttyvät helposti ja nopeasti yksilöllisillä luomuksilla ja kuumentuvat lopuksi raclettegrillissä todellisiksi herkkupaloiksi. Sillä aikaa kun juusto ja vihannekset kypsyvät, voi pannujen yläpuolella sijaitsevalla 38 cm halkaisijan grillillä paahtaa leipää lisukkeeksi tai grillata lihaa ja kalaa. Yhden litran fonduekattila löytää paikkansa monipuolisen laitteen keskeltä. Herkulliset juustodipit ja leipä tai makea suklaafondue ja hedelmät täydentävät siten kulinaarisen ilotulituksen. Käytännöllinen kattila pitää fonduehaarukat paikoillaan. Haarukat on merkitty eri värein, jotta oman haarukan tunnistaminen on helppoa. 1350 watin kuumennusteho huolehtii Fondueletten nopeasta kuumennuksesta ja lämpötila on säädettävissä portaattomasti termostaatin avulla. Kaikki pannut ja fonduehaarukat on varustettu kuumentumattomilla kädensijoilla, jotta kukaan ei polttaisi sormiaan Klarstein Fonduelette -setissä. Integroitu kontrollivalo näyttää, onko laite juuri kytkettynä päälle vai ei. Irrotettavat grillilevyt ja fonduesetin osat ovat helposti puhdistettavissa.

Monipuolista ja herkullista ruokaa ystävien ja perheen kesken: Klarstein Fonduelette -raclettegrilli ja -fonduesetti.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Herkullisia luomuksia: 1 litran fonduekattilan ja 8 teräksisen fonduehaarukan ansiosta

 • Hyvin grillattu: 8 raclettepannua tarttumattomalla pinnoitteella sekä 38 cm halkaisijan grillilevy

 • Helppokäyttöinen: portaattomasti säädettävä termostaatti kontrollivalolla

 • Nopeasti kuumennettu: 1350 watin teho

 • Kaikki samassa paketissa: 8 raclettepannua, 8 ruostumattomasta teräksestä valmistettua fonduehaarukkaa ja 1 litran fonduekattila

Ominaisuudet:
 • Teho: 1350 W
 • Fonduekattila: 1 l
 • Grillilevy: 38 cm Ø
 • 8 raclettepannua tarttumattomalla pinnoitteella
 • 8 ruostumattomasta teräksestä valmistettua fonduehaarukkaa
 • Kuumentumattomat kahvat
 • Portaattomasti säädettävä termostaatti
 • Sisältää kontrollivalon
 • 4 liukuesteistä kumijalkaa
 • Jännite: 220–240 V | 50/60 Hz
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x laite
 • 1 x grillausosa
 • 1 x fonduekattila
 • 8 x raclettepannu
 • 8 x ruostumattomasta teräksestä valmistettu fonduehaarukka
 • Saksankielinen käyttöohje (muut kielet: englanti, espanja, ranska ja italia)
Mitat:
 • Mitat: n. 40 x 22 cm (ØxK)
 • Paino: n. 3,3 kg
 • Sähköjohdon pituus: n. 1 m
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 15 Asiakkaat
11
2
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.03.2022
Verified tarkastelu

Alles Bestens

Kaikki parhaat

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.01.2022
Verified tarkastelu

Also die Kombi aus Raclette und Fondue ist schon cool, aber im Einsatz ergab sich das Problem.... Bei Käsefondue in Verbindung mit Raclette ergab sich das Problem, daß wir das Fondue abgenommen hatten (es war leergefuttert und Reste koechelten an) und man dann eine passende Abdeckung zum Schutz vor Fettspritzern vermisst hat... Schade das es sowas nicht als Zubehör gibt. Aber sonst top... Das naechste mal RacDue mit Gemüsebruehe

Joten racletten ja fonduen yhdistelmä on siistiä, mutta ongelma ilmaantui käytön aikana... Juustofonduen kanssa racletten yhteydessä tuli ongelma, että olimme poistaneet fonduen (se oli syötetty tyhjäksi ja ylimääräiset kiehuvat) ja sinä sitten puuttui sopiva rasvaroiskeilta suojaava kansi... Harmi, että jotain sellaista ei ole saatavilla lisävarusteena. Mutta muuten hienoa... Ensi kerralla RacDue kasvisliemellä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.12.2021
Verified tarkastelu

Leider musste ich beim auspacken feststellen das die Pfannen fehlen und zudem das Gerät schmutzig ist und gebraucht aussieht. Kontakt aufzunehmen gestaltet sich schwierig.

Valitettavasti jouduin toteamaan pakkauksesta purkamisen yhteydessä, että pannut puuttuvat ja laite on likainen ja näyttää käytetyltä. Yhteyden saaminen on vaikeaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.01.2021
Verified tarkastelu

wir hatten uns das Fonduelette für Silvester gekauft und können sagen: Tolles Gerät - die Zubereitung und das Essen machen hier besonderen Spaß - für alt und jung...Auch außerhalb von Feier- und Festtagen ist das Zubereiten von Speisen auf diesem Gerät eine Super-Sache...Also Daumen hoch

olimme ostaneet fondueletin uudenvuodenaatoksi ja voimme sanoa: Loistava laite - valmistus ja ruoka on täällä hauskaa - vanhoille ja nuorille...Ruoan valmistaminen tällä laitteella on hienoa myös juhlapyhinä ja juhlapäivien ulkopuolella Thing ... Joten peukku ylös

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.12.2020
Verified tarkastelu

Top

Ylös

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.12.2020
Verified tarkastelu

Wir haben es an Weihnachten benutzt und es hatte unsere Erwartungen übertroffen .

Käytimme sitä jouluna ja se ylitti odotuksemme.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.12.2020
Verified tarkastelu

Alles sehr gut.. Sehr zu empfehlen

Kaikki erittäin hyvää.. Erittäin suositeltavaa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.12.2020
Verified tarkastelu

Macht ansich einen wertigen Eindruck. Es klappert nicht. Einzig das die Gabeln nicht vollzählig sind und der Hersteller auch nicht reagiert veranlasst mich dazu Punkte abzuziehen.

Tekee arvokkaan vaikutuksen. Se ei kolise. Ainoastaan se, että haarukat eivät ole täydellisiä ja valmistaja ei reagoi, saa minut vähentämään pisteitä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.12.2020
Verified tarkastelu

abwarten was der beschenkte sagt

odota ja katso mitä vastaanottaja sanoo

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.12.2020
Verified tarkastelu

Fondue und Raclette in einem Gerät,weltbest,da es immer Streit in der Familie gab,jetzt kommt jeder auf seine Kosten

Fondue ja raclette samassa laitteessa, maailman paras, koska perheessä oli aina riitoja, nyt jokainen saa rahansa vastinetta

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.11.2020
Verified tarkastelu

Ein tolles Gerät . Unsere Erwartungen wurden voll erfüllt ! Hat viel Spaß gemach.

Hieno laite. Odotuksemme täyttyivät täysin! Oli hauskaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.02.2020
Verified tarkastelu

Wir sind sehr zufrieden. Hat super geklappt und da man Raclette, Grill und Fondue in einem hat, ist für jeden Geschmack was dabei. Einzig das Fondue wurde so dermaßen heiß, das wir das Gerät runter drehen mussten. Dadurch ist der Grill / die Pfännchen dann natürlich auch weniger heiß. Trotzdem ein klasse Gerät. Ich hab nicht bereut doch den etwas stolzen Preis gezahlt zu haben. Freu mich schon aufs nächste Sylvester :)

Olemme erittäin tyytyväisiä. Se onnistui loistavasti, ja koska sinulla on raclette, grilli ja fondue yhdessä, löytyy jokaiseen makuun jotakin. Vain fondue lämpeni niin kuumaksi, että jouduimme sammuttamaan laitteen. Tämän seurauksena grilli / pannut ovat luonnollisesti vähemmän kuumia. Hieno laite silti. En ole pahoillani, mutta olen maksanut hieman jyrkän hinnan. Odotan innolla seuraavaa uudenvuodenaattoa :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.01.2020
Verified tarkastelu

Haben das Fonduelette Weihnachten im Einsatz gehabt und sind sehr zufrieden. Die Platte wird schnell heiss,das Öl im Fonduetopf ebenso.Beides konnte über die gesamte Dauer super bedient werden,auch die Pfännchen wurden gut beheizt. Die Reinigung danach war ein Kinderspiel,einfach abspülen und sauber. Tolle Beschichtung.Die Kombination aus Raclette und Fondue macht ein geselliges Essen noch interessanter.

Olen käyttänyt fonduelettea jouluna ja olen erittäin tyytyväisiä. Lautas kuumenee nopeasti, samoin kuin fondue-pannun öljykin.Molempia pystyi tarjoilemaan erittäin hyvin koko ajan, ja myös pannut kuumenivat hyvin. Siivoaminen jälkeenpäin oli helppoa, vain huuhtele ja puhdista. Upea pinnoite. Racletten ja fonduen yhdistelmä tekee mukavasta aterian entistä mielenkiintoisemman.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.01.2020
Verified tarkastelu

Sehr gutes Kombi-Gerät. Alles wird sehr schnell heiss und die Pfännchen sind sehr gut beschichtet. Reinigung sehr einfach und man kommt sehr gut überall heran. Sehr stabiles und gut verarbeitetes Gerät. Würde es immer wieder kaufen.

Erittäin hyvä yhdistelmälaite. Kaikki kuumenee nopeasti ja pannut ovat erittäin hyvin päällystettyjä. Erittäin helppo puhdistaa ja helppo saada kaikkialle. Erittäin vakaa ja hyvin tehty laite. Ostaisin aina uudestaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.11.2019
Verified tarkastelu

Mit diesem "Fonduelette" muss man sich nicht mehr zwischen Fondue und Raclette entscheiden, da man hiermit beides gleichzeitig machen kann, und es funktioniert sehr gut! Es reicht, wenn man das Gerät erst kurz vor dem Essen einschaltet, da es sehr schnell aufheizt. Trotz des Fonduetopfs in der Mitte ist auf dem Grillaufsatz noch ausreichend Platz für Fleisch oder Brot. Auch die Beschichtung ist klasse, da nichts in den Pfannen oder auf dem Grill kleben bleibt und sich die Einzelteile daher schnell und einfach reinigen lassen.

Tämän "Fondueletten" avulla sinun ei enää tarvitse valita fonduen ja racletten välillä, koska voit tehdä molempia yhtä aikaa ja se toimii erittäin hyvin! Riittää, jos kytket laitteen päälle vasta vähän ennen ruokailua, sillä se lämpenee hyvin nopeasti. Keskellä olevasta fondue-pannusta huolimatta grillikiinnikkeessä on vielä riittävästi tilaa lihalle tai leivälle. Pinnoite on myös loistava, sillä pannuihin tai grilliin ei tartu mitään ja yksittäiset osat voidaan siten puhdistaa nopeasti ja helposti.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Fonduelette -raclettegrilli ja -fonduesetti
 • Herkullisia luomuksia: 1 litran fonduekattilan ja 8 teräksisen fonduehaarukan ansiosta
 • Hyvin grillattu: 8 raclettepannua tarttumattomalla pinnoitteella sekä 38 cm halkaisijan grillilevy
 • Helppokäyttöinen: portaattomasti säädettävä termostaatti kontrollivalolla
168,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.