Capital Sports

Groundcracker - kuntopallo

alkaen 6 Asiakkaat
44,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
 • tukeva painopallo erilaisiin funktionaaliseen fitness-harjoitteluun
 • kestävä kumipinta
 • täytteenä hiekkaa ja rautaa

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Groundcracker - kuntopallo
44,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Groundcracker Slamball musta kumia 8 kg

CAPITAL SPORTS Groundcracker slamball on painopallo, joka sopii funktionaaliseen fitness-harjoitteluun! Erittäin kestävä ja paksu kumipinta kestää hyvin rasitusta. Pallon täytteenä on hiekkaa ja rautaa, joten se on riittävän painava eikä pompi. Strukturoitu ja karhea pinta takaa hyvän otteen pallosta, halusitpa sitten heitellä tai nostella Groundcrackeria.

CAPITAL SPORTS Groundcracker slamball -palloja on saatavilla eri painoisina. Sopiva pallo löytyy niin lihastreenejä aloittelevalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin. Tämä pallo on täydellinen treenikumppani!

Saatavilla olevat koot: 8 kg, 4 kg (tuotenro 10028994), 6 kg (tuotenro 10028995),  10 kg (tuotenro 10028997), 12 kg (tuotenro 10028998), 15 kg (tuotenro 10028999), 18 kg (tuotenro 10029000), 20 kg (tuotenro 10029001), 25 kg (tuotenro 10029002)

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • tukeva painopallo erilaisiin funktionaaliseen fitness-harjoitteluun

 • kestävä kumipinta

 • täytteenä hiekkaa ja rautaa

 • ei pompi

Ominaisuudet:
 • struktuuripinta takaa hyvän otteen
 • pestävä ja säänkestävä - sopii sisä- ja ulkokäyttöön
 • paino: 8 kg
 • väri: musta
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x slamball
 • Toimitukseen ei sisälly käyttöohjetta
Mitat:
 • halkaisija: 22 cm
 • paino: 8 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 6 Asiakkaat
3
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.04.2021
Verified tarkastelu

Da ich trotz anhaltendem Lockdown nicht auf ein umfangreiches Fitnesstraining verzichten möchte, habe ich mir einen 10kg Slamball zugelegt. Dieser Slamball ist preislich auf jeden Fall empfehlenswert, jedoch muss ich leider manchen Rezessionen zustimmen, was die Griffigkeit angeht. Der Slamball könnte durchaus etwas griffiger sein, denn mit schwitzigen Händen könnte der Slamball nicht selten aus den Händen gleiten. Trotzdem bin ich mit dem Ball zufrieden und bislang macht er auch einen robusten Eindruck. Das bisherige Training hat ihm nicht zugesetzt. Alles in allem eine gute Investition, auch im Vergleich zu deutlich teureren Slamballs. Die Rezessionen, die einen Slamball mit einem Medizinball vergleichen oder bemängeln, dass der Ball nicht komplett gefüllt sei, kann ich sowieso nicht Ernst nehmen ! Wer den Unterschied zwischen Slamballs und Medizinbällen nicht kennt, sollte sich vor einem Kauf zuerst imformieren.

Koska en halua missata laajaa kuntoilua käynnissä olevasta rajoituksesta huolimatta, ostin 10 kg slampallon. Tämä slam-pallo on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen hinnan suhteen, mutta valitettavasti joudun yhtymään joihinkin pitoa koskeviin arvosteluihin. Slam-pallo voisi ehdottomasti olla hieman pitävämpi, sillä hikisillä käsillä slampallo voi usein lipsua käsistäsi. Siitä huolimatta olen tyytyväinen palloon ja toistaiseksi se näyttää vahvalta. Edellinen harjoittelu ei ole vaikuttanut häneen. Kaiken kaikkiaan hyvä sijoitus, jopa huomattavasti kalliimpiin slamballeihin verrattuna. En voi ottaa vakavasti arvosteluja, joissa verrataan slam-palloa lääkepalloon tai valitetaan, ettei pallo ole täysin täytetty! Jos et tiedä eroa slam-palloilla ja lääkepalloilla, sinun kannattaa ottaa selvää ennen ostamista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.01.2021
Verified tarkastelu

Hat bereits einige slam- und throw-workouts hinter sich, und sieht noch aus wie neu.

On jo tehnyt muutaman slam- ja heittoharjoituksen ja näyttää edelleen uudelta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.12.2020
Verified tarkastelu

Bin zu frieden , könnte etwas griffiger sein

Olen iloinen, se voisi olla hieman pitävämpi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.12.2019
Verified tarkastelu

Wer nicht ins Studio kann oder will und weiß, was er mit dem Ball anfangen kann, macht damit nichts falsch. Der Ball riecht nicht unangenehm und entspricht voll und ganz meinen Erwartungen. Klare Kauf Empfehlung

Jos et voi tai halua mennä studioon ja tiedät mitä voit tehdä pallolla, et voi mennä pieleen. Pallo ei haise epämiellyttävältä ja vastaa täysin odotuksiani. Selkeä ostosuositus

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.02.2017
Verified tarkastelu

Positiv:Außenhülle stabil.Versandkostenfrei.Gewicht 4kg passt. Ball besitzt ein Ventil-zum abprallen Luft hineinpumpen. Negativ:Ball besitzt ein Ventil.HabeLuft abgelassen-Ball war eingedellt-sehr gut mit einer Hand (Affengriff) zu fassen-Ball bleibt jetzt liegen. Tip: So wenig Luft rein pumpen,daß er gerade so rund wird.Springt nun nicht mehr und rollt nur wenig weiter!

Positiivinen: Ulkokuori vakaa. Paino 4kg. Pallossa on venttiili, joka pumppaa ilmaa sisään. Negatiivinen: Pallossa on venttiili. Päästin ilman ulos - pallo oli lommottu - siitä oli helppo pitää kiinni yhdellä kädellä (apinakahva) - pallo pysyy nyt paikallaan. Vinkki: Pumppaa sisään niin vähän ilmaa, että siitä tulee vain pyöreä. Nyt se ei enää hyppää ja rullaa vain vähän pidemmälle!

alkaen Vincenzo arvosteltu 11.08.2016
Verified tarkastelu

Prodotto eccellente, lo ritengo uno dei migliori attrezzi per il fitness casalingo della mia collezione. Con la palla medica si possono svolgere un’infinità di esercizi di potenziamento o riabilitazione… Questo modello della Capital Sports è davvero particolare e si differenzia dalle classiche palle mediche con superfice dura e peso bilanciato che presentano un rimbalzo più o meno accentuato. Innanzitutto presenta una certa elasticità se soggetta a pressione, ma una volta fatta cadere a terra non ha praticamente nessun rimbalzo. La caratteristica più importante, secondo me, è che presenta un’accentuata instabilità che la rende molto più difficile da maneggiare rispetto alle palle mediche classiche. Questo effetto è dovuto al fatto che all’interno la palla non è completamente zavorrata e piena, ma è gonfiata d’aria e in parte di sabbia che si muove liberamente all’interno. In un certo senso è come se fosse molto più pesante rispetto al suo peso effettivo, ma in realtà la difficoltà maggiore rispetto alle palle mediche tradizionali, è che si muove in modo non del tutto prevedibile, per cui bisogna applicare delle forze compensatorie che rendono più efficace e divertente l’esercizio che si va a svolgere. La superficie esterna presenta un’ottimo grip. Spero solo che non si sgonfi con il tempo e si possa eventualmente rigonfiare. Per il momento sono davvero soddisfatto di questo attrezzo.

Erinomainen tuote, pidän sitä yhtenä kokoelmani parhaista kotikuntoiluvälineistä. Lääketiedepallolla voit suorittaa äärettömän määrän vahvistus- tai kuntoutusharjoituksia... Tämä Capital Sports -malli on todella erityinen ja eroaa klassisista kovapintaisista ja tasapainoisesta painosta pomppivista klassisista lääkepalloista. Ensinnäkin sillä on tietty elastisuus, jos se altistetaan paineelle, mutta kun se on pudotettu maahan, sillä ei käytännössä ole pomppimista. Tärkein ominaisuus mielestäni on, että siinä on huomattava epävakaus, mikä tekee siitä paljon vaikeamman käsitellä kuin klassisia lääkepalloja. Tämä vaikutus johtuu siitä, että pallon sisällä ei ole täysin painolastia ja täynnä, vaan se on puhallettu ilmalla ja osittain hiekalla, joka liikkuu vapaasti sisällä. Tietyssä mielessä se on ikään kuin se olisi paljon todellista painoaan raskaampi, mutta todellisuudessa suurin vaikeus perinteisiin lääkepalloihin verrattuna on, että se liikkuu ei täysin ennustettavalla tavalla, joten on tarpeen käyttää kompensoivia voimia, jotka tekevät sen. enemmän harjoittelemasi harjoitus on tehokasta ja hauskaa. Ulkopinnalla on erinomainen pito. Toivon vain, että se ei tyhjene ajan myötä ja voi lopulta täyttyä uudelleen. Tällä hetkellä olen todella tyytyväinen tähän työkaluun.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Groundcracker - kuntopallo
 • tukeva painopallo erilaisiin funktionaaliseen fitness-harjoitteluun
 • kestävä kumipinta
 • täytteenä hiekkaa ja rautaa
44,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.