BoarderKING

Indoorboard Wave tasapainolauta + matto + rulla

alkaen 21 Asiakkaat
112,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
 • Kokonaisuus: tasapainolauta sisäharjoitteluun, sisältää korkista valmistetun suojamaton ja korkkirullan
 • Monipuolinen: kokovartaloharjoittelua lihasten kasvattamiseen, tasapainon ja koordinaatiokyvyn parantamiseen
 • Aloittelijoille ja edistyneille: irti ruuvattavat stopperit laudan molemmissa päissä

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Indoorboard Wave tasapainolauta + matto + rulla
112,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Indoorboard Wave, tasapainolauta + matto + rulla, puu/korkki

Hyppää aallonharjalle! BoarderKING Indoorboard Wave -tasapainolaudalla ratsastat aallonharjalla omassa olohuoneessasi ja treenaat keskivartalolihastesi lisäksi myös tasapainoasi.

Klassikon uudelleentulkinta. Surffilaudan muotoinen BoarderKING Indoorboard Wave -trickboard (32 x 88 cm) tarjoaa sinulle lukuisia harjoittelumahdollisuuksia sekä lihaskunto-, tasapaino- että koordinaatioharjoittelussa. Lauta muokkaa sinut kuntoon ja tukee sinua lukuisissa urheilulajeissa kuten surffauksessa, vesilautailussa, skeittauksessa ja laskettelussa, mutta myös jalkapallossa, koripallossa tai MMA-kamppailulajeissa. Ja treenaaminen on tehokkuutensa lisäksi myös hauskaa!

Laatu, jonka voit sekä nähdä että tuntea: BoarderKING Indoorboard Wave -tasapainolauta on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Se koostuu kymmenestä vaahterapuulevykerroksesta, jotka tuovat laudalle sekä erinomaista vakautta että joustavuutta. Laudan värikäs pinta on karhennettu, mikä antaa sille hyvän pidon. Laudan päädyissä olevat stopperit auttavat etenkin aloittelijoita harjoittelussa, ja halutessaan ne voi ruuvata irti. Jotta pääset heti harjoittelun makuun, settiin kuuluu myös luistamaton, kokoonrullattava korkkimatto (66 x 183 cm) sekä aloittelijaystävällinen korkkirulla (10 x 33 cm). Korkki on peräisin kestävältä viljelykseltä Portugalista. Setin kaikki osat on valmistettu aurinkoenergialla.

BoarderKING Indoorboard Wave -tasapainolauta & trickboard on uusi monitoimitreenaajasi.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Kokonaisuus: tasapainolauta sisäharjoitteluun, sisältää korkista valmistetun suojamaton ja korkkirullan

 • Monipuolinen: kokovartaloharjoittelua lihasten kasvattamiseen, tasapainon ja koordinaatiokyvyn parantamiseen

 • Aloittelijoille ja edistyneille: irti ruuvattavat stopperit laudan molemmissa päissä

 • Vakaa ja joustava: lauta koostuu kymmenestä vaahterapuulevykerroksesta, luistamaton pinta

 • Kestävä: valmistettu uusiutuvista raaka-aineista ja kierrätysmuovista aurinkoenergian avulla

Ominaisuudet:
 • Ei lisähankintoja: korkkirulla ja suojamatto sisältyvät settiin
 • Muoto: surffilauta
 • Laudan materiaali: vaahterapuulevy
 • Rullan ja maton materiaali: kestävältä viljelykseltä peräisin oleva portugalilainen korkki
 • Pinnoitteet kierrätysmuovia
 • Valmistettu Saksassa ilmastoneutraalisti aurinkoenergialla
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
 • Tasapainolaudan mitat: n. 32 x 5 x 88 cm (LxKxS)
 • Korkkirullan mitat: n. 10 x 33 cm (ØxK)
 • Suojamaton mitat: n. 66 x 183 cm (LxP)
 • Tasapainolaudan paino: n. 7 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 21 Asiakkaat
17
4

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Martine arvosteltu 13.12.2023
Verified tarkastelu

Magnifique balance board de plus tapis fourni plus rouleau vraiment je vous recommande cette planche un support pour la ranger serait parfait si vous en mettiez en vente dans la boutique

Upea tasapainolauta plus matto mukana plus rulla Suosittelen todella tätä lautaa säilytystuki olisi täydellinen jos laitat sen myyntiin myymälässä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.10.2022
Verified tarkastelu

Ich mag das Ding!!! ... auch wenn mich das Ding anfangs frustriert hat. Es sieht cool aus (finde ich) und es entwickelt eine Eigendynamik, sobald man darauf steht, bzw. stehen will :-). Also alles nach Plan, nur dass ich es mir eben einfacher vorgestellt hatte (etwas naiv). Umso mehr freut man sich dann über die Fortschritte, die sich schnell einstellen. Aus meiner Sicht eine klare Empfehlung!

Pidän siitä asiasta!!! ...vaikka asia turhautti minua aluksi. Se näyttää siistiltä (mielestäni) ja se saa oman vauhtinsa heti kun sen päällä seisot tai haluat seistä :-). Joten kaikki suunnitelmien mukaan, vain, että olin juuri kuvitellut sen olevan helpompaa (hieman naiivia). Yksi on sitäkin iloisempi nopeasta edistymisestä. Omasta näkökulmastani selkeä suositus!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.09.2022
Verified tarkastelu

Qualität top! Hammer Teil und macht mega Spaß.

Laatu loistava! Upea osa ja paljon hauskaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.08.2022
Verified tarkastelu

Qualität erscheint auf den ersten Blick gut! Sehr zufrieden bis jetzt!

Laatu näyttää ensisilmäyksellä hyvältä! Erittäin tyytyväinen tähän mennessä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.06.2022
Verified tarkastelu

good product, good for home or outdoor use. for physical and mental training, every time I ise it, it’s like mediation ️

hyvä tuote, sopii koti- tai ulkokäyttöön. fyysiseen ja henkiseen harjoitteluun, joka kerta kun teen sen, se on kuin sovittelua ️

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.05.2022
Verified tarkastelu

Super Qualität und es macht mega Spaß!

Loistavaa laatua ja hauskaa!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.04.2022
Verified tarkastelu

Alle 3 Bestsndteile Wunderbar. Nur trotz Korkmatte bissl laut (für Nachbaren )

Kaikki 3 komponenttia upeita. Vain vähän äänekäs korkkimatosta huolimatta (naapureille)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.03.2022
Verified tarkastelu

Die ganze Familie hat damit richtig viel Spaß. Das Deck hat Gripp somit kann man auch nicht abrutschen. Absolute Kaufempfehlung!

Koko perheellä on hauskaa sen kanssa. Kannessa on ote, joten et pääse luisumaan. Ehdoton ostosuositus!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.03.2022
Verified tarkastelu

Das Balanceboard ist stabil und ausreichend lang. Der rauhe Belag ist farblich ansprechend gestaltet und rutschfest. Idealerweise benutzt man das Board barfuß, geht aber auch auf Socken. Die beiliegende 10cm-Rolle aus Kork ist ebenfalls sehr stabil, eignet sich aber eher für Einsteiger und zur allmählichen Eingewöhnung. Bei täglichem Training zeigen sich aber sehr schnell Erfolge und man kann dann auf eine gesondert zu bestellende Rolle mit einem größeren Durchmesser (15cm) umsteigen. Leider konnte die wertige erscheinende einseitig gummierte Korkmatte bei uns nicht verwendet werden. Auf Teppich wirft sie leider Falten und liegt daher auf den Fliesenfugen nicht gut. Habe sie daher in eine Wohnung mit geeigneterem Laminat-Fußboden verschenkt. Als bestens geeigneter Ersatz dient jetzt eine vorhandene blaue Tranings- und Fitnessmatte aus dickerem Gummi/Schaumaterial. So macht Koordinations-, Kräftigungs- und Balance-Training Spaß. Wer es dann noch steigern möchte, nimmt gleich eine Flexistange mit aufs Brett.

Tasapainolauta on vakaa ja riittävän pitkä. Karkealla pinnalla on houkutteleva värisuunnittelu ja se on liukumaton. Ihannetapauksessa käytät lautaa avojaloin, mutta voit myös käyttää sukkia. Mukana oleva 10 cm korkista valmistettu rulla on myös erittäin vakaa, mutta sopii paremmin aloittelijoille ja asteittaiseen tutustumiseen. Päivittäisellä harjoittelulla näet tulokset kuitenkin hyvin nopeasti ja voit sitten vaihtaa halkaisijaltaan isompaan (15 cm) rullaan, joka voidaan tilata erikseen. Valitettavasti laadukasta, yksipuolista kumitettua korkkimattoa ei voitu käyttää meillä. Valitettavasti se rypistyy matolla ja siksi ei makaa hyvin laattojen saumoissa. Joten annoin ne asuntoon, jossa oli sopivampi laminaattilattia. Olemassa oleva sininen paksummasta kumista/vaahtomuovimateriaalista valmistettu harjoitus- ja kuntomatto toimii nyt sopivimpana vaihtona. Tämä tekee koordinaatio-, voima- ja tasapainoharjoittelusta hauskaa. Jos haluat kasvattaa sitä entisestään, voit ottaa fleksitangon mukaasi laudalle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.03.2022
Verified tarkastelu

Top

Ylös

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.03.2022
Verified tarkastelu

Das Board hat oben so Sandpapier wie man das von Skateboards kennt. Wirkt sehr wertig, hält problemlos 110kg Mann aus. Die Matte ist dünn, aber stabil, und absolut rutschfest. Es macht unglaublich viel Spaß. Wir (2 Erwachsene, ein Kind 6J) sind extrem zufrieden!

Laudan päällä on hiekkapaperia, kuten rullalaudoista tiedät. Näyttää erittäin arvokkaalta, kestää helposti 110kg miestä. Matto on ohut, mutta vakaa ja täysin liukumaton. Se on uskomattoman hauskaa. Me (2 aikuista, lapsi 6J) olemme erittäin tyytyväisiä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.02.2022
Verified tarkastelu

Kam gestern an und gefällt nicht nur optisch. Keine Schimmelspuren - wie in vorigen Rezensionen erwähnt. Ich hoffe neben Spaß, die tiefenmuskulatur trainieren zu können und meinen Gleichgewichtssinn etwas zu schulen.

Saapui eilen ja ei vain miellytä visuaalisesti. Ei homeen merkkejä - kuten aiemmissa arvosteluissa mainittiin. Hauskanpidon lisäksi toivon voivani harjoitella syviä lihaksiani ja tasapainoa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.02.2022
Verified tarkastelu

Wirklich toll und auch für Anfänger sehr geeignet. Durch das grip Tape hat man einen super stand. Würde es wieder kaufen :)

Todella hieno ja sopii hyvin myös aloittelijalle. Tartuntateippi antaa sinulle upean jalustan. Ostaisin uudestaan :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.02.2022
Verified tarkastelu

Ich habe monatelang diverse Boards angezeigt bekommen, da ich irgendwann mal danach gesucht habe. Letzten Endes habe ich mich dann für dieses hier entschieden und bereue die Entscheidung zu 0%! Was mit besonders gut gefällt ist die enthaltene Korkmatte, davon habe ich mir bereits eine zweite zugelegt. Zum Training: Was die ersten Tage noch für richtige Lacher gesorgt hat weil man erstmal gemerkt hat was für ein Körperklaus man eigentlich ist, wurde schnell besser. Mittlerweile überlege ich die Sicherheitsstopper zu demontieren um das Board in voller Größe ausnutzen zu können. Für den Anfang kann ich mir nicht vorstellen ohne diese Stopper zu trainieren. Da sind Knochenbrüche bei einem Neuling vorprogrammiert. Zur Verarbeitung: Sowohl das Board als auch Matte und Rolle sind sehr Hochwertig verarbeitet. Die Antirutschbeschichtung ist sehr gut und das Design gefällt mir ebenfalls und entspricht 1:1 der Abbildung. Großer Unterschied zu manch anderem Board ist sicherlich, dass es sich hierbei um die gerade Ausführung handelt. Nach dem Training hat setzt sich unten so eine Art Staub ab diese kann man einfach wegwischen und gut ist. Fazit: Gut verarbeitet, Preis/Leistung Top ich würde es wieder kaufen, Spaß0 garantiert!

Olen nähnyt erilaisia tauluja kuukausia, koska etsin niitä jossain vaiheessa. Lopulta päätin tämän ja kadun päätöstä 0%! Erityisesti pidän mukana tulevasta korkkimattosta, josta olen ostanut jo toisen. Tietoja treeneistä: Se, mikä aiheutti paljon naurua ensimmäisinä päivinä, koska huomasit ensin, millainen kroppapelle olet, parani nopeasti. Sillä välin harkitsen turvatulppien poistamista, jotta voisin käyttää koko laudan kokoa. Ensinnäkin, en voi kuvitella harjoittelua ilman näitä tulppia. Murtuneet luut ovat väistämättömiä uudelle tulokkaalle. Tietoja käsittelystä: Sekä lauta että matto ja rulla ovat erittäin korkealaatuisia. Liukumaton pinnoite on erittäin hyvä ja pidän myös suunnittelusta ja se vastaa kuvaa 1:1. Suuri ero joihinkin muihin levyihin on varmasti se, että tämä on suora versio. Harjoittelun jälkeen alapuolelle laskeutuu eräänlainen pöly, sen voi yksinkertaisesti pyyhkiä pois ja se on siinä. Johtopäätös: Hyvin tehty, hyvää vastinetta rahalle, ostaisin sen uudelleen, hauskanpito taattu!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.02.2022
Verified tarkastelu

Ich liebe dieses Balance Bord! Optisch sehr schön, rutschfest und besonders gut finde ich, dass Korkmatte und Rolle im Preis inbegriffen sind. Gutes Preis-Leistungsverhältnis im Vergleich zu anderen Herstellern

Rakastan tätä tasapainolautaa! Se näyttää erittäin hyvältä, luistamattomalta ja pidän erityisesti siitä, että korkkimatto ja rulla sisältyvät hintaan. Hyvä hinta-laatusuhde muihin valmistajiin verrattuna

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.01.2022
Verified tarkastelu

Sehr schönes stabiles Balance Board. Es ist echt richtig cool. Es wird nie fad mit dem Board. Mein Sohn ist 9 Jahre und benützt es tatsächlich täglich. Super für das Gleichgewicht.

Erittäin hyvä vakaa tasapainolauta. Se on todella siistiä. Laudan kanssa ei koskaan kyllästy. Poikani on 9-vuotias ja käyttää sitä itse asiassa joka päivä. Erinomainen tasapainoon.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.01.2022
Verified tarkastelu

Geschenk für unseren 12jährigen Sohn. Ist sehr gut angekommen, auch bei den anderen Familienmitgliedern. Sehr gute Qualität. Nur die Matte ist nicht optimal, wellt sich oft bei Benutzung.

Lahja 12-vuotiaalle pojallemme. Se otettiin erittäin hyvin vastaan, myös muut perheenjäsenet. Erittäin hyvä laatu. Vain matto ei ole optimaalinen, usein aaltoilee käytössä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.12.2021
Verified tarkastelu

Das Board macht Spaß und man spürt schon nach kurzer Zeit den Trainingseffekt. Ich muss mein Knie stabilisieren und das wird viel Spaß machen damit. Wesentlich besser als ein normales Balancekissen. Ein Stern Abzug weil das Blau-Rote Grip Tape leider dreckige Striemen hat, die man aufgrund der Rauhigkeit auch nicht wegwischen kann. Da ich aber keine Lust habe es zurück zu schicken akzeptiere ich es. Ärgerlich ist es aber, weil ich bei dem Preis eigentlich ein sauberes Deck erwartet hätte.

Lauta on hauska ja harjoitusvaikutuksen voi tuntea jo hetken kuluttua. Minun on vakautettava polvi, ja siitä tulee hauskaa sen kanssa. Paljon parempi kuin normaali tasapainotyyny. Yksi tähti vähennetty, koska sini-punaisessa oteteipissä on valitettavasti likaisia naarmuja, joita ei voi pyyhkiä pois karheuden takia. Mutta koska en halua lähettää sitä takaisin, hyväksyn sen. Mutta se on ärsyttävää, koska olisin odottanut puhdasta kantta hintaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.12.2021
Verified tarkastelu

Tolles Teil, auch für Anfänger geeignet da Stopper an beiden Seiten sind die das Überrollen des Boards vermeiden. Mein beiden Kinder haben viel Spaß dran und nutzen es ständig und einfach mal zwischendurch Auch gut für Balanceübungen für Erwachsene. Qualitativ gut verarbeitet.

Hieno osa, sopii myös aloittelijoille, sillä molemmilla puolilla on pysäyttimet, jotka estävät laudan kaatumisen. Kaksi lastani pitävät siitä todella hauskaa ja käyttävät sitä jatkuvasti ja vain välillä.Sopii myös aikuisten tasapainoharjoituksiin. Hyvä laatu.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.07.2021
Verified tarkastelu

For those who are wondering about it being kid focused, my son ages 6 is able to ride it as well. Great activity that requires some motor-skills and no electronics :) The board is very solid but also chunky. As a result a bit harder to do advanced tricks on, due to its weight. But all in all it's a great board for the price! Honestly, I can't complain. Also, the stoppers underneath each end are great at ensuring that the board does not go flying through your living-room when you go down :)

Niille, jotka ihmettelevät, että se on lapsikeskeistä, 6-vuotias poikani pystyy myös ajamaan sillä. Hienoa toimintaa, joka vaatii jonkin verran motorisia taitoja ja ilman elektroniikkaa :) Lauta on erittäin vankka, mutta myös paksu. Tämän seurauksena hieman vaikeampi tehdä edistyksellisiä temppuja sen painon vuoksi. Mutta kaiken kaikkiaan se on loistava lauta hintaansa nähden! Rehellisesti sanottuna en voi valittaa. Lisäksi kummankin pään alla olevat tulpat varmistavat, että lauta ei lennä olohuoneesi läpi, kun laskeudut alas :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.05.2021
Verified tarkastelu

Ich habe mir das Balance Board gekauft, um für den nächsten Surftrip das Gleichgewicht zu trainieren. Ob es was gebracht hat werden wir sehen... Fest steht aber, dass es unheimlich viel Spass macht. Aller Anfang ist schwer, aber schon nach kurzer Zeit stellen sich Erfolge ein und man kann sich an schwierigere Balanceübungen wagen. Das Board bietet durch seine raue Oberflächenbeschichtung guten Halt und die beiden "Anschläge" vor und hinten verhindern gerade am Anfang so manchen ungewollten Abgang. Die mitgelieferte Korkmatte ist prima und genau richtig fürs Üben. Denn je glatter der Untergrund, desto schneller geht's - also Teppichboden für die Anfänger und Laminat eher für die Profis ;-) 5 Sterne für das Produkt und den Fun- Faktor 1 Stern Abzug, wegen des Preises

Ostin tasapainolaudan harjoitellakseni tasapainoani seuraavaa surffausmatkaa varten. Katsotaan, onko se hyvä... Mutta yksi asia on varma: se on hauskaa. Jokainen alku on vaikea, mutta lyhyen ajan kuluttua onnistut ja voit uskaltaa tehdä vaikeampia tasapainoharjoituksia. Lauta tarjoaa hyvän pidon karkean pintapinnoitteensa ansiosta ja kaksi "pysäytystä" edessä ja takana estävät tahattoman irtoamisen, varsinkin alussa. Mukana toimitettu korkkimatto on loistava ja juuri sopiva harjoitteluun. Koska mitä tasaisempi pinta, sitä nopeammin se menee - joten matto aloittelijoille ja laminaatti enemmän ammattilaisille ;-) 5 tähteä tuotteelle ja hauskanpito, 1 tähden vähennys hinnan takia

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Indoorboard Wave tasapainolauta + matto + rulla
 • Kokonaisuus: tasapainolauta sisäharjoitteluun, sisältää korkista valmistetun suojamaton ja korkkirullan
 • Monipuolinen: kokovartaloharjoittelua lihasten kasvattamiseen, tasapainon ja koordinaatiokyvyn parantamiseen
 • Aloittelijoille ja edistyneille: irti ruuvattavat stopperit laudan molemmissa päissä
112,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.