DURAMAXX

Big Black Mike - polkupyörän peräkärry

alkaen 24 Asiakkaat
136,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
 • polkupyörän perävaunu, jossa irrotettava, 70 litran kuljetuslaatikko tukevasta, kierrätettävästä muovista
 • vakaa, pulverimaalattu teräsrunko
 • vaunussa kuljetat helposti 2 juomalaatikkoa

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Big Black Mike - polkupyörän peräkärry
136,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Big Blue Mike -perävaunu pyörään korkea vetoaisa 70 l musta

Nyt loppui raahaaminen. Duramaxx Big-Black-Mike on polkupyörän perävaunu, jossa kuljetat pyöräretkelle tarvitsemasi varusteet nopeasti ja turvallisesti. Otit sitten mukaasi piknik-viltin ja kylmälaukun aurinkoiselle päiväretkelle tai vaihtovaatteet ja pesuvälinepussin pidemmälle pyöräreissulle, kaikki mahtuu tilavaan 70 litran kuljetuslaatikkoon. Lisäksi sininen, säänkestävä kuomu suojaa laatikon sisältöä. Perävaunun maksimikantokyky on 40 kg, ja siten voit kuljettaa siinä myös suuria kuormia vakaasti ja turvallisesti.

Big-Black-Mike-perävaunu on myös omiaan ostosten kuljettamiseen. Sen vakaan metallirungon päälle mahtuu kaksi juomalaatikkoa. Perävaunu voidaan myös irrottaa polkupyörästä, jolloin sitä voidaan vetää perässä käsikahvan avulla. Korkea vetoaisa ja vetokuulakytkentä takaavat salamannopean asennuksen. Kahvat ovat sopivalla korkeudella vetämistä varten ja säädettävän tukijalan ansiosta Duramaxx-perävaunu voidaan pysäköidä turvallisesti mukulakivelle, soralle ja nurmikolle.

Big-Black-Mike-perävaunussa on kaksi 16'':n kokoista, ilmalla täytettyä rengasta, jotka voidaan asentaa ja irrottaa nopeasti painevivun avulla. Käytännöllisen autoventtiilin ansiosta renkaat voidaan täyttää helposti huoltoasemalla tai pyöräliikeessä, mutta myös tavallisilla pumpuilla. Karkean profiilinsa ansiosta renkaat liikkuvat vakaasti kaikilla pinnoilla.

Saatavilla olevat värit: musta, sininen

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • polkupyörän perävaunu, jossa irrotettava, 70 litran kuljetuslaatikko tukevasta, kierrätettävästä muovista

 • vakaa, pulverimaalattu teräsrunko

 • vaunussa kuljetat helposti 2 juomalaatikkoa

 • käsikahvan ansiosta voidaan vetää perässä

 • ilmarenkaat, joissa autoventtiili - helppo pumpata täyteen huoltoasemalla tai pyöräliikeessä

Ominaisuudet:
 • vetokuulakytkennän avulla helppo kiinnittää nopeasti polkupyörään, sopii lähes kaikkiin polkupyöriin, joiden koko on 26'' - 28''
 • irrotettava, taitettava ja säänkestävä kuomu, joka suojaa sateelta ja pitää sisällön piilossa
 • 16“:n ilmarenkaat, joissa vakaa muovivanne, irrotettavat renkaat ja kuulalaakerit
 • säädettävä tukijalka
 • max. 40 kg:n kantokyky käytettäessä polkupyörän perävaununa, max. 60 kg:n kantokyky perässä vedettäessä 
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x kuljetuslaatikko
 • 1 x runko
 • 2 x 16''-rengas
 • 1 x vetoaisa (2-osainen)
 • 1 x liitostanko
 • 1 x vetoaisan pidike
 • 1 x tukijalka
 • 1 x turvapultti
 • 1 x vetokuulakytkentä
Mitat:
 • yhteensä: 63 x 85 x 130 cm (LxKxS)
 • metallirunko: 44 x 16 x 62,5 cm (LxKxS)
 • kuljetuslaatikko: 39 x 29,5 x 58 cm (LxKxS)
 • täyttötilavuus: n. 70 litraa
 • paino tyhjänä: n. 9,6 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 24 Asiakkaat
10
8
6

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.08.2022
Verified tarkastelu

Der Wagen selbst ist absolut top. Super die Abdeckplane. Nur diese Kupplung ist Mist. Egal wie fest man anzieht, ab und zu springt diese aus der Verankerung. Und wehe man hat kein Werkzeug dabei, dann kann man Fahrrad mit Anhänger heim schieben, weil einfach wieder einklinken geht nicht. Lieber Hersteller lasst Euch da mal was vernünftiges einfallen

Auto itsessään on aivan loistava. Super pressu. Vain tämä kytkin on paska. Riippumatta siitä, kuinka tiukalle kiristät sitä, se pomppii silloin tällöin ulos ankkuristaan. Ja voi sinua, jos sinulla ei ole työkaluja mukana, voit työntää pyörääsi kotiin perävaunun kanssa, koska et voi yksinkertaisesti lukita sitä takaisin. Hyvä valmistaja, anna itsesi keksiä jotain järkevää

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.08.2022
Verified tarkastelu

Wer den Anhänger wirklich nutzt, muss erst mal die Deichsel umbauen, da sie nur unzureichend zusammengesteckt ist. Ansonsten schlingert der Anhänger sehr und ist so nicht zu gebrauchen. Ich habe zwei neue Löcher gebohrt , so dass die beiden Teile mit den neuen Schrauben fest zusammenhalten. Jetzt schlingert nix mehr. Die Reflektoren sind schlecht montiert, sie stehen zu weit raus und man bleibt schnell irgendwo hängen, wenn es beim Verstauen in der Garage eng ist. Die Kiste klappert sehr, weil zu viel Spiel da ist. Mit Rohrisolierungen um das Gestell ist das etwas besser. Es gibt also noch viel Verbesserungsbedarf.

Jos todella käytät perävaunua, sinun on ensin muutettava vetoaisa, koska se ei ole tarpeeksi koottu. Muuten perävaunu huojuu paljon eikä ole käyttökelpoinen. Porasin kaksi uutta reikää, jotta kaksi kappaletta pysyisivät tiukasti yhdessä uusilla ruuveilla. Mikään ei heilu enää. Heijastimet ovat huonosti asennettuja, ne työntyvät liian pitkälle ja on helppo juuttua johonkin, jos se on tiukka autotallissa säilytettäessä. Laatikko kolisee paljon, koska siellä on liikaa leikkimistä. Se on hieman parempi putkieristeellä rungon ympärillä. Parannettavaa on siis vielä paljon.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.08.2022
Verified tarkastelu

Die Beschreibung zum Zusammenbau ist etwas armselig!

Asennusohjeet ovat vähän huonot!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.07.2022
Verified tarkastelu

Toller Anhänger wenn er denn Mal montiert ist. Der Weg dorthin aber sehr beschwerlich. Der ganze Gepäckträger müsste umgestellt werden das der Anhänger benutzt werden kann. Jetzt wo er aber sitzt bin ich begeistert. Kommt das Gepäck rein fürs Schwimmbad, zum Einkaufen und vieles mehr.......

Upea traileri, kun se on asennettu. Mutta tie sinne on erittäin vaikea. Koko tavarateline olisi siirrettävä, jotta perävaunua voidaan käyttää. Mutta nyt kun hän istuu, olen innoissani. Jos matkatavarat tulevat uima-altaalle, ostoksille ja paljon muuta.......

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.07.2022
Verified tarkastelu

Hallo zusammen, heute möchte ich den neu erworbenen Fahrrad Anhänger bewerten. Positiv: Leichter Anhänger, schnelle Rad Montage bzw. Demontage, Praktische Kunststoff Transport Kiste, sichere Anhänger Kupplung…komplette mit der Kupplung unter dem Sattel an der Sattelstange. Negativ: Schlauch des Reifen bereits am ersten Tag geplatzt…Luftdruck ca.1,5 bar Druck befühlt. Die mechanische Absicherung der Anhänger Kupplung wird mit Ringschraube und Mutter abgesichert. Das ist nicht optimal, diese Absicherung geht schnell verloren und kann nicht ohne Maul.-oder Ringschlüssel fest gezogen werden. Das geht besser, wie z.B. bei dem Standfuß wo eine Sicherungsstift mit Bügel und Sicherungsleine verbaut sind. Der Standfuß wurde nur mit einer Befestigung Schraube mit Mutter befestigt. Die Befestigung verdreht schnell und mit einer 20er Schraube+Mutter befestigt werden. Zum Schluss die Reflektoren, dies sind mit Kunststoff Klemmungen verbaut und verdrehen sich zu schnell. Hier muss immer wieder ausgerichtet werden, damit sie richtig stehen. Mit mehr Sachverstand und einigen Euro mehr könnte der Anhänger ein super Produkt sein. Also hier gibt es noch viel Luft nach oben.

Hei kaikki, tänään haluaisin arvioida juuri hankittua polkupyörän perävaunua. Positiivista: Kevyt perävaunu, nopea pyörän kokoaminen ja purkaminen, käytännöllinen muovinen kuljetuslaatikko, turvallinen perävaunun vetokoukku... täydennettynä satulan alla olevalla koukulla satulatolppassa. Negatiivinen: renkaan putki halkesi ensimmäisenä päivänä... tunsi ilmanpaineen noin 1,5 barissa. Perävaunun vetokoukun mekaaninen suojaus on kiinnitetty silmukkapultilla ja mutterilla. Tämä ei ole optimaalinen, tämä suoja katoaa nopeasti, eikä sitä voida kiristää ilman kiintoavainta tai rengasavainta. Tämä toimii paremmin esimerkiksi alustan kanssa, johon on asennettu hakaneula kannakkeella ja turvaköysi. Pohja kiinnitettiin vain ruuvilla ja mutterilla. Kiinnitys kiertyy nopeasti ja voidaan kiinnittää 20 ruuvilla + mutterilla. Lopuksi heijastimet, jotka on varustettu muovikiinnikkeillä ja kiertyvät liian nopeasti. Tämä on kohdistettava uudestaan ja uudestaan, jotta ne pysyvät oikein. Enemmän asiantuntemusta ja muutamalla eurolla lisää traileri voisi olla loistava tuote. Tässä on siis vielä paljon parantamisen varaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.07.2022
Verified tarkastelu

ein leichtläufiger Hänger mit genügend Zuladung. Mit dem E-Bike bemerke ich den Hänger selbst voll beladen kaum. Die Montage ist schnell erledigt auch für handwerklich unbegabte schnell zu erledigen; lediglich der Stützfuß und die Reflektoren nehmen etwas Zeit in Anspruch. Zur Haltbarkeit kann ich noch nichts sagen da ich den Hänger erst kurz aber intensiv nutze ansonsten würde ich wieder kaufen.

tasaisesti kulkeva perävaunu, jossa on riittävästi hyötykuormaa. Sähköpyörällä tuskin huomaa perävaunua edes täyteen lastattuna. Asennus on nopeaa ja helppoa myös niille, jotka eivät ole teknisesti lahjakkaita; vain tukijalka ja heijastimet vievät vähän aikaa. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa mitään koska käytän perävaunua vain vähän aikaa mutta intensiivisesti muuten ostaisin uudestaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.07.2022
Verified tarkastelu

Toller Anhänger für das Fahrrad.

Hieno pyörän peräkärry.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.06.2022
Verified tarkastelu

Der Anhängerbausatz wurde schnell und zuverlässig geliefert, sogar an die Packstation. Der Bausatz war komplett, der Zusammenbau anhand der beiliegenden "Anleitung" erfordert durchaus technisches Verständnis und Kreativität. Für die Reflektoren fände ich es sinnvoll, 3 Halter für links und 3 Halter für rechts zu halten. Die Montage für das Stützrohr fand ich auch total mangelhaft erklärt und in vollkommen falscher Sequenz. Bei der Anhängerkupplung musste ich das kleine Plastikteil entfernen, damit man den Anhänger einkuppeln kann. Da ist im Sinne der Kundenorientierung noch eine Menge Platz nach oben, unter anderem auch wegen des Dutzens verschiedener Werkzeuge und Schlüsselmaße, die da vorausgesetzt werden. Ich habe den Anhänger heute erfolgreich zusammengebaut und im Hinterhof getestet. Machte insgesamt einen soliden Eindruck und ich bin gespannt auf Erfahrungen im Alltag.

Perävaunusarja toimitettiin nopeasti ja luotettavasti, jopa pakkausasemalle. Sarja oli valmis, kokoaminen mukana toimitettujen "ohjeiden" avulla vaatii teknistä ymmärrystä ja luovuutta. Heijastimissa mielestäni on järkevää pitää 3 pidikettä vasemmalle ja 3 pidikettä oikealle. Huomasin myös tukiputken kokoonpanon olevan täysin huonosti selitetty ja täysin väärässä järjestyksessä. Perävaunun vetokoukun kanssa jouduin poistamaan pienen muovipalan, jotta perävaunu voitiin kytkeä. Asiakaslähtöisyydessä on vielä paljon parantamisen varaa, osittain vaadittavien kymmenien erilaisten työkalujen ja avainmittojen takia. Kokosin perävaunun onnistuneesti tänään ja testasin sitä takapihalla. Kaiken kaikkiaan teki vankan vaikutuksen ja odotan innolla kokemuksia jokapäiväisessä elämässä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.05.2022
Verified tarkastelu

Wer einen kleinen Einkauf zu transportieren hat, wird mit diesem Anhänger sein Auslnagen finden. Die konstruktion ist einfach und robust. Lediglich die Rückstrahler sind zu kritisieren, da sie so filigranes plastikzeug sind, dass man sie schon abbrechen sieht, wenn man sie montiert. Alles in allem aber kann man bei dem Preis nicht meckern.

Jos sinulla on pieni ostos kuljetettavana, löydät etsimäsi tämän perävaunun avulla. Rakenne on yksinkertainen ja tukeva. Ainoastaan heijastimia saa arvostella, koska ne ovat niin herkkiä muovitavaraa, että ne näkee jo irti kiinnitettäessä. Kaiken kaikkiaan hinnasta ei voi valittaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.04.2022
Verified tarkastelu

Wir benötigen den Hänger zum einkaufen. Er läuft ruhig hinter dem Fahrrad her. Die Einkäufe für eine Woche passen bequem in die feste Wanne. Die Abdeckung gegen Regen ist in Ordnung, die Klettverschlusslaschen um sie zu befestigten wird man sicher irgendwann nach nähen müssen. Es ist sinnvoll die Kiste mit einem Gurt an das Gestell zu befestigen, sonst springt sie bei nicht Belastung etwas hin und her, was sehr laut ist. Das Kupplung an die Satteltasche anzubringen ist kein Problem. Aber eine zu bemängelnde Stelle ist die Beweglichkeit der Kupplung an die Halterung an der Stange. Die Bewegung lässt sich nicht durch eine Schraube bei Vollast verhindern. Hier sollte man sich mal etwas überlegen. Das tut der Funktionsweise keinen Abbruch, mindert aber den eigentlich sehr guten Gesamteindruck. Ein Hinweis zum Schluss. Der Anhänger passte nur mit einer selbstgebaute Verlängerung an das Fahrrad meiner Frau. Sonst stößt er mit der Biegung der Stange an den Gepäckträger. Ihre Sattelstange ist etwas zu tief. Da sollte man drauf achten. Wenn man handwerklich geschickt ist, kein Problem. Man kauft keinen Hänger für 400 Euro, aber für eine angemessenen Summe einen guten Wegbegleiter.

Tarvitsemme trailerin ostoksille. Hän kävelee hiljaa pyörän takana. Viikon ostokset mahtuvat mukavasti kiinteään ammeeseen. Sadesuoja on ok, tarranauhat sen kiinnittämiseksi täytyy varmaan jossain vaiheessa ommella. Laatikko on järkevää kiinnittää runkoon hihnalla, muuten se hyppää edestakaisin, kun sitä ei ole ladattu, mikä on erittäin äänekäs. Koukun kiinnittäminen satulalaukkuun ei ole ongelma. Mutta yksi kritiikki on tangon kannakkeen kytkimen liikkuvuus. Liikettä ei voida estää ruuvilla täydellä kuormituksella. Tässä on mietittävää. Tämä ei heikennä toimivuutta, mutta heikentää itse asiassa erittäin hyvää kokonaisvaikutelmaa. Viimeinen huomautus. Perävaunu asennettiin vain vaimoni pyörään itsetehdyllä jatkeella. Muuten hän osuu tangon mutkalla tavaratelineeseen. Istuintolppasi on hieman liian matala. Sinun pitäisi kiinnittää siihen huomiota. Jos olet kätevä, ei hätää. Perävaunua ei osteta 400 eurolla, vaan hyvän kumppanin ostat kohtuullisella summalla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.04.2022
Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung, der Aufbau war ein wenig kompliziert für mich. Die Bilder in der Beschreibung sind sehr unscharf und es ist leider nicht viel zu erkennen. Doch mit einem Youtubevideo ging der Aufbau dann doch schneller als gedacht. Das Einzige was mich noch störte waren die Strauben (auf einer Seite festhalten, auf der anderen Seite drehen) Dies wurde aber von andern Nutzer:innen schon bemängelt. Die erste Testfahrt verlief gut, der Anhänger blieb da wo er sollte, auch enge Kurven waren kein Problem. Das einzig negative ist für mich noch der Preis. Er könnte schon ein wenig günstiger sein. Wenn ich ihn mit anderen vergleiche ist dieser eher in der höheren Preisklasse. +Leichtigkeit +Handwagen +Räder schnell abnehmbar +gute Verarbeitung -Schrauben -Prei-Anleitung

Nopea toimitus, kokoaminen oli minulle hieman monimutkaista. Kuvauksen kuvat ovat erittäin epäselviä, eikä niitä valitettavasti juurikaan näy. Mutta YouTube-videon ansiosta rakentaminen sujui odotettua nopeammin. Ainoa asia, joka häiritsi minua, olivat tukituet (pidä toiselta puolelta, käännä toiselta puolelta), mutta muut käyttäjät ovat jo valittaneet tästä. Ensimmäinen koeajo meni hyvin, peräkärry pysyi paikallaan, tiukatkin mutkat eivät olleet ongelma. Ainoa negatiivinen minusta on hinta. Hän olisi voinut olla hieman halvempi. Kun vertaan sitä muihin, tämä on korkeammassa hintaluokassa. +Keveys +käsitrukki +pyörät irrotettavissa nopeasti +hyvä ammattitaito -ruuvit -Hintaohjeet

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.03.2022
Verified tarkastelu

Toller Hänger oder Handkarren. Alles Top bis auf die Hängerkupplung fürs Fahrrad. Ist leider zu kurz. Ausserdem ist die Verbindung der Haltestange ( 2geteilt), sehr wackelig. Wegen dieser Mängel muss ich leider 2 Sterne abziehen.

Upea perävaunu tai käsitrukki. Kaikki on hienoa paitsi pyörän vetokoukku. Valitettavasti se on liian lyhyt. Lisäksi tukitangon (2 osaa) liitos on erittäin heiluva. Valitettavasti minun on vähennettävä 2 tähteä näiden puutteiden vuoksi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.08.2021
Verified tarkastelu

Ein toller Anhänger! Nach ein paar kleinen Modifikationen, macht er genau das was man will! Tipp 1. alle Schrauben richtig festknallen. Tipp 2. In die Kupplungspfanne einen Klebefilz einsetzen, dann klappert es weniger. Tipp 3. den Verriegelungshaken von der Kupplung etwas strammer machen, also nachbiegen. Tipp 4. Box mit Kabelbindern befestigen! Und dann kann es los gehen

Hieno tukija! Muutaman pienen muutoksen jälkeen se tekee juuri sen mitä haluat! Vihje 1. Kiristä kaikki ruuvit kunnolla. Vihje 2. Käytä kytkinpannussa liimahuopaa, jolloin se kolisee vähemmän. Vihje 3. kiristä kytkimen lukituskoukkua hieman, eli taivuta sitä. Vinkki 4. Kiinnitä laatikko nippusiteillä! Ja sitten voimme aloittaa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.06.2021
Verified tarkastelu

Der Anhänger war schnell zusammengebaut und funktioniert sehr gut innerhalb eines Preis Leistungsverhältnis, ich hatte 89,98€ Im Juni 2021 gezahlt (schwarzer Haube). Die Kupplung war vollständig vorhanden, man kann also sofort losfahren. Ich habe in den Rezessionen Mängel gelesen welche ich auch prüfen wollte. Es wurde geschrieben das der Hänger schlingert, das passierte bei mir nur, wenn ich außerhalb der vorgegebenen Geschwindigkeit fahre( 45 Km/h) oder wie wild bei überhöhter Geschwindigkeit mit dem Lenker hin und her wedle (also einfache Physik). Die Box klappert, ja: wenn die Abdeckung nicht befestigt wurde. Hierzu gibt es einen sehr guten Hinweis eines Käufers, welcher Schutzelemente für Heizungsrohre aus Schaumstoff verwendet hat, hab ich auch verwendet. Aber wenn die Abdeckung richtig fest ist, klappert es nicht. Ein Spezialist hat sogar auf die Gefahren der Stütze hingewiesen welche zu tief wäre, kurze Info: wenn das Teil richtig angebaut ist, dann kann man es hochklappen und einen Sicherungsbolzen einsetzen. Ich persönlich find den Anhänger toll, er ist an einem 29 Zoll großen E-Bike angehangen. Ich fahre mit 20 Km/h einkaufen und bin zufrieden. Der Hinweis das Schrauben gebrochen sind, nehme ich mit und lege Ersatzschauben in den Hänger, fall dies unterwegs passieren sollte. Über die Langzeit Robustheit kann ich aber noch nichts sagen. Und ganz wichtig, ich bin Privater Kunde, der unter Alltagsbedingungen den Hänger verwendet. Bei einigen Rezessionen, welche generell zu Artikeln geschrieben werden, bin ich mir über den Hintergrund des Schreibers nicht mehr sicher.

Traileri koottiin nopeasti ja toimii erittäin hyvin hinta-laatusuhteessa, maksoin kesäkuussa 2021 89,98€ (musta konepelti). Kytkin oli valmis, joten voit aloittaa ajon heti. Luin taantumasta puutteita, jotka halusin myös tarkistaa. Kirjoitettiin, että perävaunu huojuu, mikä tapahtui minulle vain, kun ajelen määritellyn nopeuden ulkopuolella (45 km/h) tai heiluttelin ohjaustankoa hurjasti edestakaisin liiallisella nopeudella (eli yksinkertaista fysiikkaa). Laatikko kolisee, kyllä: jos kantta ei ole kiinnitetty. Tästä on erittäin hyvä vihje ostajalta, joka käytti vaahtomuoviputkien lämmittämiseen suojaelementtejä, joita minäkin käytin. Mutta kun kansi on kunnolla tiukka, se ei kolise. Asiantuntija jopa huomautti liian matalan tuen vaaroista, lyhyt tieto: jos osa on asennettu oikein, sen voi taittaa ylös ja käyttää turvapulttia. Henkilökohtaisesti mielestäni perävaunu on hieno, se on kiinnitetty 29 tuuman sähköpyörään. Käyn ostoksilla 20 km/h ja olen tyytyväinen. Otan mukaani tiedon, että ruuvit ovat rikki ja laitan perävaunuun vararuuvit siltä varalta, että näin tapahtuu matkalla. Mutta en osaa sanoa mitään pitkäaikaisesta kestävyydestä. Ja erittäin tärkeää, olen yksityinen asiakas, joka käyttää perävaunua jokapäiväisissä olosuhteissa. Joidenkin taantumien kohdalla, jotka yleensä kirjoitetaan artikkeleita varten, en ole enää varma kirjoittajan taustasta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.12.2020
Verified tarkastelu

Die Ware kam gut verpackt an. Wie schon einige vor mir geschrieben hatten, klappert die Plastikwanne wenn diese leer ist. Kann mann ja auf dem Rahmen Fensterdichtungen (Tesamoll) anbringen, dann geht es. An meinem E-MTB Cube 29+ war es nötig den oberen Teil nach dem Handgriff zu verlängern. Da die Stütze des Anhänger und in sptzen Kehren der Rahmen des Anhänger an meinem Hinterrad angestoßen sind. Ich habe mir eine Verlängerung von 10cm aus Edelstahl hergestellt. Jetzt passt es. Beim E-MTB 26, konnte ich die Sattelstütze nicht hoch genug stellen (Frau ist etwas kleiner) so das auch hier der Anhänger am Hnterrad angesto0en hat. Durch die Verlängerung - ist das nun auch möglich. Testausfahrt - mit beiden Rädern -alles ok Habe mir aber eine andere Anhängerkupplung Hebie Unisex – Erwachsene Anhängerkupplung-2067006000 Anhängerkupplung Set, schwarz, One Size zugelegt, da diese wertiger und stabiler ist.

Tavarat saapuivat hyvin pakattuna perille. Kuten jotkut ovat kirjoittaneet ennen minua, muovinen amme kolisee, kun se on tyhjä. Jos voit kiinnittää ikkunatiivisteet (Tesamoll) karmiin, niin se toimii. E-MTB Cube 29+:ssani piti pidentää yläosaa kahvan jälkeen. Koska perävaunun tuki ja jyrkissä käännöksissä perävaunun runko osuivat takapyörääni. Tein 10cm jatkeen ruostumattomasta teräksestä. Nyt se on oikein. E-MTB 26:lla en pystynyt asettamaan satulatolppaa tarpeeksi korkealle (nainen on vähän pienempi) niin, että perävaunu osui myös tässä takapyörään. Laajennuksen ansiosta - tämäkin on nyt mahdollista. Koeajo - molemmilla pyörillä - kaikki ok mutta ostin toisen perävaunun vetokoukun Hebie Unisex - Adult perävaunun vetokoukku-2067006000 perävaunun vetokoukkusarja, musta, yksi koko, koska se on arvokkaampi ja vakaampi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.03.2020
Verified tarkastelu

Zuerst mal der Zusammenbau, der war in ca. 20 Minuten mit der recht gut beschriebenen und bebilderten Anleitung schnell, mit wenig Werkzeug und unkompliziert erledigt. Ich habe mir im Baumarkt noch 2 Rohrisolierungen aus Schaumstoff besorgt und um die Rohre der Seite und am Boden gemacht, da die Plastikkiste ansonsten während der Fahrt klappert. Diese haben insgesamt ca. 5 € gekostet, waren also ein vertretbares Extra :-) Noch zu bemängeln ist die Anhängerkupplung, welche zwar super easy zu benutzen ist, jedoch kann man sie nicht so fest anziehen, dass sie die Höhe nicht verändert unter Belastung, das habe ich mit 2 Kabelbindern behoben. Hier besteht noch Verbesserungsbedarf vom Hersteller ! Wir waren schon im Baumarkt mit über 60 Kg Beladung und bei mehreren Einkäufen, wurde er mit 4 großen Einkaufstaschen belastet und hat es spielend weggesteckt. Auch mit Milchkartons und Getränkekästen, hatten wir keine Probleme. Die Reifen habe ich auf über 2 Bar aufgepumpt, da ich mir dann mit dem Treten leichter tue, wenn die Auflageflächen der Reifen kleiner sind ;-) Trotz der 2 Kritikpunkte, ist der Anhänger bei weitem der beste in diesem Preisgefüge, den ich finden konnte ! Daher empfehle ich ihn, mit meinen Tipps und Verbesserungen gerne weiter.

Ensinnäkin kokoaminen, joka tehtiin nopeasti ja helposti noin 20 minuutissa erittäin hyvin kuvatuilla ja kuvitetuilla ohjeilla, muutamalla työkalulla. Sain rautakaupasta vielä 2 vaahtomuovista tehtyä putkieristystä ja laitoin ne putkien ympärille sivulle ja pohjalle, muuten muovilaatikko kolisi ajon aikana. Nämä maksoivat yhteensä noin 5€, joten oli kohtuullinen lisä :-) Edelleen valitettavaa on perävaunun vetokoukku, joka on superhelppo käyttää, mutta sitä ei voi kiristää niin tiukasti, ettei se muuta sen korkeutta. kuormitettuna korjasin sen kahdella nippusiteellä. Tässä on vielä parantamisen varaa valmistajalta! Olimme jo rautakaupassa yli 60 kg:n kuormalla ja kun teimme useita ostoksia, hän kuormitettiin 4 isolla ostoskassilla ja laittoi ne helposti pois. Meillä ei myöskään ollut ongelmia maitopakkausten ja juomalaatikoiden kanssa. Pujotin renkaat yli 2 barin, koska minusta on helpompi polkea, kun renkaiden kosketuspinnat ovat pienemmät ;-) Kahdesta kritiikistä huolimatta perävaunu on tässä hintaluokassa ylivoimaisesti paras mitä löysin. ! Siksi suosittelen häntä vinkeilläni ja parannuksillani.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.02.2019
Verified tarkastelu

Entgegen den schlechten Kritiken, die ich zuvor gelesen habe, kann ich an dem Produkt nichts bemängeln. Eine sehr gute , stabile Qualität. Ließ sich auch von mir alleine gut zusammenbauen und sieht wertig und gut aus. Das Geld allemal wert. Wie manche geschrieben haben, dass der Hänger beim Fahren von der Kupplung rutscht, kann gar nicht passieren, das über der Kupplung eine Federsicherung liegt, die obendrein noch gegen versehentliches öffnen gesperrt werden kann. Auch die Deichsel ist nicht zu kurz. Ich habe schon ein paar Fahrten unternommen und bin voll und ganz zufrieden. Auch dass man die Räder von den Achsen nehmen kann, ist eine platzsparende Sache. Einzig und allein ein dickes Manko der Deutsche Paket Dienst, mit dem der Hänger versendet wurde. Paket lag 5 Tage beim Nachbarn, weil ich eine Benachrichtigung bekommen habe und auf der Amazon Sendungsverfolgung ein "tut uns leid, dass wir uns verspätet haben" stand. Erst, als ich die Sendungsnummer direkt auf die Seite der Sendungsverfolgung des DPD übertragen hatte, stand dort, dass das Paket erfolgreich beim Nachbarn zugestellt war, und das sogar am 1. Tag der ursprünglichen Ankündigung. Aber alles in allem - ein Kauf hinter dem ich zu 100% stehe. Kann ich jedem uneingeschränkt weiter empfehlen. 1 Stern Abzug für den Lieferdienst

Toisin kuin aiemmin lukemani huonot arvostelut, en voi moittia tuotetta. Erittäin hyvä, vakaa laatu. Sain koota sen itse ja se näyttää hyvältä ja arvokkaalta. No hintansa arvoinen. Kuten jotkut ovat kirjoittaneet, että perävaunu luistaa kytkimestä ajon aikana, ei voi tapahtua, että kytkimen yläpuolella on jousiturvalaite, joka voidaan myös lukita tahatonta avautumista vastaan. Vetoaisa ei myöskään ole liian lyhyt. Olen tehnyt jo muutaman matkan ja olen täysin tyytyväinen. Tilaa säästävä asia on myös se, että pyörät saa irti akseleista. Ainoastaan iso puute saksalaisessa pakettipalvelussa, jolla traileri lähetettiin. Paketti oli naapurin luona 5 päivää, koska sain ilmoituksen ja Amazonin seurantanumerossa luki "anteeksi myöhästyimme". Vasta kun siirsin seurantanumeron suoraan DPD:n seurantasivulle, siellä kerrottiin, että paketti oli onnistuneesti toimitettu naapurille, jopa ensimmäisenä päivänä alkuperäisestä ilmoituksesta. Mutta kaiken kaikkiaan - ostoksen takana seison 100%. Voin suositella kaikille varauksetta. 1 tähden vähennys toimituspalvelusta

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.09.2017
Verified tarkastelu

Ich habe diesen Anhänger gekauft da ich ihn zum Zeitungsausträgen am Fahrrad benutzen wollte. Nun nach ca. einem Monat Benutzung erlaube ich mir ein kurzes Ergebnis vorzustellen. Aufbau : Sehr einfach und lässt sich auch alleine gut bewerkstelligen. Erster Eindruck nach dem ersten Tag: Sehr gut selbst bei vollerlast ist er Spurtreue und kommt auch mit Unebenheiten gut zurecht. Bewertung jetzt: Der erste Eindruck ist leider nicht ganz erhalten geblieben. Zwar ist der Anhänger Spurtreue aber die Doppel Verschraubung am zugrohr ist leicht lose. Dies stört mich im Handbetrieb extrem da dies das lenken unpräzise macht. Ein nach ziehen gestaltet sich aber schwer da die Schraube sich mitdreht und nicht dafür gedacht ist ein Schlüssel zu halten. Schlaglöcher selbst mit hoher Geschwindigkeit sind selten ein Problem und selbst wenn der Anhänger mal kippt liegt das an einer fehlnutzung. Dabei kann es passieren das die Reflektoren sich verstellen oder schon mehrer teile zerlegen. Die stellt aber kein Problem da da diese sich an ein klickverbind trennen und eine Reparatur dauert somit wenige sec. Reifen und Achse sind trotz steckverbindung fest und wackeln nicht wie bei eine anderen Modellen. Kiste und plane nutze ich nicht sonder die von meinem Arbeitgeber gestellten Taschen die passen in den Rahmen und. Die beiden tragenden Rohre liegen so das sie sich nicht nach unten Wegbiegen oder Kontakt zum Reifen bekommen. Gewicht das ich transportiere max 50 kg im Anhänger sind ca 200 Zeitungen. Nun kommen ich zudem Teil der bei mir zu 100% durchgefallen ist. Die Halterung am Fahrrad (Kupplung). Als zugfahrzeug benutze ich ein Mérida bin 9 Seven. Egal wie fest ich die Schrauben anziehe der Halter verschieb sich änder sattelstang beim Bremsen. Was auf geraderstrecke weniger einproblem darstellt ist in einer Kurve ein Riesen Problem da selbst bei niedrigen Geschwindigkeiten der Anhänger einem in Gelenke schlagen kann. Nun ist es bei mir so das ich auf meiner Tour durch drängegitter bergab fahren muss wo durch ich täglich mit dem teilkämpfe. Mittlerweile sind die mitgelieferten Schrauben tot gedreht der Halter selber krumm und verbogen. (Durch das anziehen der Schrauben) Selbst als ich ihn hinten (dort wo der Kuppelkopf angebracht wird ) auf geschnitten habe um dort mehr Druck auf die sattelstange zubringen bracht das nichts. Meine Empfehlung daher wenn ihr den Anhänger regelmäßig nutz und ihn mit ähnlichen Gewicht Bremsen müsst holt euch ein anderen Kupplung die mitgelieferte ist Müll. Und sieht max gut aus wobei selbst das nicht Bewertung: Für den Anhänger selber 4 von 5 Sternen Für die Kupplung habe ich nicht mal nette Worte keinen Stern wobei das noch net ist.

Ostin tämän perävaunun, koska halusin käyttää sitä sanomalehtien toimittamiseen pyörälleni. Nyt, noin kuukauden käytön jälkeen, sallikaa minun esitellä lyhyt tulos. Rakenne: Erittäin yksinkertainen ja voidaan tehdä myös yksin. Ensivaikutelma ensimmäisen päivän jälkeen: Sillä on erittäin hyvä suuntavakaus myös täydellä kuormituksella ja kestää hyvin myös kolhuja. Arvio nyt: Valitettavasti ensivaikutelma ei aivan säilynyt. Perävaunu on telaltaan oikea, mutta hinausputken kaksoisruuviliitos on hieman löysällä. Tämä häiritsee minua erittäin manuaalisessa tilassa, koska se tekee ohjauksesta epätarkkuuden. Sitä on kuitenkin vaikea kiristää ruuvin kääntyessä, eikä sitä ole tarkoitettu pitämään avainta. Kuopat ovat suurillakin nopeuksilla harvoin ongelma, ja vaikka perävaunu kaatuu, se johtuu väärinkäytöstä. Voi tapahtua, että heijastimet ovat väärin kohdistettuja tai useat osat irtoavat. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, koska ne erotetaan toisistaan napsautusliitännällä ja korjaus kestää siksi muutaman sekunnin.Pistoliitännästä huolimatta renkaat ja akseli ovat kiinteät eivätkä heilu kuten muissa malleissa. En käytä laatikkoa ja suunnitelmaa, vaan työnantajan tarjoamia laukkuja, jotka mahtuvat runkoon ja. Kaksi tukiputkea on sijoitettu siten, että ne eivät taipu alas tai joudu kosketuksiin renkaan kanssa. Paino Kuljetan max 50 kg perävaunussa on noin 200 sanomalehteä. Nyt tulen osaan, joka petti minut 100%. Pyörän kannatin (kytkin). Käytän hinaukseen Merida bin 9 Seven. Riippumatta siitä, kuinka lujasti kiristän pultteja, pidike siirtyy jarrutettaessa. Vähemmän ongelmaa suoralla on valtava ongelma kaarteessa, koska jopa alhaisilla nopeuksilla perävaunu voi osua niveliin. Nyt minun täytyy ajaa alamäkeen tungosten baarien läpi kiertueellani, joiden läpi taistelen joka päivä osan kanssa. Sillä välin mukana toimitetut ruuvit on käännetty irti ja itse pidike on vinossa ja vääntynyt. (Kiristämällä ruuveja) Vaikka leikkasin sen auki takaa (jossa kytkentäpää on kiinnitetty) painostaakseni satulatolppaa enemmän, se ei auttanut. Suositukseni siis, jos käytät perävaunua säännöllisesti ja joudut jarruttamaan sitä samalla painolla, hanki toinen mukana tuleva vetokoukku, joka on roskaa. Ja se näyttää hyvältä, mutta ei sekään.. Arvosana: Itse trailerille 4/5 tähteä Minulla ei ole edes kauniita sanoja kytkimelle, ei tähtiä, vaikka se ei ole edes asia.

alkaen Siniša arvosteltu 25.10.2016
Verified tarkastelu

Svi mi biciklisti, jednim dijelom uživamo na biciklu i zato što je tiho. Kupio sam ova kolica jer volim ujutro ili prijepodne, jer mi je takav karakter posla, otići u šoping biciklom kilometar dva dalje. Dakle kolica u originalu proizvode na svakoj neravnini ili manjoj rupi enormnu buku ( otprilike kao kada praznu kantu sa smećem vozite nazad u dvorište). Buka je nešto manja kada imate stvari na povratku u kadici ali dogodi se da u njoj skakuću tvrde stvari pa je opet to smetnja. Za sada sam dosta smanjio bubnjanje (jer kolica nemaju amortizere) tako da sam na košari koja ima plastičnih ispusta s vanjske strane, probušio rupe uz metalne cijevi konstrukcije te pričvrstio kacu za okvir da ne skakuće plastičnim vezicama (cca 20 minuta posla, cijena desetak kuna). Konačno i definitivno rješenje ako ćesto iamte prikolicu, je kuptiti u Bauhausu gumeni debeli spužvasti podložak što se stavlja pod mašinu za rublje, i staviti ga ispod kace + izrezati od najjefrinijeg podmetača za plažu komad i staviti ga u kacu na dno, da ne lupaju kupljene stvari ( cijena cca 100kn). Ovaj podložak je jedini upiti vibracije i zvuk koji proizvode kolica na neravninama hrvatskih cesta i biciklističkih staza. NADAM SE DA SAM NEKOME POMOGAO , ujedno želim reći da su kolica od velike koristi i svakako ih preporučam nabaviti.

Me kaikki pyöräilijät pidämme osittain pyöräilystä, koska se on hiljaista. Ostin nämä rattaat, koska tykkään käydä ostoksilla pyörällä kahden kilometrin päässä aamulla tai aamulla, koska se on työni luonne. Alkuperäinen kärry pitää siis valtavaa ääntä jokaisesta kolhusta tai pienestä reiästä (suunnilleen niin kuin ajettaessa tyhjä roskakori takaisin pihalle). Melu on jonkin verran pienempi, kun ammeessa on tavaroita paluumatkalla, mutta siinä tapahtuu kovia asioita pomppia ympäriinsä, joten se on taas haitaksi. Olen toistaiseksi vähentänyt rummutusta melkoisesti (koska rattaissa ei ole iskunvaimentimia), joten porasin reiät koriin, jossa on muoviset ulostulot ulkopuolella, rakenteen metalliputkien viereen ja kiinnitin altaan. runkoon niin, ettei se hyppää muovisiteillä (n. 20 min työtä, hinta kymmenen kunaa) ). Lopullinen ja lopullinen ratkaisu, jos sinulla on usein perävaunu, on ostaa Bauhausista paksu kumisienimatto, joka laitetaan pesukoneen alle ja laita se ammeen alle + leikkaa pala halvimmasta rantamatosta ja laita se sisään amme pohjassa, jotta ostetut eivät hakkaa tavaroita (hinta n. 100 HRK). Tämä tyyny on ainoa, joka vaimentaa rattaiden aiheuttamaa tärinää ja ääntä epätasaisilla Kroatian teillä ja pyöräteillä. TOVOIN, ETTÄ AUTIN JOKU, samalla haluan sanoa, että rattaat ovat erittäin hyödyllisiä ja suosittelen ehdottomasti niiden hankkimista.

alkaen Corrado arvosteltu 01.10.2016
Verified tarkastelu

Ottimo prodotto. Lo uso prevalentemente come carrettino a mano per trasportare provviste, vestiario, utensili vari ecc. dall'auto alla mia baita in montagna, distante 200 metri di strada sterrata. Unisce robustezza, leggerezza, accuratezza di montaggio. Non ho mai pesato il materiale trasportato, ma ritengo di avere, a volte, superato la portata massima indicata (bambini, per gioco) senza alcun problema.

Hieno tuote. Käytän sitä pääasiassa käsikärrynä tarvikkeiden, vaatteiden, erilaisten työkalujen jne. kuljettamiseen. autosta hyttiini vuoristossa, 200 metrin päässä hiekkatiellä. Siinä yhdistyvät lujuus, keveys ja asennustarkkuus. En ole koskaan punninnut kuljetettua materiaalia, mutta mielestäni olen joskus ylittänyt ilmoitetun maksimikapasiteetin (lapset, huvin vuoksi) ilman ongelmia.

alkaen Vittorio arvosteltu 20.09.2016
Verified tarkastelu

Nel complesso il prodotto è buono in rapporto al prezzo. Ho dovuto però rinforzare e irrigidire l'attacco del gancio al canotto della sella, in quanto il sistema di fissaggio proposto nel kit mi è sembrato un pò debole. Risolto questo particolare ho integrato il carrello con dei parafanghi, luci posteriori a batteria e qualche nastro rinfrangente in più per abbellirlo esteticamente e renderlo più funzionale. Non uso questo carrello per escursioni cicloturistiche ma esclusivamente per la spesa al supermercato al posto della macchina. I vantaggi intuibili rispetto all'auto sono: Il parcheggio per la bici, l'utilizzo del carrello manualmente all'interno del supermercato e pagamento alla cassa inclusi, e il ritorno a casa conducendo il carrello direttamente in cucina (nel mio caso), si evitano i vari passaggi dei prodotti tra carrello, baule auto, borse da portare a mano..ecc

Kaiken kaikkiaan tuote on hintaansa nähden hyvä. Koukun kiinnitystä satulantolppaan jouduin kuitenkin vahvistamaan ja jäykistämään, koska sarjassa ehdotettu kiinnitysjärjestelmä tuntui minusta hieman heikolta. Ratkaisin tämän yksityiskohdan, integroin alavaunuun lokasuojat, akkukäyttöiset takavalot ja ylimääräinen heijastinteippi, joka kaunistaa sitä esteettisesti ja teki siitä toimivamman. En käytä tätä vaunua pyöräretkille, vaan vain ostoksille supermarketissa auton sijaan. Ilmeiset edut autoon verrattuna ovat: Pysäköinti pyörälle, vaunun manuaalinen käyttö supermarketin sisällä ja kassalla maksaminen sisältyy hintaan sekä kotiinpaluu kuljettamalla vaunu suoraan keittiöön (minun tapauksessani), kyllä ne Vältä tuotteiden eri kulkua vaunun, auton tavaratilan, käsin kuljetettavien laukkujen välillä jne.

alkaen Dino arvosteltu 17.06.2016
Verified tarkastelu

IMPRESSIONI Questo prodotto della ditta Duramaxx arriva smontato ed imballato in una solida scatola di cartone. Nella confezione tutti i componenti necessari per il montaggio. Munirsi tuttavia di un cacciavite e una chiave inglese da 10. Il manuale è in tedesco e in inglese con molte illustrazioni che permettono di orientarsi nel montaggio, peraltro non semplicissimo. Ho fatto delle foto durante le varie fasi del montaggio che mostrano come vanno assemblati i vari pezzi. CARATTERISTICHE Da quando mi sono trasferito in una cittadina, andando ad abitare in centro nell'isola pedonale, uso molto di più la bicicletta, anche per andare al mercato o al supermercato. Avevo già un prodotto analogo della stessa ditta (https://www.amazon.it/DURAMAXX-rimorchio-biciclette-Capacitá-acciaio/dp/B00UBY5AW8/), questo a mio parere è più gradevole come colore (nero) e dispone inoltre di una solida copertura di tela impermeabilizzata, che lo rendono adatto ad ogni tempo. Questo accessorio, che si aggancia e si sgancia dalla bici in un attimo tramite un solido aggancio a molla, è incredibilmente comodo per chi usa la bici per fare la spesa: mi permette di andare comodamente al mercato o al supermercato, caricare tutto sul carrellino senza dover indossare un pesante zaino sulle spalle, come facevo prima. La cassa di plastica, che fa da baule e si incastra perfettamente nella parte tubolare del carrello, ha le dimensioni giuste né troppo grande, né troppo piccola. Accoglie bene una cassa da dodici bottiglie di vetro, essendo circa cm 50 x 30 e lasciando ancora una decina di centimetri di spazio libero. E' alta circa 25 centimetri. Il montaggio è stato abbastanza facile ed ho impiegato circa mezz'ora. La struttura tubolare in acciaio è leggera e molto robusta al tempo stesso. Molto comodo poter sganciare il carrello in un attimo, senza dover svitare nulla, ed usare così la bici da sola. Quando è sganciato un piede anteriore impedisce al carrello di rovesciarsi. Il piede è mobile e si blocca in due posizione tramite una coppiglia: in alto quando è attaccato alla bici, in basso quando è in posizione di riposo. Una comoda maniglia permette anche di condurre il carrello a piedi. Infatti dato che ho il box auto a due portoni di distanza da casa mia, lo uso anche per spostare cose pesanti da un parte all'altra conducendolo a mano. Le gomme hanno un bel copertone dall'aria molto resistente. E' dotato anche di catarifrangenti anteriori e posteriori come prescritto dalla legge e quindi è perfettamente a norma. CONCLUSIONI Prodotto molto ben costruito, solido e funzionale. Prezzo adeguato ai materiali di prima qualità.

VAIKUTUKSET Tämä Duramaxx-yhtiön tuote toimitetaan osiin purettuna ja pakattuna tukevaan pahvilaatikkoon. Pakkauksessa kaikki kokoonpanoon tarvittavat komponentit. Varusta kuitenkin itsesi ruuvimeisselillä ja avaimella 10. Käsikirja on saksaksi ja englanniksi ja siinä on paljon kuvia, joiden avulla voit orientoitua kokoonpanossa, mikä ei ole kovin yksinkertaista. Otin kokoonpanon eri vaiheissa kuvia, jotka osoittavat kuinka eri osat tulee koota. OMINAISUUDET Koska muutin pienelle paikkakunnalle, asumaan keskustassa jalankulkualueella, käytän polkupyörää paljon enemmän, jopa torille tai supermarkettiin. Minulla oli jo samanlainen tuote samalta firmalta (https://www.amazon.it/DURAMAXX-rimorchio-biciclette-Capacitá-acciaio/dp/B00UBY5AW8/), tämä on mielestäni väriltään miellyttävämpi (musta) ja Siinä on myös vankka vedenpitävä kangaspäällinen, mikä tekee siitä sopivan kaikkiin säähän. Tämä pyörään hetkessä kiinteän jousiliittimen avulla kiinnittynyt ja siitä irrottava lisävaruste on uskomattoman kätevä niille, jotka käyttävät pyörää ostoksille: sen avulla voin mennä mukavasti torille tai supermarkettiin, ladata kaiken vaunuun ilman tarvetta. kantamaan raskasta reppua harteillani, kuten ennen. Tavaratilana toimiva muovikotelo, joka sopii täydellisesti vaunun putkiosaan, on mitoiltaan oikea, ei liian iso eikä liian pieni. Se sopii hyvin kahdentoista lasipullon koteloon, joka on noin 50 x 30 cm ja jättää vielä noin kymmenen senttiä vapaata tilaa. Se on noin 25 senttimetriä korkea. Kokoaminen oli melko helppoa ja kesti noin puoli tuntia. Putkimainen teräsrakenne on samanaikaisesti kevyt ja erittäin kestävä. Erittäin kätevä, kun pystyt vapauttamaan vaunun hetkessä ilman, että sinun tarvitsee ruuvata mitään irti ja siten käyttää pyörää yksin. Irrotettuna etujalka estää vaunua kaatumasta. Jalka on liikkuva ja lukittuu kahteen asentoon sokkan avulla: ylhäältä, kun se on kiinnitetty pyörään, alareunaan, kun se on lepoasennossa. Mukava kahva mahdollistaa myös vaunun ajamisen jalan. Itse asiassa, koska minulla on autotalli kahden oven päässä kodistani, käytän sitä myös raskaiden tavaroiden siirtämiseen käsin puolelta toiselle. Renkaissa on mukava rengas erittäin kestävällä ilmalla. Se on myös varustettu lain edellyttämällä etu- ja takaheijastimilla ja on siksi täysin lain mukainen. JOHTOPÄÄTÖKSET Erittäin hyvin rakennettu, vankka ja toimiva tuote. Kohtuullinen hinta laadukkaille materiaaleille.

alkaen Simona arvosteltu 03.06.2016
Verified tarkastelu

L’estate è alle porte, e chi ha la possibilità inizia a scegliere la bicicletta come mezzo di trasporto, anche nel weekend per andare a fare un picnic o una passeggiata, ma lo avete un capiente rimorchio biciclette? il rimorchio per biciclette Big Black Mike Duramaxx è la soluzione migliore per chi ama fare picnic, andare in campeggio o programmare una vacanza on the road in sella alla propria bici. Il telaio è in tubolare metallico, resistente e leggerissimo allo stesso tempo, e alloggia una capiente valigia di trasporto in poliuretano, con capacità di carico di 70 litri corrispondente a 40 Kg. Arriva all’interno di un grande scatolone con un libretto di istruzioni in tedesco e inglese. Seguendo le illustrazioni il montaggio non risulta complicato, anche se necessita di due persone per assemblare alcune parti del telaio. Ma non finisce qui: la cassa dispone di una copertura removibile impermeabile, quindi in caso di maltempo il contenuto è protetto. Il sacco a pelo, le provviste, la valigetta degli attrezzi per eventuali riparazioni della bicicletta o qualsiasi altra cosa inserita nella cassa, sarà al sicuro e riparata dalla pioggia. Ma la copertura è utile anche per proteggere dal sole o per mantenere in sicurezza il carico durante gli spostamenti. Inoltre, se decidiamo di scollegare il rimorchio biciclette, possiamo utilizzarlo come carrettino grazie alle impugnature in gomma antiscivolo, in questo modo possiamo ad esempio trasportare i carichi più pesanti della spesa come le ceste dell’acqua, bibite o altre provviste pesanti. Le due ruote si agganciano in modo sicuro con un click, sono dotate di camera d’aria gonfiabile sia con la classica pompetta manuale sia con il compressore. Il piede di appoggio consente di posizionare il rimorchio anche su terreni più sconnessi o con dislivelli causati da pietre o acciottolati. Il piede può essere abbassato o alzato senza doverlo smontare, grazie all’aggancio di sicurezza in grado di bloccarlo. Per collegare il rimorchio alla bicicletta abbiamo in dotazione una serie di connessioni che rendono stabile il traino durante il viaggio, e allo stesso tempo facilitano il montaggio o la rimozione del rimorchio. Per una grande amante del mare come me, il rimorchio biciclette Big Black Mike Duramaxx è sicuramente un grande alleato per portare con me tutto il necessario per affrontare una giornata in spiaggia, senza dover rinunciare alla praticità dello spostamento in bicicletta: non so voi, ma io non ce la faccio a pedalare con in spalla uno zaino carico, molto meglio questo carrellino che mi consente anche di trasportare più cose senza fatica e garantendo la stabilità di pedalata.

Kesä on ovella ja kenellä vain on mahdollisuus, alkaa valita pyörä kulkuvälineeksi, vaikka viikonloppuna piknikille tai kävelylle, mutta onko sinulla iso pyörän peräkärry? Big Black Mike Duramaxx polkupyörän peräkärry on paras ratkaisu niille, jotka rakastavat piknikiä, telttailua tai tien päällä olevaa lomaa pyöränsä satulassa. Runko on metalliputkea, samalla kestävä ja erittäin kevyt, ja siinä on suuri polyuretaanikuljetuslaukku, jonka kantavuus on 70 litraa, mikä vastaa 40 kg:aa. Se tulee suuressa laatikossa, jossa on saksan- ja englanninkielinen ohjekirja. . Kuvien mukaan kokoaminen ei ole monimutkaista, vaikka joidenkin rungon osien kokoamiseen tarvitaan kaksi henkilöä. Mutta siinä ei vielä kaikki: kotelossa on irrotettava vedenpitävä kansi, joten sisältö on suojattu huonolla säällä. Häkkiin sijoitettu makuupussi, elintarvikkeet, työkalupakki polkupyörän korjauksia varten tai kaikki muu on turvassa ja sateelta suojassa. Suojus on kuitenkin hyödyllinen myös suojaamaan auringolta tai pitämään kuorman turvassa liikkeellä ollessa. Lisäksi, jos päätämme irrottaa polkupyörän perävaunun, voimme käyttää sitä kärrynä luistamattomien kumikahvojen ansiosta, jolloin voimme kuljettaa esimerkiksi raskaampia ostoskuormia, kuten vesikoreja, virvoitusjuomia tai muita raskaita tarvikkeita. Kaksi pyörää kiinnittyvät turvallisesti napsautuksella, ne on varustettu puhallettavalla sisäputkella sekä klassisen manuaalisen pumpun että kompressorin kanssa. Tukijalka mahdollistaa perävaunun sijoittamisen myös epätasaisemmalle maalle tai kivistä tai mukulakivestä johtuvalle epätasaisuudelle. Jalka voidaan laskea tai nostaa ilman, että sitä tarvitsee purkaa, kiitos sen lukitsevan turvakoukun. Perävaunun yhdistämiseksi polkupyörään olemme toimittaneet sarjan liitäntöjä, jotka tekevät hinauksesta vakaan matkan aikana ja samalla helpottavat perävaunun kokoamista tai irrottamista. Minun kaltaiselleni suurelle meren rakastajalle Big Black Mike Duramaxx polkupyörän peräkärry on varmasti loistava liittolainen kuljettamaan kaikkea mitä tarvitsen päivän rannalla ilman, että joudun luopumaan pyöräilyn käytännöllisyydestä. en tiedä teistä, mutta en voi ajaa kuormattu reppu olkapäälläni, tämä vaunu on paljon parempi, koska sen avulla voin myös kuljettaa enemmän tavaraa ilman vaivaa ja varmistaa polkemisen vakauden.

alkaen Vincenzo arvosteltu 29.07.2015
Verified tarkastelu

Ottimo rimorchio per bici o carretto con trazione manuale. Può essere utilizzato come rimorchio per cicloturismo o semplicemente per andare a fare la spesa con la bici ( capacità max 40 Kg) o a piedi, utilizzandolo come carretto a spinta manuale . Capacità max dichiarata in questo caso 60kg, anche se sulle ruote la capacità max dichiarata è di 50 kg. Le ruote sono scorrevoli e si gonfiano con una normale pompa per bici. Buona la stabilità e la robustezza del carrello. Il montaggio del carrello non è niente di particolarmente difficoltoso, conviene seguire le istruzioni( in tedesco e inglese) e montare prima il manubrio ed il cavalletto e dopo le ruote. L’aggancio- sgancio al reggisella della bici avviene in un attimo, quindi volendo si può raggiungere il supermercato con il rimorchio attaccato alla bici, sganciarlo ed utilizzarlo come carrello della spesa per poi riagganciarlo per il successivo ritorno a casa. La cassa e la copertura removibile sono idrorepellenti, quindi il nostro carico sarà al riparo dall’acqua, sia quella che proviene dal basso quando la strada è bagnata, sia dall’alto. Io penso di utilizzarlo soprattutto come carretto per andare a fare la spesa, ma credo che questo rimorchio vada bene anche per delle escursioni cicloturistiche .  Forse per i lunghi viaggi in bici ci vuole qualcosa di diverso. Ad esempio un carrello con una sola ruota ed aggancio al mozzo della ruota posteriore in modo da avere una maggiore maneggevolezza del mezzo grazie al baricentro più basso. Oppure i modelli tipo Extrawheel Trailer, in pratica una ruota aggiuntiva attaccata al mozzo della ruota posteriore, a cui si agganciano due borsoni laterali. Il carrello Durammaxx consente però una maggiore capacità di carico, quindi bisogna valutare i pro ed i contro in caso di viaggi di lunga distanza. Ovviamente si può utilizzare anche come carretto per fare giocare i bambini. Tutto sommato un prodotto di ottima qualità costruttiva e dei materiali impiegati. Anche il design è curato e molto gradevole. Il prezzo è contenuto se si considera che i rimorchi per cicloturismo arrivano a costare anche oltre 500 euro. Un plauso al venditore ElectroniK-Star per la spedizione rapidissima dalla Germania( 3-4 giorni) Ps. Unica nota dolente è il cattivo odore di gomma( petrolio?) che però per fortuna è andato via nel giro di pochi giorni. Nessun problema!

Erinomainen peräkärry pyörälle tai kärrylle manuaalisella vedolla. Sitä voidaan käyttää peräkärrynä pyörämatkailussa tai yksinkertaisesti ostoksille pyörän kanssa (max kantavuus 40 kg) tai kävellen, käyttämällä sitä työntökärrynä. Ilmoitettu maksimikantavuus tässä tapauksessa 60 kg, vaikka pyörillä suurin ilmoitettu kantavuus on 50 kg. Pyörät rullaavat tasaisesti ja täyttyvät tavallisella pyöräpumpulla. Vaunun hyvä vakaus ja kestävyys. Vaunun kokoaminen ei ole erityisen vaikeaa, kannattaa noudattaa ohjeita (saksaksi ja englanniksi) ja koota ensin ohjaustanko ja jalusta ja sitten pyörät. Kiinnitys-irrotus pyörän istuintolppaan tapahtuu hetkessä, joten voit halutessasi saavuttaa supermarketin peräkärryllä pyörään kiinnitettynä, irrottaa sen ja käyttää ostoskärrynä ja kytkeä sen sitten uudelleen kiinni myöhempää käyttöä varten. palata kotiin. Kotelo ja irrotettava kansi ovat vettä hylkiviä, joten kuormamme on suojattu vedeltä sekä alhaalta tien ollessa märkä että ylhäältä. Aion käyttää sitä ennen kaikkea kärrynä ostoksille, mutta mielestäni tämä traileri on hyvä myös pyöräretkille. Ehkä pitkille pyörälenkeille tarvitaan jotain erilaista. Esimerkiksi vaunu, jossa on yksi pyörä ja kytkentä takapyörän napaan, jotta ajoneuvon ohjattavuus olisi parempi alemman painopisteen ansiosta. Tai Extrawheel Trailer -tyyppiset mallit, käytännössä takapyörän napaan kiinnitetty lisäpyörä, johon on kiinnitetty kaksi sivulaukkua. Durammaxx-kärry mahdollistaa kuitenkin suuremman kuormakapasiteetin, joten sinun on punnittava plussat ja miinukset pitkän matkan matkoilla. Ilmeisesti sitä voidaan käyttää myös kärrynä lasten leikkimiseen. Kaiken kaikkiaan erinomainen rakennuslaadun ja käytettyjen materiaalien tuote. Jopa muotoilu on mukava ja erittäin miellyttävä. Hinta on alhainen, jos ottaa huomioon, että pyöräretkeilyperävaunut voivat maksaa jopa yli 500 euroa. Kiitokset myyjälle ElectroniK-Star erittäin nopeasta toimituksesta Saksasta (3-4 päivää) Ps. Ainoa kipeä kohta on kumin (öljyn?) paha haju, mutta onneksi se hävisi muutamassa päivässä. Ei ongelmaa!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Big Black Mike - polkupyörän peräkärry
 • polkupyörän perävaunu, jossa irrotettava, 70 litran kuljetuslaatikko tukevasta, kierrätettävästä muovista
 • vakaa, pulverimaalattu teräsrunko
 • vaunussa kuljetat helposti 2 juomalaatikkoa
136,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.