Brunolie

[B-tuote] Odin koiranpeti

alkaen 21 Asiakkaat
133,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
 • Ortopedinen: viskoelastinen koiranpatja optimaalisen paineen jakautumisen koiran selkärangan ja nivelten helpottamiseksi
 • Koiraystävällinen: mukava plyysimateriaali päällä, 3-kerroksinen patja täytteenä ja luistamaton pinta pohjassa täydellisen mukavuuden takaamiseksi
 • 3-kerroksinen järjestelmä: 6 - 8 cm paksu miellyttävä svaahto, 4 cm paksuinen viskoelastinen ydin, joka on valmistettu memory foam -vaahdosta ja viimeisestä vanukerros
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Odin koiranpeti
133,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Odin koiranpeti koiranpatja | pestävä | ortopedinen | luistamaton | hengittävä | memory foam | L-koko (120 x 12 cm x 80 cm)
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Ortopedinen: viskoelastinen koiranpatja optimaalisen paineen jakautumisen koiran selkärangan ja nivelten helpottamiseksi

 • Koiraystävällinen: mukava plyysimateriaali päällä, 3-kerroksinen patja täytteenä ja luistamaton pinta pohjassa täydellisen mukavuuden takaamiseksi

 • 3-kerroksinen järjestelmä: 6 - 8 cm paksu miellyttävä svaahto, 4 cm paksuinen viskoelastinen ydin, joka on valmistettu memory foam -vaahdosta ja viimeisestä vanukerros

 • Erittäin mukava: reunat kahdella sivulla sekä käännettävät pehmusteet niskatuena ja nojaamiseen

 • Helppo hoitaa ja hygieeninen: päälliset voidaan pestä 30 °C:ssa vetoketju patjan ja pehmusteiden poistamiseksi

 • Pitää muotonsa: erittäin pehmeä koiranpatja sopeutuu täydellisesti koiran muotoon

Ominaisuudet:
 • Materiaali: miellyttävä vaahtomuovi, viskoelastinen viileä memory foam, vanu
 • Irrotettava patjan päällinen
 • Irrotettavat ja pestävät reunat
 • Hoito: päällinen pestävä 30 °C:ssa
 • Hengittävä kangas
 • Kantokahvat
 • Liukumaton pinnoite alapuolella
 • Sopii koirille ja kissoille
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
 • Mitat 120 x 12 x 80 cm (LxKxS)
 • Makuuala: noin 106 x 66 cm (LxS)
 • Paino: noin 4,5 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 21 Asiakkaat
18
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Milena arvosteltu 03.05.2024
Verified tarkastelu

Ottimo prodotto, arrivato correttamente a destinazione in breve tempo. Il mio cagnone è molto felice dell’acquisto.

Erinomainen tuote, saapui oikein määränpäähänsä lyhyessä ajassa. Koirani on erittäin tyytyväinen ostokseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.10.2022
Verified tarkastelu

Das Hundebett hat uns überzeugt und wir haben lange überlegt, es zu behalten. Aber es war für unsere Wohnung leider zu groß. Durch die hohen Lehnen wirkt es sehr groß.

Koiransänky vakuutti meidät ja mietimme pitkään sen säilyttämistä. Mutta valitettavasti se oli liian iso meidän asuntoon. Korkeat selkänojat saavat sen näyttämään erittäin suurelta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.09.2022
Verified tarkastelu

My dog (poodle) immediately loved the bed (and he didn't like any bed until now). Great quality, I believe it will last a long time - worth the price.

Koirani (villakoira) rakasti välittömästi sänkyä (eikä hän pitänyt mistään sängystä tähän asti). Erinomainen laatu, uskon sen kestävän pitkään - hintansa arvoinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.09.2022
Verified tarkastelu

Endlich ein Hundebett das Platz bietet, robust ist und trotzdem bequem. Seit wir dieses Bett hier haben (und wir hatten vorher echt einige) liegt unser Hund - Labrador Rüde - sehr gerne und oft darauf! Außerdem ist es in der Handhabung und Reinigung endlich eines, was einfach ist! Wirklich top und alle Sterne wert!

Lopuksi koiransänky, joka tarjoaa tilaa, on tukeva ja silti mukava. Siitä lähtien, kun saimme tämän sängyn tänne (ja meillä oli todella monta ennen), koiramme - uros labrador - rakastaa makaamaan siinä ja usein! Lisäksi käsittely ja puhdistus on vihdoin helppoa! Todella hieno ja kaikkien tähtien arvoinen!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.09.2022
Verified tarkastelu

Da unser Hund Probleme mit den Gelenken hat haben wir uns für ein orthopädisches hundebett entschieden

Koska koirallamme on nivelongelmia, päädyimme ortopediseen koiransänkyyn

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.08.2022
Verified tarkastelu

Mein Hund liegt dieses Bett. Ich würde es wieder kaufen. Qualität ist sehr gut.

Koirani makaa tällä sängyllä. Ostaisin sen uudestaan. Laatu on erittäin hyvä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.07.2022
Verified tarkastelu

Leider ist die Größe nicht wie beschrieben fällt eher klein aus

Valitettavasti koko ei ole kuvauksen mukainen, se on melko pieni

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.07.2022
Verified tarkastelu

Unser Hund ist scheinbar zufrieden,er liebt das Teil,Qualität und robusheit Top.

Koiramme on ilmeisesti tyytyväinen, hän rakastaa osaa, huippulaatua ja kestävyyttä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.06.2022
Verified tarkastelu

Das Hundebett war kaum ausgepackt,da lag mein Rüde schon drauf es war ordentlich verpackt und hatte keinen unangenehmen Geruch. Es ist wirklich bequem und die Matratze ist sehr dick, also auch geeignet für große und schwere Hunde klare Kaufempfehlung

Koiransänkyä ei juurikaan purettu, kun koirani jo makasi sillä, se oli siististi pakattu eikä siinä ollut epämiellyttävää hajua. Se on todella mukava ja patja on erittäin paksu, joten se sopii myös suurille ja painaville koirille

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.06.2022
Verified tarkastelu

Ist ein sehr gutes Hundebett bin sehr zufrieden damit und der Hund auch. Ist bald besser als eine Matratze. Kann ich nur empfehlen kostet zwar paar Mark aber lohnt sich.

On erittäin hyvä koiransänky olen erittäin tyytyväinen siihen ja koiraan myös. Pian parempi kuin patja. Voin vain suositella, että se maksaa muutaman markan, mutta on sen arvoista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.06.2022
Verified tarkastelu

Sehr solide verarbeitet. Der Hund fühlt sich wohl. Was will man mehr

Erittäin tukevasti käsitelty. Koira tuntuu hyvältä. Mitä muuta haluat

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.05.2022
Verified tarkastelu

Er hat zwar nix gesagt, aber die Liege sofort als gut befunden und nutzt sie viel

Hän ei sanonut mitään, mutta hän huomasi heti lepotuolin olevan hyvä ja käyttää sitä paljon

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.05.2022
Verified tarkastelu

Mein Hund liebt es! Obwohl Lucky es nun schon fast ein Jahr benutzt, ist es nirgends eingelegen oder ähnliches. Klare Kaufempfehlung :)

Koirani rakastaa sitä! Vaikka Lucky on käyttänyt sitä nyt melkein vuoden, sitä ei ole jätetty mihinkään tai mihinkään. Selkeä ostosuositus :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.05.2022
Verified tarkastelu

Hab das Hundesofa für meine Golden Retriever Hündin bestellt, steht nun bei mir im Büro und wird auch sehr gerne von ihr genutzt. Schmeisse in der Regel noch ne Decke drüber um den Bezug nicht allzu oft waschen zu müssen, geht aber auch. Habe den Kauf bislang noch nicht bereut, klare Kaufempfehlung!

Tilasin koirasohvan kultaisellenoutajalleni, se on nyt toimistossani ja hänkin tykkää käyttää sitä. Yleensä heitetään peitto päälle, jotta sinun ei tarvitse pestä peittoa liian usein, mutta sekin on mahdollista. En ole vielä katunut ostosta, selkeä ostosuositus!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.04.2022
Verified tarkastelu

Super Qualität die Orthopädische Matratze dort drin ist super da mein Hund eine Bandscheiben OP hatte,alles sehr robust ud das gute es ist auch zum Anlehnen und man könnte es durch den Reissverschluss abnehmen.Sehr zu empfehlen.

Superlaatuinen, ortopedinen patja siinä on loistava, koska koiralleni leikattiin nikamavälilevyt, kaikki on erittäin tukevaa ja hyvä asia on, että siihen voi myös nojata ja sen sai irrotettua vetoketjulla. Erittäin suositeltavaa .

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.02.2022
Verified tarkastelu

Wir haben das Sofa für unsere beiden Stubentiger bestellt, damit sie beide auch mal zusammen liegen können. Es wird gut angenommen. Sofa macht einen robusten und hochwertig verarbeiteten Eindruck, lässt sich auch gut absaugen. Die Liegefläche ist ziemlich hart, aber durch den Plüschbezug trotzdem kuschelig. Es stinkt auch nicht nach Chemikalien. Gewaschen haben wir es allerdings noch nicht, da würde ich auch Probleme sehen, das Teil in die Waschmaschine zu bekommen,da es sehr kompakt ist...die Lieferung erfolgte schnell, vier von fünf Sternen, wegen der Waschbarkeit.

Tilasimme sohvan kahdelle talotiikereillemme, jotta he voivat nukkua yhdessä. Se on otettu hyvin vastaan. Sohva tekee vankan ja laadukkaan vaikutelman, voidaan myös imuroida hyvin. Makuupinta on melko kova, mutta silti pehmoinen pehmopäällisen ansiosta. Se ei myöskään haise kemikaalilta. Emme ole kuitenkaan vielä pestäneet, joten näkisin myös ongelmia sen saamisessa pesukoneeseen, koska se on erittäin kompakti...toimitus oli nopea, neljä tähteä viidestä pestävästä syystä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.02.2022
Verified tarkastelu

ich habe dieses Sofa für meinen Hund gekauft und weil er noch ein Körbchen benötigte habe ich ihm ein zweites gekauft was er sehr gut annimmt. Er schläft darin und fühlt sich sehr wohl und er kann sich auch lang strecken oder sich an den Rand legen so wie er will klare Kaufempfehlung ich habe eine Decke drüber gelegt denn zum schlafen wird auch schon mal gekratzt damit es wenn es nach unserem Westie geht noch gemütlicher wird.

Ostin tämän sohvan koiralleni ja koska hän tarvitsi korin, ostin hänelle toisen, jonka hän hyväksyy erittäin hyvin. Hän nukkuu siinä ja tuntee olonsa erittäin mukavaksi ja hän voi myös venytellä tai makaamaan reunalla haluamallaan tavalla. Selkeä ostosuositus. Laitan sen päälle peiton, koska joskus raapimme sitä nukkuessamme, joten jos Westiemme saa tahtonsa tulee mukavammaksi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.01.2022
Verified tarkastelu

Unsere betagte Münsterländer-Hündin hat dieses tolle Hundebett sofort gut angenommen und fühlt sich pudelwohl. Jemand hatte in den Rezensionen geschrieben, dass die Matratze zu dünn sei, deshalb wollte ich es erst gar nicht bestellen. Bloß gut, dass ich den anderen Leuten geglaubt habe, denn die Matratze ist überhaupt nicht dünn....im Gegenteil. Was uns besonders gefällt ist, dass das Fell vernäht ist und dass der Bezug sich zum Waschen abziehen lässt. Das Bett mach wirklich einen soliden und robusten Eindruck. Wir sind total begeistert und unsere Hündin auch. Würden es auf jeden Fall weiterempfehlen

Vanhempi Munsterlander-narttumme tarttui heti tähän upeaan koiransänkyyn ja tuntuu erittäin mukavalta. Joku oli kirjoittanut arvosteluissa, että patja oli liian ohut, joten en edes halunnut tilata sitä. Onneksi uskoin muita, koska patja ei ole ollenkaan ohut... päinvastoin. Pidämme erityisesti siitä, että turkki on ommeltu sisään ja päällinen voidaan irrottaa pesua varten. Sänky tuntuu todella tukevalta ja tukevalta. Olemme täysin innoissamme, samoin koiramme. Suosittelisin ehdottomasti

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.11.2021
Verified tarkastelu

Meine zwei Hunde haben neue Körbchen gebraucht. Da viele andere schlecht zu reinigen /waschen sind (Randkissen lassen sich nicht rausnehmen, Boden besteht nur aus einen Kissen usw.), viel meine Wahl auf Brunolie. Abnehmbarer Rand sehr dickes Liegefläche, lassen sich gut absaugen runden das Paket ab. Was soll ich sagen: ein Hund lag sofort darin, der zweite kommt langsam auf den Geschmack. Was nett ist, das jeweils ein kleines Kissen im Paket ist. Das scheint bei den Hunden sehr gut anzukommen, da es wirklich als Kissen genutzt wird. Der Preis ist für das gebotene auch in Ordnung, da zum Beispiel ein Hunter auch ca. 100,-€ kostet und lang nicht soviel zu bieten hat. Interessant wäre vielleicht für die Zukunft, das man die Umrandung auch auf die andere Seite machen könnte. Klare Kaufempfehlung.

Kaksi koiraani tarvitsivat uudet korit. Koska monet muut ovat vaikeasti puhdistettavia/pestäviä (reunatyynyjä ei voi irrottaa, pohja koostuu vain yhdestä tyynystä jne.), valintani putosi Brunolieen. Irrotettava reuna, erittäin paksu makuualusta, voidaan helposti imuroida pakkauksen ympäri. Mitä voin sanoa: yksi koira makasi siinä heti, toinen alkaa pikkuhiljaa maistaa sitä. Mukavaa on, että jokaisessa paketissa on pieni tyyny. Tämä näyttää menevän erittäin hyvin koirille, koska sitä käytetään itse asiassa tyynynä. Hintakin on tarjoukseen nähden kohdillaan, sillä esimerkiksi Hunter maksaa myös noin 100€, eikä sillä ole niin paljoa tarjottavaa pitkään aikaan. Voisi olla mielenkiintoista tulevaisuuden kannalta, jos voisit tehdä rajan myös toiselle puolelle. Selkeä ostosuositus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.09.2021
Verified tarkastelu

Das Bett hat eine wesentlich kleinere Liegefläche mit dem Rand drum herum (s Fotos). Ich fand die Härte gut, mein Hund leider nicht. Sie ging 1x drauf und legte sich auf Kommando hin. Kaum war ich aus der Türe, ging sie auf einen anderen Schlafplatz. Zum Einkuscheln ist das Bett nix. Ich glaube, auch die 10cm Höhe waren meinem Hund zu hoch. Beim Ausstrecken hingen die Beine zum Teil in der Luft. Mein Hund ist 45cm hoch, also mittelgroß. Die Haltbarkeit kann ich naturgemäß nicht beurteilen, da ich das Bett zurückschickte. Die Optik ist fast edel (hellgrau/dunkelgrau). Das Entfernen von Hundehaaren war allerdings ein Graus. Mein Hund lag nur 1x drauf. Trotzdem musste ich mit Staubsauger, Fusselroller und Bürste an die Hundehaare. Die Rücksendung wurde zwar sofort akzeptiert, einen QR Code musste ich mehrfach (per Mail und tel.) anfordern. Am Telefon musste ich "zur Verifizierung" auch noch meine Email Adresse angeben. Das geht besser! Die Rücküberweisung meines Geldes ging dann wieder flott.

Sängyssä on paljon pienempi makuualusta reunan ympärillä (katso kuvat). Pidin kovuudesta, valitettavasti koirani ei. Hän meni sen päälle kerran ja makasi käskystä. Heti kun olin ulos ovesta, hän meni toiseen paikkaan nukkumaan. Sängyssä ei ole minkäänlaista käpertelyä. 10 cm oli mielestäni liian korkea koiralleni. Venytettäessä jalat roikkuivat joskus ilmassa. Koirani on 45cm pitkä eli keskikokoinen. Kestävyyttä en tietenkään voi arvioida, koska lähetin sängyn takaisin. Ulkonäkö on lähes jalo (vaaleanharmaa/tummanharmaa). Koirankarvojen poisto oli kuitenkin painajainen. Koirani oli siinä vain kerran. Siitä huolimatta minun piti päästä koirankarvojen luo pölynimurilla, nukkatelalla ja harjalla. Palautus hyväksyttiin heti, mutta jouduin pyytämään QR-koodia useita kertoja (sähköpostilla ja puhelimitse). Minun piti myös antaa sähköpostiosoitteeni puhelimeen "varmistusta varten". Tämän voi tehdä paremmin! Rahani takaisinsiirto sujui sitten taas nopeasti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.02.2021
Verified tarkastelu

Gestern bestellt, heute in einwandfreiem Zustand geliefert - so kann man den Versandablauf beschreiben. Das Hundebett ist sehr bequem und robust gefertigt. Wir haben es für unseren neuen Hund gekauft, der sich im Körbchen seiner Vorgängerin nicht wohl gefühlt hatte, was er durch Zerreißen der eingelegten Decke demonstrierte - er muss sich wohl am hohen Rand gestört haben. Auch eine dicke Decke auf dem Boden konnte ihm nicht gefallen. Also dachten wir, es muss ein spezielles Hundebett her, was etwas erhöht, aber nicht rundum eingefasst ist. Somit haben wir dieses wirkliche gute Hundebett für ihn bestellt und es dann direkt neben unserem Bett plaziert, damit er dicht bei uns schlafen kann. Wir wussten noch nicht, dass wohl auch das nicht der "richtige" Abstand zum Rudel war und so dürft Ihr mal raten, wo der Typ jetzt pennt ... Also nutzt er auch dieses schöne Hundebett (noch) nicht. Wir werden es aber dennoch behalten, weil es eben ein toller Platz ist und wenn er man älter ist und die Gelenke den Sprung ins Rudelbett nicht mehr schaffen sollten, wird er sicher froh darum sein. Die bisherigen guten Bewertungen können wir durchaus nachvollziehen.

Tilattu eilen, toimitettu tänään täydellisessä kunnossa - näin voit kuvata toimitusprosessia. Koiran sänky on erittäin mukava ja tukeva. Ostimme tämän uudelle koirallemme, joka ei ollut tuntenut olonsa mukavaksi edeltäjänsä sängyssä, minkä hän osoitti repimällä sisään laitetun peiton - häntä on varmasti häirinnyt korkea reuna. Hän ei myöskään pitänyt paksusta peitosta lattialla. Joten ajattelimme, että tarvitsemme erityisen koirasängyn, joka oli hieman korotettu, mutta ei täysin suljettu. Joten tilasimme hänelle tämän todella hyvän koiran sängyn ja asetimme sen sitten sänkymme viereen, jotta hän voi nukkua lähellämme. Emme vielä tienneet, että sekään ei ollut "oikea" etäisyys laumaan, joten voitte arvata missä kaveri nyt nukkuu... Joten ei hänkään (vielä) käytä tätä kivaa koiransänkyä. Mutta pidämme sen joka tapauksessa, koska se on hieno paikka ja kun hän on vanhempi ja hänen nivelensä eivät hyppää pakkasänkyyn, hän varmasti iloitsee siitä. Voimme varmasti ymmärtää aiemmat hyvät arvostelut.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Odin koiranpeti
 • Ortopedinen: viskoelastinen koiranpatja optimaalisen paineen jakautumisen koiran selkärangan ja nivelten helpottamiseksi
 • Koiraystävällinen: mukava plyysimateriaali päällä, 3-kerroksinen patja täytteenä ja luistamaton pinta pohjassa täydellisen mukavuuden takaamiseksi
 • 3-kerroksinen järjestelmä: 6 - 8 cm paksu miellyttävä svaahto, 4 cm paksuinen viskoelastinen ydin, joka on valmistettu memory foam -vaahdosta ja viimeisestä vanukerros
133,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.