Nova Grow -viljelylaatikko

531,99 € sis. alv
 • 0
 • 0
 • 195 cm
tuotenumero: 10034748
Nova Grow -viljelylaatikko
531,99 € sis. alv
Saatavilla myös muissa kunnossa
 • Osta tämä tuote uutena
  Huomautus: Tuote on täysin toimiva + siinä voi olla vähäisiä käytön jälkiä

  Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
  486,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 8 - 10 päivää Toimitusaika: 8 - 10 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

 • kotiviljelyyn: viljelylaatikko itse viljellyille hedelmille, vihanneksille, yrteille ja kukille

 • ajattoman kaunis: klassinen ja moderni muotoilu sopii ihanteellisesti kaikentyylisiin puutarhoihin ja terasseille

 • laadukasta materiaalia: valmistettu tukevasta ja kulutusta kestävästä puukomposiitista

Tuotteen yksityiskohdat

Omasta maasta: istuta nyt Blumfeldt Nova Grow -kohopenkkiin hedelmiä, vihanneksia, yrttejä ja kukkia miellyttävälle työskentelykorkeudelle ja muuta puutarhasi tai terassisi tuoreuden eläväiseksi keitaaksi.

Tukeva kohopenkki on valmistettu säänkestävästä WPC:stä (puu-muovikomposiitista) ja se soveltuu erittäin hyvin jatkuvaan ulkokäyttöön UV-, ruoste- ja pakkassuojan ansiosta. Luonnollisen puujäljitelmänsä ansiosta rakenne sopeutuu ihanteellisesti kaikkiin puutarha- ja terassitunnelmiin ja tuo ympäristöönsä vaikuttavaa lisäarvoa hillityn valkoisen värityksensä ansiosta. 91 cm:n korkeudellaan Nova Grow tarjoaa erityisen miellyttävän korkeuden, joka mahdollistaa sekä istutuksessa että sadonkorjuussa selkäystävällisen työskentelyn ilman vaivalloista kumartelua. Kohopenkki on nopea koota, ja se lupaa kaikkien neljän kulman alumiinivahvistusten ansiosta erityisen suurta kestävyyttä ja tukevuutta.

Täyteläisen vehreyden ja elävien värien aika: istuta Blumfeldt Nova Grow -penkkiin oma kasvimaasi ja nauti itse kasvatetuista yrteistä ja kukista sekä maukkaista hedelmistä ja vihanneksista.

Huom! Kohopenkki toimitetaan ilman pohjalevyä.

Ominaisuudet

 • soveltuu hedelmien, vihannesten, yrttien tai kukkien kasvatukseen
 • miellyttävä työskentelykorkeus
 • materiaali: WPC (puu-muovikomposiitti)
 • alumiinivahvistukset kaikissa neljässä kulmassa
 • UV-, ruoste- ja pakkassuoja
 • mutkaton ja nopea asennus
 • puujäljitelmää
 • toimitus ilman pohjalevyä
tuotenumero: 10034748

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 195 x 91 x 50 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 42,5 kg

Toimituskokonaisuus?

 • 1 x viljelylaatikko
 • 1 x kokoamisohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 8 - 10 päivää

Asiakaskokemukset
11 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 25/05/2022

Leider Schadhaftes Material geliefert bekommen, nach dem Zusammenbauen war es zwar nicht mehr sichtbar, aber sowas sollte bei dem Preis nicht sein.

Valitettavasti vaurioitunutta materiaalia toimitettiin, kokoamisen jälkeen sitä ei enää näkynyt, mutta niin ei pitäisi olla hinnalla.

Verified tarkastelu 19/05/2022

Der Aufbau war denkbar einfach. Die Qualität des Materials überzeugt. Stabilität und Formbeständigkeit nach Befüllung bleibt. Auch nach mehreren Wochen im Einsatz zeigen sich keine Mängel. Würde ich jederzeit wieder kaufen.

Rakentaminen oli erittäin helppoa. Materiaalin laatu on vakuuttava. Vakaus ja mittapysyvyys täytön jälkeen säilyy. Muutaman viikon käytön jälkeenkään ei ole vikoja. Ostaisin uudelleen milloin tahansa.

Verified tarkastelu 22/03/2022

Lieferung von 4 Stück gut, 1 ALU Profil war etwas verbogen, haben wir dann mit einer Zange selbst gerichtet, kein Problem. Wir haben schon 6 Hochbeete aus Holz gebaut, die dann nach 5 Jahren durchgerottet waren. Im letzten Jahr haben wir preiswert 2 aus dieser Holzkunststoffmischung gekauft, die aber zur Maße von 90 cm hatten, aber preiswert waren. Gibt es aber nicht mehr am Markt. Und die Dingen wurden etwas bauchig. Die hier gekauften weiteren 4 Hochbeete haben bei vier Brettern pro Wand zwei mit einer Verstärkung. Das macht Sinn. Wie das dann dann aussieht und ob das eine Bauchigkeit verhindert, sehen wir in ein paar Monaten. Die Beete lassen sich jedenfalls gut allein aufbauen und auch zu zweit gut transportieren. Besser man baut die gleich an Ort und Stelle auf, einen waagerechten Untergrund vorausgesetzt. Die Farbe weiß hat uns etwas gestört, aber das ist verkraftbar. Lieber hätten wir grau gehabt, wie die 2 im letzten Jahr gekauften Beete. Das Preisleistungsverhältnis hatte uns vom Kauf lange abgehalten, die derzeitige Teuerung gab dann den Ausschlag. Wir bauen selbst Aufbauten für die Beete, z. B. als Fliegen- oder Sonnen-, oder Mückenschutz, teilweise bauen wir ein kleines Treibhaus jedem Beet. Automatische Bewässerungen wären nicht schlecht.

Toimitus 4 kpl hyvää, 1 alumiiniprofiili hieman vääntynyt, sitten säätimme pihdeillä itse, ei hätää. Olemme rakentaneet jo 6 puista korotettua sänkyä, jotka lahosivat 5 vuoden jälkeen. Viime vuonna ostimme 2 kpl tätä puu-muovi-seosta kohtuulliseen hintaan, mutta ne olivat 90 cm kokoisia, mutta olivat edullisia. Mutta se ei ole enää markkinoilla. Ja asiat menivät vähän sipuliksi. Muissa 4 täällä ostetussa korotetussa sängyssä on neljä lankkua seinää kohden kahdella vahvistuksella. Tuossa on järkeä. Katsotaan muutaman kuukauden kuluttua, miltä se näyttää ja estääkö se pullistumasta. Joka tapauksessa sängyt on helppo pystyttää yksin ja ne voidaan myös helposti kuljettaa kahdella henkilöllä. On parempi asentaa se paikan päällä olettaen, että pinta on vaakasuora. Valkoinen väri häiritsi meitä hieman, mutta se on hallittavissa. Olisimme toivoneet harmaata, kuten viime vuonna ostamamme 2 sänkyä. Hinta-laatusuhde oli estänyt meitä ostamasta pitkään, mutta tämänhetkinen hinnannousu oli ratkaiseva tekijä. Rakennamme sänkyihin itse rakenteet, mm. B. Perho- tai aurinkosuojaksi tai hyttyssuojaksi joskus rakennamme pienen kasvihuoneen jokaiseen sänkyyn. Automaattinen kastelu ei olisi pahasta.

Verified tarkastelu 20/02/2022

Der Karton wiegt knapp 30 kg und ist daher echt schwer. ich denke allerdings, dass dies ein Zeichnen von guter Qualität ist- So ist es wirklich sehr stabil. Es lässt sich relativ einfach zusammen bauen - obwohl es doch etwas dauert. Die Anleitung dazu ist aber auch sehr verständlich. Das Design gefällt mir sehr gut und ich hoffe auch mal, dass die Farbe auch so toll bleibt. So sind wir damit zufrieden und für den Preis ist es auch okay.

Laatikko painaa lähes 30 kg ja on siksi todella painava. Mielestäni tämä on kuitenkin hyvälaatuinen piirros - joten se on todella vakaa. Se on suhteellisen helppo koota - vaikka se vie jonkin aikaa. Ohjeet ovat myös erittäin helppoja ymmärtää. Pidän suunnittelusta erittäin paljon ja toivon myös, että väri pysyy yhtä upeana. Joten olemme tyytyväisiä siihen ja hintaansa nähden se on myös ok.

Verified tarkastelu 24/06/2021

Das Beet ist schnell zusammengebaut. Man sollte nur darauf achten, dass die stahlverstärkten Planken natürlich unten als erstes eingesetzt werden. Die Farbe weiß setzt Akzente im Garten, zumindest uns gefällt es. Allerdings wird es mit WPC-Material beworben. Meines Wissens nach hat WPC 60 % Holzanteil, was hier aber eher gegen 0 % zu tendieren scheint. Wir aber sicherlich der Haltbarkeit förderlich sein... Unser Fazit fällt sehr gut aus, wir würden es wieder kaufen !

Sänky kasataan nopeasti. Sinun tulee vain varmistaa, että ensin käytetään teräsvahvisteisia lankkuja. Valkoinen väri asettaa aksentteja puutarhaan, ainakin me pidämme siitä. Sitä kuitenkin mainostetaan WPC-materiaalilla. WPC:ssä tietääkseni puupitoisuus on 60 %, mikä näyttää olevan tässä suhteessa 0 %. Mutta varmasti edistämme kestävyyttä... Päätelmämme on erittäin hyvä, ostamme sen uudelleen!

Verified tarkastelu 20/06/2021

Preis-Leistungsverhältnis. Zum Gemüse züchten

Hinta-laatusuhde. Kasvattamaan vihanneksia

Verified tarkastelu 03/06/2020

Das Hochbeet ist hervorragend geeignet für einen großen, stilvollen Garten. Der Aufbau war simpel und schnell. Außen hat das Material eine Holzoptik, daher sieht das Hochbeet sehr edel aus. Vor allem gefällt mir die helle Farbe, weil dadurch ein toller Kontrast zu jeder Pflanze entsteht, die man einpflanzt. Ich fange mit Radieschen an und freue mich schon auf die Ernte!

Korotettu sänky on ihanteellinen isoon, tyylikkääseen puutarhaan. Asennus oli yksinkertainen ja nopea. Materiaali on ulkopuolelta puinen, joten korotettu sänky näyttää erittäin tyylikkäältä. Pidän erityisesti vaaleasta väristä, koska se luo suuren kontrastin kaikkiin istuttamiisi kasveihin. Aloitan retiisillä ja odotan jo innolla satoa!

Verified tarkastelu 24/05/2020

Das Gartenbett war sehr leicht aufzubauen (zu zweit ist einfacher aber geht auch alleine) und war innerhalb von 10 Minutes fertig. Das Material ist optisch relativ einfach aber scheint sehr robust zu sein, wasserdicht und sehr pflegeleicht, kann mit einem feuchten Tuch gereinigt werden und musst nicht geölt werden. Mann muss nur achten, dass das Gartenbett tatsächlich nur für den Garten gedacht is, für die Terrasse passt es nicht, da es kein Boden hat und soll direkt auf der Erde im Garten gestellt werden.

Puutarhasänky oli erittäin helppo pystyttää (kahden ihmisen kanssa se on helpompaa, mutta voit tehdä sen myös yksin) ja se oli valmis 10 minuutissa. Materiaali on optisesti suhteellisen yksinkertainen, mutta näyttää erittäin kestävältä, vedenpitävältä ja erittäin helppohoitoiselta, voidaan puhdistaa kostealla liinalla, eikä sitä tarvitse öljytä. Sinun on vain varmistettava, että puutarhasänky on todella tarkoitettu vain puutarhaan, se ei sovellu terassille, koska siinä ei ole lattiaa ja se tulisi sijoittaa suoraan maahan puutarhassa.

Verified tarkastelu 22/05/2020

Das Gartenbeet konnte schnell aufgebaut werden, vor allem unkompliziert. Es ist sehr groß und strahlend. Es kann wunderbar als Abgrenzung benutzt werden. Wir haben es als Abgrenzung direkt an unserer Terrasse stehen, mit Kräutern bepflanzt ist es ein schöner, attraktiver Sichtschutz.

Puutarhasänky pystytettiin nopeasti, varsinkin mutkattomasti. Se on erittäin suuri ja kirkas. Sitä voidaan käyttää loistavasti rajauksena. Meillä on se rajauksena aivan terassillamme, yrteillä istutettuna, se on kaunis, viehättävä yksityisyysruutu.

Verified tarkastelu 27/04/2020

Also, wie vorher schon beschrieben von grau keine Spur außer die Ecken (Alu). Bei mir haben bei 2 Bretter die Löcher gefehlt, musste ich selber ran. Bei einem Brett ist die Nut angebrochen, vermute mal Transport. Der Aufbau ist einfach, macht sich mit 2 Personen recht gut. Die Schrauben sind aus Edelstahl. Über die Haltbarkeit kann ich keine Angaben machen, man wird sehen. Für den Preis erwarte ich einiges.

Joten, kuten aiemmin on kuvattu, ei jälkeäkään harmaa, paitsi kulmat (alumiini). Reiät puuttuivat 2 laudalta, minun piti tehdä se itse. Yhdessä laudassa ura on säröillä, luultavasti kuljetuksen aikana. Se on helppo asentaa ja toimii hyvin 2 henkilön kanssa. Ruuvit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kestävyydestä en osaa kommentoida, katsotaan. Hintaan, jota odotan paljon.

Verified tarkastelu 03/04/2020

Form und Material ist ok, leider kann man hier nicht von grau sprechen, habe Nova Grow bestellt, aber es ist weiss, also weisser geht es nicht, wenn man die Bretter von aussen anfasst bekommt man viele Splitter!

Muoto ja materiaali on ok, harmaasta ei tässä valitettavasti voi puhua, tilasin Nova Grow'n, mutta se on valkoinen, joten ei voi tulla yhtään valkoisemmaksi, jos lautoja koskettaa ulkoa niin tulee paljon sirpaleita!