auna

MIC-900B - mikrofonisetti

alkaen 18 Asiakkaat
120,99 €
Toimitusaika: 8 - 10 päivää
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
MIC-900B - mikrofonisetti
120,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

USB-studiomikrofoni musta & mikrofoniteline pöytäpidikkeellä
Text für Setartikel..

Tuotenro: PL-6514-11537 / 60001002

Setti koostuu tarvikkeista

MIC-900B USB kondensaattorimikrofoni musta studio

tuotenumero: 10006514

Sisältyvä määrä: 1

1. Details Image 2. Details Image 3. Details Image 4. Details Image 5. Details Image 6. Details Image 7. Details Image 8. Details Image 9. Details Image 10. Details Image
Valittuja testikertomuksia
10006514_Auna_Mic900_Verbraucherwelt.png 10006514_auna_mic_900_MediaMixture.jpg

PDF-käyttöohjeet

Huippuominaisuudet:

 • USB-kondensaattorimikrofoni
 • integroitu 16mm-elektreettimikrofonikapseli
 • mukava muotoilu
 • sis. mikrofonitelineen jossa 16mm (5/8") -kierre ja 3/8" - 5/8"-adapteri
 • kestävä musta mattapintainen metallirakenne
 • plug&play Windows- ja MAC-koneilla

Ominaisuudet:

 • liitännät: USB tyyppi B-liitäntä
 • taajuusalue: 30 Hz - 18 KHz
 • näytteenottotaajuus: 16bit/48kHz
 • herkkyys: -32dB
 • äänenpaine: 136dB
 • vihreä toiminto-LED
 • virtalähde: USB:n välityksellä

Mitat:

 • mikrofoni: 16,5 x Ø 5 cm (korkeus x Ø)
 • mikrofoniteline: 9 x 9 x 10 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kaapelin pituus: n. 3m
 • paino mikrofoni: n. 295g
 • paino mikrofoniteline: n. 200g
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 18 Asiakkaat
5
11
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.05.2022
Verified tarkastelu

sieht gut aus und hört sich gut an. Der Preis geht auch fit.

näyttää hyvältä ja kuulostaa hyvältä. Hintakin on kohdillaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.04.2022
Verified tarkastelu

Netter kontakt, hat alles super geklappt. also das mic brummt nicht wie zu lesen war , bei der richtigen einstellung super mic für den preis kann nix falsch machen ,stimme kommt super rüber ,kann ich empfehlen

Hyvä yhteydenpito, kaikki sujui loistavasti. Joten mikrofoni ei humise niin kuin se olisi luettu, oikealla asetuksella, supermikrofoni hintaan nähden, ei voi mennä pieleen, ääni tulee loistavasti, voin suositella sitä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.04.2022
Verified tarkastelu

Ansich ist das Mirkofon sehr gut. Tonquöität, sowie Unterdrückung von Nebengeräusche passt perfekt. Einziger Kritikpunkt ist ein schlecht verarbeitetes Gewinde am Arm vom Mikrofon. Die Schraube greift nicht mehr. Durch das tauschen von der Gewindestange geht es wieder. Ich kann das Mikro nur empfehlen.

Mikrofoni itsessään on erittäin hyvä. Tonquöity sekä taustamelun vaimennus sopivat täydellisesti. Ainoa kritiikki on huonosti käsitelty lanka mikrofonin varressa. Ruuvi ei enää tartu. Vaihtamalla kierretanko toimii taas. Voin vain suositella mikrofonia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.03.2022
Verified tarkastelu

Fand die Qualität vom Ton nicht sehr gut für diesen Preis!

Äänenlaatu ei mielestäni ollut kovin hyvä hintaan nähden!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.02.2022
Verified tarkastelu

Die Lieferung per GLS war eher unterdurchschnittlich: Donnerstag bestellt Dienstag zugestellt - das können andere deutlich schneller. Das Mikrofon selbst kenne ich von einem Freund und weiß daher: es klingt absolut super für das, was es machen soll - Sprache aufzeichnen. Die Tonqualität wird daher mit 5 Sternen bewertet. Für den Preis kann man nicht meckern, da kosten andere "professionelle" Streamer-Mikrofone deutlich mehr, was nur einen Sinn ergäbe, wenn man via XLR in ein Mischpult einspeisen und nachträglich abmischen will. Zur Qualität und Haltbarkeit: der im Bundle mitgelieferte Mikrofonarm ist quasi unbrauchbar: bei einer Montage seitlich zu meiner Sitzposition recht es gerade einmal für 60-75cm Abstand. Allerdings ist der Mikrofonarm so instabil, dass ich mich kaum traue, das Mikro von seiner Ruhe- in die "Arbeits-"position zu bewegen. Für eine vertikale Montage vor mir bzw hinter den Monitoren reicht die Armlänge nicht aus und ist auch nicht dafür geeignet, da der Arm nicht nach Außen durchknickt, sondern nach Innen. Fazit: ohne Mikrofonarm definitiv eine Kaufempfehlung. Der Mikrofonarm selbst ist Geld- und Materialverschwendung.

GLS:n toimitus oli keskimääräistä alhaisempi: torstaina tilattu toimitettu tiistaina - muut voivat tehdä sen paljon nopeammin. Tunnen itse mikrofonin ystävältäni ja siksi tiedän: se kuulostaa aivan loistavalta siihen, mitä sen on tarkoitus tehdä - puheen nauhoittamiseen. Äänenlaadulle on siis annettu 5 tähteä. Hinnasta ei voi valittaa, sillä muut "ammattimaiset" streamer-mikrofonit maksavat huomattavasti enemmän, mikä olisi järkevää vain, jos haluat syöttää mikseriin XLR:n kautta ja miksata sen jälkeen. Laadun ja kestävyyden osalta: nipun mukana tullut mikrofonivarsi on käytännössä käyttökelvoton: istuma-asennoni sivulle asennettuna se on juuri sopiva 60-75cm etäisyydelle. Mikrofonin varsi on kuitenkin niin epävakaa, että tuskin uskalla siirtää mikrofonia lepostaan "työasentoon". Varren pituus ei ole riittävä pystyasennukseen eteeni tai näyttöjen taakse, eikä myöskään sovi tähän, koska varsi ei taipu ulospäin, vaan sisäänpäin. Johtopäätös: ehdottomasti ostosuositus ilman mikrofonivartta. Mikrofonin varsi itsessään on rahan ja materiaalien tuhlausta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.01.2022
Verified tarkastelu

Gutes Mikrofon, keine Frage. Aber empfehle einen anderen Mikrofon Ständer. Dieser ist ziemlich wackelig und wirkt billig. Man kann ihn nicht in alle gewünschten Richtungen biegen.

Hyvä mikrofoni, ei epäilystäkään. Mutta suosittelemme toista mikrofonitelinettä. Se on melko ohut ja näyttää halvalta. Et voi taivuttaa sitä kaikkiin haluamiisi suuntiin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.01.2022
Verified tarkastelu

Das Mikrofon ist gut und umfangreich. Allerdings ist der Mikrofon arm einfach nur schlecht. Er hat von Anfang nicht gehalten und das Gewinde war danach auch schnell überdreht. Hab mir nochmal einen hochwertigeren nachbestellt. Ansonsten bin ich sehr zufrieden damit

Mikrofoni on hyvä ja laaja. Huono mikrofoni on kuitenkin vain huono. Se ei kestänyt alusta asti ja lanka katkesi nopeasti jälkeenpäin. Tilasin uudelleen laadukkaamman. Muuten olen erittäin tyytyväinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.06.2021
Verified tarkastelu

Ok also bevor ich hier kommentiere, sei gesagt, Das Mic is top, aber der Schnickschnack Müll!! --> Mic: Soundquali = top ! , je dichter man sitzt am Mic um so klarer die Stimme, kein geklapper der Tastatur mehr keien Background noise bei jedem kleinen Geräusch wie bei dem Blue Yeti !! Das Mic tut exakt was es soll !! näcmlich nur aufnehmen was direkt davor ist. Achtung, es reagiert bei zu lauten Boxen !! :) --> Das Licht : ich habe das weis-schwarz-LED Mic ...und bereue es!! Das Licht is extrem blendend, und es geht in meine Richtung, ich hatte gehofft es würde beidseitig sein, oder so , damit es im Stream ein kleines Assesoir ist. Ich musste also den Popschutz drüber ziehn um es zu verstecken. !!!!Der beigelieferte Arm und die Greifspinne sind totaler Schrott.!!! --> Der Arm ist für 100 g Mics. ich habe alternativ den Tono Arm der für schwere Mics ausgelegt ist und mehr Stabilität bietet. Die Halterung die mitgeliefert wird..... is der Witz überhaupt, denn das Mic passt da nichtmal rein !! die Spinne in der man das Mic steckt für Erschütterung usw. passt, ABER die Schraube ist so schlecht verarbeitet , das sich die Halterung alle paar Sek. löst und ständig nachgezogen werden muss. der Arm ist optisch und Materialtechnisch unter 5€ die Halterung 1-2 € / bekommt man für 10 € definitiv was besseres, hier also lieber nur das Mic bestellen, den Tonor Micarm dazu kaufen und die Spinne separat noch drauf. Fazit total : lieber das simple Auna ohen LED ohne zubehör kaufen, und dann noch ein anständiges Zubehör Paket oben drauf :) Mic, ist top Quali und der Tecker garantiert ne lange Lebensdauer ( nich wie bei dem Blue Yeti wo man ständig die mini usb wackelkontakte hat + Nebengerräusche) einzige Verbesseungsvorschläge : ein Headsetanschluss im Mic :)

Ok, joten ennen kuin kommentoin tänne, sanon, että mikrofoni on hieno, mutta röyhelöt ovat roskaa!! --> Mikrofoni: Äänenlaatu = loistava! , mitä lähempänä mikrofonia istut, sitä selkeämpi ääni, ei enää näppäimistön kolinaa, ei enää taustamelua jokaisella pienellä äänellä, kuten Blue Yetillä!! Mikrofoni tekee juuri sen mitä pitää!! tallenna vain se, mikä on suoraan sen edessä. Huomio, se reagoi äänekkäisiin laatikoihin!! :) --> Valo: Minulla on valkoinen-musta LED-mikrofoni ... ja olen pahoillani!! Valo on erittäin sokaiseva ja se on menossa minun suuntaani, toivoin sen olevan kahdenvälinen tai jotain, joten se on pieni lisävaruste virrassa. Joten minun piti vetää pop-näyttö sen päälle piilottaakseni sen. Mukana toimitettu käsivarsi ja hämähäkki ovat täydellistä romua.!!! --> Varsi on 100 g:n mikrofoneille. Vaihtoehtoisesti minulla on Tono Arm, joka on suunniteltu raskaille mikrofoneille ja tarjoaa enemmän vakautta. Mukana tuleva kiinnike..... on vitsi ollenkaan, koska mikrofoni ei edes mahdu sinne! hämähäkki, johon laitat mikrofonin, sopii tärinälle jne., MUTTA ruuvi on niin huonosti tehty, että kannake irtoaa muutaman sekunnin välein ja sitä pitää kiristää jatkuvasti. varsi on optisesti ja materiaalisesti alle 5€ kannatin 1-2€ / 10€:lla saa varmasti jotain parempaa, joten kannattaa tilata vain mikrofoni täältä, ostaa Tonor mikrofonivarsi ja sen päällä oleva hämähäkki erikseen. Kokonaisjohtopäätös: osta mieluummin yksinkertainen Auna ilman LEDiä ilman lisävarusteita ja sen päälle kunnollinen lisävarustepaketti :) Mikki on huippulaatua ja liitin takaa pitkän käyttöiän (ei niin kuin Blue Yetissä, jossa mini-USB:tä jatkuvasti löysäät kontakteissa on + sivuääniä) vain parannusehdotuksia: kuulokeliitäntä mikrofonissa :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.04.2021
Verified tarkastelu

Benutze es seit Jahren, alles super. Tonqualität ist sehr gut aber natürlich nicht so gut wie ein Mikrofon für 500 Euro. Aber ich empfehle es jedem!

Ollut käytössä vuosia, kaikki hienoa. Äänenlaatu on erittäin hyvä, mutta ei tietenkään niin hyvä kuin mikrofoni 500 eurolla. Mutta suosittelen sitä kaikille!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.12.2020
Verified tarkastelu

Sehr gutes und tolles Mic!! Es hat einen tollen Klang und ist super einfach einzurichten. Ich nutze es zum Streamen und Videos aufnehmen. Der Ton ist auch von weiter weg immer super. Einziger negativ Punkt ist der mitgelieferte Arm. Qualität ist nicht gut ... Halterung musste ich zuschneiden damit es passt und dann kann man nicht mehr die Feststellschraube benutzen. Der Arm lässt sich nicht richtig feststellen. Diese lösen sich immer wieder mit der Zeit. Dafür leistet das Mic eine sehr gute Arbeit ! Halterung ...

Todella hyvä ja hieno mikrofoni!! Siinä on upea ääni ja se on erittäin helppo asentaa. Käytän sitä suoratoistoon ja videoiden tallentamiseen. Ääni on aina loistava, myös kaukaa katsottuna. Ainoa negatiivinen asia on sen mukana tuleva käsivarsi. Laatu ei ole hyvä...minun piti leikata kannatin sopivaksi ja sitten et voi enää käyttää lukitusruuvia. Käsivartta ei voi lukita oikein. Nämä ratkeavat aina ajan myötä. Mutta mikrofoni tekee hyvää työtä! Sulkumerkki ...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.11.2020
Verified tarkastelu

Ich nutze das Set zum Streamen auf Youtube und Twitch und nehme auch einfache VoiceOvers damit auf. Die Qualität mit Popschutz oder "Überzieher" ist vollkommen okay, wenngleich natürlich nicht mit Tonstudio Qualität vergleichbar. Der Arm knarzt leicht durch den Metallarm und die Feder, ein einstellen während der Aufnahme sollte also tunlichst vermieden werden, da das sehr klar auf der Aufnahme zu hören ist. Die Halterung für den Tisch hat einen Plastikeinsatz, in dem die Feststellschraube greifen soll, um den Arm an der Tischhalterung zu befestigen... die ist bereits nach dem 5 Mal justieren gebrochen und ich musste sie flicken. An sich ist das Preis-Leistungsverhältnis aber okay, ich kann es Anfängern nur ans Herz legen.

Käytän settiä suoratoistoon Youtubeen ja Twitchiin sekä nauhoitan sillä myös yksinkertaisia selostuksia. Laatu pop-suojalla tai "overcoatilla" on täysin kunnossa, vaikkakaan ei tietenkään verrattavissa äänitysstudion laatuun. Varsi narisee hieman metallivarren ja jousen takia, joten säätöä tallennuksen aikana tulee välttää mahdollisuuksien mukaan, koska tämä kuuluu äänityksessä erittäin selvästi. Pöytätelineessä on muovinen sisäke, johon lukitusruuvin on tarkoitus kytkeytyä kiinnittääkseen varren pöytätelineeseen...se meni rikki vain 5 säädön jälkeen ja minun piti paikkailla se. Sinänsä hinta-laatusuhde on kohdallaan, voin vain suositella aloittelijalle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.06.2020
Verified tarkastelu

Das Mikrofon hat für den Preis und die Tatsache, dass es sich eben doch ‚nur’ um ein Kondensator-Mikrofon handelt einen sehr guten Klang und funktioniert sowohl unter Windows als auch unter Linux tadellos und „Out-Of-The-Box“. Die Nierencharakteristik ist für meine Zwecke ausreichend, wenn auch nicht perfekt. Der Mikrofonarm hingegen ist ziemlich labbrig und hält das Mikrofon nur mit Mühe. Die Tischklemme war schon beim ersten Anschrauben verbogen und sie hält den Arm selbst nicht richtig fest, so dass evtl. das unterste Scharnier an der Tischplatte schleift. Ich bewege den Arm nach der Einrichtung jetzt eigentlich nicht mehr, von daher geht das für mich aktuell noch gerade so in Ordnung. Würde mir das Mikrofon nun aber eher einzeln kaufen und etwas mehr Geld für einen besseren Arm investieren. Fazit: Mikro Gut; Arm ist Schrott. Daher habe ich bei Qualität und Haltbarkeit nur 3 Sterne vergeben.

Mikrofonissa on hintaansa nähden erittäin hyvä ääni ja se, että se on "vain" kondensaattorimikrofoni ja toimii täydellisesti ja "valmiina" sekä Windowsissa että Linuxissa. Kardioidiominaisuudet ovat riittävät tarkoituksiini, vaikkakaan eivät täydellisiä. Mikrofonin varsi on toisaalta melko hauras ja sen on vaikea pitää mikrofonia. Pöytäpuristin vääntyi ensimmäisellä ruuvauskerralla eikä se pidä vartta kunnolla, joten alasarana voi hankaa pöytälevyä vasten. En itse asiassa liikuta kättäni asennuksen jälkeen, joten se sopii minulle tällä hetkellä. Mutta mieluummin ostan mikrofonin yksitellen ja sijoittaisin hieman enemmän rahaa parempaan käsivarteen. Tuomio: Micro Good; Köyhä on roskaa. Siksi annoin sille vain 3 tähteä laadusta ja kestävyydestä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.05.2020
Verified tarkastelu

Ich benutze dieses Mikrofon, welches für den Preis gut ist schon seit längerer Zeit. Mir ist aber aufgefallen, dass das Mikrofon keine wirkliche Bassfähigkeit hat. Das heißt das es kaum Bass zur verfügung gibt (muss man dann in Audacity nach regulieren). Das Hintergrundrauschen ist ziemlich gedämpft und hört man kaum raus. Das Mikrofon hat bereits eine Macke nach Aufprall auf dem Tisch. Man sollte mit dem Gitter sehr aufpassen :D Für den Preis Top, bin zufrieden.

Olen käyttänyt tätä hintaansa nähden hyvää mikrofonia pitkään. Mutta huomasin, että mikrofonissa ei ole todellista bassokykyä. Tämä tarkoittaa, että bassoa on tuskin saatavilla (sinun täytyy sitten säätää sitä Audacityssä). Taustamelu on melko vaimeaa ja sitä tuskin kuulee. Mikrofonissa on jo omituisuus pöytään osumisen jälkeen. Kannattaa olla varovainen ruudukon kanssa :D Hintaan olen tyytyväinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.10.2019
Verified tarkastelu

Nun ja, ein bisschen komme ich mir schon vor wie ein Profi mit diesem Mikrofon vor mir. Dazu war mein bisheriges kleines Stand Mikrofon echt putzig und dabei gar nicht mal so billig (KLIM). Wozu brauche ich dann ein derartiges Mikrofon? Ganz einfach: Durch eine Behinderung, die vor 9 Jahren begonnen hat, fällt es mir sehr schwer zu tippen. Also bin ich schon vor längerer Zeit auf die Idee gekommen, mir ein Spracherkennungs-Programm zu kaufen. Und so kann ich etwas sagen und das Programm setzt es in geschriebene Sprache um. Eigentlich klappte es mit dem verhältnismäßig günstigen Mikrofon ganz gut. Besser aber geht es mit diesem Kondensator Mikrofon von auna. Für mich bedeutet das auf jeden Fall einen enormen Qualitätssprung. Davon einmal abgesehen, dass der Lieferumfang doch recht gut ist. Zudem wirkt die Verarbeitung sehr hochwertig. Außerdem kann ich mich auch bequem zurücklehnen und das Mikrofon über den an meinem Schreibtisch befestigten Arm beliebig positionieren. Ich meine, dass dieses Mikrofon seinen Preis voll und ganz wert ist. Anmerkung: Natürlich schafft so ein Spracherkennungsprogramm (Dragon) keine 100 % fehlerfreien Eingaben. Aber ich denke, dass es immerhin 95 % sein dürften. Und mir ist es eine große Hilfe!

No, tunnen olevani vähän ammattilainen tämän mikrofonin kanssa edessäni. Lisäksi edellinen pieni seisomamikrofonini oli todella söpö eikä niin halpa (KLIM). Miksi sitten tarvitsen sellaisen mikrofonin? Yksinkertaisesti: 9 vuotta sitten alkaneen vamman takia kirjoittaminen on minulle erittäin vaikeaa. Joten keksin ajatuksen puheentunnistusohjelman ostamisesta kauan sitten. Ja jotta voin sanoa jotain ja ohjelma kääntää sen kirjoitetuksi kielelle. Se itse asiassa toimi melko hyvin suhteellisen halvan mikrofonin kanssa. Mutta se toimii paremmin tällä aunan kondensaattorimikrofonilla. Minulle tämä tarkoittaa ehdottomasti valtavaa laatuharppausta. Sen lisäksi, että toimituksen laajuus on melko hyvä. Lisäksi käsittely näyttää erittäin laadukkaalta. Voin myös istua alas ja sijoittaa mikrofonin minne tahansa pöytääni kiinnitetyn varren avulla. Mielestäni tämä mikrofoni on hintansa väärti. Huomautus: Tällainen puheentunnistusohjelma (Dragon) ei tietenkään luo 100 % virheettömiä merkintöjä. Mutta mielestäni sen pitäisi olla vähintään 95%. Ja se on iso apu minulle!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.09.2019
Verified tarkastelu

Das Mikrofon liefert eine gute Qualität. Für das Preis-Leistungsverhältnis sehr empfehlenswert, eventuell etwas basslastig. Für meine Anwendungen im Heimgebrauch ist das Mikrofon perfekt geeignet. Das USB-Kabel ist bei meiner Installation lang genug, da mein PC nahe dem Mikrofon aufgestellt ist. Bei größeren Abständen sollte man noch ein längeres USB-Kabel dazu kaufen. Der Mikrofonarm wirkt allerdings sehr billig, erfüllt jedoch seinen Zweck. Ich befürchte jedoch, nach einem Jahr einen neuen Mikrofonarm kaufen zu müssen. Für die Montage des Mikrofons am Mikrofonarm gibt es keine Anleitung, es lässt sich jedoch leicht durchführen. Habe dazu noch einen passenden Schaumstoffüberzug bestellt. Man hat dadurch allerdings nichts von der blauen LED-Beleuchtung. Was fehlt ist ein Stummschaltknopf direkt am Mikrofon.

Mikrofoni tarjoaa hyvän laadun. Erittäin suositeltava hinta-laatusuhteeltaan, mahdollisesti vähän basso-raskas. Mikrofoni on täydellinen kotikäyttöön. USB-kaapeli on riittävän pitkä asennusta varten, koska tietokoneeni on lähellä mikrofonia. Suurempia etäisyyksiä varten kannattaa ostaa pidempi USB-kaapeli. Mikrofonin varsi näyttää erittäin halvalta, mutta palvelee tarkoitustaan. Pelkään kuitenkin, että joudun ostamaan uuden mikrofonivarren vuoden kuluttua. Mikrofonin asentamisesta puomin varteen ei ole ohjeita, mutta se on helppo tehdä. Tilasin myös vastaavan vaahtomuovipeitteen. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sinisen LED-valon kanssa. Se, mikä puuttuu, on mykistyspainike suoraan mikrofonista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.06.2019
Verified tarkastelu

Hallöle Habe das Auna 900b für meinen stream gekauft und es wirklich ein himmelweiter unterschied zu meinem headset mic. Leider war weder bei dem Mic,noch bei dem Kran eine vernünftige Aufbau anleitung bei. Klar man hat es mit etwas überlegen hinbekommen,aber eine eine kleine Anleitung wäre nett gewesen. Vorallem da ich nicht weiss wofür 2 teile des Krans sind. Aber halten und ausrichten lässt es sich alles super. Ton ist klasse man hört mich klar und deutlich. Eigentlich qürd ich 5 sterne geben,aber da mir doch etwas die Anleitung gefehlt hat(für mich als new Mic besitzer) gibt es 4 Punkte :)

Hallöle Ostin Auna 900b:n striimiini ja se teki todella paljon eroa kuulokemikroilleni. Valitettavasti mikrofonin tai nosturin mukana ei tullut kunnollisia asennusohjeita. Tietysti onnistuit siinä hieman harkiten, mutta pieni ohje olisi ollut kiva. Varsinkin kun en tiedä mitä varten nosturin kaksi osaa on tarkoitettu. Mutta kaikkea on erittäin helppo pitää ja kohdistaa. Ääni on mahtava, kuulet minut selvästi. Itse asiassa antaisin 5 tähteä, mutta koska minulta puuttui ohjeet (minulle uudelle mikrofonin omistajalle), on 4 pistettä :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.09.2018
Verified tarkastelu

Ich habe mir das Mikrofon hauptsächlich für die Vertonung von Videos und Streams angeschafft und bin sehr überzeugt. Meine Stimme kommt klar rüber, ohne dass ich noch umständlich viel mit einem Programm am Ton rumwerkeln müsste. Ich nutze es auch in Ingame Voicechats/ Discord/ Teamspeak und bin klar und deutlich zu hören. Tastaturgeklapper kommt beim Gespächspartner nicht an, habe das Mikrofon beim Zocken aber auch mindestens 15cm von mir weg. Das Mikrofon wird einfach per USB eingesteckt, wurde von Windows 10 direkt erkannt und ich konnte losquatschen. Easypeasy. Der mitgelieferte Mikrofonarm tut seinen Dienst, lockert sich auch nicht, obwohl ich ihn regelmäßig bewege. Ein Popschutz sollte dazu gekauft werden, ist bei mir nicht im Lieferumfang mitgewesen. Er verbessert den Klang nochmal. Schön wäre ein Knopf am Mikrofon selber, um es auf stumm zu stellen. Krass fand ich die Lieferzeit von 11 Tagen innerhalb Deutschlands, die Versandbestätigung bekam ich nach 2 Tagen, allerdings dauerte es eine Woche, bis sie beim Transportdienstleister landete und dann nochmal fast eine Woche zu mir. Vielleicht bin ich auch nur zu ungeduldig ;) ich merke es nicht negativ an, wollte es aber mal erwähnt haben.

Ostin mikrofonin pääasiassa videoiden ja streamien äänen tallentamiseen ja olen siitä erittäin vakuuttunut. Ääneni kuuluu selkeästi ilman, että minun tarvitsee pyöritellä ääniohjelmaa. Käytän sitä myös pelin sisäisissä äänikeskusteluissa / Discordissa / Teamspeakissa ja kuulen sen selvästi. Näppäimistön kolina ei tavoita henkilöä, jolle puhun, mutta mikrofoni on vähintään 15 cm päässä minusta pelatessani. Mikrofoni on yksinkertaisesti kytketty USB-liitännällä, Windows 10 tunnisti sen suoraan ja pystyin aloittamaan keskustelun. Helppo nakki. Mukana toimitettu mikrofonivarsi tekee tehtävänsä eikä löysy, vaikka liikutan sitä säännöllisesti. Pop-suodatin pitäisi ostaa, mutta se ei kuulunut toimitukseen. Se parantaa taas ääntä. Mikrofonin painike itsessään olisi mukava mykistää se. Minusta 11 päivän toimitusaika Saksan sisällä oli hullu, sain toimitusvahvistuksen 2 päivän kuluttua, mutta kesti viikko ennen kuin se saapui kuljetuspalvelun tarjoajalle ja sitten minulla melkein viikko. Ehkä olen vain liian kärsimätön ;) En sano sitä negatiivisesti, mutta halusin mainita sen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.09.2018
Verified tarkastelu

Da mein Headset den Geist aufgegeben hat, wollte ich mich mal an einem ordentlichen Mikro und vernünftigen Kopfhörern versuchen (Qualitativ DEUTLICH besser, mehr Flexibilität was die eingesetzte HW angeht, niedrigerer Preis). Ich habe mich also etwas eingelesen, wollte eigentlich ein Modmic haben, welches ich dann an meinen Kopfhörern befestigen kann, sodass das Ganze dann wie ein Headset zu nutzen ist...allerdings haben mich hier doch ein paar Bewertungen abgeschreckt. Ein Ansteckmicro widerstrebte mir irgendwie, weil ich Angst hatte das ich vergesse es abzunehmen wenn ich aufstehe und dann am Kabel zerre. Also sollte es ein Studio-Mikro werden. Da mich ein Tisch-Stativ vor mir stören würde, war schnell klar: Als Halterung wird ein Mikrofon-Arm dienen. Neben den üblichen Verdächtigen von Rode fiel mir in eigentlich allen Foren & Tests immer wieder das Auna MIC-900 auf. Da ich weder streame, noch Musik mache oder Videos vertone und das Mikro eigentlich "nur" für Discord benötige, war das Auna sehr schnell der Favorit gegenüber dem teureren Rode. Für knapp 100€ hatte ich relativ schnell das Mikro und einen 50x50-Arm separat im Warenkorb, als ich das Angebot von Elektronik-Star (Filterblase sei Dank) hier auf Amazon sah: Mikro + Arm für 74,99€ (Das Mikro allein kostet bei Amazon direkt schon 81,91€) +++++BESTELLUNG & LIEFERUNG+++++ Ich hatte das Set am 27.08.18 abends bestellt, Lieferzeitraum war mit 30.08. - 01.09.18 angegeben, am 31.08.18 wurde von DPD geliefert. Passt also. Das Paket kam also pünktlich und unbeschädigt bei mir zuhause an. In einem großen Karton verpackt, lagen die beiden Karton des Mikros und des Arms mit reichlich Papier gegen Stoßschäden gesichert. Es war alles wie beschrieben enthalten, einzig der Arm hat ein kleines Manko, auf welches ich weiter unten auch noch näher eingehen werde, was mir aber auch keinen Abzug wert ist. +++++AUNA MIC-900(B)+++++ Ich habe mich für die schwarze Variante (ohne fancy LED-Beleuchtung) entschieden. Das Mikro ist aus schwarz beschichtetem Metal, liegt mit einem angenehmen Gewicht in der Hand (bei der Bauart spielt das zwar keine übergeordnete Rolle, aber für's Wohlbefinden ist sowas ja auch immer wichtig als Käufer :-)) und fühlt sich schön hochwertig an. Die Beschichtung/Lackierung hat keinerlei Fehler, Macken oder Ähnliches. Die Installation ist denkbar einfach: Mikro wie gewünscht befestigen (mit Spinne oder ohne, am Stativ oder Mikrofonarm...je nach persönlichem Gusto), per USB mit dem PC verbinden, 5 Sekunden warten (wird unter Windows 10 ohne Probleme und sofort erkannt), fertig! Mit im Lieferumfang enthalten ist... ...natürlich das Auna MIC-900B selbst ...die passen Mikrofonspinne für das Auna (schwarz) ...eine Transporttasche aus Lederimitat (schwarz; nicht unbedingt hochwertig aber nice2have wenn man den ganzen Kram mal abbauen muss) ...das benötigte "USB-A auf USB-B"-Kabel in ausreichender Länge (3 Meter; schwarz) Der Klang des Mikros ist schön satt und voll und überträgt die Stimme rauschfrei. Toll ist auch die Richtcharakteristik des Mikrofons. Nebengeräusche die "hinter" dem Mikrofon erzeugt werden, werden in der Regel nicht "gehört". Früher mussten meine Freunde immer unter meiner sehr lauten, mechanischen Tastatur leiden. Dieses Problem gibt es jetzt nicht mehr, da sich die Tastatur als Geräuschquelle hinter dem Mic befindet. +++++MIKROFONARM+++++ Kommen wir zu Anfang direkt zu meinem kleinen "Kritikpunkt": Es wurde ein anderer Mikrofonarm geliefert als in der Artikelbeschreibung angegeben: Maße und Optik haben übereingestimmt, aber es war eine andere Marke auf dem Karton aufgedruckt und ein XLR-Kabel fest verbaut (was so auf den Bildern und der Beschreibung auch nicht angegeben war). Da er aber genauso aussah, wie der der mir "versprochen" wurde, dieselben Maße (50x50 cm) hatte und die Teile wahrscheinlich ohnehin alle vom selben Band rollen und am Ende einfach nur in 10 verschiedene Kartons verpackt werden, ist das für mich kein "echter" Kritikpunkt. Das fest verbaute XLR-Kabel (war durch die hohlen Metalstreben des Arms geführt) brauchte ich persönlich nicht (da das MIC-900 ja ein USB-Mikro ist) und konnte es auch sehr einfach mit einem Seitenschneider entfernen: an der einen Seite den Stecker abknipsen, an der anderen Seite ziehen (hier ist noch nichtmal Kraft nötig), fertig! Im Lieferumfang enthalten ist... ...der 50x50 cm Mikrofonarm an sich ...die Tischklemme ...eine Mikrofonklemme (für gewöhnliche Hand-Mikros) ...ein XLR-Kabel (fest verbaut) Der Arm lässt sich einfach und stabil am Tisch montieren. Er wackelt nicht und lässt sich einfach und präzise einstellen, drehen, schieben, strecken, beugen und fixieren. Die Spinne des Auna-Mikros kann oben an der Aufnahme montiert werden (ein entsprechender Adapter für die unterschiedlichen Gewinde von Arm und Spinne lag (ich glaube dem Mikro) bei) und zieht den Arm durch das Gewicht des Mikros nicht nach unten. Beim Einstellen bewegt sich der Arm schön gleichmäßig und angenehm in alle Richtungen. Es quietscht nichts und die Federn geben auch keine nervigen Spannungsgeräusche oder -Vibrationen ab, sodass das Mikro auch mal während einer Aufnahme oder eines Gesprächs zur Seite geschwenkt oder etwas weggeschoben werden kann. +++++FAZIT+++++ Bisher bin ich echt zufrieden. Für den Preis ist das Set echt der Hammer und das Mikrofon überzeugt auf ganzer Linie. Für "professionellere" Zwecke kann man dann sicher für ein paar Euro mehr in das Regal Rode und Konsorten greifen, für meine Einsatzzwecke reicht es aber allemal. Der Arm tut auch was er soll, ist dabei nicht zu wuchtig und wirkt trotzdem wertig und stabil. Falls es jemanden Interessiert: Bei den Kopfhörern habe ich mich für die Superlux HD681 entschieden. Diese bekommt man bereits für 20€. Sie fühlen sich toll an, sitzen angenehm auf dem Kopf und haben für das Geld einen unfassbar guten Klang (kein Vergleich zum echt miserablen Klang meines 120€-Logitech Headsets, welches ich davor hatte). Die Kopfhörer sollen es (so wie ich las) locker mit Kopfhörern der Preiskategorie 100-150€ aufnehmen können. Falls sich die jemand bestellt: den Kopfhörern liegen keine Velours-Ohrpolster bei! Nur die vormontierten Leder-Polster (es lässt sich aushalten, aber ich habe immer das Gefühl ich schwitze drunter (was im Endeffekt aber nicht so ist) und das ist etwas nervig/unangenehm). Es gibt aber passende Velours-Polster die man separat dazu bestellen kann (in dem Shop wo ich die Kopfhörer her habe, kosten diese 8€) und zumindest in meinem Falle die Anschaffung wert sind :-)

Koska kuulokkeeni luopui haamusta, halusin kokeilla kunnollista mikrofonia ja kohtuullisia kuulokkeita (laatu PALJON parempi, enemmän joustavuutta käytetyn laitteiston suhteen, halvempi hinta). Joten luin vähän, halusin itse asiassa Modmicin, jonka voin sitten kiinnittää kuulokkeisiini, jotta koko asiaa voidaan sitten käyttää kuulokkeina...muutama arvostelu täällä kuitenkin tyrmistyttää. Olin tavallaan haluton käyttämään kiinnitettävää mikroa, koska pelkäsin, että unohdan ottaa sen pois, kun nousen ylös ja vedin sitten kaapelista. Joten sen pitäisi olla studiomikrofoni. Koska edessäni oleva pöytäjalka häiritsisi, kävi nopeasti selväksi: mikrofonivarsi toimisi pidikkeenä. Roden tavanomaisten epäiltyjen lisäksi huomasin Auna MIC-900:n yhä uudelleen ja uudelleen itse asiassa kaikilla foorumeilla ja testeissä. Koska en suoratoista enkä tee musiikkia tai kuvaa videoita ja tarvitsen itse asiassa vain mikrofonin Discordiin, Aunasta tuli nopeasti suosikkini kalliimman Roden sijaan. Melkein 100 eurolla sain mikrofonin ja 50x50 varren erikseen ostoskorissani suhteellisen nopeasti, kun näin Elektronik-Starin tarjouksen (suodatinkuplan ansiosta) täällä Amazonissa: Micro + varsi hintaan 74,99 euroa (pelkästään mikrofoni). kustannukset Amazonissa jo 81.91€) +++++TILAUS & TOIMITUS+++++ Olin tilannut setin 27.08.18 illalla, toimitusaika oli 30.08. - 9/01/18 ilmoitettu, DPD toimittanut 31.8.18. Joten se sopii. Paketti saapui kotiini ajallaan ja ehjänä. Suureen laatikkoon pakattuna mikrofonin kaksi laatikkoa ja käsivarsi suojattiin iskuvaurioilta runsaalla paperilla. Kaikki tuli mukaan kuvatulla tavalla, vain varressa on pieni puute, jota kerron tarkemmin alla, mutta joka ei ole minusta vähennyksen arvoinen. ++++AUNA MIC-900(B)+++++ Valitsin mustan version (ilman hienoa LED-valoa). Mikrofoni on mustaksi pinnoitettua metallia, painaa mukavasti kädessä (suunnittelussa sillä ei ole suurta roolia, mutta se on aina tärkeää ostajan hyvinvoinnille :-)) ja tuntuu mukavalta ja korkealta- laatu. Pinnoitteessa/maalauksessa ei ole vikoja, omituisia tai vastaavia. Asennus on hyvin yksinkertainen: kiinnitä mikrofoni haluamallasi tavalla (hämähäkin kanssa tai ilman, jalustaan tai mikrofonivarteen... henkilökohtaisen maun mukaan), liitä se tietokoneeseen USB:n kautta, odota 5 sekuntia (Windows 10:ssä se tunnistetaan välittömästi ja ilman ongelmia), täydellinen! Toimitus sisältää... ...itse Auna MIC-900B:n ...sopivan mikrofonin hämähäkin Aunaan (musta) ...keinonahasta valmistettu kuljetuskassi (musta; ei välttämättä laadukas, mutta nice2have jos sinulla on kaikki tavarat on purettava) ...tarvittava "USB-A to USB-B" kaapeli riittävän pitkä (3 metriä; musta) Mikrofonin ääni on mukava ja täynnä ja välittää äänikohinaa- vapaa. Mikrofonin suuntaominaisuudet ovat myös erinomaiset. Mikrofonin "takana" syntyvää taustamelua ei yleensä "kuule". Ystäväni kärsivät erittäin kovaäänisestä mekaanisesta näppäimistöstäni. Tätä ongelmaa ei enää ole, koska näppäimistö, joka on melun lähde, sijaitsee mikrofonin takana. +++++MIKROFONIN VARSI++++++ Aloitetaan pienellä "kritiikilläni": Toimitettiin eri mikrofonivarsi kuin tuotekuvauksessa: mitat ja optiikka täsmäsi, mutta laatikkoon painettiin eri merkki ja XLR-kaapeli asennettu kiinteästi ( jota ei kuvattu kuvissa ja kuvauksessa). Mutta koska se näytti täsmälleen samalta kuin minulle "lupattiin", sillä oli samat mitat (50x50 cm) ja osat todennäköisesti rullaavat joka tapauksessa samalla linjalla ja ne on pakattu lopussa 10 eri laatikkoon, se ei ole "todellinen". "kritiikin kohta. Henkilökohtaisesti en tarvinnut sisäänrakennettua XLR-kaapelia (joka reititettiin varren onttojen metallitukien läpi) (koska MIC-900 on USB-mikrofoni) ja pystyin irrottamaan sen erittäin helposti sivuleikkureilla: pistoke toiselta puolelta irrota, vedä toiselta puolelta (sinun ei tarvitse edes käyttää voimaa täällä), valmis! Toimitus sisältää... ...itse 50x50 cm:n mikrofonivarren ...pöytäkiinnikkeen ...mikrofonin pidike (tavallisiin käsimikrofoneihin) ...XLR-kaapeli (kiinteästi asennettu) Varsi voi olla helppo ja kiinnittää tukevasti pöytään. Se ei heilu ja sitä voidaan helposti ja tarkasti säätää, pyörittää, työntää, venyttää, taivuttaa ja kiinnittää. Auna-mikrofonin hämähäkki voidaan asentaa telineen päälle (mukana tuli vastaava sovitin varren ja hämähäkin eri kierteisiin (mikrofoni muistaakseni)) eikä vedä käsivartta alas mikrofonin painon takia. Säädettäessä käsivarsi liikkuu tasaisesti ja mukavasti kaikkiin suuntiin. Mikään ei vinku, eivätkä jouset aiheuta häiritseviä jännitysääniä tai tärinää, joten mikrofoni voidaan kääntää sivulle tai työntää hieman pois nauhoituksen tai keskustelun aikana. +++++PÄÄTELMÄ+++++ Tähän mennessä olen todella tyytyväinen. Hintaansa nähden setti on todella mahtava ja mikrofoni vakuuttaa kaikin puolin. "Ammattimaisempaan" tarkoitukseen Rode and Co:n hyllystä saa varmasti muutaman euron lisää, mutta minun tarkoituksiini se varmasti riittää. Käsivarsi tekee myös sen mitä sen pitääkin tehdä, ei ole liian iso ja näyttää silti arvokkaalta ja vakaalta. Jos jotakuta kiinnostaa: valitsin kuulokkeiksi Superlux HD681:n. Näitä saa jo 20 eurolla. Ne tuntuvat hyvältä, istuvat mukavasti päässä ja niissä on uskomattoman hyvä soundi rahalle (ei vertailua 120 €:n Logitech-kuulokkeideni todella surkeaan soundiin, joka minulla oli aiemmin). Kuulokkeiden pitäisi (lukemani) pystyä kilpailemaan helposti hintaluokan 100-150€ kuulokkeiden kanssa. Jos joku tilaa ne: kuulokkeiden mukana ei tule veluurikorvapehmusteita! Vain valmiiksi koottu nahkaverhoilu (se on siedettävää, mutta minulla on aina sellainen tunne, että hikoilen alla (mikä loppujen lopuksi ei ole niin) ja se on vähän ärsyttävää/epämukavaa). Mutta on olemassa yhteensopivia velouurityynyjä, joita voi tilata erikseen (liikkeessä, josta kuulokkeet hankin, maksoivat 8€) ja ovat ainakin minun tapauksessani ostamisen arvoisia :-)

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
MIC-900B - mikrofonisetti
120,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.