KLARFIT

Bar Lerina -balettitanko

alkaen 16 Asiakkaat
100,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
 • portaattomasti säädettävä: joustava korkeus alueella 70–113 cm
 • tasapainoa, ryhtiä ja joustavuutta: soveltuu lukemattomiin venyttely- ja liikkuvuusharjoituksiin
 • tukevasti kiinni: korkeuden säätö kiinnityskahvoilla

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Bar Lerina -balettitanko
100,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Bar Lerina balettitanko, vapaasti seisova, 110 x 113 cm 38 mm Ø valkoinen

Timmi ja siro: Klarfit Bar Lerina -balettitanko mahdollistaa tanssi- tai pilatesharjoittelun missä tahansa vain haluat: kotona, studiolla tai vaikka puistossa.

Kuntoon tanssin ja baletin avulla: sen mahdollistaa Klarfit Bar Lerina -balettitanko. Halusitpa sitten harjoitella ryhtiä ja balettiliikkeitä tai suorittaa pilatesharjoituksia jalkojen, vatsan, selän ja pakaroiden treenaamiseksi – tämä tanko takaa monipuoliset harjoittelumahdollisuudet. Liikuteltava ja vapaasti seisova 110 cm pitkä tanko mahdollistaa harjoittelun käytännössä katsoen missä tahansa: sen voi purkaa hyvin kuljetettavissa oleviin osiin käden käänteessä ja koota taas uudelleen toivotussa paikassa. Harjoittelutangon korkeus on säädettävissä portaattomasti alueella 70–113 cm, joten jokaiselle harjoitukselle löytyy nopeasti oikea korkeus. Tangon 38 mm:n halkaisija takaa hyvän otteen harjoitusten aikana. Sitä parantaa vielä entisestään päällyste, joka näyttää ja tuntuu puulta. Liikuteltava balettitanko on äärimmäisen kestävä ja tukeva, koska se on valmistettu kokonaan teräsputkesta ja käsitelty kulutusta kestävällä jauhemaalauksella ja kromipinnoitteella. 80 cm leveät kaarijalat pitävät tangon tukevasti pystyssä ilman kaatumisen vaaraa harjoittelun aikana.

Koko baletin maailma yhdistettynä modernin kuntoharjoittelun mahdollisuuksiin: Klarfit Bar Lerina -balettitanko auttaa jokaista tiellä kohti unelmavartaloa.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • portaattomasti säädettävä: joustava korkeus alueella 70–113 cm

 • tasapainoa, ryhtiä ja joustavuutta: soveltuu lukemattomiin venyttely- ja liikkuvuusharjoituksiin

 • tukevasti kiinni: korkeuden säätö kiinnityskahvoilla

 • äärimmäisen kestävä: jauhemaalatut teräsputket puujäljitelmällä

 • tukeva ja luistamaton: tukevat teräsjalat luistamattomalla kumipäällystyksellä

 • käytännöllinen ja tilaasäästävä: yksinkertainen koota ja purkaa käden käänteessä ilman työkaluja

 • aina liikuteltavissa: balettitanko tanssi- ja kuntoharjoitteluun kotona, studiolla tai ulkona

 • vapaasti seisova: rakenne ei sisällä seinäkiinnikettä

 • hyvä ote: balettitangon halkaisija 38 mm

Ominaisuudet:
 • ihanteellinen tanssiharjoitteluun ja venyttelyyn tai pilatesharjoituksiin jalkojen, vatsan, selän ja pakaroiden vahvistamiseksi
 • helppo koota ja purkaa käden käänteessä
 • kestävä: kokonaan teräksestä valmistettu
 • balettitangossa erityinen puulta näyttävä ja tuntuva päällyste
 • teline alaosasta jauhemaalattu, yläosasta kromattu
 • pysyy tukevasti pystyssä 79 cm leveiden kaarijalkojen ansiosta
 • luistamaton kumitassujen ansiosta
 • kevyen painon ansiosta hyvin liikuteltava
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x balettitanko
 • käyttöohjeet saksaksi (muut kielet: englanti)
Mitat:
 • mitat (minimikorkeudella): n. 79 x 70 x 110 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • mitat (maksimikorkeudella): n. 79 x 113 x 110 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 5 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 16 Asiakkaat
5
5
6

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.06.2022
Verified tarkastelu

Die Lieferung kam sehr schnell. Der Aufbau war sehr einfach, etwas wackelig ist die Stange da die Schrauben sich nicht so festziehen lassen aber für die Anschaffungskosten ok und nicht mehr zu erwarten. Für meine Zwecke als Dehnstange und dabei platzsparend föllig ausreichend.

Toimitus tuli erittäin nopeasti. Rakenne oli hyvin yksinkertainen, tanko on hieman huojuva, koska ruuveja ei voi kiristää niin paljon, mutta hankintakustannuksiin nähden se on ok eikä enää odotettavissa. Minun tarkoituksiini venytystauona ja tarpeeksi tilaa säästävänä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.04.2022
Verified tarkastelu

Gute, haltbare Ausführung, nicht ganz kippsicher.

Hyvä, kestävä muotoilu, ei aivan kärjenkestävä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.04.2022
Verified tarkastelu

Meine Enkelin ist von dem Gerät begeistert

Tyttärentytär rakastaa laitetta

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.04.2022
Verified tarkastelu

Ich wollte schon ewig eine Ballettstange, die sich gut verstauen lässt und natürlich nicht nach ein paar Übungen zusammenbricht. Ich kann sehr gut Übungen an der Stange durchführen und auch mein Bein ohne Probleme auf der Stange ablegen. Sie ist natürlich nicht dafür da, sich dran zu hängen und das würde ich auch nicht empfehlen. Aber für typische Übungen an der Stange wirklich super! Ein einrastsystem wäre natürlich super gewesen, damit die Stangen gleich hoch gespannt werden. Aber mit Wasserwaage (die es bereits auf dem Handy gibt) auch sehr gut machbar!

Olen aina halunnut balettitangon, joka pakkaa helposti ja ei tietenkään hajoa muutaman harjoituksen jälkeen. Pystyn tekemään harjoituksia tangolla erittäin hyvin ja myös laskea jalkani tangolle ilman ongelmia. Sitä ei tietenkään ole tarkoitettu roikkumaan, enkä myöskään suosittele sitä. Mutta todella hyvä tyypillisiin harjoituksiin baarissa! Tietysti snap-in-järjestelmä olisi ollut hyvä, jotta tangot olisi voitu venyttää samalle korkeudelle. Mutta vesivaa'alla (joka löytyy jo matkapuhelimesta) sekin onnistuu erittäin hyvin!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.01.2022
Verified tarkastelu

leider etwas wackelig, zum Verstellen braucht man eine Wasserwage, damit die Stange gerade gestellt wird, es gibt leider keine vorgefertigten Löcher um die Stange zu verstellen.

valitettavasti hieman tärisevä, tarvitaan vesipinta, jotta sauva on suora, valitettavasti ei ole valmiita reikiä vavan säätämiseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.10.2021
Verified tarkastelu

Die Ballettstange erinnert mich an meinen Ballettunterricht vor Jahrzehnten. Um kleine wirksame Übungen für die Fitness zu machen, gefiel mir diese "Hilfestellung"sehr gut.

Balettitanko tuo mieleen balettituntejani vuosikymmeniä sitten. Pidin tästä "apusta" kovasti pienten tehokkaiden kuntoharjoitusten tekemiseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.08.2021
Verified tarkastelu

I am really happy with this ballet barre. Super easy to assemble. The painting finish is really good (I bought the white one). It is a bit unstable, but for the price I couldn’t ask for more. It really serves its purpose. Don’t know yet about the durability (it’s only been more than 1month), but so far nothing to complain!

Olen todella tyytyväinen tähän balettiputkeen. Super helppo koota. Maalaus on todella hyvä (ostin valkoisen). Se on hieman epävakaa, mutta hintaan en voisi pyytää enempää. Se todella palvelee tarkoitustaan. Kestävyydestä en vielä tiedä (siitä on vasta yli 1kk), mutta toistaiseksi ei mitään valittamista!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.08.2021
Verified tarkastelu

Lässt sich nicht gut arretieren. Beim arretieren drehen sich die Füsse

Ei lukkiudu hyvin. Lukittuina jalat kääntyvät

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.03.2021
Verified tarkastelu

Ok für kleine Kinder. Leider rutsch die Stange gern mal runter. Ausschließlich zum Training geeignet. Kleine Kinder sollten nicht versuchen daran zu "turnen".

Ok pienille lapsille. Valitettavasti tangolla on taipumus luisua alas. Sopii vain harjoitteluun. Pienet lapset eivät saa yrittää "voimistelua" sillä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.03.2021
Verified tarkastelu

Für meine Tochter 3j. Ist es ok, aber für größere ist es denke ich zu instabil.

3-vuotiaalle tyttärelleni. Se on ok, mutta mielestäni se on liian epävakaa suurempiin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.02.2021
Verified tarkastelu

Die Stange ist sehr wackelig und instabil. Ich habe mehr erwartet. Ich verwende sie für Ballett. Und da kommt kein Gewicht drauf, trotzdem wackelt sie schon nach einer Woche sehr stark.

Tanko on erittäin heiluva ja epävakaa. Odotin enemmän. Käytän niitä baletissa. Eikä siinä ole painoa, mutta se heiluu silti paljon jo viikon jälkeen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.09.2020
Verified tarkastelu

Sehr schöne und praktische Ballettstange. Für den Preis ist sie absolut zu empfehlen. Sie steht recht stabil, eine volle Stabilität kann nur mit Stahlfüßen gewährleistet werden, was für den Heimgebrauch ungeeignet ist. Die Stange selbst ist nicht aus Holz, sondern aus Metall, sodass sie sich auch nicht durchbiegen kann. Ich würde sie definitiv weiterempfehlen und bin sehr zufrieden.

Erittäin kaunis ja käytännöllinen balettipukki. Hintaansa nähden ehdottoman suositeltavaa. Se on melko vakaa, täysi vakaus voidaan taata vain teräsjaloilla, jotka eivät sovellu kotikäyttöön. Itse pylväs ei ole puusta, se on valmistettu metallista, joten se ei myöskään voi taipua. Suosittelen häntä ehdottomasti ja olen erittäin tyytyväinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.11.2019
Verified tarkastelu

Es hat ein schönes Entwurf , ist leicht zu bewegen ,nun ist nicht so stabile , aber für den Preis , es long sich !!!

Siinä on kiva muotoilu, helppo liikuttaa, no ei niin vakaa, mutta hintaansa nähden pitkä!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.10.2019
Verified tarkastelu

Ich hatte nicht allzu viel erwartet, bin aber sehr positiv überrascht- die beiliegende Aufbauanleitung ist bebildert und leicht verständlich, der Aufbau einfach- die Qualität der einzelnen Bestandteile ist gut, die Stange fasst sich (obwohl sie nicht aus Holz ist) recht angenehm an. Ich nehme mit kurzen Unterbechungen seit 35 Jahren Ballettunterricht, benötige also keine Stange zum `Festhalten', habe aber extra einen Belastungstest durchgeführt und ich kann mich problemlos auf die Stage stützen und wie an einem Reck komplett vom Boden abdrücken, mein Bein auf die Stange legen und ins Plie gehen, mich über das Bein legen etc. ohne dass die Konstruktion wackelt ( bei einem Gewicht von 50 Kg). Klare Kaufempfehlung!

En odottanut liikaa, mutta olen erittäin iloisesti yllättynyt - mukana tulevat asennusohjeet ovat kuvitteellisia ja helposti ymmärrettäviä, kokoaminen yksinkertaista - yksittäisten komponenttien laatu on hyvä, sauva on melko mukava koskettaa (tosin se ei ole tehty puusta). Olen ottanut balettitunteja lyhyillä tauoilla 35 vuotta, joten en tarvitse tangoa "pitääkseni", mutta tein ylimääräisen rasitustestin ja voin helposti nojata lavalle ja työntää lattialta kuten vaakasuoralle tangolle, laitan jalkani tangon päälle ja menen lankaan, makaa jalkani päällä jne. ilman rakenteen heilumista (paino 50 kg). Selkeä ostosuositus!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.07.2019
Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung , unkomplizierte Neulieferung da ein Teil nicht in Ordnung war. Sehr zu empfehlen , die Stange ist stabiel und meine Tochter benutzt diese Täglich.

Nopea toimitus, mutkaton uusi toimitus, koska osa ei ollut kunnossa. Erittäin suositeltavaa, sauva on vakaa ja tyttäreni käyttää sitä joka päivä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.06.2019
Verified tarkastelu

I am an adult ballet beginner and would like to take the dance a bit more serious after 3 years. Therefore I bought this barre mainly because of its price. Other stand alone barres cost at least 150 Euro. Pros: 1. The Barre looks good and elegant. 2. It is easy to assemble. 3. It is relatively cheap. (~50 Euro) Cons: Stability ( the whole package of the Barre is expectedly light and can be easily carried around, and the handrail on top is actually two connected rails, therefore, I am not confident that it can hold my weight ). As a result, I still use it frequently to stretch my legs or exercise my pliés, but I turn to my couch to stretch my feet, which usually requires the barre to be steady. Conclusion: the price/ performance ratio is not bad if one is on a budget. But I am likely to buy a more traditional/steady Barre in a year or two. Hence the rating.

Olen aikuisten baletin aloittelija ja haluaisin ottaa tanssin hieman vakavammin 3 vuoden jälkeen. Siksi ostin tämän tynnyrin lähinnä sen hinnan takia. Muut erilliset tynnyrit maksavat vähintään 150 euroa. Plussat: 1. Barre näyttää hyvältä ja tyylikkäältä. 2. Se on helppo koota. 3. Se on suhteellisen halpa. (~50 euroa) Huonot puolet: Vakaus (koko Barren paketti on odotetusti kevyt ja helppo kuljettaa mukana, ja päällä oleva kaide on itse asiassa kaksi yhdistettyä kiskoa, joten en ole varma, että se kestää painoni). Tästä johtuen käytän sitä edelleen usein venyttämään jalkojani tai harjoittelemaan plieja, mutta käännyn sohvalleni venyttääkseni jalkojani, mikä yleensä edellyttää, että tuki on vakaa. Johtopäätös: hinta/suorituskyky-suhde ei ole huono, jos on budjetissa. Mutta todennäköisesti ostan perinteisemmän / vakaamman Barren vuoden tai kahdessa. Siksi luokitus.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Bar Lerina -balettitanko
 • portaattomasti säädettävä: joustava korkeus alueella 70–113 cm
 • tasapainoa, ryhtiä ja joustavuutta: soveltuu lukemattomiin venyttely- ja liikkuvuusharjoituksiin
 • tukevasti kiinni: korkeuden säätö kiinnityskahvoilla
100,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.