DJ-kuulokkeet

Valitse
Järjestä
2 Osumia "DJ-kuulokkeet"
Suodatin ja lajitella

DJ-kuulokkeet

Kuulokkeet korvilla – Electronic-Star.fi:n DJ-kuulokkeet

DJ ilman kuulokkeita ei ole oikea DJ. Seuraavien kappaleiden esikuuntelu on erittäin tärkeää, ja sen mahdollistamiseksi valikoimastamme löytyy kaiken hintaisia, kokoisia ja värisiä DJ-kuulokkeita. Jokaiselle löytyy jotakin. Haluatpa sitten, että DJ-kuulokkeesi ovat isot tai pienet, yksiväriset tai värikkäät tai olitpa sitten aloittelija tai vanha konkari. Electronic-Starin DJ-kuulokkeet tarjoavat parhaan mahdollisen avun DJ:lle.

Optimaalinen ääni

Useimmissa DJ-kuulokkeissa on suljettu muotoilu, joka vaimentaa suurimman osan lähialueen melusta ja tarjoaa optimaalisen bassoäänen, jonka musiikki synnyttää tanssilattialle. Näin DJ:n työskentely on mahdollisimman tehokasta. Sen lisäksi monet DJ-kuulokkeet ovat myös tarkkailukuulokkeita, eli ne toistavat tulevan signaalin sataprosenttisesti samanlaisena kuin alkuperäinen ääni eikä niissä ole sisäänrakennettua aktiivista moduulia, joka suodattaa pois kaikki häiritsevät taajuudet. DJ-kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan DJ:lle parhaat mahdollisuudet rentoon ja vauhdikkaaseen miksaukseen riippumatta siitä, mitä DJ-mikseriä tai DJ-kokoonpanoa käytetään.

Sotkeutuvat johdot ja liikkumisvapaus

Sotkeutuville johdoille voit jättää hyvästit, kun käytät DJ-kuulokkeita. Lähes kaikissa DJ-kuulokkeissa on johdot vain toisella puolella, jotta DJ voi liikkua vapaammin. Näin DJ-kuulokkeet eivät takerru mihinkään. Kalliimmissa DJ-kuulokkeissa on lisäksi spiraalijohto, jonka sotkeutuminen on lähes mahdotonta. DJ-kuulokkeissa on yleensä myös kääntyvät ja kallistuvat korvakupit, jotka lisäävät tehokkaasti liikkuvuuttasi. Kurkottaminen teknisiin laitteisiin, kuten DJ-levysoittimeen tai DJ-CD-soittimeen, on näin ollen kätevää eikä saa aikaan vaaratilanteita.

Ainutlaatuinen muotoilu

Jos haluat DJ-kuulokkeidesi olevan ainutlaatuiset ja tyylikästä muotoilua, voimme auttaa sinua myös tässä asiassa. Kuulokkeista on saatavilla erilaisia, elegantteja malleja. Tyylikkäillä kuulokkeilla viimeistelet ammattimaisen ja näyttävän kokonaisuuden.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.